Gerrard potvrdil, že podepíše nový kontrakt s Rangers

12.12.2019, 10:11
Aktuality
Steven Gerrard je druhým rokem manažerem glasgowských Rangers a ve slavném klubu se bude učit i nadále. Někdejší anglický záložník má smlouvu do léta 2022 a tu už brzy prodlouží o další dvě sezony, nedávno o tom informovala média a nyní to potvrdil sám 39letý kormidelník...

"Bylo to opravdu snadné rozhodnutí, jsem zde šťastný," řekla někdejší dlouholetá opora Liverpoolu.

"Klub mě ohledně nové smlouvy oslovil před deseti týdny, jednání následně byla přímočará a pozitivní. Jsem velmi vděčný za možnost manažerovat a vést tento fotbalový klub. Jsem hladový a odhodlaný vrátit klub tam, kde vždycky byl," dodal.

Gerrard se týmu ujal před loňskou sezonou a v té nakonec s Rangers ve skotské nejvyšší soutěži obsadil druhé místo, stejná příčka mu patří rovněž v probíhajícím ligovém ročníku. O víkendu se svými svěřenci Gerrard sahal po první trofeji, ve finále Ligového poháru ovšem byl nad jejich síly Celtic, o triumfu mistra rozhodla 60. minuta a branka Christophera Julliena.

Gerrard nebude jediným zaměstnancem, s nímž vedení v nejbližších dnech podepíše nový kontrakt. V Ibrox Parku zůstanou tři veteráni - brankář Allan McGregor, záložník Steven Davis a útočník Jermain Defoe.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
ian.rush

moc se mi tam zatím líbí.

Je jasné, že jezdci nemají kádr na Celtic, tam je to spíše z jiných (finančních) důvodů, ale jsou konkurenceschopní a i v té Evropě to nevypadalo zle.

Ještě nasbírej zkušenosti a potom do Reds až skončí Jürgen

Reagovat
redyyz

mozno by nebolo na skodu, keby bol aj pod Kloppom nejaku tu sezonu

Reagovat
martin.b

Spíš by nebylo na škodu převzít ještě tým v Anglii nebo Německu. Nejsem si úplně jistej, jestli je pro něj skotská liga dostatečnou prověrkou.

Reagovat
ian.rush

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

Myslíš si jako, že borec, který vedl mančaft by pak někam nastoupil jako asistent? Jaký tohle může být progres v kariéře?

Reagovat
Whitemedia

Zola to udělal, ale to teda až po několika štacích, kdy asi přišel na to, že je to od něj bída..

Reagovat
Csaplárova past

Přesně, jak říkáš. Gerrard hraje o titul, ten progres toho týmu je vidět. Na druhé straně jsou lidi jako Zola nebo Seedorf, kteří na to momentálně prostě nestačí

Reagovat
YNWA__MSN

přesně tak! Stevie to tam vede naprosto parádně, konečně se Rangers zvedli, hrajou EL a ofenzivni fotbal, kterým se prezentují je top. Btw líbí se mi Morelos, mohl by ho vzít do Live. Akorát Klopp má smlouvu jen do 2022 ne? To jim moc nevychazi

Reagovat
martin.b

Morelos je psychopat, takový fakt nepotřebujem.

Reagovat
YNWA__MSN

Ale góly dávat umí... Takovej novej Suarez

Reagovat
ian.rush

S tím Morelosem si taky nejsem moc jistý. Góly dává, ale je to pořád "jen" skotská liga a těch pár v EL taky není dostatečné měřítko zatím. Spíš bych měl strach s jeho labilitou, ty časté červené karty, kde se hrabe Suárez s nějakým tím kiksem jednou za sezonu.

Reagovat
YNWA__MSN

Tak je mu jen 23 a každou sezónu je lepší a lepší... V El má letos za 5 zápasu 5 gólů a to hráli proti Portu, Feynoordu, Young Boys.... Loni měli Villareal, Spartak a Rapid.... Letos ČK ještě nedostal.. A navíc začíná hrát už i za Kolumbii... Brzy z něho bude top útočník

Reagovat
martin.b

Morelos se tě dneska zase snažil přesvědčit, že je to úplně vylízanej .

Reagovat
YNWA__MSN

Ale top útočník to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Luc-Luc

Stevie G po Kloppovi to prevezme u nas a to bude velka parada

Reagovat
hona.kub

*Slippy G

Reagovat
ratusek

Ali G

Reagovat
Beči

Stevie má parádně nakročeno k tomu, aby nás po tom, co Jürgen skončí (doufám, že to bude za velmi dlouho) úspěšně převzal. Jen tak dál

Reagovat
exot12

Manažerovat je správne?

Reagovat
protiproudu

Samozřejmě že není :D

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=eq_z6EgEPOA No Rangers byli lepším týmem. Snad je oberou konečně o titul v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda Morelos toho zahodil strašně moc

Reagovat
Mönchengladbach

Nástupce pana profesora Kloppa.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele