Gerrard: Jádro týmu je potřeba zachovat

15.11.2007, 10:12
Aktuality
Anglická reprezentace dost možná nepostoupí na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a tamní veřejnost již začíná volat po obměně kádru. Proti tomu se postavil například Steven Gerrerd, podle něhož má Albion mladý a dobrý tým...

"Myslím si, že máme dobrý tým s řadou mladých hráčů. Do týmu stále přicházejí další mladí hráči a zapomínáme na to, že mladý je třeba i Wayne Rooney. Pochopielně k několika změnám dojde, protože někteří hráči jsou již starší a mistrovství Evropy může být jejich posledním turnajem. Ale myslím si, že jádro týmu je potřeba udržet pohromadě," prohlásil kapitán Liverpoolu.

Anglie nyní balancuje na hranici nepostupové propasti na vrchol letošní sezony a svůj osud již nemá ve vlastních rukou. Vyřazena bude v případě, že Chorvatsko bude bodovat v Makedonii a Rusko zvítězí v Izraeli a Andoře.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K zastáncům omezení počtu cizinců v anglické Premier League se přidal i záložník fotbalové reprezentace Steven Gerrard. Podle hráče Liverpoolu je potřeba změnit pravidla, protože na příval zahraničních fotbalistů by doplatil národní tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je to zaměřený proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

jaks na to prisel? neni to nic proti arsenalu, myslis ze liverpool ma v zakladu 6 anglicanu? taky nema, hravaji 2, mozna 3, ale taky nemaji potrebny pocet

Reagovat
smazaný uživatel

není to přímo proti Arsenalu, ale ten na tohle pravidlo nejvíc doplatí.

PS: a to je dobře

Reagovat
Kily

jako fanouškovi Arsenalu se mi to moc nelíbí, jako fanoušek anglického fotbalu bych to zase uvítal. I když v Německu se o tom ještě před třema rokama mluvilo taky, nakonec k tomu nedošlo a jejich repre je i tak dneska jednou z nejlepších na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni nemají rádi Arsenal. Bééééééééééééééééééééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím říct, že je to fakt potřeba, protože posily Liverpoolu - Torres, Babel, Benayoun, Mascherano, Voronin - samej cizinec, ManU - Andersno, Nani, Tevez - cizinci (+ Hargeaves), Chelsea - Malouda, Pizzaro, Belletti, Ben Haim - cizinci (+ Sidwell), ManCity jich dotlačil taky dost, Portsmouth je taky postavenej na cizincích, Arsenal je kapitola sama o sobě. Kam by tohle vedlo ...

Reagovat
Kily

jj, Pogoň Štětín - přišlo deset Brazilců, kterým místo uvolnilo dalších deset Brazilců

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no, pak bude z Premier League bramboračka. Podle mě by se to asi omezovat nemělo, zvlášť v dnešní době. Mělo by záležet na klubech, jak už tady onehdá padlo - když je tým bez odchovanců (či domácích hráčů), je to, dá se říct, podvod na fanoušky. Ale omezováním podle mě cesta nikam nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

S posilama máš pravdu, je to bída a přitom jsou to tradiční Anglické kluby, které by měli aspoň částečně ctít tradice a využívat více Anglických hráčů. Na druhou stranu, pokud tyto týmy netrénují Angličané, není se čemu divit. Pak ovšem upadá i národní tým, když hráči širšího kádru albionu ve svých klubech vysedávají na lavičkách (Wright-Phillips, Hargreaves, Joe Cole, Dafoe atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by se mozna mohlo trosku zapracovat na tom aby anglicani chodili zase do zahranici,jenze tady je problem ze PL je nejlepsi liga a to by pak sli do horsiho to je ten problem.Je blbost delat nejaky omezeni,akorat by se to zhorsilo.

Albionu fandim,ale prijde mi to ted trochu jako alibismus,svadej ty neuspechy na cizince.Kvalitnich hracu maj dost,proste se ted nedari-ale menit kvuli tomu pravidla je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně angličtí hráči za nic nestojí.Slušní hráči dostávají v Anglii tolik peněz,že normální evropský klub z toho zaplatí 2-3 největší hvězdy a zbytek stojí za h... Reprezentace toho budiž jasným důkazem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele