GARY NEVILLE TŘI TÝDNY MIMO HRU

17.03.2007, 16:36
Aktuality
Další ztráta potkala Manchester United. "Rudí ďáblové" sice hladce zdolali Bolton a připsali si další tři body, přišli však o svého kapitána. Gary Neville si v úvodních minutách zápasu poranil vazy v kotníku...

Obránci Manchesteru United se stal osudným střet s dalším zkušeným fotbalistou a jmenovcem Garym Speedem. Anglický reprezentant v doprovodu klubového lékaře odešel do kabin a podle manažera Sira Alexe Fergusona ho čeká třítýdenní pauza. To by znamenalo, že Neville by zmeškal oba blížící se reprezentační zápasy proti Izraeli a Andoře a minimálně první čtvrtfinále Ligy mistrů proti AS Řím.

Manchesteru United se v posledních týdnech rozrůstá marodka. Vedle Nevilla na ní jsou také Darren Fletcher, Louis Saha, Patrice Evra, Mikael Silvestre, Ole Gunnar Solskjaer a Edwin van der Sar. Další hráč, Henrik Larsson, již ukončil své hostování na Old Trafford a vrátil se do Helsingborgu.

Radost z Nevillova zranění nemá ani reprezentační kouč Steve McClaren. V zápase proti Izraeli se na pravý kraj obrany postaví Garyho bratr Phil Neville nebo Jamie Carragher, rébus ale musí McClaren řešit také na druhé straně obrany. Zraněný je Wayne Bridge a kvůli žlutým kartám bude jednou absentovat také Ashley Cole.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

tak to je spatne

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele