Ghirardi nemá strach z možného odchodu Giovinca

20.03.2012, 12:59
Aktuality
Sebastian Giovinco konečně naplno ukazuje, jak moc talentovaným fotbalistou je a v letošní sezoně je klíčovou postavou Parmy. Ta vlastní polovinu jeho hráčských práv a mladý ofenzivní fotbalista nemá v plánu jí opustit, stejný postoj pak zaujal i šéf italského klubu Tommaso Ghirardi...

"Nemáme strach z jeho odchodu. Jsme pyšní na to, že hraje právě u nás, ale pokud ho prodáme, přinese to spoustu peněz, díky nimž zlepšíme stav našeho účtu," řekl Ghirardi.

Giovinco vyrůstal v Juventusu, na nějakou velkou šanci ale dlouho čekal marně a putoval po hostováních v Empoli a právě Parmě. Ta pak před letošní sezonou zaplatila turínskému klubu tři a půl milionu eur za padesát procent hráčových práv a tento obchod se jí vyplácí.

25letý Giovinco má na svém kontě zatím deset ligových branek a je klíčovým hráčem klubu, který bojuje o záchranu. Po 28 kolech je Parma sedmnáctá, na sestupové pozice má k dobru pět bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (548)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele