Garrido uznal zasloužený postup Porta

06.05.2011, 12:01
Aktuality
Už po prvním semifinálovém duelu sice bylo prakticky jasno, kdo z dvojice Porto - Villarreal postoupí do finále, ale Žlutá ponorka se po úvodní prohře 5:1 nevzdala a před domácím publikem se soutěží rozloučila alespoň výhrou 3:2. Kouč Juan Carlos Garrido pak přiznal, že Porto si zasloužilo postoupit...

Villarreal přitom nebyl pro Porto slabým soupeřem, španělský tým nezvládl ze čtyř poločasu jediný a to rozhodlo. V Portu dostal Villarreal ve druhém poločase pět gólů a s takovým mankem už nešlo moc dělat.

Přesto šla Žlutá ponorka do zápasu v plné síle a fanouškům nadělila, když už ne postup, alespoň vítězství a společně s Portem gólové hody. Trenér Garrido byl po zápase pochopitelně zklamaný, leč vyrovnaný s výsledkem. "Porto si to zasloužilo, gratuluju mu. My jsme bojovali se vším, co jsme měli," hovořil po zápase Garrido.

"Odehráli jsme dobrý zápas a potěšili fanoušky. Dnes (čtvrtek) jsem viděl, že fanoušci v ten tým věří, jejich podpory si nesmírně vážím," pochválil ještě fanoušky Garrido.

Letošní finále Evropské ligy tedy bude ryze portugalské, Porto čeká Braga a Draci budou favoritem. "Jsem na své hráče za dosažení tohoto důležitého cíle velice pyšný," prohlásil po postupu kouč Porta André Villas Boas. "Odolali jsme úvodnímu tlaku Villarrealu a nyní jsme ve finále s Bragou, která už vyřadila týmy jako Sevilla, Liverpool nebo Benfica. Je to pro nás velký výzva," dodal teprve 33letý trenér.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
mesyas

co to jako je vietnamský vlajka?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.estrelladamm.com/en/ pivo vole VILLARREAL olé

Reagovat
FC Porto FC

PORTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ted už si jen poradit s houževnatou Bragou!

Reagovat
FC Porto FC

Fanouškovská stránka Porta na Facebooku ! Seš fanda? tak se přidej. FC Porto CZ/SK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele