Frey: Musíme zůstat jednotní

10.03.2009, 08:53
Aktuality
Hned několik zklamání zažila v posledních týdnech Fiorentina. Viola vypadla s Ajaxem z Poháru UEFA, o víkendu pak své fanoušky překvapila domácí porážkou s Palermem. Brankář Sebastien Frey panice nepropadá, tým podle jeho názoru musí nyní především zůstat jednotný...

"Po čtyřech letech uspokojení je to obtížné, ale nehodláme se vzdát. I napříč vyřazení z Poháru UEFA jsme stále silní. Cílem je v tuto chvíli čtvrté místo a bojovat budeme až do konce," ujistil Frey v rozhovoru pro Radio Blu.

Trenér Fiorentiny Cesare Prandelli na situaci reagoval rázně a před dnešním tréninkem si sedne s hráči a vše důkladně rozebere. Fiorentině v tabulce patří čtvrté místo a čeká jí ještě hodně těžký boj o udržení příčky zajišťující start v předkole Ligy mistrů. Jen o bod méně mají Janov a AS Řím, ve hře je opět i Lazio a díky víkendovému výsledku může na milionářskou soutěž pomýšlet i Palermo.

"Když procházíte složitými momenty, musíte zůstat jednotní. Před utkáním s Interem jsem přesvědčen o tom, že pohovor o chybách bude užitečný," dodal francouzský brankář.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak poslední zápasy v Serii A vůbec (Chievo, Reggina, Palermo) byly dost slabý. Je to dáno tím, že hlavní hvězdy (Mutu, Gilardino, Montolivo a Frey) jsou přetěžovaný, čeká se od nich, že každý zápas tým potáhnou právě oni. Což je samozžejmě blbost a teď se to nádherně ukázalo.

Nejvíc se to projevilo na Montolivovi, což mě strašně mrzí, poslední tři zápasy v Serii A tragický, podle mě se projevilo to zklamání z vyřazení od Ajaxu. Tenhle dvojzápas měly Fialky vyhrát...

Jinak zranění nejsou, Prandelli ví co dělá a pokud se výše jmenovaní zvednou (pokud na to ještě mají síly), tak to vidím hodně optimisticky.

Forza Viola!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě musim dodat, že s výkonností v Serii A jsem až na výjimky spokojenej, ale to co předvedla Viola v Lize mistrů nebylo nic moc (ale to jim člověk nemůže mít za zlý), vypadnutí s Ajaxem padá vyloženě na jejich hlavu.

Spíš nechápu fakt, že totálně kálí na Coppu, kde by snad šanci měli a pokud v nejbližší době chtějí vyhrát nějakou trofej, pak právě Coppu Italiu.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM narazila na zkušenější soupeře a nevyhrávala zápasy, ve kterých byla lepší. To stejné se dá říct i o Ajaxu.

Reagovat
Tomanatura

Doufam, ze tyto facky budou mit pozitivni ucinek. Ono totiz nejde vyhrat, kdyz proti Palermu se chce jen Dainellimu... To me zklamalo nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, tenhle tým může být silnej jenom v případě, že budou jednotní a poctivě přistupovat ke každýmu zápasu. Zatím nejsou velkoklub jako Juve, AC nebo Inter, kteří dokážou vyhrávat zápasy profesorsku hrou...

Mně se ale třeba líbí přístup vedení, který okamžitě reagovalo - začal to už Diego Della Valle, kterej hned po zápase označil výkon týmu jako tragický a potom Prandelli svolá všchny hráči, aby jim vysvětlil, že takhle to nejde. Ta přímočarost je pěkná, doufam, že se to projeví.

Reagovat
Tomanatura

Asi tak. Mně se hlavně nelíbí závislost na formě Mutua s Gilou. DO útoku tam pak už skoro nic nezbývá, jelikož Bonazzoli je totální brzda. Pak dva mladíci, kteří zkrátka ještě hrát nemůžou a Jovetič, který teda v útoku lze použít, ale není to ono... Mrzí mě hlavně odchod Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Fialkám přeju z té trojice adeptů na 4.flek (Viola, Genoa, Roma) nejvíc. abych řek pravdu, tak jsem měl spíš strach, že nám budou opět dýchat na záda, ale po posledním kole je od nich zase na chvíli klid. uvidíme, co dál..., Fiorentina by se měla urychleně postavit zpět na nohy, protože Genoa s Romou nebudou ztrácet věčně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele