GALLIANI: NEPOTŘEBUJEME BUFFONA

17.05.2007, 17:03
Aktuality
Viceprezident AC Milán Adriano Galliani dal definitivně odpověď na otázku, kdo bude v příští sezóně brankářskou jedničkou Rossoneri. Klub ze San Sira nemá zájem o Gianluigiho Buffona a i nadále vyslovil důvěr Didovi...

Italská reprezentační jednička se stále ještě nerozhodla, zda i nadále zůstane v Juventusu Turín či dá přednost klubu, který v příští sezóně bude hrát Ligu mistrů. AC Milán účast v nejprestižnější soutěži zřejmě nemine, o Buffona se však ucházet nehodlá.

"Buffon? Ne, v naší bráně zůstane Dida," popřel Galliani spekulace italských médií.

Vedle Didy se na San Siru počítá i s Paolem Maldinim. Již 38letý obránce a symbol AC chce i přes problémy s kolenem pokračovat v kariéře a Galliani toto rozhodnutí kvituje.

"On je tím prvkem, který pro nás reprezentuje kontinuitu a sílu. Počítáme s ním i pro příští rok," říká Galliani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

chyba, s Gigim by jsme byli nejlepší na svetě FORZA AC

Reagovat
HOST*

Juve=Beffon,Del Piero

AC=Maldiny

AS=Toti

nic bych na tom nemenil

Reagovat
Shevchenko

*Buffon

*Maldini

*Totti

Když tak

Reagovat
HOST*Tavo

Reagovat
HOST*f23

jeste si zapomnel, Del Pierro :)

Reagovat
HOST*ital

Reagovat
HOST*GEGE

spis Del Piero Maldini Totti

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Já bych tam nestrkal ani del péra a buffon protože narozdil od paola a cesca nejsou odchovanci svých týmu pokud se nepletu tak: GIGI 95-01 Parma a 01-07 Juventus

a ALESSANDRO 91-93 Padova 93-07 Juve

sice je to 14 let ale odchovanec neni

Reagovat
RMCF

Buffona bych tam nepočítal, ale Alex velký fotbal poznal až v Juventuse a nikdy za žádný jiný tým Serie A nehrál a ještě k tomu mu zůstal věrný i ve druhé lize, proto ho řadím k velkým symbolům a srdcařům svého klubu, jako je Totti Paolo, nebo v Realu Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíte, že dopadne zápas Cagliari - AS Roma? Na dvojku je vypsán kurz 5, mně se však nezdá, že by jim to AS nechalo, takže bych chtěl zkusit dvojku.

Reagovat
HOST*

4:9

Reagovat
smazaný uživatel

ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Co ani omylem? Dvojku, nebo že to AS vypustí?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec to nedávej, tam je půlka zápasů cinklých a nikdo neví, z jakých vlastně stran, když hraje o záchranu půlka ligy, btw., hrát by neměli Perrotta, Mancini, De Rossi, Taddei ani Pizarro, střed zálohy Aquilani - Fati, rozhodně větší tutovka je plichta Torina s Livornem, pokud se jim do toho nezačne motat rozhodčí... a taky Catania, Parma a Reggina 02, Fiorentina 2, o Chievu ani nemluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tam líbí ten kurz, já neříkám, že to vyjde, ale podle mě se to vyplatí hrát... Ty absence je možná odlákají, ještě nevím. Remíza Livorna za 1,45 ( ), Catania by šla, Parma by taky měla vyhrát, Reggian asi remíza, Fiorentina vyhraje, Chievo jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

*absence mě odlákají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se tomu nakonec vyhnul, i když mě to lákalo. Místo toho jsem dal dvojky Parmu a Catanii (výsledek stejný, nevyjde ani jedno ).

Reagovat
smazaný uživatel

to budou spíš remízy, aby to nebylo tak nápadný , taky jsou tam jistě motivační peníze pro AS & spol. ze strany konkurentů v boji o záchranu, v tom aby se čert vyznal, kdo dá nakonec víc , ale obecně v calciu platí, že tyhle sázky na "ohrožené" v posledních kolech na 80% vychází...

Reagovat
HOST*

na Cagliari je velmi málo, tak do toho nechoď.... tam to je už podchycené.... FORZA MILAN FORZA ITALIA

Reagovat
HOST*Balu

No a co mal povedat? Chceme GiGIho? Myslim si ze Galliani nieje padnuty na hlavu! Kto by povedal ze nestoji o brankarsku jednotku pred finale LM????

Reagovat
HOST*matusac

ac su jednoznacne magori

Reagovat
HOST*

magor seš ty

Reagovat
HOST*inzaghi

2 matusac: vyhul si!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

1. 1 (1:0 )- 2,50

2. 2 (o co hraje Messina?! )- 1,44

3. a taky jsem musel dát AC! AC vs Udinese 1

- kurz 2,00 je nádherný, myslím si, že AC si bude chtít potrénovat na LM, a hlavně se dostat do psychické pohody, i když budou možná šetřit některé hráče.. Udine už o nic nejde, pokud se nemýlím..

4.Villarreal-Santander 1 - 1,75 (forma Villarrealu)

5.Huelva-Real 2 - 1,75 (co je větší motivace? LM nebo pohár UEFA?)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych zkusil NBA dvojku na Phoenix za 2,45 Věřím i Cavs, Nets třikrát za sebou nevyhrajou. Za zkoušku stojí i Atlético - Barca za 1 ( ), jedničku na Baník (jistota), zkusil bych i Plzeň - Jablonec za 1. Tu Itálii musím ještě prolítnout.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no NBA už radši nedávám , jednou jsem měl výhru za litr myslím a posral mi to zrovna Phoenix. Ten Baník by měla být fakt jistota, Plzeň - Jablonec možná..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hraje o prémie, takže jim věřím. Základní část je úplně něco jiného, pokud dneska Phoenix nevyhraje, končí. V minulém zápase sice prohráli (docela smolně až na konci o tři body), ale to chyběli Stoudemire a Diaw. Dneska už budou hrát, navíc má Phoenix vnitřní sílu, dokázal už dvakrát zareagovat na výhry Spurs. Plzeň vyhraje, Jablonec se bude šetřit na finále poháru. Podle mě se vyplatí hrát i Cleveland, nevěřím, že prohrají třikrát za sebou.

Reagovat
HOST*R9

Já tuším Schalke-Bielefeld 2, kurs 9,00...jestli se dostanu do sázkovky tak to určitě dám, nějak v podvědomí tuším že Schalke ten tlak nezvádne...

Reagovat
HOST*R9

Znáš to takovej ten pocit že to vyjde...to u tohohle zápasu mám...každopádně uvidíme, třeba to zvládnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Schalke to už neuneslo hodněkrát. Spíš bych ale hrál poločasovou remízu, to se jim doma stává hodně často.

Reagovat
smazaný uživatel

Storari - Šimič, Bonera, Favalli, Grimi - Brocchi, Costacurta, Gourcuff, Serginho - Oliveira, Borriello

skutečně to vypadá na trénink

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak si oba týmy zatrénují tak poklidný zápas musí vyhrát domácí , nebo v horším případě plichtička.. ale zas na druhou stranu, kdy jindy se předvést než teď, mám na mysli náhradní hráče AC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce mě tam straší ten Costacurta v záloze.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

.. 1. Torino-Livorno

2. Messina-Fiorentina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele