Gambrinus liga souhrn - 2. kolo

11.08.2007, 19:15, aktualizováno 13.08.2007, 20:15
Komentáře a souhrny
Sparta nedokázala vstřelit branku a z Plzně si veze pouze bod za remízu 0:0, stejně dopadl Liberec doma s Bohemians. Dařilo se naopak Slavii, která si poradila s Kladnem. Baník zvládl roli favorita a díky vynikajícímu závěru nakonec přehrál Most 5:2, čímž se vyhoupl do čela tabulky, sedm gólů bylo k vidění i na Žižkově, odkud si divokou výhru 4:3 veze Brno.

Další prohru zaznamenala Mladá Boleslav, která prohrála 0:1 v Olomouci, stejným výsledkem skončil rovněž duel Zlína s Českými Budějovicemi. Třetím týmem s plným počtem bodů, po Baníku a Slavii, se staly Teplice. Ty v severočeském derby i přes více než hodinu trvající oslabení těsně porazily Jablonec.

Viktoria Plzeň - Sparta Praha   0:0

V úvodním duelu druhého kola Gambrinus ligy se zrodilo překvapení, když favorizovaná Sparta nedokázala dát branku Plzni a do Prahy si odvezla pouze bod za remízu 0:0. Svůj debut v rudém dresu si odbyl Miloš Brezinský, který do Sparty přišel na hostování z Liberce, když nastoupil ve stoperské dvojici s Michalem Kadlecem. Nehrál kapitán stříbrné dvacítky z Kanady Jan Šimůnek, protože se kouč Bílek obával zranění, které by mohlo zhatit jeho případný přestup do německého Wolfsburgu, o kterém se nyní usilovně jedná.

V samotném zápase se ukázalo, jak důležitou roli hraje Pavel Horváth, ten nemohl kvůli svalovým potížím nastoupit a na hře Sparty to bylo jasně patrné. Hodně se chtěl předvést bývalý hráč Plzně David Limberský, jenž často sváděl souboje s Fillem a ač jsou kamarádi, vůbec se nešetřili. Také poprávu oba viděli žlutou kartu. Z prvního poločasu stojí za zmínku snad jen střely Kisela a Abraháma, které mířily mimo, nebo také pokus Limberského, s nímž si poradil gólman Daněk. Z Plzeňských střílel nebezpečně pouze Šíma, ovšem i on mířil nepřesně.

V první půli tedy vyprodané Štruncovy sady branku neviděly a nebylo jim přáno ani v poločase s číslem dva. Nejblíže golu byl po přestávce Limberský, když vyslal dělovku z hranice šestnáctky a Daněk s potížemi vyrazil. Akce pokračovala a ex-plzeňský hráč se skoro prokličkoval až k brance. V dalších šancích se ocitli ještě Abraham a Kulič, vše však pochytal výborný Daněk.

Jediná střela Viktorky, která mířila mezi tyče, přišla až sedm minut před koncem, když střílel Malár. V závěru se ještě mohl prosadit Matušovič, nebo na druhé straně Trapp, ale jejich střely se neujaly a zápas skončil bezbrankou remízou. Bod ocení více Plzeň, která dohrávala v deseti, když se v 59. minutě nechal vyloučit Smola.


Baník Ostrava - Siad Most   5:2
Branky:  32. F. Metelka, 60. V. Svěrkoš (pen.) , 86. R. Zeher, 89. R. Zeher, 90. D. Bystroň - 21. T. Pilař, 33. G. Toleski

Přes třináct tisíc diváků mohlo sledovat přestřelku, ve které se oba týmy dostaly do vedení a nakonec skončila dobře pro Ostravu. V 85. minutě ještě Most mohl doufat v remízu, nakonec si však odváží vysoký příděl. Celkem bylo k vidění 7 gólů a 3 červené karty. Baníku však v příštím zápase budou nejspíše chybět Lukeš a Svěrkoš, což by mohlo dobrý rozjezd trochu přibrzdit.

Mírnou převahu měli od počátku podle očekávání domácí, ale vážnější šanci si nevypracovali. V 19. minutě se hráči marně rozčilovali, když rozhodčí po Procházkově ruce nezapískal penaltu. O dvě minuty později se k míči dostal Pilař a z 25 metrů se trefil do černého – 0:1. Po dalších dvou minách skončil předčasně zápas pro Lukeše, po zranění tak svůj 200. ligový zápas nedohrál. Poté se lepším týmem stali hosté, ovšem přišla 31. minuta, Svěrkoš nacentroval na Metelku, který se hlavou nemýlil. O minutu později už opět vedli hosté, když se i ve druhém startu prosadil Toleski. Most pokračoval v ofenzívě, ale ani Oboya a Hainalut nezamířili přesně. Ve 43. minutě přišel trest v podobě druhé žluté karty pro Toleského, pro kterého zápas předčasně skončil. Hned o dvě minuty později toho málem využil Magera, jeho střelu do šibenice vytěsnil Acevski.

Ve druhém poločase využívali hosté dobré techniky a Baník si proti oslabenému týmu nevěděl rady. Přesto v 58. minutě byl Svěrkoš stažen v pokutovém území, sám pak zahrál penaltu a vyrovnal. V 66. minutě byl Svěrkoš opět faulován, což vyvolalo mezi ním a Škodou (faulujícím) šarvátku, kvůli které se oba museli předčasně odebrat do sprch. Mírná převaha Ostravy dlouho nevyprodukovala žádnou vážnější akci. Ta však nakonec přišla v 86. minutě a Zeher dělovkou k tyči poslal Ostravu do vedení 3:2. S tím se však Zeher nespokojil a v 89. minutě střelou do odkryté branky zvýšil. V druhé minutě nastavení se ještě k dorážce dostal Bystroň a v neuvěřitelném závěru uzavřel skóre na 5:2.


Tescoma Zlín - České Budějovice   1:0
Branka:  1. L. Žůrek

Oba týmy dohrávaly v desíti, domácím stačila branka z první minuty utkání. Zlín i ve druhém zápase neinkasoval a připsal si první výhru. České Budějovice nezopakovaly skvělý výkon ze zápasu s Olomoucí a nebýt Radzinevičiuse, nedostali by se ani do žádné šance. Zaslouženému vítězství tleskali diváci ve stoje.

Po ose Zúbek – Kraus – Žůrek poslední jmenovaný dokázal hned v první minutě otevřít skóre a poslal domácí do vedení. Ve 21. minutě mohl zvýšit náskok Zapletal, když se po rohu dostal k odraženému míči, nepovedená střela však skončila těsně vedle. Ve druhé části jinak poklidného poločasu se dvakrát do šance dostal Radzinevičius, jednou mířil vedle, podruhé v poslední chvíli odkopával Vidlička. Ve 41. minutě se z dobré pozice mýlil Zapletal. Dvě minuty poté na druhé straně Jungr selhal na malém vápně.

Druhý poločas mohl stejně jako ten první začít gólem domácích. Krausovu hlavičku ale vykryl Kučera. V 58. minutě Radzinevičius přiťukl Jungrovi, jehož střelu dobře vyrazil Baránek. Stejně jako první poločas, ani druhý moc šancí nenabízel. Až v 71. minutě tak mohl Bača zvýšit náskok domácích, to by však nesměl z hranice vápna minout. O minutu později dostal stejný hráč druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Další tři minuty na to viděl taktéž červenou kartu hostující Hořejš. Hra v deseti Jihočechům vůbec neprospívala a nevytvořili si žádnou šanci ke srovnání, domácí se neměli proč do útoků hnát a zápas se tak v poklidu dohrál.


Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav   1:0
Branka:  58. T. Kazár

Ani druhé utkání se nepodařilo Mladé Boleslavi vyhrát a z Olomouce si tentokrát veze porážku 0:1. Zápas nijak líbivý fotbal nenabídl, ale zato vyrovnanou bitvu, kterou rozhodl gól Tomáše Kazára z 58. minuty.

V prvním poločase moc šancí diváci neviděli. Tu první si vypracovala Boleslav až v 36. minutě, kdy zahrával standardní situaci Petr Voříšek. Jeho střela byla povedená, ovšem mířila přímo do středu brány, kde ji vyboxoval gólman domácích Drobisz. Olomouc poprvé zahrozila o pět minut později, kdy se do míče z dálky opřel Bajer, ovšem mířil vedle. V nastaveném čase prvního poločasu dostal skvělou přihrávku do pokutového území Michal Hubník, kde byl zcela osamocen a měl dost času dobře zamířit, ovšem gólman Miller proti němu vytáhl výborný zákrok.

Začátek druhého dějství ovládla Olomouc, ale gól přišel až v 58. minutě. Tomáš Kazár se postavil k míči a přímo ze standardní situace nedal Millerovi šanci, když trefil šibenici jeho branky. Za dvě minuty to mohlo být už 2:0, a to když se Janotka prokličkoval až do pokutového území, ale mířil nepřesně. V 61. minutě byla Boleslav k vyrovnání nejblíže. Rajnoch si naskočil nikým nehlídán na rohový kop, ovšem hlavičkoval nad. Konec utkání se už odehrál v poklidu a ani jeden tým nijak výrazně nezahrozil, a proto se mohli Hanáci radovat ze tří bodů.


Viktoria Žižkov - 1. FC Brno   3:4
Branky:  34. O. Kušnír, 70. P. Švancara, 90. R. Kalod - 32. M. Holek, 41. T. Došek, 48. T. Došek, 60. M. Pacanda

Viktorka posílena překvapivou výhrou v prvním kole hostila v dopoledních hodinách Brno posílené o Kubáně. Hosté měli v celém zápase více ze hry, čehož dokázali využít ke čtyřem brankám, které jim přinesly první letošní vítězství. Žižkovu nepomohla ani branka bývalého brněnského hráče Petra Švancary. Druhé víkendové přestřelce přihlížel slušně zaplněný stadion, když přišlo přes čtyři tisíce diváků.

Z počátku měli převahu hostí, Střeštíkovu tvrdou střelu zblokoval Besta. Další pohotovou střelu Střeštíka ze 14. minuty kryl Pařízek. O dvě minuty později se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Novotný, jehož střelu však Lejsal chytil. Po půlhodině hry nechal Polách dobrou střelou z vápna vyniknout domácího brankáře. 32. minuta přinesla první gól. Holek předvedl krásnou samostatnou akci, ve které mu pomohl pouze Došek narážečkou, a před brankářem mířil přesně k tyči. To probudilo hráče Viktorky a po dvou minutách bylo srovnáno. K odražené střele Bukače se dostal Kušnír a tvrdou střelou skóroval. Ve 38. minutě hlavičkoval Švancara zblízka těsně vedle. 41. minuta vrátila Brnu vedení. Kalouda dobře nahrál Doškovi, jehož první střelu Pařízek vyrazil, na dorážku však již neměl. V poslední minutě ještě mohl srovnat Labant, ale točená střela nakonec branku těsně minula.

Hned v úvodu druhé půle se k centru dostal Střeštík, ve vápně našel Doška a ten se hlavou nemýlil - 1:3. Poté zápas přerušilo kuriózní zlomení rohového praporku. To však nemělo vliv na střelecké štěstí Brna. Po hodině hry se dostal sám před gólmana Pacanda, první střelu žižkovský Pařízek vyrazil, míč se však opět dostal k Pacandovi a ten lehce zvýšil už na 4:1. Za deset minut se však trefil ex-brněnský Švancara a vrátil Viktorku do hry. Bukač vyslal slabou střelu z hranice vápna, do jeho střely se nohou šikovně položil Švancara a Lejsal na změnu směru už zareagovat nedokázal. Novotný se o pět minut později mohl radovat z dalšího gólu jen chvilku, byl odpískán ofsajd. Zápas se už tak pouze dohrával, o to překvapivější byla hlavička Kaloda, který v nastaveném čase alespoň snížil na rozdíl jediné branky. Tento gól však přišel pro domácí až moc pozdě a Brno si zaslouženě veze domů tři body.


Slavia Praha - SK Kladno   2:0
Branky:  50. L. Volešák, 58. V. Šmicer (pen.)

Slávisté podle předpokladů zvítězili v domácím utkání nad Kladnem a po dvou kolech mají na kontě plný počet bodů. O vítězství se svými brankami postaraly dvě nové akvizice pražanů, Volešák a Šmicer. Poprvé se v sešívaném dresu představil take střelec Ivana, jenž přišel ze Slovácka.

Jako první se před 5 237 diváky ke střele osmělili hosté z Kladna, to když pálil Zachariáš, jehož střela ovšem nemohla Vaniakovi nadělat větší potíľe. K dalšímu pokusu se poté ještě dostal kladenský Cigánek, ale když ani on neuspěl, převzali iniciativu domácí. Nejprve pálil Šmicer do boční sítě branky a poté branku netrefil tvrdou ranou Dřížďal.

Lví podíl na tom, že Kladno drželo dlouhou dobu čisté konto má, jako již tradičně, brankář Pavlík. Ten v první půli postupně vychytal ještě Jandu, Vlčka a Šmicera. Po třiceti minutách hry si vytvořili další šance hosté. Nejprve Vaniak chytil hlavičku Grosse, poté i tu, kterou vyslal Zachariáš. Největší šance první půle se zrodila až v závěru. Ivana centroval, Vlček tečoval, ale balon o centimetry minul branku Pavlíka. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhá půle začala náporem sešívaných a přinesla brzy první branku zápasu, to když se premiérově trefil ve slávistickém dresu Volešák. Ten skóroval po centru Vlčka, kterému poslal ideální míč Ivana. V 58. minutě se dobře hrající Ivana dostal do vápna a byl faulován, následnou penaltu bez problému proměnil navrátilec Šmicer a Slavia šla do dvougolového trháku. Navíc se nechal za protesty vyloučit kladenský Fabrák a o osudu zápasu bylo jasno. O pár minut později měl po centru Jandy ještě šanci Vlček, branku však nedal, a když se v závěru neujala ani střela Šenkeříka, který vystřídal právě Vlčka, skončil zápas výhrou favorita 2:0.


FK Teplice - FK Jablonec   1:0
Branka:  15. M. Fenin

Duel mezi Teplicemi a Jabloncem dlouho neukazoval, že by se jednalo o severočeské derby. Skóre sice již v 15. minutě otevřel kanonýr Fenin, ale o chvíli později byl vyloučen jeho spoluhráč Rosa. Nudný první poločas napravilo pár povedených šancí z druhé půle, oba brankáři však již nedovolili soupeři skórovat. Teplický trenér Rada se může jen modlit, aby mu neodešel Martin Fenin, který zatím obstaral všechny góly jeho týmu v lize.

Od prvních minut bylo na Feninovi vidět, že chce dát gól. Po pár nedokončených akcích odcentroval Doležal, Fenin si skvěle naběhl a hlavičkou nedal brankáři šanci. Ve 21. minutě si Rosa nechal dát zbytečnou druhou žlutou a musel předčasně do sprch. Poté se hra propadla do podprůměru, kterou kouskovaly ještě časté fauly. Teplice nepřipustily snad ani náznak akce početně zvýhodněnému soupeři, naopak Verbíř se postaral o několik žlutých karet pro soupeře. To však bylo vše, domácí šli do šaten s gólovým náskokem.

Druhý poločas už sice přinesl zlepšenou hru hostí, přesto šanci na zvýšení promarnil v 58. minutě aktivní Verbíř. Po nacvičeném signálu se dostal až moc blízko brankáři Špitovi a míč letěl těsně nad. Špit neměl klidu ani poté. Nejdříve konečky prstů vytáhl na roh střílený centr Doležala, pak mohl jen děkovat nepřesnosti Koukala, který dostal skvělou přihrávku od Verbíře a v dobré pozici minul o metr. 70. minuta přinesla první gólovku pro hosty. První střelu zblokoval Lukáš, dvě dorážky výtečně zneškodnil brankář Slavík. Šance na domácí bránu začaly přicházet častěji, ale pokus Nulíčka zblokoval Klein a Fukalův přímý kop letěl těsně vedle pravé tyče. Slavík byl nepřekonatelný, zákrok kola předvedl v 83. minutě proti výborné křižné střele Valenty. V nastaveném čase si již Teplice výsledek zkušeně pohlídaly a i podruhé se radují z vítězství.


Slovan Liberec - Bohemians 1905   0:0

Ani ve druhém zápase se Liberci nepodařilo vstřelit gól, ale hlavně vyhrát. Proti nováčkovi z Bohemians měl sice mírnější převahu, ale využít ji nedokázal. Hosté bezbrankovou remízu ze severu Čech určitě berou všemi deseti, jelikož je to pro ně po dlouhé době jejich první prvoligový bod.

Utkání začalo pořádně zostra. Už ve 4. minutě si málem dal vlastní gól zkušený Karel Rada, ovšem jeho nepovedenou hlavičku zastavila tyč. Tentýž hráč málem vstřelil gól i na druhé straně, kde ale opět orazítkoval brankovou konstrukci, tentokrát Hauzrovy svatyně. Po patnácti minutách hry byl blízko gólu liberecký Nezmar, jenže jeho hlavička letěla jen těsně vedle. V 27. minutě si zpracoval centr Šmardy útočník Bálek a svou střelou donutil zkušeného gólmana v týmu Slovanu vytáhnout výborný zákrok, kterým ho vychytal. Liberec do konce prvního poločasu si vytvořil ještě další dvě slibné šance. Nejprve jen těsně přestřelil Sňozíkovou branku Hodúr a pár vteřin před koncem prvního dějství vyrazil gólman Bohemians Nezmarův volej na břevno a tím udržel bezbrankový stav.

Sňozík ve své bráně čaroval i během druhého poločasu. Hlavně si předvedl při střele Dejmka, kterého výborným centrem v pokutovém území našel Hudson. Brazilec ve službách Liberce byl i při druhé gólové šance, tentokrát však zakončoval. Hodúr centroval před bránu, kde našel hlavu právě Hudsona, který ovšem v plné rychlosti netrefil míč ideálně a minul Sňozíkovou bránu. V 86. minutě se na neštěstí pro liberecké fotbalisty podařilo Nezmarovi již podruhé trefit tyč brány. Slovan mohl rozhodnout i v nastaveném čase, ovšem nádhernou střelu Šinglára vychytal kdo jiný než Sňozík.


Tabulka:
1. Baník Ostrava22007:26
2. FK Teplice22003:06
Slavia Praha22003:06
4. 1. FC Brno21104:34
5. Sparta Praha21101:04
Tescoma Zlín21101:04
7. České Budějovice21012:13
8. Viktoria Žižkov21014:43
9. Sigma Olomouc21011:23
10. Viktoria Plzeň20201:12
11. Slovan Liberec20110:11
12. Bohemians 190520110:21
13. Siad Most20113:61
14. FK Mladá Boleslav20020:20
FK Jablonec20020:20
16. SK Kladno20020:40

Příští kolo
18.08.2007
17:00Sparta Praha - Tescoma Zlín
19:00Baník Ostrava - Slovan Liberec
19.08.2007
17:00SK Kladno - Viktoria Žižkov
17:00Siad Most - FK Teplice
20:001. FC Brno - Viktoria Plzeň
20:15České Budějovice - Slavia Praha
20.08.2007
17:15Bohemians 1905 - Sigma Olomouc
19:30FK Jablonec - FK Mladá Boleslav


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (231)

Přidat komentář
HOST*polívkovejnok

dyť to říkám furt,sralťani sou trdla

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Sparťani, s takovýma výkonama můžete jít tak maximálně do pr*dele a ne do LM...Bílku postav to jinak

Reagovat
HOST*MAJKL

Dobře jim tak, hrali na pi*u, tak at si polibi...

Reagovat
HOST*Wiky

Kdyby hráli takhle proti Arsenalu, tak dostanou pětku, hlavně, že maj Sparťani plnou hubu keců pořád , je mi z toho , s těma prachama co maj, by měli každý zápas vyhrát minimálně o 2 branky!!!

Reagovat
HOST*John Deer

S Wikym souhlasím!

Reagovat
plechi

To je tým

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu průměrnou defenzívu.

Reagovat
plechi

Lepší než ta vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Na to si přišel kde?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé výsledky, Zajíc asi brzo vyletí .

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak, pamatuješ na to, jak jsme se o něm a Zachovi bavili po jejich jmenování?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám asi sklerózu , vždycky se mě někdo ptá, jestli si něco pamatuju a... . Ale můj názor byl takovej, že dali správně šanci lidem, kteří znají prostředí a rozumí tam tomu. Druhá věc je, jaký kádr mají k dispozici (Libe na Spartě bez útočníků, Bolka bez Abrce a Pecky ).

Reagovat
HOST*sansiro

Mega atmosféra, zápas všechno. Jen rozhodčí to nezvládl

Reagovat
plechi

No trochu mariáš... docela mě sere že sem se nerozhodl tam jet...

Reagovat
Shevchenko

Já jsem udělal dobře.

Reagovat
Tsigi

až z jihlava sem jel a nelituju

Reagovat
Shevchenko

PARÁDA! Výborný kotel, 13 300 diváků. Defenziva nic moc, ofenziva výborná. Rozhodčí to nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládli to hlavně hráči Mostu, je to dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, Baník jede

Abych nemusel odvolávat moje předpovědi, že se Svěrkoš nechytne. Sice zatím dal jen gól z ofsajdu a z penalty, ale na to se historie neptá a průměr gól na zápas je slušnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedli hráči toho mosteckého babylonu mi řádně hnalo žlučí, kdybychom nevyhráli, tak za každým slovem budu mít pi*a, ku*va a zkur*ysyn. Simulovali, váleli se po trávníku a zákeřně faulovali. Procházka je hovado, Svěrkoš vstřelí penaltu a on ho žduchne do tyčky - dostane jen žlutou kartu. A Svěrkoš je ošetřován nejméně pět minut. HOVADO!

Svěrkoš dostal červenou za oplácení, se mu ani nedivím, frajer nešel ani po míči a surově ho zkopl.

Teď obrátím list a vyzdvihnu fotbalový výkon Mostu. Makedonec, Mendy a hlavně 16 (Obeya nebo jak se ten borec jmenuje) si s náma první poločas doslova vytírali řiť. Upřímně Vám řeknu, že kdyby to měli v hlavě spořádané, tak by možná i vyhráli. Byli jasně lepší, ale po fyzické stránce strašně zanedbaní, chodili se občerstovat co deset minut a v závěru se už jen plazili.

Atmosféra byla fantastická. 13.000 diváků to doufám hovoří za vše. V době kdy fantastický Zeher vsítil na 3:2, Bazaly skoro expolodovaly nadšením. Paráda!

K našemu výkonu se moc rozepisovat nebudu, první poločas jsme tekli, ale ten druhý hlavně v závěru díky výbornemu Zeherovi jsme zvládli fantasticky. Takové emoce jsem od mistrovské sezony nezažil.

Na Liberec bohužel bez Lukeše a Svěrkoše, což je škoda, ale neoslabí nás to do takové míry, abychom tu Zachovu tramtárii nepřejeli jako parní válec.

KING BANÍK!!!

BANIK MISTR!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, snad budou aspoň někde kromě Sparty chodit výborné návštěvy.

S tím mistrem bych to ale nepřeháněl, ušetříte si pozdější trapas. Na naše poměry je ten kádr sice nadprůměrný, ale nějak nechápu, co chcete dělat s tou "obranou"...

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl nervozní na všech postech, hráči se báli hrát jeden na jednoho a celkově to bylo ponuré. Druhý poločas už to bylo prokazatelně lepší a Most jsme do ničeho nepustili, i když nevím, jak by to vypadalo, kdyby ten Makedonec nebyl chuj...

Jsem jinak rád, že fanoušci celkem šetřili pískotem na vlastní hráče a na ty mostecké hráče černé pleti nehučeli - ať si Sparta veme příklad, až se Most představí na AXA aréně, tak to tam snad vyhučí k smrti, aby si kompenzovali Ligu Mistrů proti Arsenalu.

Reagovat
Shevchenko

Škoda ten Svěrkoš, ale na druhou stranu snad se zvedl Zeher, navíc Magera by si ten gól dneska zasloužil. A jak to vypadá s Lukešem, on nebude nebo co? Škoda že jedu pryč a Libe neuvidím

Reagovat
Shevchenko

Ten Lukeš by fakt chyběl, byla tam po něm velká díra. Ten Mišinský byl strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mišinský byl dobrý v úvodu, měl tam světlé momenty, ale co on kurva zkazí za přihrávky...

Reagovat
smazaný uživatel

Usuzuji podle toho, jak to vypadalo, když střídal. Koleno měl asi v takovém stavu, že Večeřa ho bez rozpaků vystřídal.

Reagovat
plechi

Záložník Martin Lukeš se v utkání s Mostem vážně zranil. Má přetržený čéškový vaz a čeká jej operace.

Reagovat
plechi

oops...nevšiml sem si

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Toleskimu snad ani nemusím nic dodávat. Typická jižanská krev, nechat se vyloučit za zakopnutí balonu po odpískání....

Reagovat
Tsigi

Ale fotbalově je na tom dobře kdby to nebyl magor tak by moh kopat někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Martin Lukeš se v utkání s Mostem vážně zranil. Má přetržený čéškový vaz a čeká jej operace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Lukeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější hráč sestavy, mozek týmu, bez něj to bude hodně těžké.

Reagovat
HOST*sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem teď mě teda málem trefil šlak, když jsem si četl diskusi na novinkách: "SPARTA jsou jen přehozený písmena slova TRAPAS".

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Známá věc... A když přihodíš ještě jedno "A", tak jsou to prasata...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neuvěřitelný, ale já to doteď neznal...

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tři červené karty a řada žlutých jsou dokladem o tom, jak prasácky Most hrál. Hrubé fauly, strkání, polehování, filmování – to je vizitka prvoligového Mostu v dnešním utkání. A trenér Žák se na tiskovce ještě diví, jak hodně mu dneska rozhodčí ublížili… Trapné… Pokud se tímto způsobem hry chce v lize prezentovat, pak lituji všechny fanoušky, kteří na zápasy Mostu přijdou.

Reagovat
HOST*Barny

Tak ten vykon do 60 minuty byl primo strasny kdyby se ten makedonsky blazen nenechal vyloucit odjede od nas Most se tremi body a skorem minimalne +3 mendy oboya a toleski si tam s nama pohravali jak s kuzelama na treninku a vitr do plachet jim foukal hlavne "dnesk skvely" Bystron ktereho bych po prvnich 45 minutach posadil trosku to napravil na konci zapasu ale tam uz to ani neslo jinak kdyz nejvysunutejsi mostecky hrac byl na urovni velkeho vapna....a ti "cernosi"se tomu piskani vubec nemohli divit protoze kdyz borec lezel asi 3 minuty nikdo mu nezral ze mu neco je a hned po odneseni za postranni caru vstanul a hlasil se jak prvnak prvni den ve skole tak se neni cemu divit ze mu divaci rekli co si mysli ten zapas celkove nepovazuju za vydareny kdyby nebylo tech cervenych karet opravdu nemame sanci ale je to jen dobre divaci se bavily a to skoro jako nikdy strasne vyhecovany a napinavy zapas myslel sem ze se propadnem az do te sachty co je pod bazalama no ale je to jen dobre protoze priste na Liberec prijde plny dum to bezpochyby a muzem se tesit na dalsi vitezstvi banicku ovsem bez lukese a zapasnika sverkose kteremu se ovsem vubec nedivim protoze ten borec ho sundal na lopatky jak reckorimsky zapasnik a jeste bych chtel vyzdvihnout vykon rozhodciho protoze tohle muzem videt jenom v ceske lize nastesti uskodil hostujicimu tymu tak to beru z rezervou BANÍK PIČOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Neuškodil hostujicímu týmu, uškodil nám.

Reagovat
Shevchenko

Uškodil fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšu, poškodil nás.

Reagovat
Shevchenko

A kdo do středu? Metelka s Markem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. I když Metelka se mi moc nelíbil, ale není kde brát. Chtělo by to rychle sehnat posilu...

Reagovat
Tsigi

S Metelkou to bude těžký. Lukeš je velice nadprůměrnej na ligu, chtělo by to někoho splašit přestupák ještě je.

Reagovat
Shevchenko

A jak dlouho bude mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám tak půl roku..

Reagovat
Shevchenko

Tak to je v prdeli. Tomašák, Bolf a teď ještě Lukeš A Bolf bude jak dlouho, s ním by se ta defenzíva měla zlepšit.

Reagovat
Shevchenko

Lukeš

Reagovat
HOST*alegre

Rozhodčí Kocián, vyčerpaný po utkání Plzeň - Sparta, požádal Luďka Macelu o schůzku. Na příštím zasedání vedení Českomoravského fotbalového svazu by měla být přijata následující opatření: Všechny zápasy Sparty Praha začínají skórem 1:0 v její prospěch. Soupeř preventivně nastupuje v deseti, je na něm, koho určí jako vyloučeného hráče. Ostatní, včetně náhradníků, zahajují zápas se žlutou kartou na svém kontě. Střídající dostanou druhou žlutou kartu ihned po vstupu na hrací plochu a budou automaticky vyloučeni. Pokusí-li se některý tým dohrát utkání s minimálním povoleným počtem hráčů, sedm, bude potrestán pokutou ve výši 500 tisic korun. Sparta Praha - mistr na věčné časy a nikdy jinak! Nenuťte rozhodčí k nadlidskému výkonu, dovést Spartu k vítězství a titulu normální cestou!

Reagovat
plechi

Reagovat
Votrok

Reagovat
HOST*kuk

Reagovat
HOST*ital

Nebudu komentovat tento příspěvek,protože nevím,co tě k němu vedlo,ale říkám jen,že podle něho je jasně poznat komu fandíš i pro ty,kteří to nevědí...

Reagovat
smazaný uživatel

ty se překonáváš, alegre ...

Reagovat
HOST*alegre

Besame, besame mucho, como si esta noche fue la ultima...

Reagovat
HOST*alegre

Kdo nerozumí nadsázce a lehce žertovnému tónu, má prostě smůlu, nebo je Sparťan. Ale s tím já nic nenadělám. A co mně k napsání tohoto příspěvku vedlo? Co takhle dlouholetá zkušenost se zápasy tohoto komunisty protežovaného a současnými mocipány "krytého" klubu?! A jinak: Slavia - Kladno 2:0 a Vaniak ještě nedostal gól. Ve středu budu Spartě fandit. Nemám jí rád, ale jsem "vodtamtud" a každý úspěch na mezinárodním poli se hodí...

Reagovat
HOST*ital

No já právě nemyslím,že tvůj příspěvek je lehce žertovný,ale žes to s tím humorem přehnal.Nevadí mi vtipy na Spartu,ale tohle už ani není vtip.Ale ptal jsem se hlavně proto,že jsem neviděl ani sestřih a vedla tě k tomu nějaká sporná situace.Asi to v tobě bylo pěkně dlouho a najednou si to našlo cestu ven,že?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

přesně tak

Reagovat
Tsigi

Tomašák nevíte jak to s ním vypadá ?

Reagovat
Shevchenko

Asi se vrátí až v zimě.

Reagovat
HOST*Tsigi

Paráda on a Franta Rajtoral dvě nejlepší mladý křídla v lize

Reagovat
Shevchenko

Sakra ještě furt vidím ten gól Zehera na 3:2. Jsem myslel že se asi rozbreču radosti.

Reagovat
HOST*sansiro

Byl jsem na tribuně hned z kraje a všimli jste si té ukázkové ruky ve vápně Mostu, rozhodčí daleko nebyl a půlka stadionu zařvala?! Hned z brejku jsme dostali na 1:0 pro Most. Pak to začal ten blbec kompenzovat těma kartama (samozřejmě tam byly i zcela oprávněné!). A náš vyrovnávací gól byl asi z offsidu, to bylo takové vyvrcholení. Bystroň do 85. minuty nedal dobrou přihrávku, hrál hrozně. Most útočil pořád po lové straně, tam to hořelo. Řezník taky nevěděl co má dělat. Nejvíc škoda je Lukeše, to bude citelná ztráta Svěrkoš snad 1 zápas, mimochodem mu dneska nedošla jediná kvalitní přihrávka do zakončení!

King Baník !!!!!!!!!! Nejlepší fans v republice !!!!

Reagovat
Shevchenko

Podle tvých slov a našeho výkonu se musím zasmát nad tím, že jsme dali 5 gólů.

Reagovat
HOST*Haness

Nevyhrajou v Plzni a chtej potrapit Arsenal.

Reagovat
HOST*Vincent

bohužel bez Lukyho můžeme na titul zapomenout, bohužel

Reagovat
HOST*haness

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranění jednoho hráče brečení není na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl. Vy jste zase bez Šventa, takže pokud fakt chtěli titul, tak ať dají alespoň vás. To chci vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsme na tom dost podobně, tak ať se ukáží. Švento i Lukeš jsou jasné opory, stejně tak jako Bolf s Latkou. My hrajeme navrch i poháry, takže pokud jsou lepší (na což si hrajou), měli by určitě skončit před náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Bolfa ani nepočítám, s ním si asi pěkně naběhli. Jako Madrid s Metzelderem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovadina je pustit Bestu s Klimplem a vzít za ně toho nešťastného lazara. Včera se to myslím jasně ukázalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si neviděl Bestu a Klimpla v akci v jejich poslední sezoně, bída. Skvělé jaro jsme odehráli prakticky bez nich A před týdnem na Bohemce se to myslím taky jasně "ukázalo"?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ubránit tak skvěle ofenzivně složený tým, jaký má Bohemka, to už se musí ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka má nejhorší útočníky v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom útočníky. Navíc hru tam tvoří Slezák.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se unahluješ k těmto závěrům podle jednoho nepovedeného poločasu? Argumentovat Klimplem a hlavně Bestou mi příjde směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se právě pořád snažím dovtípit toho, kde vezmete těch 20 bodů navíc, které vám loni na ten titul chyběly. V obraně asi těžko, labilní alkoholik Svěrkoš asi o moc víc gólů než Střihavka nedá, takže mě napadají jedině rozhodčí. Co jsem viděl, tak to jsou zatím vaše největší letošní opory .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Labilní alkoholik, jsi směšný a zbytečně si přiděláváš trapas. Kdyby mi to neříkal fanoušek Brna, tak neřeknu ani ň, ale takhle? A pouštíš se do zbytečných "řečnických otázek", zatím máme plný počet bodů, skore 7:2, jsme první. Takže pohleď a plač.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikomu nevadí, že Paci chlastá, dokonce ho každej vždycky v hospodě pozdraví a máme z toho srandu. Vy to ale asi berete jinak, když jedete na ten titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si nevšiml, že by Svěrkoš chodil v Baníku opilý na tréninky nebo jsme ho potkávali v hospodě. (u vás to je asi extrém) Jinak titul si přeju já, ale s radostí beru umístění v první trojce, po čemž však touží i vaše vedení (a podle vyjádření je sebejisté), ale neměli by se s fenomenálním Johnym soustředit spíše na boj o první desítku?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy se u nás o desáté místo musí bojovat?

Podívej se, já to moc neřeším. Česká liga mě zajímá, ale to nic nemění na tom, že je strašně slabá a navíc prolezlá korupcí. Já jdu na fotbal tak 3x za rok, a to ještě z toho důvodu, abych si dal pivko, pokecal a zasmál se té hrůze. Takže ať si klidně skončí desátí, když to bude lepší, tak budu rád, když ne, tak se nezblázním, protože v létě se pro ty poháry moc neudělalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se starej o vaší "údernost" v ofenzívě, tři branky ve čtyřech soutěžních zápasech je celkem bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že to stačilo k maximu, čeho se dalo dosáhnout, mi to logicky nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně, viz výhra 5:2 s Mostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc bych tady být tebou moc neřval, Bohemku jste porazili gólem z jasného ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme dali dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten první gól jasně určil průběh zápasu.

PS: Minulý rok si tady horečně psal (když jsme po chybě rozhodčího dali první gól a přesto vyhráli nejméně o dva), že nám rozhodčí vyhrál zápas, tak proč tak náhle taková změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš s Teplicema? S těma jste kopali penalty dvě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dneska máš zase tu "svou", tak končím. Až tě to přejde, tak zase můžeme pokecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sme gól nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Však skončíme.

Reagovat
Shevchenko

Takhle nemluv, my to zvládneme, teď je klíčový zápas s Libe. Ta jaře bude Lukeš zpět, Bolf snad do konce měsíce. My těm Slávistům ukážeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš i s malým "s".

Reagovat
HOST*kedlub

Spartansky zebraci SLAVIA 4EVER!!!

Reagovat
HOST*alegre

Kdo nerozumí nadsázce a lehce žertovnému tónu, má prostě smůlu, nebo je Sparťan. Ale s tím já nic nenadělám. A co mně k napsání tohoto příspěvku vedlo? Co takhle dlouholetá zkušenost se zápasy tohoto komunisty protežovaného a současnými mocipány "krytého" klubu?! A jinak: Slavia - Kladno 2:0 a Vaniak ještě nedostal gól. Ve středu budu Spartě fandit. Nemám jí rád, ale jsem "vodtamtud" a každý úspěch na mezinárodním poli se hodí...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že není v elektronické podobě nějaký baníkovský, hned bych vám poslal za strašlivé ublížení od rozhodčího v zápase s Mostem a ještě za zraněného Lukeše, kvůli čemuž přijdete o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašlivé ublížení to nebylo, ale vím, že si to slovo musel přidat, aby to na oko vypadalo.

http://img212.imageshack.us/img212/4411/kapesnicek9nwqb4.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Kapesníky klidně posílej dál, ale nevím k čemu mi budou, když nebrečím jak Baníkovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacienti se často nemůžou smířit se svou diagnózou...

Reagovat
smazaný uživatel

Což je evidentně tvůj a celkově váš (Baník) případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem neslyšel, že bychom měli po Čr nálepku "věčně ubrečení", narozdíl od...

Reagovat
HOST*alegre

Trapné a tisíckrát opakované... To neni humor ani nadsázka!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomašák je zraněný, beeee, rozhodčí nás řeže, beeee, Lukeš se nám zranil, beeee, kvůli tomu nebude titul (to by jsme s takovým haluz týmem vůbec chtěli titul? ), beeee.

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě v tom je rozdíl mezi Baníkem a Slavii. Zatímco Baník si stěžuje oprávněně a zachová si u toho tvář, Slavisté jsou přesný opak, proto ta nálepka. Možná trapná, ale pravdivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže tvoje teorie - vy brečíte, my si oprávněně stěžujeme - my připomíná toho cikána v televizi po tom, co v Poldovce zavalila střecha ty zloděje kovů - oni tam podle něj nebyli krást, ale šli si přivydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě my vždycky zvedne žaludek, když si tady ti dva - spanhlej a Jiřík - stěžují, že někdo brečí, přitom po každym kole Primery tu čtu jejich sáhodlouhé stížnosti, jak Realu pomáhaj rozhodčí, Barce naopak škodí a kdesi cosi. To se pak stydím, že fandíme stejnýmu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si tak ulhaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší realita chlapče, otevři oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám je už radši zavřené, z tvých vyblitků je mi špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si co chceš, ale je to pravda. Zlatým hřebem pro mě bylo srovnání - Barca dá prachy Mallorce = motivace, Real Espanyolu = úplatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to jen jeden háček. Spletl sis nick.

Reagovat
smazaný uživatel

V tohmle konkrétním případě to byl někdo jiný, to vím. Ale je to jen drobnost, jinak platí co jsem psal a o kom jsem psal. Projdi si to, máš k dispozici 38 stránek u zápasů Barcelony, dalších 36 přibude u Realu, 76 u preview a přehledu kol La Ligy plus spousta dalších článků v souvislosti s Barcou nebo Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Re: Re:

spanhel, 17.06.2007 23:17:53

Mě přišlo, že hráči Mallorcy druhý poločas fyzicky jednoduše nestačili. Ale nepřišlo mi, že to vypustili, na víc neměli. Real je přidusil a logicky začali chybovat. Ani rozhodčí překvapivě povětšinu zápasu nechyboval až natu možná zlomovou červenou, kterou měl Reyes stoprocentně dostat. Možná měl respekt, možná neviděl, možná nechtěl vidět...

[reagovat]

Re: Re: Re:

RMCF, 18.06.2007 11:09:52

ááá vzácný jev objektivní katalánec se stále ještě vyskytuj

Reagovat
smazaný uživatel

Já dobře vím, že jsem do Realu v souvislostí s korupcí střílel v Clásicu a někdy jsem si rýpl, ale kromě zmińovaného Clásica jsem to nikdy vážně nemyslel. Ale znám tě, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzlové, my si tam poctivě krademe a oni to nemaj zabezpečený". Holt krást měděnej nosnej sloup se nevyplácí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo more, za to může majitel, měl to pořádně zabezpečit. Vždyť jich tam bylo prý jen 15, to je strašně malá pravděpodobnost, že si někdo z nich dokáže přečíst nápis "Vstup zakázán!"

Reagovat
smazaný uživatel

Mě strašně baví, když si onehda dělal z Ostravy cikánské město, strašně ses vysmíval zdejší menšině a pak z tebe vyleze, že svá studentská léta prožíváš v KLADNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co do počtu to bude stejné určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi Pražák viď? Ty se tím tuplem o početnosti cikánské menšiny v Ostravě nebo Kladně nevyjadřuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem narážel na tamní nezaměstnanost ( i když to je vlastně v ČR skoro to samé, kde je jedno je i druhé ). A neboj se o mě, já jsem v takové části města, kde naší váženou menšinu nepotkávám a auto mi také nevykradli

Reagovat
smazaný uživatel

I když přiznávám, že sem to mohl na adresu Ostravy jako města trochu přehnat, i když sem se chtěl opřít jen do Baníku. Tím vás ale nechválím, třeba to vaše cpaní "pičo" kam to jen jde nechápu.

Reagovat
Shevchenko

Snad Fenin zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley Sneijder přestoupil do Realu Madrid za 27 milionů eur.

Reagovat
HOST*

skvela zprava pro slavii,sance na postup dou hodne nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

25,5

Reagovat
HOST*

Wesley oficiálně k nám!!!! OLÉÉÉÉÉ

Reagovat
plechi

Paráááda

Reagovat
Slejdy

jinak wesly urcite oslabeni a zvyseni sanci pro Slavii Praha

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

ty si pako

Reagovat
Slejdy

drz pysk negře

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

proc?

Reagovat
Slejdy

proč asi ty trotle ???

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

moc nekrut ocima nebo by to nemuselo dopadnout dobre ..koncim nasu diskuzi more

Reagovat
Slejdy

ok ty gáre jeden .. hola

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

tak jako jóó je to urcite oslabeni..posila to zajiste je pro real..i presto ale nejsou podle me sance na postup slavie nijak velike..

Reagovat
HOST*dominik vlachynský

Reagovat
HOST*

ahoj jsem dominik

Reagovat
HOST*

kdo seš ty?

Reagovat
HOST*

sparta bude hrát sobotu arsenálem

Reagovat
HOST*

kdo se těší?

Reagovat
HOST*

ahoj

Reagovat
HOST*

kdo seš

Reagovat
HOST*

kde bydlíš

Reagovat
HOST*

jsem noví

Reagovat
HOST*

jak se máte

Reagovat
HOST*

dobře

Reagovat
HOST*ac milan

co ten liberec:?

Reagovat
smazaný uživatel

První bod z 80 budoucích

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka za kolik let.

Reagovat
HOST*spurs

a je to tu, bohemka to ubranila aj ked druhy polcas bol jasne v rezii liberca...ale ked sa tym zohra tak nemam obavy ze by sme zostupili tento rok. doma je to v pohode, tazsie bude vozit body z vonku...zelenaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
HOST*spurs

a lukas ma k tomu celkom v pohode pravacku...skoda ze mu to disciplinarka asi neodpusti

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale přesně kvůli takovým betonům bych snížil počet týmů v lize .

Reagovat
HOST*spurs

napr na 2

Reagovat
smazaný uživatel

12-14

Reagovat
HOST*spurs

ja by som to az tak kriticky nevidel, bohemka nehrala az taky beton a po zisku lopty sli do predu a nesnazili sa iba odkopavat. dajte im cas na navyknutie, 3/4 kadru hrala pred 2 rokmi max 3 ligu...

a k tomu zuzeni ligy-myslim, ze by sa mala spojit so slovenskou a prospelo by to aj CR nielen SR. napr zilina a petrzalka by boli s prehladom prvej 6 podla mna.ruzomberok, slovan, kosice a nitra by sa tiez nestratili...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych se možná taky nebránil, společná liga s osmnácti mančaftama...

Reagovat
smazaný uživatel

To by klapalo tak možná před revolucí...

Reagovat
HOST*spurs

nevidim dovod preco nie, ekonomicky su nase kluby na tom porovnatelne s vasimi, hracsky taktiez. sparta jedina ekonomicky mega vycnieva...problem je jedine vo vedeni nasich futbalovych zvazov. divaci by to isto len a len privitali.

taketo postkomancske reci mam najradsej....

Reagovat
smazaný uživatel

Nanejvýš pět slovenských mančaftů na to má, co ostatní? By mě zajímalo, jak by se tvářily, kdyby měli hrát druhou ligu. Většina prvoligových týmů ze Slovenska je totiž na takové úrovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to představuješ jak Hurvínek válku, ekonomicky na to nemá asi nikdo. Cestovat by se muselo v mnoha případech letecky a to si nemůžou kluby dovolit. Cesta autobusem by ubrala pokaždé čas nutný na trénink a/nebo regeneraci. Takovej víkendovej zápas v Košicích s vidinou úterní/středeční/čtvrteční štace v evropskejch pohárech by znamenal nutnost letět a to je náklad minimálně milion. A se nepoletí, tak to bude vyžadovat prachy za ubytování, protože po dlouhé cestě se hrát nedá, chce se to jednou vyspat v normální posteli.

Hráčsky na to taky nemáte. Žilina měla v prvním zápase se Slavií výhodu, že měla za sebou tušim 7 zápasů, pro SKS to byla premiéra. Taky se to ukázalo v druhym zápase, kdy si Žilina skoro neškrtla. Vždyť co nechce nikdo v ČR, to jde na Slovensko. Možná to zní tvrdě, ale je to prostě tak. Naopak spoustu vašich hvězd si koupí kluby z ČR, opačně se tak nestalo snad nikdy.

Interliga házené mužů budiž důkazem, že je to nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc by to těžko přijali hráči i fanoušci.

Reagovat
HOST*spurs

ta interliga hadzanej teda dobry priklad nieje - presov a povazska bystrica boli urcite na urovni ceskych klubov.

a ci by to tazko prijali hraci a fanusci - tak neviem kedy chodilo najviac ludi na zapasy ci teraz alebo predtym. kladno, most, zlin, plzen...cista bieda. a nieco ako preprava letecky a ze 1mega???? obycajne ked uz sa ide lietadlom (co by boo "nutne" max do kosic) tak cestuju len hraci a par ludi a nie sukromnym tryskacom. zvysok ide cestou...

asi tu len porozumenie nenajdem a nejde mi o to merit sa ale pomohlo by to obom ligam.

k tym poharom - posledny uspech bol slovensky vid artmedia v LM, dovolim si tvrdit ze reprezentovala skvelo a nebolo to na plac ako sparta posledne alebo banik...slavia sa tam asi ani nikdy nedostane.

zapas slavia-zilina asi sme videli iny ak si zilina ani neskrtla.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník byl v Lize mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 a 1:2 s Leverkusenem, aneb: " Leverkusen? Tak to jsme tam ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

0:5 a 2:1 když tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním zápase v Leverkusenu k tomu měl blízko...

Reagovat
smazaný uživatel

Interliga je skvělá ukázka toho, jak je to ekonomicky nesmyslné a neúnosné!

1 mega stojí cesta letadlem na z Čech na Moravu podle vyjádření zástupců tušim Mladé Boleslavi, kteří toho využili v ligovém utkání kvůli blížícímu se pohárovému zápasu.

Artmedia se předvedla pěkně, ale co dál? Z jedný věci se nedá žít věčně. Slavia v LM dosud nebylo, OK. Ale chceš zpochybnit její úspěchy v Poháru UEFA? A co Liberec, ten tam měl onehdá taky pěkné představení. Sparta pak několikrát LM.

Kdepak, úroveň český ligy je mnohem lepší než slovenské, byť pořád špatná. My naopak potřebujeme slabé týmy dostat z ligy, aby na ty lepší zbylo víc prostoru a peněz, ne k nim dostat další nekonkurenceschopné. Když říkáš, že na to vaše kluby maj, tak proč dělat kvóty kolik klubů z jaké země? Hezky zůstane kdo se udrží. Pokud na to Slováci mají, tak se zákonitě udrží, ne?

Odvetné utkání si asi opravdu viděl jiné, teda pokud si vůbec byl v Praze. Žilina totiž měla za celej zápas 2 šance na gól a v druhém poločase se skoro nedostala za půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to udělal systémem - 10 týmů 4x každej s každým (36 mačů) anebo 12 týmů 2x každej s každým a potom rozdělit tabulku na 6 o titul a 6 o záchranu a pak ještě dvakrát každej s každým (32 mačů). Ty zápasy navíc by sice trochu natáhly termínovku, ale nebyl by problém začít o jeden týden dříve a vložit nějaký středeční kola. Víc fotbalu, víc zápasů mezi kvalitnějšíma týmama a že by bylo míň místa pro mladý? Nemyslím si. Ti opravdu kvalitní by si svoje místo vybojovali (viz Brno, Baník, Slávie, Teplice, Jablonec), ti slabší by si nekopli - oddělily by se zrna od plev

PS: těch deset týmů - Sparta, Slávia, Libe, Bolka, Teplice, Jablonec, Baník, Olomouc, Brno, o poslední flek by se pobili Budějovice, Plzeň, Hradec, Žižkov, Opava, Bohemka ... Přímo by sestupoval poslední, předposlední by šel do play out ze druhým z druhý ligy na dva mače

Reagovat
HOST*spurs

ja by som to videl asi na 18 tymov:12 CR a 6 SR.

BRNO, BANIK, SLAVKA, TEPLICE, SPARTA, LIBEREC, BOLESLAV, OLOMOUC, ZIZKOV, BOHEMKA, JABLONEC, BUDEJOVICE

ZILINA, PETRZALKA, SLOVAN, RUZOMBEROK, KOSICE, NITRA

2 priamy zostup; 2 do baraze z prvej ligy, 4 do baraze z druhych lig (1 miesto SR, 3 miesta CR) a boj o 2 miesta; po 1 zastupcovi z oboch republik priamy postup z 2 lig

Reagovat
HOST*

ty si to maluješ nějak moc růžově ...jak víš, že postoupí Hradec Kr. a Opava???

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem myslel obrazně. Ale jsou to týmy, který maj historii, fandy a potenciál stát se ligistou. Naozdíl od protekčního Kladna, omylu z Mostu nebo po celou prvoligovou účast tragickej Zlín ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec momentálně nemá nic - fanoušky, stadion ani kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

stále ho počítám mezi tradiční kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Na blbou Krč přišlo skoro 3.000 lidí, to není špatné číslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by bylo nejlepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odveta Slavia - Ajax by měla být na ČT. První zápas v Holandsku vysílají zahraniční TV, už je jisté, že to půjde přes net.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Copa se ti zase nelíbí?

BTW pěknej dopis poslal nějakej baníkovec ČT, fakt že jo. Ještě zkus někdy říct, že Slávisti brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to protest proti tendenčnosti čt a kdo na zápase byl, nepřenosti a tendenčnost k Mostu může potvrdit, ty ne, takže drž hubu. Ale je pravda, že se mělo počkat na oficiální vyjádření FCB, tímhle se sice nic nevyřeší (odvolání je směšné) ale alespoň ty komedianti z vedení uvědomí, že dělali něco záměrně špatně a lidi to viděli...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej, fakt?

Sem viděl teda jenom záznam a v něm ani nebyla ta situace s Lukešem, ale nic tak hroznýho tam nebylo. Ale vím, vy nebrečíte.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si těmi svojími příspěvky dokazuješ?

Chceš nám snad vštěpit, že jsme ubrečení?

Reagovat
smazaný uživatel

a nejste??

Reagovat
smazaný uživatel

Jste. Teď ještě chcete žalovat mosteckýho ředitele. Teď už teda pár baníkovců dostalo rozum a přiznalo, že Lukeše nikdo nefauloval a v záznamu je to vidět, ale víceméně všichni brečíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemůžu odpustit jeden gól za všechny ( nevim jestli to byl blbej záměr nebo tam u vás neumíte česky, ale tohle se musí vidět ):

Otevřený dopis fanouška Baníku ČT:

"A na základě dnešního výtvoru čt, který si dovolila pustit do celorepublikového vysílání, Vás žádám o okamžité odvolání černého z vedení Sportovní redakce a o potrestání redaktora ve studiu."

Odpověděl bych:

"Dobrý den, žádný černý v redakci nepracuje, všichni jsme bílí. S pozdravem Vaše ČT."

Boha jeho, s Baníkem začíná bejt sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"PS: pokud Vás nějak zarazilo, že některá jména píši s malým písmenem na začátku, tak Vás ujišťuji, že se nejedná o omyl, ale zcela určitě o záměr."

Ty a ten muž jednoho smajlíku nademnou můžete opět utřít nos....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten dopis neviděl, smál jsem se pouze citaci. Ale jelikož zmiňuješ to PS, tak se omlouvám...

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď: "Dobrý den, my v ČT mluvíme pouze česky, Ostravskou hatmatilku nehodláme luštit a jako chudá televize nabízející 1000Kč za zápas Ligy mistrů si nemůžeme dovolit tlumočníka." Tak jako tak, takhle ( nějaké nové extra úpravy jazyka made in "cool krátký zobák" ) se dopisy nepíší, pro otevřené to platí obzvláště.

Nicméně zkus odpovědět na hlavní téma - ostravská ubrečenost. Vy brečíte i nad komentátorem, že vás poškodil, celá ČT je proti vám, vyhrožujete žalobama na všechny strany, čistý souboj je u vás brutální, samozřejmě rozhodčí je špatnej... Normálně nevadilo vám, že byl míč kulatej?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvé řadě se bráníme proti nepravdivému nařčení Mostu. Nebyl si na Bazalech, to je ten hlavní kámen úrazu v této diskusi, neviděl si, co se tam odehrálo. A když Čt nejméně čtyři rozhodující sporné situaci neodvysílá, nebudeme hrát mrtvé brouky. Že je míč kulatej, to vem čert, ale, že si s ním hráči Mostu evidentně nechtěli hrát, je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fakt srandovní, když přesně tohle udělá Slavia, tak brečí, ale o tom už byla jedno řeč výše, takže to jedeme stejnou věc znova. Lukeš nebyl faulován, to nevykecáš, Svěrkoš si o tu tyč taky zrovna neutrhl koule a přihrával ( na žlutou to bylo ) a ten souboj na konci je irelevantní - mohl dát žlutou, mohl i červenou když tam měli oba kecy, takže není problém.

Asi takhle - když je podle tebe Slávisté ubrečení, tak potom baníkovci také, protože děláte to samé - stěžujete si.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník rozhodně nedělal a nedělá komedie jako vy, viz odvolání hráčů v zápase proti Liberci, což už je trochu silná káva, nemyslíš?

To nezmińuju vaše neustále fňukání, jak je Sparta protěžovaná a podobně.

Ubrečená Slavia, to označení je tu od nepaměti, u Baníku to slyším jen od nějakého blbého wectora, kterému trčí sláma z bot, proč asi?...

1. Lukeš možná na kartu nebyl

2. Nezmiňoval si jasnou ruku hráče Mostu

3. Toleski zahrál míčem po odpískání, ikdyž bylo na Bazalech hromové ticho - jasná žlutá.

4. Jednoznačné podražení Svěrkoše, jasná červená.

5. Simulování a zdržování hráčů Mostu hlavně v druhém poločase. (Srandovní bylo, že za stavu 3:2 už sprintovali jak o život)

6. Za ten brutální faul na Svěrkoše a následné "oplácení" našeho hráče měla být žlutá pro hráče Mostu a nic pro Svěrkoš. Oplácení jsem dal do uvozovek z toho důvodu, že do něj jen žduchl, vždyť na sobě nenechá ležet nějakého vandráka, který má rudo před očima.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolání hráčů je silná káva, ale stejně jako ty, tak i já ti můžu říct, že si na tom zápase s Libe nebyl, takže nevíš co se dělo. A i kdyby neodešli a já náhodou řekl, že rozhodčí nás řezal ( poškodil, ojebal... nevim jaký slova pro to používáš ), tedy stejná slova jako ty, tak bys mě hned označil za ubrečeného.

O protěžování sparťanů čtu snad všude, tak to tu neházej jen na Slavii, buď tak laskav!

K tomu zbytku se dá říct zase třeba tohle - nějakej lůzr Spanhel se tu posmívá Slávistům a sám z pozice fanouška Baníku dělá to samé -> posmívá se i sám sobě.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

wectore, pěkně se snažíš zašít Baníkovce do stejnýho pytle s váma uslzencema, ale nejde to, viď.

Poradil bych ti: Skoč si do zdi, bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

A pak když v druhé půli nastalo to, co z lidského hlediska nemůžu pochopit a nemůžu nechat to na těch klucích, když mi třeba po zápase říká Patrick Oboya: "Petr Kabicek, I am monkey? I am monkey?" Jsem opice? A já mu říkám, nejseš Patricku. A já poslouchám Patricka, jak volá domů svému otčímovi a já samozřejmě té jeho "afričtině" moc nerozumím, ale on za každým desátým slovem říká monkey.

Jsem nevěděl, že africky se řekne opice monkey.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

http://cs.wikipedia.org/wiki/Keňa

Jazyk - svahilština, angličtina (úřední)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas mi nejde do hlavy, že Kabíček popsal, že nerozumí té jeho afričtině, takže on je tak vymletý, že nerozpozná anglický jazyk?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jste se zas předvedli, to nemá s nejlepšími fanoušky, jak se tak často nazýváte, nic společného.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

To víš, když se sejde masa lidí, rozuměj 5x - 6x více než na Strahov, tak nastupuje davová psychóza a pár vyjebanejch idiotů dokáže pobláznit další lidi a už řve třeba 40 - 50 jedinců a je průser.

Nejde o to, nadávat, že se to stalo, ale jde o to, tyhle kryply vyselektovat, odhalit a potrestat. Doživotní distanc na fotbal určitě (sice by se to asi špatně aplikovalo, ale budiž) a pokuta pro každýho klidně 500 000 i víc. A ti další fašouni by si tohle chování rozmysleli

Kurňa, netvrďte mi, že v naší době je problém mít na kotel (kde se tohle děje nejčastěji) zaměřeno 5 - 6 kamer a snímat chování fandů a když by se něco začalo dít, tak nasnímat, okamžitě vyvést z davu a vyhodit před staďák a po cestě ještě pořádně zmlátit (nadsázka - ale pár "nechtěnejch" žďouchanců by dostat mohl ...). Samo by následovala žaloba a důkazní materiál by byl nepopiratelnej. A následoval by flastr, kterej by tenhle jedinec splácel hodně dlouho (mnoho z nich by jej do konce života nestihlo splatit).

Chce to už konečně něco dělat, páč trestat kluby je pičovany přímo nehorázná. Tím se svaz zbavuje zodpovědnosti, kterou hází na kluby, který za svoje fandy fakt nemůžou

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ale ještě mě napadla další "hajzlovina". Vždyť jsme bonzácký Češi, co zkusit metodu "Nabonzuješ a odměníme tě".

Vysvětlím: když budu stát na staďáku a někdo v mým okolí začne hučet, tak ho natočit na kameru (dnes ji má v mobilu snad každej). Dá se to udělat nenápadně a ten natáčenej čuráček by o tom nemusel ani vědět. A za tenhle důkaz by kluby odměňovali, řekněme, že za každej takovej případ 10 000,--.

Vím, má to pár mezer, např. se nesmí pořizovat záznamy někoho bez jeho svolení, že? Anebo by tyhle záznamy nemusely bejt moc kvalitní atd. Ale cesty k vyřešení jsou, jen začít konečně něco dělat. Jen kecat fakt nestačí. Přibyl kecá, že něco na Spartě zkoušej, ale já uvěřím až uvidím prvního obviněného, souzeneho, odsouzeného nebo nejlíp potrestaného.

Začněte něco dělat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

5x - 6x vyšší návštěvy?

Do kotle chodí na Slavii úplně stejně lidí jako na Spartu či Baník a bučelo (či hučelo) se někdy na někoho? Odpověď ti dám sám, nikdy se na nikoho nehučelo. Navíc v případě Ostravy je ještě o to horší, že se k tomu neumí ani přiznat, tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím tragéd se snad díváš do zrcadla? Včera ten "rasismus" na Bazalech popsal Sport zcela jasně a stejně se k tomu postavilo vedení čmfs. Byl tam jednou za celý zápas, od nějakých snad pěti blbců z ochozů slabý náznak hu hu hu, po upozornění se to už ani jednou neopakovalo. Od nikoho!

Je docela silná káva říkát těmto idiotům fanoušci, ale já vím, hodilo se ti to do krámu...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

5x - 6x - tím jsem chtěl naznačit, že je tam těch lidí daleko víc a je tom o dost "těsněji". Pravdou je, že na Spartu chodí 2,3x více lidí než na Slávii (10 600 X 4 500) a to ještě o dost vytáhlo derby (přepočet bez derby - 9 900 X 3 800, pak je to 2,6x ...). On se dav tvoří těžko, když je nejbližší divák na 3 m daleko .

Ale ano, přiznávám, že i mezi Sparťanama jsou idioti a těch se musíme co nejdřív zbavit ...

Reagovat
HOST*Jimmy Monkey

Ahoj nevíte někdo kde ted hraje Tobias Linderoth a kde bych našel Aktální sestavu Evertonu?děkuji moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele