Gabi bude pokračovat v Atléticu, dohodl se na novém kontraktu

04.10.2016, 12:57
Aktuality
Atlético Madrid se v průběhu příštího léta přestěhuje ze stadionu Vicenteho Calderóna na nový stánek a bude u toho i Gabi. 33letý záložník a kapitán španělského celku má smlouvu jenom do konce letošní sezony, s vedením se ovšem už domluvil na prodloužení spolupráce...

Nová smlouva bude mít platnost do června 2018, podepsána pak bude v nejbližších dnech či týdnech.

"Dohodli jsme se s Gabim na jeho pokračování v Atléticu Madrid," prozradil prezident Enrique Cerezo.

Gabi v Atléticu s velkým fotbalem začínal a vrátil se do něj před pěti lety jako volný hráč ze Zaragozy. Do této chvíle stihl šest ligových branek a vyhrál nespočet soubojů ve středu pole, kde pravidelně tvrdí muziku. Se spoluhráči získal španělský titul i pohár a dvakrát s nimi sahal po trofeji pro vítěze Ligy mistrů, kterou Atléticu nakonec ani jednou nedopřál Real Madrid.

"Dohodli jsme se již dříve a jednání byla pokaždé snadná. Zůstanu zde, dokud budu schopen podávat výkony, jaké jsou třeba na působení v Atléticu," potvrdil slova svého šéfe Gabi.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jediny pravy Gabi je ten Milito, to vi prece kazdy

Reagovat
didi1791

je to pro mě takový Gerrard Atlética

Reagovat
Messiáš

To bude spíše Koke

Reagovat
Messiáš

Před rokem, možná spíš dvěma bych rozhodně nevěřil, že Gabi, pokud bude fit, tak pořád bude mít pozici v základu jistou, jeho výkony naopak postupem času zvyšuje rostou, hlavně v důležitých zápasech... Není se tak čemu divit, že minulý rok Atleti odmítli mega nabídku z Číny za hráče, kterému se kariera pomalu, ale jistě chýlí ke konci..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Atletico to je spanielsky Pirlo

Reagovat
blaugrana

Marcos Senna z madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl do něj řekl, když se motal někde v Zaragoze, že se takhle vyšvihne nahoru a Atlético taky.

Reagovat
blaugrana

Tak Vidal sledovaná Interom a AC. Tí noví zmagorení čínski majitelia budú ponúkať premrštené čiastky za hráčov, len aby ich nalákali do AC. Tak snáď im rubne v bedni a ponúknu 20 za Vidala.

Reagovat
blaugrana

https://abload.de/img/barca-wages-147561434fpri8.jpg

Šialené prachy. V hrubom to činí na platy týchto chalanov ročne cca 190 mio.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou dva bejlici

Reagovat
smazaný uživatel

jinak imho pique moc nema oproti ostatnim, zato masch jo

Reagovat
blaugrana

Ja by som zase prehodil Raketu so šéfom. Masch si tých 6,5 zaslúži a u Ivana by tie 4 mega boli tiež na mieste. Pique pôjde určite hore.

Reagovat
smazaný uživatel

masch je starej, driv si je zaslouzil ok..raketa je cenny zbozi, ackoliv bych ho videl kolem 5 spis, tak je nutny si ho udrzet

Reagovat
blaugrana

Ale za to čo pre Barcu spravil by si tie prachy zaslúžil. Každopádne je dobre, že je ochotný hrať aj za tie prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana
Reagovat
valloire

Ta akce proti San Sebastianu je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

loni v LM mě totálně odrovnal..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi: "Based on trophies won, then Cristiano Ronaldo's favorite to win Ballon d'Or. But my vote would be for Lionel Messi. He's the best in the world and the best in the history of football. That's my opinion and those who like football will share my views.

"those who like football will share my views" - Xavi opět v roli mluvčího za všechny, co mají rádi fotbal. To je fakt kokot, to není možný.

Reagovat
CHONG

Simple Jack

Reagovat
valloire

Těžkej debílek. Tuhle rétoriku miluju. Kdo nemá stejnej názor, nemá rád x....je x. Messi potřebuje, aby ho letos dostali do hry. To už musí bejt cílený. Ale maj smůlu, LM a ME je neprůstřelná kombinace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele