Frýdkovi mladšímu zkazila ligovou premiéru v rodišti porážka

25.02.2012, 10:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (78)

Přidat komentář
djiros

Ač Sparťan, tak sympaťák. Fandím mu.

Reagovat
cetto

OT: Chtěl jsem se zeptat, jak jsou na tom Sladký a Štípek, protože cca před rokem se o nich mluvilo jako o velkých talentech a ted se mi zdá, jako by se vytratili. S tím souvisí i můj druhý dotaz - včera jsem slyšel rozhovor s Peltou a ten říkal, že má Plzen celkem propracovanou výchovu mládeže, tak by mě zajímalo, jestli jsou tam aktuálně nějací "teens", kteří by se potenciálně ještě během této nebo během příští sezony mohli začít objevovat v sestavě. No a třetí dotaz je z trošku širšího úhlu pohledu, jelikož náš mládežnický fotbal moc nesleduju, tak je mezi našimi mladíky někdo, o kom se mluví stejně často, jako se mluvilo před nějakýma dvěma rokama o Kadlecovi? Dík moc

Reagovat
osobnostx

Dominik Mašek , Stefan Simič (jestli se nerozhodně pro chorvatské občanství) jsou obecně znamí , ale velkou roli hraje to jak je "prodá" médiím manažer. Kadlecovü pověst nemé asi nikdo. Snad ten Mašek trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Simič bude hrát za nás.. ;) Mohl reprezentovat i chorvaty, nabídli mu dokonce kompletní ubytování pro celou jeho rodinu atd. i tak si vybral čr.. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stipek si zlomil pred rokem nohu v priprave, pul roku nehral a pul roku se ted rozehraval za becko, v priprave byl s ackem na soustredeni, odehral nekolik luxusnich pratelaku, ale musi si pockat, az odejde nejaky kridlo

Sladky to mel slusne rozjety, ale pak jel s Hrebikovym tymem na ME a tam totalne prisel o formu a od ty doby se do toho nemuze dostat, ale porad je mu jenom 20 a i na soustredeni s Ackem byl, takze se s nim pocita

Dalsi talenti co mame je slovak Hrosovsky, obrovsky talent, ktery k nam prisel nekdy pred 2-3 lety a ted sel na hostovani do 2. ligy, Michal Krmencik, ktery ma uz odehrano nekolik zapasu za Acko plus samozrejme mladeznicky repre a pak jsou tam jeste mladsi talenti, ale o nich takovej prehled nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Na premiéru dobrej výkon!

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá hrát za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

bude mít

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha já četl nemá na spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej svetlej okamzik vcerejsiho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tím byl Kadeřábek. Frýdek tam měl několik kiksů. Nounejm Mrázek si ho tam vodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jeden z nejlepších hráčů Sparty na hřišti

Reagovat
adalbertus

jeho děda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

vlastu znám osobně(síce dlouho jsem ho neviděl),pohodář

Reagovat
smazaný uživatel

No z těch 6 rohu co asi tak kopal, nedokopl ani na přední tyč...takže nevím,nevím,ale asi to takhle nacvičuj,co já vím

Reagovat
Melda

Na to, že Hradec má cenu 1/4 hráčů Sparty tak teda velká paráda.Jestli chce Sparta dojít k titulu takovýmhle "fotbalem" tak jí to jako Sparťan nepřeju.To bylo něco hroznýho.NEhcápu, jak Plzeň s mnohem méně kvalitnějšími hráči dokázala přehrávat Shalke a Sparta nepřehraje Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvrdil, že má Plzeň mnohem slabší tým než Sparta. Ta ho má možná o něco širší, ale co se kvality týče, vyjde to, řekl bych, na stejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen má rozhodně lepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miky.77.14

To byl tah pana Hřebíka, dát tam ty mladý. Hrajou o titul a on testuje ty mladý nezkušeny kluky, který maj max střídat. Včera měl radši postavit zkušenejší hráče, Kunšníra, Huška, nebo Slepičku na kraj zálohy. Nátáhne si tam celou 19ňárodák a myslí si že to stačí na ligu Furt zněj každej děla odborníka a kdoví jakej borec to je,ale on to bude stejnej blbec jako když byl ve Spartě na posled. To za Chovance hráli líp,než co předváděj teď.

Reagovat
cetto

už jak vyhodili Chovance, tak jsem tady několikrát psal, že tuhle změnu naprosto nechápu a že si tím ještě nakonec můžou všechno posrat...sice máme za sebou teprv 2 jarní kola a stát se může ještě cokoliv, ale prozatimní výkony jsou minimálně k zamyšlení

Reagovat
goodbay

já to taky tušil...bohužel, jsem zásadně proti změně tranérům, když se aspon výsledkově daří. Bud ho měli vyhodit hned po Vaslui a nebo, kdyby se nevyhrál titul. Ale uvidíme no, ještě dávám Hřebíkovi čas, ale pokud to po...tak at vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nejde jen o letošní titul. Hřebík může vytvořit tým, který bude vládnout GL následujících 10 let díky své informovanosti o mladasech. Pracovat s nima umí, to dokázal, zná celou generaci a ví, čeho jsou schopní.

Naštěstí fanoušci nejsou ochotní počkat, takže Hřebík poletí, půlka mladých se prodá, druhá odstřelí a Sparta bude nakupovat pravidelně drahé posily, aby vyhrávali tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš tomu dát čas.... Vyhození Chovance je to nejlepší, co Spartu za poslední roky potkalo.

Reagovat
Rarášek

Nechápu jednu věc-"Fanoušky",kteří ať už tady nebo na facebooku píšou jak byl tragickej a že si už nikdy nemá zahrát..

Byl jedním z nejlepších hráču sparty společně s hušbauerem!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně není důvod ho zatracovat, svůj debut odehrál se ctí.

Reagovat
adalbertus

a měl motivaci což mu rozhodně pomohlo

Reagovat
Melda

Já to vidím stejně.Já bych taky stavěl na mladých hráčích.Alespoň budou běhat.Nechci to moc srovnávat,a bych tu někoho nenasral.Ale když může Basielj hrát v kádru s několika mladejma proti Bayernu, tak Sparta by měla s těma mladejma přejet Hradec.Jsou v tom týmu pro určitou kvalitu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to jsi mě fakt nasral . No, ti mladí svou kvalitu mají. A po včerejšku budu jenom rád, když bude místo Příbora hrát Jánoš. Frýdek ukázal, že za Pamiće může klidně zaskočit. Kadeřábek potvrdil, že je to rychlonožka, ale jakmile hraje v prasečáku (lepší termín pro hradecké hřiště nemám), tak nedokáže odcentrovat. Rudá mládež má budoucnost, ale stavět jenom na nich, to ne.

Reagovat
Melda

Tak většina lidí tohle srovnávání nemá v lásce :-D Hele, já bych to nesváděl na terén.Ten byl pro všechny stejnej a Hradec se i přes ten "hroznej" terén dokázal dostat k dobrým brejkům.V okresním přeboru taky nemají nějaký super pažit ale hrajou a nestěžujou si.Tak by hráči s platem jaký maj měly být schopný zahrát i na tom co bylo v Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to na terén nesvádím. Hradec bychom měli porážet na jakémkoliv terénu. To byla jen taková poznámka navíc. Bylo vidět, že se s tím Kadeřábek nedokázal vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

mne prijde zvlastni, ze vam hraje v zakaldu hrac, kterej byl prumernej az podrpumernej v poslednim Zizkove.. stejne tak mladici, kteri hrali za Becko Sparty, ktery je posledni..

Reagovat
smazaný uživatel

s tím musím souhlasit. bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

a celkove a ted me Spartani sezerou, ja nevidim ve Sparte krome Jarosika, jedinyho nadprumernyho hrace, na nasi ligu.. Ok, jeste Kweuke, jinak je to samej prumer i co se tyce ostatnich muzstev v nasi lize..

Reagovat
Melda

Matějovský?Golmani?Krejčí?Hušbauer?..

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky je dobrej hrac, ale pro Spartu zaroven strasna brzda, a pokud se ho Sparta nezbavi, tak se nikdy neposune vys, golmani nemaji vliv na hru, Krejci je prumernej levej zaloznik, akorat je mladej, tak je kolem nej orbovskej hype a Husbauer nehral ani v Baniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí a průměr, jo? Máš zajímavá měřítka na hráče.

Reagovat
goodbay

tak a ted se zeptám na Plzen. Ševinský a Čišovský, kdyby hráli jinde tak je to i podprůměr, brankáři taky bída. Horváth vás nebude držet věčně a Kolář taky nic moc. Pilař si asi taky dává trochu na čas, protože na podzim byl lepší. Ti ostatní jsou nadprůměr a hlavně sehraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevinsky a Cisovsky prumer (beru v potaz celou nasi ligu) brankari spatny, hlavne uz stary a za zenitem, Kolar pro Plzen strasne dulezitej a zbytek jak pises - nadprumer..

Reagovat
cetto

Čišovský je podle mě v rámci naší ligy nadprůměr (top10 mezi stopery)...občas udělá nějakou pí*ovinu, ale jinak ve vzduchu je dobrý a pokud není pod velkým tlakem, tak se dokáže i slušně zapojit do rozehrávky. Bohužel ty chyby ho trochu shazují. Ševinský je ideální náhradník. Vždy si odehraje své. Brankáři jsou za zenitem v naší lize prakticky všichni (na to poukazuju už několik let), v poslední době to vypadá, že se s tím konečně začíná něco dělat (Hruška, Švenger, Vaclík, Pietrzkievicz, Koubek), ale když to porovnám třeba s bundesligou...A co se týká Koláře, tak to je podle mě nejméně viditelný hráč Plzně. Čímž nechci shazovat jeho kvality, jen se mi zdá, že si toho ze všech hráčů odehraje suverénně nejmín...

Reagovat
smazaný uživatel

a v tom je prave Kolar nesmirne dulezitej, ma ulohu posunovat balon hned od nohy a to se mu povetsinou dari

Reagovat
Melda

Krejčí je právě, že dost talentovanej.Za pár let jak doufám, bude nalevo v repre právě on a Pilník.Co se týče golmanů mají vliv na hráče před sebou a to je taky znát, já si myslím, že i golmani jsou důležití.Nemůžeš upřít třeba schopnost přesné a kvalitní rozehrávky od golmana.Ale jak říkáš, na hru to nemá až takovej vliv ale jmenoval jsem jen nadprůměrné hráče.-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, vdyť ty nikoho nenasereš, většinou co ty napíšeš, tak si z toho lidi berou pravý opak..

Reagovat
centos

Reagovat
cetto

No je pravda, že snad kromě (jak jsi jmenoval) Jarošíka + bych dodal Pamiče, který na té levé obraně nemá v naší lize moc konkurentů, patří ostatní hráči pouze k nadprůměru...třeba ten Kweuke hrával hodně dobře, tedkom je podle mě v lize několik lepších útočníků. Stejně tak Sionko napravo. Nalevo zase jednoznačně kraluje Breznaník a hned za ním jsou podle mě Kovařík s Pilařem. Ve středu zálohy mezi těmi tvořivějšími kraluje Horvath, mezi zataženějšími zase na podzim Jiráček, tedkom se přiznám že nevím, ale Holek i Hušbauer ještě musí dokázat, že na to opravdu mají. Na pravé obraně Gebre s Rajtoralem, Kušnír byl dobrý, ale začínám se obávat, že se do předlonské formy už nedostane...

Reagovat
Losinho

Kweuke zrovna nějaký extra nadprůměr není, leda postavou, vždyť už ani ty góly nedává. To bych spíš dal mezi nadprůměrné Matějovského. S názorem na Krejčího vesměs souhlasím, nic úchvatnýho zatim nepředvádí, ale má čas.

Reagovat
Melda

No, asi něco na tom bude, že na Letný nejsou až takový talenti, jaký by měli být.Asi je pro rodiče dítěte levnější dát kluka do menšího klubu :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko je poslední tuhle sezónu, jinak loni hrálo dobře. To bych nebral moc jako argument, že jsou teď poslední. A pokud jde o Kušníra, tak rozhodně nebyl podprůměrněj. To si zase trošku přibarvuješ, Plzničko.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim se o Kaderabkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě mlaďas. Má velký potenciál, ale základ ve Spartě je pro něj hodně těžká zkouška. Najednou bude lidem vadit, že chceme hrát s mladými hráči. Předtím do nás kdekdo píčoval, že tam cpeme staré rašple. Jo a jen tak na okraj, ty jsi sledoval zápasy Viktorky Žižkov? Proboha, proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne to, ze budete hrat s mladiky vubec nevadi, ba naopak

mam rad ceskou ligu a kazdej den jsem zkouknul nejakej zapas, a Zizkov jsem videl prekvapive hodnekrat, tak 4x

Reagovat
fabec1222

zkus porovnat mladíky v Basilej a ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Právě mi přijde, že v tom kádru nejsou díky kvalitě, ale jenom kvůli věku... Připadá mi to jako "mladíci za každou cenu". V repre do 21 let mají "jen" dva hráče a s Kadlecem tři, ale včera hrál jen jeden. Prostě si myslím, že na to ti mladí ještě nemaj. Asi je chtějí mít v kádru, aby si zvykli na styl hry, ale ten zatím zapomněli vymyslet... jediný co předvádějí je velký množství faulů

Reagovat
smazaný uživatel

"aby si zvykli na styl hry, ale ten zatím zapomněli vymyslet..."

tak trefny a tak vtipny

Reagovat
goodbay

Jak říkám, sice se prohrálo, ale pokud se zvítězí s Plzní bude vše zapomenuto. Navíc se třeba příštím zápasem rozloučíme s Vidličkou v základní sestavě a bude nastupovat třeba Jánoš. Protože on má hlavní díl viny na všech dosavadních prohrách. Pamatuji si jak ho vodil Braznaník, Zahustel a ted Štěpán. Nemá na to rychlostně...

Reagovat
smazaný uživatel

rikal sem si, co musi prijit, aby konecne Lzice nehrala, ja nevim jestli treneri maji v takovychto pripadech rozbite bryle, ci v mozku nador ktery tlaci na urcite oblasti, ze nemonou videt jak hraje ve SPARTE stabilne praveho beka typek, co byl vzdycky sotva prumerny rikal jsem si, dohraje podzim a v zime se privede konecne nekdo adekvatni na jeho post (idealne Gebre), ale ono se to vubec neresilo, nechapu...pritom presne jak rikas - prave Vidlicka stal za vsema prohrama - Vaslui, Liberec, Bolka a Hradec, rozsviti se uz konecne Haskovi??

Reagovat
goodbay

máš pravdu na Vaslui jsem zapomněl, tam to odsrali Řepka s Blážou, přitom Vidlička byl ještě horší, měl teda podobný díl viny jako Bláža. Ale tomu se to dá odpustit, za to co pro Spartu udělal a kolikrát jí podržel.

Reagovat
Melda

Tak oboje jsou reprezentanti ve své kategoryi a navíc oboje je budoucnost klubů-to nejelpčí ve státě, nebo ne?Ikdyž samozřejmě rozdíl tam vidím i já ale není to třeba tím, že v Basileji dostanou ti kluci příležitost?

Reagovat
Melda

Sory, reakce na fabec

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na Plzeň na Spartě vyprodáno?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, ale 15 by padnout mohla, zalezi na terminu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen že se po létech chystám na Spartu osobně, tak bych nerad zůstal venku. Zvlášť, když se mnou přijedou tři lidi, kteří na fotbale v životě nebyli. Ale ten nápad se jim tak líbil, že jedou. Fakt

Asi to pojistím předprodejem.

Reagovat
smazaný uživatel

koupit listky na miste nebude problem, neboj, rikam bude tak kolem 15ti tisic, i kdyz treba budu prijemne prekvapenej, protoze kdyz je to sobota tak to je nejidealnejsi termin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
goodbay

myslím si, že se hraje v sobotu od 18:20.

Reagovat
smazaný uživatel

14-17 tisic prijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mohli být spokojení. Třeba z nich udělám závisláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda hroznej fotbal, ani jsme toho moc neviděli.. ale zdálo se mi, že Frýdek hrál do obrany opravdu dobře.. Rozhodně byl "ten lepší" z našich krajních beků, i když výhra nad marným Vidličkou není velká událost.. Absence Matějovskýho dopadla tak, jak jsme očekávali.. Co jsme nečekali bylo, že nás Hradec přejede svojí vůlí.. Na druhou stranu měli o jednoho fotbalistu víc, u nás tam nebyl ani jeden, u nich opravdu vynikající Štěpán, kterej je jeden z nejlepších hráčů naší ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

"kterej je jeden z nejlepších hráčů naší ligy"

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem se bál, že budeš souhlasit.. To bych ten svůj názor musel asi poupravit.

Reagovat
smazaný uživatel

nj moje blbost, reagovat na martyho

Reagovat
exse

Co je? Má pravdu, rozhodně jeden z nejlepších křídel.

Reagovat
goodbay

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele