Gallas zkritizoval spoluhráče a prý přišel o kapitánskou pásku

21.11.2008, 20:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (201)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jj..mozna ma pravdu,ale nemuze si dovolit zkritizovat cely tym od manazera po hrace

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ bych to dal gaelovi

Reagovat
smazaný uživatel

nebo fabremu

Reagovat
One-Real

Když už, tak Kolo Touré...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muj nazor je takovi ze by meli dat fabregasovi urcite ne almuniovi podle me je tohle problem Arsenalu spatny brankař nechapu wengera ze neda do brany fabianskiho ten je mnohem lepsi jo a wolkott to bude dalsi henry! ael pasku ted fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

jo wolkott? neni to neco nemecky???

Reagovat
smazaný uživatel

aspon rek svuj nazor . jinak pasku by mel mit Kolo ;)

Reagovat
fantomas

Todle se prostě přes média řešit nemá.

Reagovat
Oxbow

Mozna rekl to co je pravda ale jsou to natolik delikatni veci o kterech by proste verejnost vedet nemela

Reagovat
smazaný uživatel

tak po 1) o rozdeleni zospovednosti vravel AW po zapase s man united,nie dnes

a po 2) HURAA,ide sa oslavovat,konecne ten zmrd prisiel o pasku,na tento den som sa tesil velmi dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Dát kapitánskou pásku Clichymu je úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

CLichy a pasku ? dekuji za pobaveni :D

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ gael bojuje na 100 procent každej zapas postupem casu by se stal tim spravným vudcem fabregas pásku ne o tourem když ho wenger nechapu proč nestaví do základu no nwm muj nazor je ze gallas bude mýt pasku pořád

Reagovat
fantomas

To at si ji klidně meje, hlavně at ji ve finále nosí na rukávu někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak myslím, že to už jí raději dát Almuniovi než Clichymu či Fabregasovi.

Reagovat
fantomas

Podle mě by kapitána klidně mohl dělat i Nasri, popřípadě Rosický, až se dá definitivně do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

S Rosou nestraš...

Reagovat
fantomas

Tak v Arsenalu není opravdovým adeptem nikdo. Rosa s tim má alespon už nějaké zkušenosti, když už.

Reagovat
stiba

Nasri? to si snad děláš srandu, to už je teda Clichy lepší

Reagovat
fantomas

Proč by ne? V Marseille, co já vim, neměl k pásce zrovna daleko.

Reagovat
afc

odohral dokopy 10zapasov a ty chces z neho urobit kapitana?Ako by sa potom citili hraci ako Fabregas,Toure?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se měli cítit? Kapitánem nemůže být každej(viz Gallas) a oni maj na pásku asi stejnej nárok jako on. Rosa není ideální kapitán,Nasri do budoucna může být,kdo ví...

Reagovat
fantomas

A mužeš mi říct, po jaké době od svého příchodu dostal pásku Gallas?

Reagovat
afc

po odohrati celej jednej sezony..

Reagovat
fantomas

No, a to neni brzy?

Reagovat
afc

no je,ale lepsie ako po odohrati 10zapasov

Reagovat
fantomas

Já nevim, nevidim tam až takový rozdíl. Pokud ten hráč pro to má předpoklady (za této situace stačí i předpoklady minimální) a hraje pravidelně základ, nebál bych se.

Reagovat
afc

to uz kapitan potom moze byt aj Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrimu bych pásku zatím fakt nesvěřoval. kapitán by si měl za určitou dobu, kterou v klubu hraje, vytvořit nějaké pouto..., dýchat pro něj (i když takových hráčů by se asi v Arsenalu i bez něj moc nenašlo..., bez urážky). a ten čas, kterej v klubu odehrál, hraje podle mě taky celkem důležitou roli..., v podstatě návaznou na to, co jsem napsal ze začátku. navíc Nasri prošel mládežnickou akademii Marseille, byl odchovancem (jesli se nemýlím)..., tam byla ta potencionální kapitánská páska daleko logičtější...

Reagovat
fantomas

Odchovancem byl, to je fakt, ale na druhou stranu to umí na sebe vzít, výkony na hřišti si uctu spoluhráčů nepochybně získal a jak tu všichni píšou, de facto je fuk, kdo to po Gallasovi vezme. Protože žádný jiný přirozený vůdce už tam neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony na hřišti podává srovnatelné s dalšími třemi nebo čtyřmi hráči,to je ten problem... Fabregas,Ade,Toure,Clichy taky nehrajou špatně.

tady jde o ty vůdčí schopnosti a jak říkáš,ono to je vlastně fuk...

Reagovat
fantomas

Teoreticky si dokážu jako kapitána představit i Cesca, ale pak jsou tu ta média.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc mi přijde jako nejlogičtější volba... Největší hvězda týmu,vezme hru na sebe občas,univerzál ve středu zálohy... Minimálně přirozenej respekt týmu i okolí má... To je něco,co ostatním chybí

Reagovat
stiba

Možná proto, že je v týmu jen chvíli, zatím určitě nepůsobí jako vůdčí osobnost, nepřipadá mi, že by dokázel vzít odpovědnost na sebe - ale samozřejmě se z něj časem může stát opora a vůdčí osobnost, ale momentálně je na tom ve všech aspektech lépe Clichy (ale podle mě by měl být kapitám Kolo Toure - myslím, že ten má přirozený respekt u všech hráčů, není konfliktní, je spolehlivý, bojuje vždy na plno, a je v týmu služebně nejstarší - jinak to, že toho moc nenamluví není zas tak důležitý, lepší když tým strhne svým výkonem než řečmi - jen škoda že letos to není z jeho strany uplně ono)

Reagovat
fantomas

Burcování a hec je na práci kapitána téměř nejdůležitější, troufám si říct. To že jde příkladem je super, ale kapitán, kterej před vstupem na hřiště řekne pár slov leda při modlitbě je nám celkem k ničemu. A Clichy totéž, navíc respekt a autoritu má jen těžko, když ještě před dvěma roky byl rád za tři zápasy v sezoně.

Reagovat
stiba

Tak podle mě spoluhráče nahecuje mnohem více, když uvidí jak kapitán bojuje, snaží se a nevypustí jediný souboj než když jim říká: Kluci, pojdme, ted je rozbijem! - výkon kapitána prostě strhne víc než řeči, ať jsou sebelepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál je, když ten kapitán ovládá vše, jak to burcování, tak to, že svým výkonem na hřišti to mužstvo pozvedne, atd. I proto jí určo nedávat Clichymu, pač především v defenzívě neustále hoří.

Reagovat
stiba

však já taky nejsem pro Clichyho, ale reagoval jsem jen na to, že by to měl být Nasri - ve srovnání s ním je pro mě teda i Clichy lepším kandidátem na kapitána, ale jinak vidím jedinou volbu a tou je Toure

Reagovat
fantomas

A Gallas jako nemaká? Děláš jak kdyby jeho kapitánskou ctností byla právě jen ta zarputilost a přísnost. Jistě že de příkladem na hřišti i on.

Reagovat
stiba

Však já nikde nepsal, že Gallas by neměl být kapitán apod. Ale řeší se tu snad, že Gallas pravděpodobně o pásku přijde, tak se hledá nástupce. Jinak Gallas je taky bojovník a jde tímto příkladem, to se mi na něm líbí, ale asi nemá přirozený respekt u ostaních a bez toho to pořádně nejde.

Reagovat
fantomas

Nastupce je nijaký, udělal bych to jako v hokejové Minnesotě, tam se taky kapitáni točej.

Reagovat
honziss

Nebo jak to mají v Torontu nebo na Floridě, tři asistenti, ale kapitán není.

Reagovat
fantomas

Koukám, že si taky četl nový Pro Hockey. Je to zvláštní, někde dokonce mají kapitána a k němu čtyři asistenty, to sem netušil, že i jde.

Reagovat
honziss

Tak nový ProHockey jsem ještě nečetl, ale NHL je taky moje hobby, takže třeba tohle vím.

Btw. Je teď zas v ProHockeyi kartička? Jestli tak jaká?

Reagovat
fantomas

Neni, ted jsou tam alternativní loga asi pěti týmů. Jako samolepky.

Reagovat
honziss

Sakra, to si musím najít nějaké číslo s alternativním logem St. Louis. Ty se zajímáš o NHL?

Reagovat
fantomas

Hokej jsem hrál šest let, přirozeně k němu tudíž mám vřelý vztah. Odmala sem si dělal statistiky a do NHL sem dost viděl, znal jsem všechny hráče, ujížděl na nhlkách apod. Jenže poslední dobou takové výsostné postavení jednoznačně přebral fotbal a až teprve nedávno jsem začal alespon ten Pro Hockey kupovat. Přece jen při cetsách v metru nemám moc co dělat, tak si čtu, co je za mořem nového.

Reagovat
honziss

Tak to já mám vždy 1-2x za rok období kdy u mě je hokej, konkrétněji NHL před veškerým fotbalem. Vždy to je, když začíná za mořem play off, to se i v noci dívám na netu na zápasy, sleduju všechny highlighty atd. Pak ještě jedenkrát během sezony je takové období. V normálovém stavu je samozřejmě na prvním stupínku fotbal a v NHL sleduju do podrobna pouze mé oblíbence ze St. Louis a občas kouknu na nějaký mač. Zajímavostí je, že mě evropský hokej včetně toho českého vůbec nebaví, sleduju jen MS a olympiádu když je. JInak pouze NHL. Máš tam nějaký oblíbený celek? Jo a takový dotaz, nesbíral jsi karty?

Reagovat
fantomas

Karty právě jako malý kluk, ted ani nevim, kde je mám, možná je jako ostatně téměř všecko (magiky a tak ) zdědil brácha. Oblíbený celek mám - v minulosti (kvuli Čechmánkovi) to byla Philadelphie, ted ale daleko spíš SJS. K zápasum NHL se bohužel nedostávám, čas je fakt debilní, ale když už ponocuju, aspon tu třetinu si zhlédnu.

Reagovat
honziss

Teď to je docela bída s přenosama no, ale v play off, to téměř každý den dává TV Versus na netu jeden zápas v super kvalitě. Třeba sérii letošního play off mezi Rangers a Penguins jsem viděl všechny zápasy.

Tak to já u karet zůstal (s 3-letou přestávkou). Skvělé hobby.

Jinak - San Jose. Letos jim věřím že by se klidně mohli dostat do finále Stanley Cupu a možná ho i vyhrát.

Reagovat
fantomas

Ted v Pro Hockey vychází právě ten speciál pro sběratele, tak to přeskakuju, asi se k tomu už nevrátím. Jinak San Jose exceluje v základní části, bohužel pak v Play-off jako by je vyměnil. Snad letos. Já taky našel na netu parádní stream jednou na Montreal, ale už se mi zavírala víčka, tak jsem po polovině zápasu zabořil.

Reagovat
honziss

To musíš řešit jako já. Jít spát v 20 a o půl jedné vstávat, pak zvládnu klidně i dva zápasy až do rána. To je docela výhoda že Východní konference začíná kolem 1 a Západní až kolem 4.

Reagovat
fantomas

Já si jednou takle nastavil budíka na lonské Play-off, vzbudil sem se a zjistil, že to co je na myp2p do jednoho nejede, tak sem nasranej sklopil notebook a šel sem spát. A byl to teda horor se vzbudit.

Reagovat
honziss

To se mi taky stalo. Jsem vstával na zápas play off Calgary - San Jose, pouštím to... A ono nic. Tak jsem nasraně vypnul PC a šel zas spát.

Reagovat
fantomas

Já du spát ted, zejtra brzo vstávám, tak zatim.

Reagovat
honziss

Jasné, zdarec.

Reagovat
stiba

tak taky řešení

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdo ten respekt bude mít a je vůdčí osobností,která je schopná vyburcovat ostatní? Toure má respekt,ale to je tak vše.Clichy dokáže strhnout odpovědnost,ale zase nevyčnívá a není to člověk,který by dokázal burcovat všechny.

Reagovat
stiba

však neříkám, že Toure je uplně ideální kapitán, ale za dané situace je to nejlepší řešení, lepší kandidát prostě není

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se pro mě rýsuje jako kapitán je Ramsey nebo Fabianski...

Reagovat
stiba

časem určitě, ale to si budem muset ještě pár let počkat, ale oba na to mají předpoklady

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to,že kapitán musí tým vyburcovat a zařvat si,popřípadě někoho sprdnout s tím,že to ten člověk vezme. Když mu dotyčný ukáže,že je jednička a pošle ho někam,tak to asi ideální kapitán nebude.

Reagovat
stiba

tak to je jasný, ale myslim, že třeba Touremu by si nikdo nedovolil říct ať jde někam, hlavně proto, že je nekonfliktní, a spíš by to vyřešil s hráčem domluvou než nějakým řvaním - to taky není nezbytné na někoho řvát, spíš to člověka v zápase ještě rozhodí, lepší je povzbudit, což myslím Toure zvládá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to,že on musí vyburcovat celý tým - a to nejde když bude pobíhat jednotlivě od jednoho k druhému Prostě musí při standartce zařvat tak,aby ho všichni poslouchali

Kapitán je pro mě především takovej kouč na hřišti,motivátor,kterej je schopnej dostat hráče do varu a donutit vydat ze sebe to nejlepší. A to bude těžko někdo,kdo není schopnej si zařvat.

Reagovat
stiba

tak na tohle mám teda úplně jinej názor, podle mě kapitán musí mít kvalitu a být bojovník a to podle mě stačí, křičet při standartkách může buď golman nebo někdo z obránců a organizovat tak bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to být obránce,může to být klidně útočník,nebo záložník... Jedinou pozici,kterou shledávám nevhodnou pro kapitána jsou ofenzivní krajní beci a ostrá křídla,protože nemají možnost ´´účastnit se hry´´ na druhé straně. Tj v případě potřeby převzít míč a uklidnit hru. Nedokážu si jako kapitána představit Evru nebo Wallcotta,protože jejich primární místo je někde,kde má šanci zblízka působit na 3-4 hráče.

Reagovat
afc

G Neville tvoju teoriu vyvracia

Reagovat
stiba

tak pokud vím tak například G.Neville taky byl kapitánem jako krajní obránce a nikdo si nestěžoval, takže kapitán může být na kterémkoliv postu, to není důležité, protože ne každý potřebuje "přímo" ovlivňovat hráče, ale může je strhnout svým výkonem i na dálku

Reagovat
smazaný uživatel

A G. Neville byl typem ofenzivního beka,kterej je více vepředu než vzadu? Tím myslím hráče jako Alves,Bosingwa a spol,kteří většinou nemají možnost se díky své ofenzivní činnosti vrátit zpět a koordinovat defenzivní činnost.

Reagovat
stiba

já vím jak si to myslel, ale žádnej kapitán co hraje ve stylu Evry nebo Walcotta mě nenapadl tak sem argumentoval aspoň "obyčejným" krajním obráncem

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě,krajní obránce může být kapitánem,já mluvím o hráčích,kteří se pohybují u rohového praporku nebo rychlíky,kteří podnikají výpady ze stran,kdy obejdou několik hráčů Samozřejmě,že třeba hráč typu Malouda(herní typ) může být skvělým kapitánem,ale prostě v hráčích typu Robben a spol ho prostě nevidím už z důvodu,že většinou si musí hledět toho,jak obejít soupeře než se koncentrovat na to,co dělá obránce na druhé straně hřiště.

Reagovat
stiba

tak je pravda, že takoví hráči často kapitány nebývají, jsou to spíš vyjímky, ale šlo mi prostě o to, že nezáleží na tom kde hraješ, ale jak hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě tohle není pravidlo,ale jde spíš o to,že hráči na takových postech musejí být opravdu osobnosti,aby se stali kapitány a to správnými... Navíc je to pro ně mnohem větší práce než pro stopera,kterej má skoro všechny hráče před sebou,nebo záložníkem,kterej reálně ovlivnuje všechny hráče okolo. Navíc tito hráči nemají možnost moc uklidnit hru,protože jejich úkoly jsou jiné,navíc nemají moc výběr,kam poslat míč. Pokud drží míč,chybí na místě,kde by měli být. Prostě je to pro ně obtížnější,ale neříkám,že nemožné. Pokud to jsou osobnosti a mají schopnosti,klidně můžou být skvělými kapitány.

Reagovat
afc

a taky Maldini alebo P Neville?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám,že si jako kapitána nedokážu představit hráče typu Alves/Bosingwa a ty mi tu hodíš Maldiniho,kterej odehrál část kariery na stoperovi?

Reagovat
afc

ale odohral dost zapasov aj ako bek

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu bavím o typických ofenzivních krajních becích jako je Alves,Evra a Bosingwa a ty mi sem hodíš napůl stopera

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že wenger bude zas měkký a neudělá nic

Reagovat
fantomas

Jeden z mala srdcařu, z tohohle pohledu by to bylo zcela logické. Spíš pochybuju o jeho vůdcovských schopnostech, nahráno taky příliš nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě na ty vůdcovské schopnosti narážím, on není ten typ ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka a gallas je ten typ?

Reagovat
smazaný uživatel

On v Arsenalu vůdčí typ není snad nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dál?

Reagovat
smazaný uživatel

len sa ti smejem,to je vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

A důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

ako si po tom vsetkom co gallas predviedol za svoju 1,5 rocnu sluzbu kapitana mozes mysliet ze on je ten pravy vodca..chech,to sa naozaj da len tazko pochopit,uz tolkokrat ukazal ze nie je tym pravym a ty si aj napriek tomu presvedceny o opaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál to není, ale nikdo lepší (max. Toure) není. A já naopak za těch 1,5 roku viděl několikrát, kdy ukázal, že je správným kapitánem.

Reagovat
smazaný uživatel

mozem mi dat aspon dva priklady prosim

Reagovat
smazaný uživatel

To ti má hledat záběry, kdy na hřišti burcuje spoluhráče, či dokáže dát rozhodující gól atd? To si hledej sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mlčenlivý Touré určitě ne. To je tentýž případ jako Clichy.

Reagovat
fantomas

Musim dát Jakubovi za pravdu. On si to na hřišti ořve, zorganizuje, lídr to je. Bohužel neumí vystupovat v médiích, což je klíčové pro tuto roli, nicméně to ale neumí například ani vámi navrhovaný Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

takze to vychadza na Adebayora,pri jeho schopnosti rozpravat rychlejsie ako dokaze Theo bezat,moze byt jedno co novinarom povie,oni mu aj tak nebudu rozumiet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Určitě více, než Clichy, Clichy je dravý krajní bek, do všeho se vrhá, a kapitán se má taky drát do roztrhání, ale musí umět tým uklidnit, zklidnit hru, dodat hráčům sebevědomí, Clichy takovým typem hráče určitě není...

Reagovat
smazaný uživatel

pro me jasna volba:Toure

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goal.com/en/news/1712/arsenal/2008/11/2

1/975594/breaking-news-william-gallas-stripped-of- captaincy tu je to uz oficialne potvrdene

Reagovat
smazaný uživatel

Goal.com jako obvykle tvrdí polopravdy. Vedení Arsenalu se zatím odmítá k čemukoli vyjádřit.

Reagovat
georgeo

"Všechno se zrychluje a pro jednoho hráče je čím dál těžší unést všechnu zodpovědnost. Budeme muset vůdčí role víc rozdělit, jeden člověk to na hřišti už nezvládne," řekl dnes Wenger.

Vůdčí role neznamená jenom kapitánská páska, tým může mít několik vůdců a nikdo z nich nemusí být kapitán, to je pouze formalita. Vůdčí roli nemůže někomu přidělit na pove,, tím se hráči rodí a stávají. Gallas jim očividně nebyl. A pokud dá pásku někomu jinému, tak se nic nezmění, problém bude v něčem jiném

Reagovat
honziss

Nemůžu si pomoct, ale nemyslím si, že by Arsenal měl v kádru někoho, kdo má vůdcovské schopnosti takové, aby mohl kapitánovat. Gallas je jediná přijatelná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne,gallas je ten posledny kto sa da nazvat "prijatelnou volbou",napr. taky Kolo hra vzdy srdcom pre klub,dokaze tim vyburcovat a je nasim najdlhsie posobiacim hracom,okrem toho,ked mal prvykrat pasku ,tak dokazal tim deti dotiahnut do finale Carling cupu,takze na tom asi nieco bude,ver mi

Reagovat
honziss

Tak o Tourém by se dalo polemizovat, možná by to byla taky přijatelná volba, ale ten pravý kapitán to taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nie,ale stale mi to vychadza tak ze z toho co mame je on ta najprijatelnejsia volba

Reagovat
honziss

Tak ono to dost možná vyjde nastejno, jenom na Gallase jste teď všichni fans Arsenalu nabroušení, takže je pro vás lepší ten Touré. Každopádně můj názor, že Arsenal teď nemá pravého vůdce, zůstává neměnný.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sme nanho nabruseny preto ze prisiel z chelsea,aj ked vtedy sa ospevoval(v porovnani so sucastnostou),mozno preto ze bol u nas rok ,prisiel chelsea a tu pasku si absolutne nezasluzil a predsa ju dostal,cim vlastne zapricinil odchod Gilberta,poslednej legendy ktora este neodisla

a Kolecko,vies je to oblubenec fans,vzdy da do svojho vykonu vsetko a nevyhovara sa na ostatnych(narozdiel od Willyho) a az do prichodu gallasa podaval dlhodobo pravidelne skvele vykony...

Reagovat
honziss

Já bych to nazval asi tak: Tonoucí se stébla chytá, neber si to osobně, to je mířeno pro všechny fans Gunners, prostě nemáte nazbyt tak vybíráte nejmenší zlo (ikdyž tohle možná není ten nejvhodnější výraz, ale je to tak).

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... Stejně tak bych změnil kapitána a dal bych jím pořízka ve středu zálohy,jako je Polák místo Rosy... Ten podle mě není schopný zakřičet,sice má respekt,ale nemá ty pravé vlohy na kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslím repre...

Reagovat
honziss

Chápu, chápu. Mi by se jako kápo repre líbil Jarolím, ovšem to by musel hrát na svém postu a mít za úkol to co on umí a dělá perfektně v Hamburku, což je asi nereálné s panem Radou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím nehrál dobře ani pod Brucknerem,bůh ví proč... Nechápu nějak jeho roli v Hamburku,předtím působil jako pojistka VdV,ted na něm spočívá rozehrávka a jde mu to snad lépe,než to předtím. Stejnou pozici dostal i v repre a žalostně zklamal...

Reagovat
honziss

Tak to nevím, jestli kdy v repre hrál to co hraje v Hamburku. Zas na druhou stranu já teď repre příliš nesleduju, tak to je možné. Pokud tam fakt hrál a zklamal, pak to bude asi tím, že naši hráči jsou zvyklí na něco jiného a mají zažitý jiný styl, který bohužel bude trvat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál na EURO jako tvořivý hráč a totálně vyhořel,nejhorší hráč v týmu... Nevím,kterej zápas,ale pak jsem se jen modlil,aby se do hry v dalších zápasech nedostal,protože zkazil absolutně všechno - jak dopředu,tak dozadu...

Reagovat
honziss

Tak ale tvořivý hráč a rozehrávač jsou dvě úplně rozdílné role. Na EURU neměl za úkol ani trochu toho, co má dělat v Hamburku.

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych to kolo touremu nebo fabrymu ale spíš fabrymu

Reagovat
honziss

Vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

co vůbec????

Reagovat
honziss

Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je mladej ale má odehráno fag hodně

Reagovat
honziss

A to že toho má hodně odehráno z něj dělá dobrého kapitána?

Reagovat
smazaný uživatel

ne jako že je zkušenej a je vůdčí typ

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

ne fag je

Reagovat
Tomanatura

Můžeš mi vysvětlit pojem "fag"?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt stačí???????????????

Reagovat
smazaný uživatel

jako FAKT

Reagovat
smazaný uživatel

STAČÍ?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

HeLe YaKo CtJ fAg HeY, Ya To nWm.

Já ti to řeknu jednoduše, není zkušený ani za mák a vůdčí typ ani náhodou.

Reagovat
Tomanatura

Asi tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo jinej?

Reagovat
honziss

Pročti si tuto diskuzi celou a možná si uděláš obrázek..

Reagovat
smazaný uživatel

lepší hráč tam není

Reagovat
honziss

Ou. Tak vidím, že to asi nemá moc cenu ti něco říkat, co Bastijáne Švajnštajgře?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Si na omyle.Skusenosti uz ma teraz viac, ako niektori 27r hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o čem se tady debatuje, je to naprosto jasné, pokud byl Gallas opravdu vyřazen z kádru, kapitánem pro zítřejší zápas bude Almunia. V zimě přijde Van Buyten z Bayernu a převezme pásku

Reagovat
afc

V zimě přijde Van Buyten z Bayernu a převezme pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

odkial mas ten "zaruceny prestup"?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bylo v novinách

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zaručené to není . Je to pouze vyslovené přání, ale to se někdy plní

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil. Proč ne? Arsene se netají tím, že má o něj zájem

Reagovat
afc

tak zaujem moze mat.Pochybujem,ze Bayern sa ho bude zbavovat v zime,ked ich caka LM

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že by tím přišel o Champions League. Tak třeba po sezoně

Reagovat
honziss

Tak to zdaleka ne. Pokud nemyslíš 27-leté hráče MSFL..

Reagovat
afc

tak nie kazdy hrac v 27r ma to stastie si zahrat finale LM a ME.Niektorym si to ani za celu karieru nepodari a Fabregas to vo svojom veku uz dokazal a navyse porcia 50-60 zapasov kazdu sezonu sa musi prejavit v ziskani novych skusenosti

Reagovat
honziss

To že hrál finále LM a EU z něj dělá zkušeného hráče? A nic proti, ale těch 50-60 odehraje za sezonu mnohem víc hráčů než jen Fabregas. A ikdyby ten 27-letý hrál každý rok za sezonu pouze 30-40 zápasů, stejně je podle tvé rovnice zkušenější..

Ach jo.

Reagovat
afc

takze podla teba je Fabregas neskuseny hrac,spravne?

Reagovat
honziss

Nezkušený není, ale ani zdaleka není zkušený tak jak ho z něj děláš ty.

Reagovat
afc

ja z neho nerobim nijak extra skuseneho hraca typu Lamparda.Pisem,ze na svoj vek 21 ma uz dost skusenosti a odohral dost tazkych zapasov.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro fabryho

Reagovat
georgeo

"Něco se změnilo, letos na Euru vypadali mladí hráči úplně jinak. Sebejistí, namyšlení, přitom ještě ničeho nedosáhli. Jednomu jsem něco vyčetl, načež mi opáčil, abych zmlknul,"

Tím, že má 31 nebo kolik vůbec se může povyšovat nad ostatní? Když nemá přirozený respekt, tak je jasné, že se mu dostane takové odpovědi. Navíc v reprezentaci by si měli být všichni rovni, protože je to to nejlepší z celé země.

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Woolwich je fakt takový dobrý cirkus na kolečkách co se kdysi dokodrcal do slušné čtvrti, ale cirkusákama už navždy zůstali...

Reagovat
stas87

kde su tie casy ked hravali hraci ako parlour keown adams to byli pravy lidri a potom mozna jeste gilberto ale v sucanosti?

Reagovat
risk je zisk

dobre mu tag sice to je dobry obrance ale uz to bylo moc jinak caes fabregás bude kápo na 100pero

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to už v minulém článku...

Arsenal nemá přirozeného vůdce,ale bandu hráčů,kteří jsou všichni na stejné úrovni... Pokud se změní kapitán,bude opět nad ostatními jen díky pásce. Arsenalu chybí Cashley,Bentley nebo jinej hráč,kterej se z klubu zdejchnul.. Hráč,který by byl v klubu dlouhé roky a byl by respektovanou ikonou. Nemusí to být odchovanec,ale někdo spjatý s klubem a všeobecně respektovaným. To v ambiciozním týmu chybí - přirozený vůdce,hráč,kterej by byl respektovaný nejen hráči,ale i medii a fanoušky. Hráč,který je schopný strhnout odpovědnost za sebe nejen na hřišti,ale i před světem. Kdyby nebyli v Arsenalu blbí a přivedli si někoho,kdo má tyto předpoklady,tak mají hotový základ k tomu postoupit dál. Jen namátkou - stačilo by,aby nechytal Almunia,ale Jens Lehmann jako kapitán a bylo by to o něčem jiném. On je autoritou a legendou. Krátkozraký Wenger místo něj nasadil nevýrazného Almuniu,kterej zapadl do zhluku nevýrazných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann byl poslední dobou v Arsenalu šíleně inkonzistentí. Měli chňapnout po Jaaskelainenovi nebo Schwarzerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o výkonnost,ale o vystupování a vůdčích schopnostech... A ty měl Jens nejlepší z celého Arsenalu... Almunia je sice možná spolehlivější,ale Lehmann je schopnej z pozice brankářské legendy a nejstaršího člena kádru seřvat kohokoliv jako malého spratka. Zatímco Gallas tuhle pozici neměl očividně a nikdo jiný v Arsenalu ani mít v dohledné době nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že tu nejde o výkonnost, ale v zápase bohužel, když namaže útočníkovi na gól a hned v tom příštím si boxne míč do branky, motivace je tatam. Ale vím, cos měl na mysli, brankáři typu Lehmann a Kahn jsou velmi cenění. Obecně jim opravu chybí VŮDCE, dál už tě mohu jen citovat.

Reagovat
stas87

on uz ani allmunia nebude dlho jednotkou...vystihol si to presne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otázka,kdy si dovede 17tiletého brankáře,kterej bude v základní sestavě

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro mě ideální hráči,kteří by byli ideální pro kapitánskou pásku v Arsenalu:

Tymoščuk... Dlouholetý kapitán Zenitu,navíc na postu,kde by potřeboval Arsenal posílit

Rolfes/Frings - stejně jako Tymoščuk kapitán týmu,vůdčí osobnost.

Některý z německých golmanů - Wiese,Adler,Hildebrand

Angličan - DM,který by měl být pilířem zálohy Arsenalu mě nenapadá,možná tak Barry,ale ten mi na roli kapitána taky nesedí,to už spíš Reo - Coker

Reagovat
smazaný uživatel

sice je mladej ale má odehráno fag hodně

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Gallase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno kdo je v Arsenalu kapitán a to přesně kvůli tomu, proč o ni Gallas údajně přišel....

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenalu neni zadny vudce, zadny srdcar...mozna Walcott za 10 let...ale ten uz v ARsenalu nebude, pac bude moc starej na ten vecne perspektivni tym

Reagovat
smazaný uživatel

Walcottovo srdce patří Southamptnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zítřejší zápas jasné. Almunia Není jiná volba

Reagovat
Shevchenko

Dělají chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to v tom podivném klubu chodí, když se někdo nestydí říct pravdu... Gallas tam nikdy neměl chodit... i když je značně labilní, přišel na to, na co již předním Cole, Hleb, Flamini a proč taky všichni z Arsenalu zdrhají... Šašek Wenger s tou svou bandou mladých, namyšlených hošiků, kteří lezou mu lezou do zadku (a dost možná i doslova ), nemají žádnou úctu k hráčským autoritám ani hodnotám, ke všemu ještě jsou v tom podporováni tím jejich francouzským taťkou šmoulou, by vypudili většinu trošku racionálně smýšlejících hráčů…

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je,že doby,kdy tam byl někdo respektovaný jsou dávno pryč... Gallas není žádná extra autorita,vůči Henrymu by si to těžko dovolili...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ten zdrhl

Reagovat
afc

on bol predany,za 16 mega nadhera,a este mi napis,ktori hraci okrem Hleb a Flamini zdrhaju,nech si to vysvetlime

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb byl prodán taky, stejně jako Ashley „Odejití“ byli vlastně i Campbell nebo Ljungberg... ovšem pořád to nic nevypovídá o tom, proč…

Reagovat
afc

Sol,Ljungberg,boli uz za zenitom svojej vykonosti,tak preto boli predani,ake jednoduche..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten klub měl charakter, tak by jeho ikony nemuseli odcházet...navíc pro tým byli pořád dost platní, s nimi odešly zkušenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

*nemusely

Reagovat
smazaný uživatel

Nastřílel 226 gólů, připravil jich 82 a pak hned upaloval do Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jisté, že tím co vynesl z kabiny, moc nepomohl, spíš naopak. A tu kapitánskou pásku mu spíše sebral Wenger za to, co o něm řekl, než kvůli těm mladíkům, a 25 let ve fotbale není zase takové mládí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Manažerech a arsenalu to mládí není,to máš pravdu... Ale v reálném fotbale to je hráč,který má větší část kariery před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

predem se priznavam, ze jsem diskuzi nedocetl celou, ale neprecetl jsem si tu (nezahledl jsem) jmeno adebayora. ten by podle me s kapitanskou paskou vyrostl, je to potencialni osobnost. ted mozna jeste sice dela blbosti (viz. konflikt s bendtnerem), ale urcite na sebe umi vzit zodpovednost, pracuje pro tym, hraje tam dulezitou roli dostatecne dlouho a jak rikam, vsadim se, ze s tou paskou by hodne vyrostl a byl by tahounem tymu i srdcem

Reagovat
jtbs

Kolo Toure

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho vyradia z kadra a v januari nech odide, kapitansku pasku cescovi chytime druhy dych a vyhrame premierleague!!!!!!!!!!!!! go GUNNERS go go go

Reagovat
smazaný uživatel

hm jak tu vidim ty exoty co tu pisou ? kolo toure ? on ted nehraje v zakladu ale to jde videt ze o tom vite no asi ! takze bude delat kapitana z lavicky ? hm pekne lidi jen tak dal !

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys cetl poradne tak tohle nenapises

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že pustit lacino Gilberta nebyl nejlepší nápad. Od začátku sezony by se AFC hodil herně, byl by přínosem pro tým i psychicky a teď by i mohl dělat kapitána...

Nakonec i ten Lehman by se hodil. Na téhle sezoně jsou dobře vidět nodostatky Wengerovi politky. Tentokrát se neměl držet při zemi a měl využít peněz co mu byly nabídnuty k nákupům.

Jináč logicky je momentáně jasná volba Kolečko. Zkusit by se dal i Fabregas, ale to by byl trochu risk. Je otázka co by s nim páska udělala, ale podle mně by mu zrovna teď mohla prospět. Kabina ho bere a respektuje pravděpodobně nejvíc - a taky to je vidět na hřišti. Navíc by ho mohla s klubem ještě více svázat, což se může hodit. Protože jestli se Arsenalu v téhle sezoně něco pěknýho nepovede, nedivil bych se kdyby to chtěl zkusit jinde.

Na Clichym je sympatické jaký je bojovník a srdcař, možná by taky nebyl špatná volba, ale ti první 2 se mi zdají víc.

Ale je dobře, že se něco děje, protože když se nic neděje, tak se nic nemůže změnit a změnit se v AFC teď něco musí. Wenger zdá se udělá konečně rázný krok.

Reagovat
smazaný uživatel

musim sa smiat, ked tu rozoberate kto to mohol byt, koho gallas myslel...ten urcite obrazne povedal ze hrac o sest rokov mladsi a miesty debilkovia sa do toho hned obuli nemal WG povedat presny datum den mesiac rok....

Reagovat
smazaný uživatel

kupte Tymoscuka a o kapitanovi nebude pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

akorat by to bylo horsi s tim aby nekomu neco vysvetlil pokud uz anglicky neumi

Reagovat
Fenix

Gallas ma trochu pravdu ale rek bych ze by problemy mezi hraci meli zustat v kabine a nemely by se dostat na verejnost ale zaroven by se to nemelo projevovat i ve hre Arsenalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele