Gambrinus liga souhrn - 5. kolo

01.09.2007, 21:18, aktualizováno 03.09.2007, 20:55
Komentáře a souhrny
Slavia pokračuje ve své suverénní jízdě, vyhrála i pátý zápas a vyhoupla se zpět do čela. Druhá příčka patří Baníku, třetí je po výhře nad Olomoucí Sparta. Podle představ se stále nedaří Mladé Boleslavi a ještě hůře je na tom Liberec, ten nestačil ani doma na Zlín a s jedním bodem zůstává poslední. Derby mezi Bohemians a Žižkovem skončilo remízou.






Baník Ostrava - Viktoria Plzeň   2:0
Branky:  24. R. Zeher, 81. R. Zeher

Zlín vyhrál venku skoro po třech letech, Plzeň zase po necelém roce neveze ze hřiště soupeře ani bod. Zeher nejdříve mířil přesně, když se k němu ve vápně šťastně odrazil míč a stejný hráč pak v 81. minutě rozhodl střelou v pádu. Přes třináct tisíc diváků se i potřetí mohlo radovat z domácí výhry, Viktorka poprvé v sezóně prohrála.

Ve 4. minutě vystřelil Metelka z 20 metrů, jeho lob však skončil nad. V 11. minutě odcentroval Otepka a Zeherovu střelu z první brilantně vytáhl debutant Ilizi. O čtyři minuty později Rajtoral Iliziho překonal, hosty tak zachránil jeden z obránců. Další střelu měl na svědomí Zeher, Ilizi vytáhl skvělý zákrok. Přetrvávající tlak musel vyústit v gól. Míč se odrazil k Zeherovi a ten zamířil přesně. Převaha domácích pokračovala, gólová příležitost ale přišla až ve 43. minutě. Rajtoralovu křižnou střelu tečoval hlavou Magera a míč proletěl těsně vedle tyče.

Brzy po změně stran přišly dvě šance domácích. Nejdříve Rajtoral nechal po několikáté vyniknout brankáře Iliziho, poté Zeher namířil střelu z deseti metrů do břevna. Plzeň hlásila, že nejede do Ostravy jen bránit. Co jí ale proti skvěle hrajícím domácím zbývalo. A když první tutovku hostů namířil Fillo přímo do míst, kde stál Vašek, mohl se Zeher radovat ze zvýšení vedení. Vyměnil si míč s Otepkou a v pádu dokázal překonat výtečného Iliziho. V 88. minutě ještě Vašek vyrazil dobrou střelu Zakopala. Nastavených pět minut se tak už pouze dohrávalo.


Slovan Liberec - Tescoma Zlín   0:1
Branka:  64. L. Opiela

Zlínští fanoušci dnes nepůjdou spát. Skoro tři roky čekali na to, až se jejich fotbalisté vrátí s tříbodovým ziskem. Trápící se Liberec byla ideální možnost, a když Opiela využil výtečné přihrávky Zapletala, ukazovali domácí fanoušci, že je snad může zachránit pouze Bůh. Nejspíše poslední zápas tak odehráli Severočeši pod trenérem Zachem, i když se v závěru o vyrovnání hodně snažili.

Do první šance se po centru Papouška dostal Nezmar, který rybičkou mířil těsně vedle. Hra se přelévala, chvíli měli navrch hosté, poté zase Liberec, vážnější šance se však diváci nedočkali. Vzrušení nastalo až ve 35. minutě, kdy Dohnálek upadl ve vápně, rozhodčí však ukázal pouze odkop od brány. V samém závěru poločasu mohl otevřít skóre Malár, když Žůrek na sebe nalákal čtveřici hráčů a nahrál volnému spoluhráči a Malár pouze napálil brankáře Zlámala.

Druhý poločas už byl na tom se šancemi o něco lépe. V 50. minutě Dohnálek našel pasem přesně Hudsona, ten sám před brankářem mířil vedle. Poté měli dvě šance i hosté. Poprvé podcenil centr Zlámal a Zapletalovi moc ke gólu nechybělo. Na podruhé už to vyšlo. Zapletal našel zpětnou přihrávkou Opielu a ten prudkou ranou otevřel skóre. Jak výmluvný se zdál transparent domácích fanoušků ‘God save Slovan‘. Ke konci zápasu se domácí snažili alespoň srovnat, Petroušův přímý kop z 19 metrů skvěle vyrazil Baranek. Závěr patřil Liberci, nicméně bylo už moc pozdě.


SK Kladno - FK Jablonec   1:1
Branky:  24. B. Dočkal - 3. P. Zábojník

Domácí fotbalisté se chtěli v zaměřit především na defenzívu, a to se jim podařilo. Poprvé v sezóně dokonce obdrželi méně než dvě branky. Jablonec se po dvou prohrách z úvodu sezóny začíná zvedat a i díky dnešní remíze má na svém kontě po pěti kolech stejný počet bodů.

Duel mezi Kladnem a Jabloncem začal hodně zhurta a už po třech minutách se radoval Zábojník, který nedal svojí ranou po rohovém kopu Valenty Pavlíkovi šanci. Zanedlouho mohl vedení hostů zvýšit velmi aktivní Valenta, jenž nejprve obešel tři protihráče, narazil si se Zelenkou, ovšem v koncovce selhal. Hned ze své první vážnější gólové příležitosti se prosadilo také Kladno, konkrétně Bořek Dočkal. Domácí mladík si podobně jako Valenta pohrál s bránícími hráči, jenže v koncovce byl úspěšný.

Téměř celý druhý poločas se diváci nudili. K vidění byli především jen nepřesné přihrávky, centry a střely. Ve vážnějším ohrožení branky byl Michal Špit až v 69. minutě, kdy Zachariáš poslal míč do uličky Dočkalovi, ale jeho střela z voleje minula branku.


Siad Most - Slavia Praha   2:3
Branky:  14. G. Toleski, 90. B. Webster - 22. S. Vlček, 39. S. Vlček, 82. R. Gaúcho

Také svůj pátý zápas v nové sezóně dokázala Slavia vyhrát, a proto vede ligu se stoprocentní ligovou bilancí. Most zatím ve všech domácích zápasech skóroval jako první, ale ani jednou nedokázal nadějně rozehraný duel dovést do vítězného konce. Výbornou formu má kanonýr domácího celku Toleski, jenž dal už pět gólů a úspěšný byl také proti Slavii.

První poločas nabídl divákům v Mostě velmi ofenzivní fotbal, který vyústil ve tři vstřelený branky. Tu první zaznamenal útočník Goče Toleski v 15. minutě, kdy bez problémů přehodil gólmana Vaniaka. Ovšem vedení Mostu netrvalo dlouho, jelikož svůj třetí gól v sezóně přidal Stanislav Vlček, který Acevského překonal hlavou po rohovém kopu Kalivody. Hrdina odvetného zápasu proti Ajaxu zaúřadoval podruhé v 39. minutě, kdy gólově zúročil povedenou přihrávku Tavarese. Ještě v prvním poločase byl blízko vyrovnaní Tomáš Pilař, ale nedokázal trefit zcela odkrytou bránu.

V úvodní desetiminutovce druhého poločasu si oba týmy vytvořily po jedné slibné šanci, ovšem Hainaultova hlavička letěla vedle tyče a přesný nebyl ani Volešák, který bránu vysoko přestřelil. O poznání přesnější byl v 81. minutě Brazilec Gaucho, jenž Acevského překonal po pěkně akci střelou k levé tyči. Alespoň snížit se povedlo v nastaveném čase Byronu Websterovi. Ten unikl všem zadákům hostujícího týmu a se štěstí překonal Vaniaka.


Bohemians 1905 - Viktoria Žižkov   2:2
Branky:  84. V. Turtenwald, 90. D. Slezák - 23. P. Švancara, 33. R. Bukač

Žižkov vedl po prvním poločase už 2:0 a vše nasvědčovalo tomu, že utkání už v poklidu dohraje, jelikož Bohemians do žádných šancí nepouštěl. Ovšem ve druhém dějství přišli hosté o dva hráče, čehož dokázali Klokani využít a nakonec po brankách Turtenwalda a Slezáka vyrovnali na konečných 2:2.

První šanci zápasu měl domácí Lukáš Adam, ale nastřelil pouze boční síť. Stav utkání otevřel v 23. minutě Petr Švancara, jenž po se prosadil po výborné přihrávce Kušníra z pravé strany hřiště. Vedení zanedlouho zvýšil druhý útočník Žižkova Radek Bukač, jemuž připravil gólovku opět velmi aktivní Švancara. Bohemku nepříznivý stav očividně zaskočil a do hry se dostala až ke konci poločasu, ale kloudnou akci už vymyslet nedokázala.

Oba týmy si na začátku druhého dějství vypracovaly dobrou příležitost, ale výbornými zákroky se zaskvěli oba gólmani. V 54. minutě si zbytečným faulem na půlce hřiště vysloužil druhou žlutou kartu Moughfire a svůj tým tak oslabil. Blízko snížení byl patnáct minut před koncem Michal Ordoš, ovšem jen o pár centimetrů minul bránu. Druhou červenou kartu utkání viděl opět hráč Žižkova, tentokrát Luděk Stracený. Bohemians své přesily dokázali využít a vyrovnali. První gól vstřelil hlavičkou obránce Turtenwald a cenný bod zařídil ve čtvrté minutě nastavení kapitán Dalibor Slezák. Domácí fanoušci si tak konečně zařvali v dnešním zápase gól, jejich tým totiž před tímto kolem nevstřelil ani jedinou branku.


České Budějovice - FK Mladá Boleslav   2:2
Branky:  19. P. Voříšek (vlastní) , 90. D. Horejš - 30. J. Kysela, 66. J. Rajnoch


Sparta Praha - Sigma Olomouc   1:0
Branka:  85. L. Došek



Tabulka:
1. Slavia Praha55009:315
2. Baník Ostrava541014:513
3. Sparta Praha54108:213
4. FK Teplice44008:212
5. Tescoma Zlín52215:48
6. Viktoria Plzeň52214:38
7. FK Mladá Boleslav51225:65
8. FK Jablonec51223:45
9. Sigma Olomouc51223:55
10. České Budějovice51135:64
11. 1. FC Brno41124:54
12. Viktoria Žižkov51139:134
13. SK Kladno51135:94
14. Bohemians 190550322:63
15. Siad Most50239:142
16. Slovan Liberec50141:71

Příští kolo
15.09.2007
Viktoria Plzeň - Tescoma Zlín
FK Teplice - Sparta Praha
Sigma Olomouc - 1. FC Brno
Viktoria Žižkov - Slovan Liberec
Slavia Praha - Baník Ostrava
FK Mladá Boleslav - Siad Most
FK Jablonec - Bohemians 1905
SK Kladno - České Budějovice


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (104)

Přidat komentář
Shevchenko

Baník Liberec Baroš

Reagovat
Slejdy

liberec je v palu...Baros dobre...krasny obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázalo se, že Baník má natolik silné mužstvo, které dnes dokázalo s přehledem vyhrát proti prý venku nebezpečné Plzni. Plzni jsme za celý zápas nic výrazného nedovolili a kdyby jsme proměnili další tutovky, nemuselo by to skončit jen u dvougólového rozdílu.

Je také příjemné zjíštění, že každým přibývajícím zápasem se zlepšujeme.

Dneska fantastický: Rajtoral, Zeher a Marek.

Hlavně druhý jmenovaný musel Večeřovi zatočit hlavou se složením sestavy na Slavii.

Mimochodem. Hlasatel na Bazalech hlásil, že se hraje 14. záři, to mi chcete říct, že Slavisti musí mít před Ligou Mistrů volný víkend? Hovada!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Na ofiko stránkách je 15.9. 19:00, ČMFS udává 16.9. 17:00 (klasický termín našich domácích zápasů). Dokonce někdo mluvil o variantě sobota 17:00, takže ta tvoje už je čtvrtá. I když mně by se to v pátek hodilo, naopak v sobotu bych nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli to určitě nebude, to by se Slavia na hlavu postavila.

Reagovat
Slejdy

jn

Reagovat
Shevchenko

Hlavně to musí být v TV!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má Čt trochu soudnosti, tak to bude. Sparta byla taky v sobotu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem pochopitelný. Ale jestli to bude v pátek, tak se na tom jedině musely dohodnout oba kluby. Kdyby to Baník nechtěl, tak se bude hrát v sobotu. Ale pátek večer, to je atraktivní termín, nechápu, proč takhle nehraje nějaký tým (kromě Slovácka).

Reagovat
sansiro

Já doufám, že se Svěrkoš vrátí a Mageru posadí!!!!! To by byl velmi nebezpečný útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Magera nám vyhrává důležité souboje, Zeher - Svěrkoš by fungovalo možná proti nějakému africkému kmenu, kde mají hráči průměrnou výšku 150cm.

Reagovat
smazaný uživatel

Magera nám vyhrává důležité souboje, Zeher - Svěrkoš by fungovalo možná proti nějakému africkému kmenu, kde mají hráči průměrnou výšku 150cm.

Reagovat
sansiro

Magera je největší kopyto, co znám! Na to jak je vysoký, tak těch soubojů až tolik nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto jseš ty. Magera zařídil první gol a vyhrál souboje, které Zeher se Svěrkošem prostě nevyhrajou. A ukázal, že je i do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Magera to mají hrozně těžké, nikdy (až na pár výjimek) nebudou oblíbenci tribun, protože s takovou výškou jsou prostě některé jejich pohyby krkolomné a tím pádem jsou skoro všem pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, máš pravdu.

Reagovat
sansiro

Jsi první člověk, který ho obhajuje. Tohle jsem ještě neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

První člověk určitě nejsem, nejsi vlastně jeden z těch, kteří na něj pískají?

Reagovat
sansiro

To nejsem. Zkus si vzpomenout i na poslední tři sezóny, kolik dostával příležitostí na tu bídu a jak hrál.

Reagovat
HOST*

vzpomen si na kollera, taky ho brali za kopyta a co je z nej dnes, kopyto strilejici goly

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana ve spolupráci s Vaškem proti Plzni zatím zahrála nejlépe v této sezoně. Plzeň přijela hrát na brejky, to bylo evidentní a protože přechod do útoku měli výborně zvládnutý, párkrát nám v úvodu zatápěli. Můžem tak děkovat za vcelku rychlý gol Zehera, čímž jsme jejich cíl neinkasovat a znervoznit nás zhatili. Líbil se mi hodně Magera, na první gol nahrál Metelkovi fantasticky a pro naší hru je nepostradatelný, kolik hlav a osobních soubojů vyhraje...Proto moc nepočítám s tím, že nastoupí duo Svěrkoš - Zeher.

Rajtoral dnes na křídle hodně dobrý, odehrál si své dozadu, přidal něco dopředu, ale pořád si myslím, že má na víc. Jeho fyzický fond je nevyčerpatelný, všiml jsem si už skoro říkal o střídání, jak byl vyšťavený a pak se podívám na Rajtyho a ten tam běhá bez jakékoliv známky únavy. Metelka taky dobrý, ale na křídlo se mi nehodí, je pomalý a kdybychom tam měli dva Rajtoraly, tak z toho dnešního zápasu vytěžíme víc, Metelka není rychlý a tím zazdil několik nebezpečných akcí, ale jak říkám, dneska patřil k nejlepším.

Fantastický byl dnes Tomáš Marek, má obrovský přehled, vyslal několik výborný pasů za obranu. Otepka oproti Liberci polevil, ale i tak byl dobrý.

Útočné duo Zeher - Magera klape výborně. Jsem opravdu zvědavý jak to Večeřa postaví na Slavii.

Reagovat
HOST*Quaranin

Magera se opravdu zlepsil! Banik ma tri skvle utocniky! a to je jen dobre.kdyz jsou dva a jeden se zrani, nebo neco, tak je problem, ale tady je to sila!!Banik ma ted opet na to to nekam dotahnout

Reagovat
HOST*

king banik...s tebou banicku svet me bavi

s tebou je hrdost byt z ostravy s tebou jsem fanousek pravy jedine s tebou... prazaci prestante cpat do tv.jen spartu bohemku liberec atd,boha jeho aaaa banik.....banik...... FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zach se drží jak hovno košile

Reagovat
smazaný uživatel

Teď určitě poletí, je reprezentační přestávka, ideální čas na vyhození trenéra a zabudování nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, aby zůstal i po blamáži se Zlínem, to je snad nemožné. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V letošním Slovanu je asi možné úplně všechno

Reagovat
Marv

to je kanonyr

Reagovat
Shevchenko

Zeher

Reagovat
HOST*Namor

nevíte někdo kolik je let Toleskimu??

Reagovat
Shevchenko

Kolem 30ti

Reagovat
smazaný uživatel

Narozen 5. 5. 1977 - stačí si najít web Mostu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček

Reagovat
smazaný uživatel

Mostu jsem dával velké naděje, přeci jenom jsem je viděl a vím co dokážou, Slavia však nepovolila, Liga Mistrů jím ještě paradoxně přidala síly. Těším se na Strahov, utrhli jsme vítěznou šňůru Plzně, teď je na řadě Slavia.

Reagovat
Shevchenko

Jinak Zlín jsem letos tipoval na sestup Jinak snad dneska Olomouc něco uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínu jsem věřil, jsou tam jiní aspiranti jako je Bohemka, Žižkov, Kladno a bohužel i ten Most. A uvidíme, jak se nám vybarví Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

Most mi je sympatický, bylo by smutné, kdyby tak ofenzivní tým měl sestoupit na úkor několika nezáživných týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Sice se mi vůbec nelíbilo, co začali předvádět v médiích po tom zápase v Ostravě, ale jinak mají moje sympatie. Nechci dělat chytrýho, ale na defenzivní posty by měli dávat více takticky vyspělých Čechů. V ofenzivě jsou ti cizinci strašně silní, ale vzadu jim to ubližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase Baník - Plzeň dostal při odchodu ze stadionu 68letý fanoušek infakrt, zachránit se ho nepodařilo.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Sparte opet musel pomoct rozhodci.Dosek nadhernej faul v malym vapne na brankare a ´´rozhodci´´ to v klidu pustil protoze sparta z toho dala gol.

Reagovat
HOST*

no tady by se dalo polemizovat, brankar do toho mohl jit i kdyz uplne cisty to nebylo a ja bych asi taky pisknul utocnej faul, jinak rozhodci nepomahal nikomu a ve druhym polocase to kurvil vsechno

Reagovat
HOST*

jo a ty jsi urcite slavista ne

Reagovat
HOST*

brankar do toho sel ale Dosek mu svoji rukou odblokoval jeho ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Doškův gól z jasného faulu, pomohl si rukama, tohle se nepíská jenom v Anglii, navíc to bylo v malém vápně, kde jsou brankáři chránění. Jinak nevím, čemu se Kladrubský divil, jasně ho sundal, bylo to na červenou, i kdyby nešel sám na bránu - brutální zákrok, musí dostat trest tak na 3 zápasy.

Reagovat
HOST*

omyl,tohle se piska i v anglii kdyz je to v malym vapne

Reagovat
HOST*

jen jedna vec, golman mic nemel ani chvili pod kontrolou a i trener olomouce rekl, ze to gol byl a ze byla chyba golmana ze do toho nesel, kdyby jo tak byl faul jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten míč mohl dostat pod kontrolu, když mu Došek zablokoval ruce?

Reagovat
HOST*xxxman

sterda: nezdálo se mi, golman byl málo aktivní...přiznal to pulpit, brankář taky. Je to asi tak stejné jako tavaresův "faul" proti ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

To není. Colin totiž vůbec nešel do souboje (zpracovat míč menším šlapákem se nepíská, pokud to není v souboji), tady se Drobisz nedostal k míči kvůli bránění Doška. To mu jako měl dát pěstí do ksichtu, aby se dostal k míči?

Reagovat
HOST*1860

zase ty mizerni spartani, k titulu se opet derou pres rozhodci a vsadim se o cokoli, ze ani to hajlovani nepotrestaj.. holt kostal (cti nejvetsi debil v ceskem fotbale) se umi dobre otacet..

Reagovat
smazaný uživatel

já se teda postavím taky pro faul, došek golmanovi odstrčil ruce a tím se tam nedostal.. a že pulpit řekl že tam mel jít duraznejš? Mel, ale řekl to po zápase, kdo ví kolikrát ten zákrok viděl.. proti doškovi mluví i to že on velice casto používá ve vzduchu lokty.. a pokud si nekdo vzpomene, co odpískal rozhodčí v zápase Portugalsko vs. Anglie ve ctvrfinále na Euru 2004, tam šel golman mnohem víc pozdě do souboje a už bylo jasný že na míc nedosáhne, ale narazil do hráče, který hlavičkoval a taky pískli faul.. a tam to bylo mnohem markantnejší že to golman proste nestihne.. ale kontakt v malým vápne je na 95% faul.. nechápu proč to tady nepískl.. asi kompenzoval tu červenou nebo nevím.. je to jedno.. Sparta má 3 body ale nelíbí se mi to.. hlavně se mi nelíbí že to došek, kterej je samej loket

Reagovat
HOST*-Kopy-

Normálně regulerní gól, golmanova chyba nevím o co se tu snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*1860

ja nevim jesztli vubec rozumis fotbalu a nebo si fanousek sparty, ale to regulernim golo proste nebyl..

Reagovat
HOST*-Kopy-

prvně se nauč reagovat a pak teprv vykládej ty sví hámotiny...

Reagovat
HOST*1860

ja nevim jestli si pamatujes jeste minulou sezonu, kdy rozhodci piskali kazdy souboj hrace s brankarem v malem vapne jako utocnej faul (a taky neuznavali goly), a ted mi tvrdis ze to faul neni, a pak me napadas, kdyz sem se parkrat prepsal.. nezbyva mi nez si o tobe myslet neprilis hezke veci.. nebo proste napis ze fandis sparte a vse je vysvetleno..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Bohemka nesehnala nějakýho obra, když pořád nakopávaj? Počet jejich kombinací před bránou by se dal spočítat na prstech jedný ruky a to ještě po úrazu na cirkulárce...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Bohemka hraje příšerně, 11 proti 11 neměla šanci a působila jako průměrný druholigový tým .. Naopak Viktorce stačilo hrát na Švancaru.. tenhle charismatický floutek už mnohokrát dokázal, že umí!!! Chlapík opravdu umí! Když se mu chce.. Ale jako zápas poslabší, i když nechyběla bojovnost, zápletka a konečně i dramatičnost. No pokazili si to sami hráči Viktorky, které jsem držel palce víc, byla o hodně fotbalovější. Ale celkově je remíza asi spravedlivá, protože přeci jen si vyrovnání Bohemka zasloužila, vůle tam byla, i když kvalita schází.. to je do očí bijící. Jsem se zápasem docela spokojen.. Bohemku tipuju na sestup, tam těžce schází kvalita. Venku budou dostávat sady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledních deset minut se dalo, ale o technické kvalitě Bohemky vypovídalo to zpracování míče tušim Turtenwaldem. Bojovnost jim nechybí, jen musej hrát trochu jinak, než nakopávat z každý pozice.

Já jim přeju udržení, hlavně bych si přál za rok v Edenu zažít tu atmosféru Vršovického derby. Rozhodující pro to bude, aby poupravili herní projev, nenabrali velké manko na konkurenty a v zimě přivedli 2-3 slušný ligový hráče ( ideálně tak 5-6, ale na to nemaj prachy ). Možná zásadní chybu udělali při volbě trenéra - jít s neposíleným kádrem a nezkušenym trenérem do 1. ligy je skoro sebevražda. Žižkov to udělal dobře, sice Griga není nějaká elita, ale něco odtrénováno má, zato Hradecký pár mačů na Žižkově jako hlavní, pak asistent a druhou ligu. Na sentiment a bratrskou lásku za postup se nehraje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Bohemce taky přeju udržení, ale budou to mít těžký..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to taky přeju, dokonce bych jim dal od nás na hostovačku i pár hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

No my buďme rádi, že máme po x letech zase jednou kádr, u kterýho dvě zranění neznamenaj těžký problémy a tři katastrofu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka byla totálně tragická. Myslel jsem, že to snad ani nedokoukám. Ale jelikož venku pršelo, tak jsem zatnul zuby a vydržel jsem až do konce. Proti 10 hráli vyrovnanou partii, proti 9 byli už lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, neser, aspoň jsme dali první góly. Klokani, klokani, hop, hop, hop...

Reagovat
smazaný uživatel

V zimním období koupíme Jendu

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se vám, ale nemáte dost love. Reálnější by mohl být Oravec, už dlouho nenastoupil za Artmedii ( možná je zraněnej, posledně hrál 11 minut v 2. kole ligy ).

Reagovat
HOST*hagis

SLAVIA !!!!...sparta

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., viděli jste Jablonskýho v zápase béčka na Vyšehradu, jak to dneska ukazovali?

Reagovat
HOST*GEGE

myslis tu paradicku jak si hodil mic za krk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
HOST*GEGE

hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť sem ti říkal, že nebylo nutné brát nikoho na kraje zálohy - Kalivoda, Šmicer, Ivana, Janda + Jablonský a Černý jako odchovanci Proto sem navrhoval radši za pár šlupek Zabavníka na lavku jako jistotu na kraj(e) obrany ( teď už naštěstí bez Aračiče, už nebude o nervy, jestli tu červenou dostane ) než Pudila, kterej může přinést problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ivanou bych počítal spíš jako s útočníkem. S Černým na podzim do áčka nepočítej, rok nehrál. Jablonský si v lize párkrát určitě zahraje a to je dobře. Pudil je dobrým řešením, zvládne případně i obranu. Chtěl ho KJ, ten ví, proč to dělá. Program je náročný, kádr široký tak akorát, nevidím v tom problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, kam se s nim počítá, ale kde může v případě nouze nastoupit. Toho Jablonskýho sem neviděl, máš někde link na to video?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde to právě (ještě) není, škoda. Potřebujeme tu zátěž rozložit, Ivana je prakticky třetí útočník, tam bude mít prostoru tak akorát, v záloze by tolik hrát neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte. moc nesledujem českú ligu ale to vážne chodí na Spartu tak málo divákov???? Riadna bieda.............

Reagovat
smazaný uživatel

Chodilo loni hodně, letos 1/3, prý kvůli špatné hře ( což moc nechápu, na jaře to nebylo koukatelný o nic víc ).

Reagovat
HOST*pichichi

to byla spis vyjimka ,jinak chodi lidi dost si myslim,viz liberec cca 15000.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo mi to bolo divné - 4000 divákov na majstra . na slovensku je to bežné ale žeby už aj u vás?? hádam nie

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo první kolo - 16 500, se Zlínem 7000 a teď 4000. Jako je to logický, i sparťan má dost rozumu na to, aby nevyhazoval prachy díváním se na partu plahočících se nýmandů - to už není o podpoře svého týmu když se nedaří, ale na dvacet let starej styl fotbalu dneska neni nikdo zvědavej. Se stačí podívat na Baník - hráli o titul, slušnej fotbal a bylo plno, další sezónu hráli prdlačku a lidi nechodili.

Reagovat
HOST*1860

kdeto mam podepsat? az na ten banik....

Reagovat
smazaný uživatel

ale letos banikovci chodili od zacatku.. diváci chodí když se daří nebo když se hraje peknej fotbal.. sparta na jaře hrala na titul, proto diváci, ted na jaře hraje bídu a koukat se na to taky nedá a jeste nemaj ani zadnou velkou osobnost na kterou by lidi prisli,, Ve sparte dycky býval nákej fakt hrac nebo symbol sparty.. ale ted tam není fakt nikdo az se postaví Eden, tak je v nástevnosti dáme, pokud neprepálí lístky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník si reálně přiznej - sezónu po titulu ste hráli čočku ( což je logický vzhledem k tomu, že odešly všechny opory ) a diváci nechodili v takovém počtu. Věř že to nebylo kvůli přesčasům v dolech To není pomlouvání, ale normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě už doly nejsou, kolikrát ti to mám říkat čůráku.

Reagovat
jenage

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta nechutná Bohemka spadne a vezme s sebou Brno nebo Kladno .

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez, bobíku zakomplexovanej!

Reagovat
Votrok

Nebo nechutnou Spartu!

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tak koukám, že se tady zase řeší Sparta a její naprosto regulérní gól. Takže jsem se díval na záznam a je to tak, že ten sudí tyhle souboje gólmanů v malým pokuťáků vůbec nepíská. Prvně tohle povolil Doškovi hned na začátku, pak úplně stejnej souboj prošel Hartigovi a nakonec zase Došek. Takže žádný připískávání, ale prostě nastavená laťka sudím. Rozdíl souboje Hartiga a Doška byl jen ten, že Došek z toho dal branku. Kde je problém ...?

Ale jinak: vaše komplexy zase nezklamaly

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ale ještě dodám, že Pulpit to řekl jasně, čímž v mejch očích ohromě povyrostl

Reagovat
smazaný uživatel

Ač slávista musím říct, že bych to taky nechal. Vůbec jsem pro to, aby se česká liga víc "pouštěla". Pak by třeba skončily trapné simulace, které v současné době nejvíc przní čekej fotbal!

Reagovat
HOST*Cracker j.

Hlavně sterda. Doškův gol z jasného ofsajdu Jestli je to ale slávista tak to chápu

Reagovat
HOST*jiri - fcb

ano, ten poslední dobou skutečně exceluje

Reagovat
smazaný uživatel

Já poslední dobou, ty poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mně teda ještě najdi, kde jsem řekl, že to byl ofsajd. Nebo sis to vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

A já zase (ne)chápu, že to sparťani klasicky nepřiznají. Vy sice říkáte, že by se to mělo pouštět, ale dodnes se to nikdy nepouštělo, takže proč najednou až teď? Jakmile v malém vápně útočník atakuje brankáře, je to jasný faul, píská se to od okresu až po ligu. Kdyby to bylo mimo malé vápno, tak by se to možná pískat nemělo (i když ty ruce tam prostě jasně měl), ale v malém vápně prostě není o čem. že to nepřiznáte, to už mi je celkem u prdele, na to jsem si u sparťanů zvyknul.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ano, ulev si. Díval ses na ten zápas pozorně nebos klasicky jen čakal na jakejkoli spornej okamžik? V první půlce, přesněji v 19. minutě udělal podobné naskočení do gólmana Hartig a (světe div se), prošlo mu to. Jedinej rozdíl je ten, že Hartig góla nedal, Došek jo. Tak se sklidni.

PS: Jednou jsi tady brečel, že tě napadám ... Co děláš teda ty?

Reagovat
HOST*

gól byl jasně regulérní není tady o čem Drobizs do toho prostě měl jít...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele