GATTUSO: ZŮSTÁVÁM ROSONERRO

17.10.2006, 13:02
Aktuality
Asi jako den a noc - tak kontrastně působí zpráva, kterou včera přinesla skotská média, v porovnání s tím, co dnes hlásá oficiální stránka AC Milán. Gennaro Gattuso popřel, že se chce jednou vrátit do Glasgow Rangers, a kariéru prý ukončí v Miláně.

"Nevím, kdy se to stane, ale stane se to určitě. Musím dostát slibu, který jsem dal." Tak nějak Gennara Gattusa citoval skotský tisk. Dnes italský mistr světa prohlásil, že byla jeho slova překroucena.

"Buďte klidní, zůstávám s vámi," vzkázal fanouškům. "Problém je v tom, že novináři napsali opak toho, co jsem řekl. Řekl jsem, že mi Rangers dali šanci hrát profesionální fotbal, ale kariéru chci ukončit v AC Milán. Všichni to ví, jediná možnost pro mě je dohrát v dresu Rossoneri. Bylo by pro mě velmi těžké, opustit klub jako je Milán, opustit San Siro a fanoušky. Chci uklidnit všechny tifosi, žádný další 'případ Ševčenko' nebude," prohlásil Gattuso.

Gattuso na Ibrox Parku strávil rok, přišel v létě 1997 z Perugie a v říjnu příštího roku se stěhoval do Salernitany. Tam vydržel rok, přesunul se na San Siro a červenočerným barvám je věrný dodnes. Smlouvu má platnou do roku 2011.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
HOST*danyy

Joo Gattuso je hráč dost dobrej,výbornej!!FORZA AC MILÁN!!!

Reagovat
sansiro

To bylo jasné. Gennarino je nejlepší DM a zůstane v AC! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*GATTUSO

kua paráda..., je to můj best player a bez něj by to nebylo AC, které tolik miluju...

Reagovat
HOST*Baggio

Ikdyz Ac nemusim, radej Inter tag Gattusa mam rad....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele