Gattusa rozladil výkon proti Betisu, spekulace o svém odvolání chápe

26.10.2018, 20:34
Aktuality
AC Milán zůstává v posledních letech hodně dlužen svému slavnému jménu a nejinak je tomu v první polovině nové sezony. Mezi fanoušky, hráči a členy vedení panují rozpaky a situaci nevylepšil ani včerejší zápas Evropské ligy s Betisem, Rossoneri doma po špatném výkonu prohráli 1:2 a ještě hlasitěji se mluví o odvolání trenéra Gennara Gattusa...

AC Milán načal ve třicáté minutě Tonny Sanabria a v 54. minutě dal nakonec vítěznou branku španělského celku Giovani Lo Celso, za domácí sedm minut před koncem pouze zapěl labutí píseň Patrick Cutrone.

"Je správné, že se spekuluje o mé pozici. Po takovém výkonu je těžké usnout, byl to jeden z našich nejhorších výkonů. Bylo to příšerné a trapné představení. Viděl jsem vypnutý tým. Mám obavy, jsem zklamaný a naštvaný, především pak na sebe. S podobným přístupem a mentalitou nemůžeme pomýšlet na to, že se nám bude dařit v lize. Takový výkon nemohu přijmout," nechal se po zápase slyšet naštvaný Gattuso.

AC Milán v Evropské lize vyhrál první dva zápasy a ve své skupině je na druhém místě, mnohem horší je jeho postavení v Serii A. V domácí lize naposledy prohrál derby s Interem, tři body bral z osmi pokusů jen třikrát a patří mu až dvanáctá pozice.

"Sešli jsme z cesty, trpěli jsme a ztratili vlastní jistotu. V takových momentech neuvažuji o tom, jestli si udržím svou pozici nebo zachráním kůži. Od záložníků jsme neviděli prakticky nic, nenapadali a příliš často posílali míče dozadu místo toho, aby se snažili hrát dopředu," řekl dále Gattuso.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (34)

Přidat komentář
juveforever

Tassoti,Seedorf,Inzaghi,Mihajlovič,Brocchi,Montella,Gattuso. to čo tam za experta vyberá tých trénerov za posledné obdobie? jeden lepší jak druhý

Reagovat
swatm

seedorf mel nejlepsi vysledky z tehle bohuzel nedostal vic prostoru, protoze nechtel byt loutka berlusconiho s galianim

Reagovat
smazaný uživatel

Gennaro ho má, holt, malého.

Reagovat
smazaný uživatel

Je obdivuhodné, jak blízko ses k němu dokázal dostat.

Reagovat
josepe

je s podivem, že vydržel už tak dlouho tenhle trenérský neumětel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň má sebereflexi

Reagovat
smazaný uživatel

Za sebakritiku Ale uz toho bolo dost a nech prosim skonci Iba dufam, ze ta sprava o Wengerovi je pravdiva. Rad by som ho u nas videl.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger bych vám přál věřím že by vám hodně pomohl a hlavně mladým

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by sa dalo na ten futbal pozerat a ti hraci so zlym pristupom by sedeli. Teraz aj ti co hraju prd stale hraju

Reagovat
Eldarion

Reagovat
FC Porto FC

Si myslíte že Gattuso je jako trenér traged ale ten tým by asi musel trénovat kouzelník aby byl v top 4 v lize

Reagovat
smazaný uživatel

se podivej, kolik utratili..vsak.si takovy tym udelal sam...je to pitomec uz jak nastupoval, jsem psal,.ze bude v pasti..to zde bylo chytraku,ze potrebuje cas

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ze je traged. Ja ho mam rad ale vidim, ze on uz nema co viac tomu timu ponuknut a nevie sa z tych istych problemov dostat a stale sa k nim vracia. Nema skusenosti a tie treba nabrat v mensich kluboch a nie v takom klube ako AC.

Reagovat
Ross Geller

David Copperfield by to zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si stejně myslim že, i kdyby ac-milan trenoval maradona nebo pele,tak stejně nebudou stat za nic,mě jenom pořad štve jak haže vedeni ac-milan všechnu vinu na trenery,treneři za to nemužou že hrači hrajou jak telata,kupujou hrače co nedokažou nic,chce to lepši hrače,potom to bude ac-milan jak ma byt,jinak se nikdy nedočkame vyhry v serii A,a taky si nikdy nezahrajeme ligu mistru

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak kdyby AC trenoval Maradona nebo Pele, bylo by to asi jeste horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby prisiel Maradona tak to by boli najhorsie vysledky v historii AC To iste ako ked das opicu na kardiochirurgiu

Reagovat
smazaný uživatel

jsi hloupej a nebo to ze sebe jenom dělaš,myslel jsem to jinak ne? Maradona a Pele jsou legendy nejlepši hrači na světě stejně jako bych ted napsal Ronaldo a Messi,tak stejně by ac-milan nestal za nic atd,..

Reagovat
smazaný uživatel

"i kdyby ac-milan trenoval maradona nebo pele,tak stejně nebudou stat za nic"

Zaprvé tam máš dva zápory, které ten tvůj komentář vedou docela do propasti. ("Nebudou stát za nic") ??? WTF

Zadruhé předpokládám, že jsi chtěl napsat, že i kdyby to trénovali Maradona nebo Pelé, tak by to stálo za hovno. Chtěl jsi zřejmě poukázat na jejich skvělé hráčské kariéry.

Ono ale neznamená, že fotbalová legenda v rámci hráčské kariéry musí mít jistý trenérský úspěch.

"jsi hloupej a nebo to ze sebe jenom dělaš,myslel jsem to jinak ne?"

Tímhle jsi to úplně zamotal chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Maradona je nehorší trenér v historii Argentiny, Pelé snad ani netrénoval. Dobrý hráč neznamená dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze ma niekto pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

zle si sa vyjadril..... ak si myslel, - ze ak by trenovala AC naj legenda a pomohlo by to....tak si stojim za svojim vyjadrenim. Hodnotil som kvality trenerske a nie hracske Ak si myslel, ze by tam hrali a nepomohlo by to ... Mozno ano neviem, tam urcite nepomoze iba jeden hrac, tam treba aj kvalitneho trenera a k nemu par hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ma v tom svoju vinu aj vedenie ale Rino ako trener nema co viac ponuknut. Jeden zapas vyhecuje muzstvo na tazky zapas a hraju dobre a potom pride zapas s muzstvom z posledneho miesta a s velkym trapenim vybojuje iba remizu Tam uz ma velky podiel prave trener s tym koho do zapasu vybral a aku taktiku zvolil.

Reagovat
Eldarion

Takto čierne by som to osobne nevidel. To obdobie po scudette a odchode povedzme celého tímu a tej kostry Zlatan, T.Silva, Nesta, Seedorf, Pato, Inzaghi atď bolo aké bolo. Berlusconi odmietal investovať na pomery dneška a Galliani bol nútený pracovať so omrvinkami. V tejto fázy keď ti odíde celý tým je potrebné robiť milinové investície a kupovať aj hotových hráčov namiesto toho prichádzali sami nímandi a Berlusconi to mal na háku a chcel to predať. Takže 4 čierne roky trápenia.

Potom prišli číňania ktorý mali byť pre nás nádej ako pre Inter Suning ale bol to iba a.k.a Berlusconiho obchodík a jedine čo ostalo po Fassonem a spol. sú ešte väčšie dlhy atď. Teraz je tu prvá sezóna pod novými majtelmi ktorý reálne existujú a ludia očakavajú že sa za par mesiacov stane z klubu v sračkách mašina na víťazstvá. Všetko to chce čas ale osobne pochybujem, že táto a ešte tá dalšia sezóna bude prelomová.

Reagovat
smetos

Reagovat
mike.84

ja zcela upřímně věřím že až se gattuso poučí ze svých chyb kvůli své horké hlavě apod, tak bude srovnatelně úspěšný se simeonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mu fandim, ale Simeone uz byl jako hrac daleko premyslivejsi, filosofictejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ ale AC stále nemá mužstvo na LM, jedine Cutrone,Gonzalo Suso,Donaruma zbytok dopoctu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Paperumma ?

Reagovat
Phillipinho

Setien si ho pekne namazal na chleba

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu ale: co jako čekal? Jít na Betis s béčkem, když ani áčko není zdaleka optimální...?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele