GALLAS: CHCI HRÁT!

24.02.2007, 11:07
Aktuality
Pro Williama Gallase bude mít finále Carling Cupu proti Chelsea pikantní příchuť. Francouzský obránce před svým angažmá v Arsenalu působil právě v týmu Chelsea, s klubem se nerozešel však zrovna v nejlepším. O to větší má chuť nastoupit v zahajovací jedenáctce pro toto utkání!

Od listopadu nastoupil Gallas v dresu Arsenalu pouze dvakrát. Kvůli zdlouhavému zranění se vrátil do hry po třech měsících. V zájmu rozehrání by tak chtěl být ve finále Carling Cupu od první minuty "Chci být v zahajovací jedenáctce. Ne protože hrajeme s Chelsea, ale protože trpím nedostatkem zápasové praxe po tříměsíční absenci," vysvětlil Gallas.

"Je přirozené, že bych chtěl hrát v tomto zápase, abych se mohl vrátit do špičkové formy. Ale konečné rozhodnutí je na manažerovi. Vidím to jako šanci vrátit rytmus, který postrádám," dodal francouzský reprezentant, který navzdory tomu, že byl rád nastoupil v základní sestavě, dokáže pochopit úmysl lodivoda Wengera, který se rozhodl dávat šanci mladíkům. "Myslím si, že je dobrý nápad dávat šanci mladým. Hrát ve finále je pro ně dobrá věc. Dovolí jim to dozvědět se o tlaku u tak velkých událostí."

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je mi jedno, jestli Arsenal v neděli prohraje. Pro mě už jsou výherci teď. Carling Cup sice nemá ani zdaleka úroveň a tradici jako FA Cup, přesto nezkušení mladíci Arsenalu došli až do finále a Wenger slibuje, že i tam dostanou šanci. Bude zajímavé sledovat konfrontaci hvězd Chelsea proti hráčům, kteří sbírají starty v Premier League většinou po minutách.

A kdyby ti "bezejmení" mladíci porazil hvězdami napěchovanou Chelsea...Kdyby, kdyby...

Reagovat
Shevchenko

pro me jsou vitezove Wycombe

Reagovat
HOST*Hawk_74

Ja doufam že to kdyby dopadne a mladici to dokazou. Kdyby jo, tak by me zajimalo na co by svedl mourinho to, ze carling cup nevyhrala hvezdna chelsea ale juniorka arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele