GAGO: SAVIOLU UVÍTÁM!

02.02.2007, 09:06
Aktuality
Lednová posila madridského Realu, Argentinec Fernando Gago se netají tím, že by bylo báječné, kdyby jeho krajan Javier Pedro Saviola přestoupil z Barcy na Santiago Bernabeu.

Přestože vedení katalánského klubu připravuje pro "králíčka" nabídku nové smlouvy, v rozhovoru pro argentinský deník Ole se nechal slyšet: "Byl by to nedostatek respektu říci ne klubu jakým je Real Madrid." Vedení madridského klubu se však k příchodu Savioly nevyjádřilo. O Saviolu má také v případě neprodloužení kontraktu v Barce zájem FC Sevilla i Atlético Madrid.

Fernando přišel do Realu teprve v zimním přestupovém období, o příchodu svého krajana Savioly má však jasný názor. "Jestli by byla nějaká šance, že by mohl přijít do Madridu, měl bych velkou radost, protože je to mimořádný hráč a také samozřejmě Argentinec," řekl Gago, který vzápětí dodal: "Opravdu by bylo báječné, kdyby byl Saviola součástí tohoto týmu."

Všechny tyto spekulace může pohřbít jedině prodloužení kontraktu Savioly v Barce. Argentinec má v klubu náramnou formu a právě jeho branky v poslední době zachraňují katalánský velkoklub. Výše připravené smlouvy se odhaduje na 2,5 až 3 miliony eur. Není však pravděpodobné, zda s tímto platem bude "El Conejo" souhlasit. V současnosti totiž bere plat ve výši 4,5 milionu eur.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kolik tomu Gagovi proboha je? neskutečný je ten dnešní fotbal, ten kluk se tam nechytne a zbytečně bude o talenta méně. měl by ještě dvě sezony klidně hrát v argentině.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se docela chytl, sice je to bída, ale je popravdě lepší než většina toho, co se v Realu teď nachází.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele