Frey: Můžeme vyhrát Scudetto

06.11.2007, 14:58
Aktuality
Od Fiorentiny se letos čekal atak příček zajišťujících postup do příštího ročníku Ligy mistrů, fotbalisté Violy však začali sezonu nad očekávání dobře a zatím jim patří druhé místo o dva body za vedoucím Interem. Brankář Sebastian Frey tak dokonce již otevřeně hovoří o mistrovském titulu...

"Hrajeme tak, abychom vyhráli Scudetto a nebojíme se ani Interu. Máme možnost získat titul. Fiorentina roste a roste. Proč bychom si měli dávat nějaké limity? Bude důležité zůstat nohama na zemi, Inter má některé výjimečné hráče," prohlásil francouzský brankář.

Fiorentina zatím stále čekána svého prvního přemožitele. Tým trenéra Cesare Prandelliho má společně s Interem jasně nejlepší obranu v soutěži a klape mu to i v útoku. A to i přes to, že v létě přišel o kanonýra Luku Toniho.

"Toni je jedním z nejlepších útočníků na světě. Po jeho odchodu přebrali odpovědnost jiní a výsledkem je druhé místo," dodává Frey.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*

At si kazdej rika co chce ,ale Frey je podle me uz na urovni Buffona mozna i Cecha nebo Casillase

Reagovat
Zajda

Souhlas...podle mě Frey patří mezi světovou špičku.

Reagovat
HOST*

SAK HO CHCEL KUPIT BAYERN M.

Reagovat
HOST*Andrade

Tak tak, já už to říkám několik let, že je hodně nedoceněný. Pamatuju ho ještě, když chytal za Inter, velký talent. Už dávno měl být jedničkou ve francouzské reprezentaci.

Reagovat
HOST*Inter

Proto nechápu Domenecha proč tam bral Landreaua místo Freyho.Frey má bejt jednička Francie!

Reagovat
HOST*

No tak to houby...Landreau je lepší...ale Sebův čas přijde.

Reagovat
HOST*

stejně je to jedno pááč až se uzdraví coupet tak nemaj vůbec šanci

Reagovat
sansiro

Taková otázka, když se podíváte na tabulku: kdo z pětice Inter, Fiorentina, AS, Juve a AC nebude hrát LM? p.s. Na to AC mi to fakt nepasuje...

Reagovat
HOST*

Inter,AS,Juve jí hrát budou a to poslední místo přeju Fialkám

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina a Juventus jsou v super formě, taková jim nevydrží celou sezónu. Řekl bych, že černého petra vyfásne Juve - ona i Uefa by pro ně byla velký úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

AC se musí okamžitě sebrat, ta první čtyřka boduje (už druhým rokem) pravidelně a nedá se u nikoho čekat nějaká velká krize.

Reagovat
Slejdy

letos to bude asi AC

Reagovat
Shevchenko

My vyhrajeme LM takže No problem

Reagovat
HOST*

Tak tohle je hláška dne.AC v tuto dobu potká jediný tým z té silné party a končí, tak přestaň snít.Snílku.

Reagovat
Shevchenko

Bože ty si tupec

Reagovat
HOST*

"Proč bychom si měli dávat nějaké limity? Bude důležité zůstat nohama na zemi, Inter má..".tak hoši si vyberte, buď nemít limity, nebo zůstat nohama na zemi.

Reagovat
HOST*inzaghi

TAK, TAK, Frey je velmi kvalitní a Fioretina udělala za poslední 4 roky neuvěřitelný vzestup a jasně ukazuje, že už se s ní musí počítat. Myslel jsem, že bez Toniho boudou v prdeli, ale Mutu, Bobo a Pazziny jsou kolíci...

FORZA AC

Reagovat
HOST*Keš

Fiorentina bude určitě bojovat o LM, ale titul bude nad její síly.

Reagovat
HOST*

GRANDE-FREY-GRANDE-FOIRENTINA

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

konečně tym ktery není naplněny hvězdami ale bojovníky .titul by si určitě zasloužili a myslím že na to mají ikdyž to budou mýt velmi složité

Reagovat
HOST*lacoš

Frey má být má být jednička ve francii, Coupet už je duchodce!! a myslím že Frey je lepší než on....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele