Gerrard na MS nejede, Dyer má šanci

14.05.2002, 14:24
Aktuality
Vyšetření bohužel pro Stevena Gerrarda ukázalo, že jeho třísla budou zřejmě potřebovat operaci. To znamená dva měsíce klidu a konec nadějí na start na mistrovství světa. To, jestli operaci opravdu podstoupí, se rozhodne ještě dnes nebo zítra. Místo Gerrarda už na soustředění do Dubaje odcestoval náhradník Trevor Sinclair z West Hamu.

Kieron Dyer má oproti původním zprávám stále ještě šanci na MS cestovat. Stav jeho kolena není prý tak vážný, jak vypadá, a doktoři dělají vše možné, aby léčení urychlili. Kouč anglické reprezentace Sven Göran Eriksson prý počká do pátku, kdy se rozhodne, jestli Dyera vezme.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele