FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Plzeň - Slavia

13.04., 08:54, aktualizováno 14.04., 09:20
Previews
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)

Plzeň na jaře doma sestřelila Spartu a nyní si brousí zuby i na Slavii. Pro tu přichází duel v ideální dobu, jejich soupeře ve čtvrtek hrál s Fiorentinou a příští týden Západočechy čeká odveta čtvrtfinále Konferenční ligy.

FC Zlín - FK Pardubice

neděle 15:00

Čistě záchranářský souboj uvidí fanoušci ve Zlíně. Ševci před týdnem našli recept na Olomouc a teď znovu v domácím prostředí hostí tabulkového souseda z Pardubic.

Zlín na Pardubice doma umí, dvakrát za sebou je před vlastními příznivci porazil a nyní ho dopředu požene i vidina dotažení se v tabulce, před vzájemným soubojem činí rozdíl mezi oběma týmy čtyři body.

"Situaci v tabulce vnímáme a bereme ji tak, že nám začíná nová soutěž. Doma jsme silní, což chceme potvrdit i v neděli. Není to pro nás úplně životní, spíš hodně důležitý zápas. Hrajeme podruhé za sebou doma a čeká nás podobné mužstvo jako Olomouc. Také Pardubice hrají kombinační a technický fotbal a možná jsou ještě ve větší herní pohodě. Viděli jsme jejich zápas s Budějovicemi. Důležité bude pokrýt jejich stěžejní hráče, útočné výpady a najít nějakou skulinku v jejich zadních řadách. Pardubice mají do ofenzivy větší sílu než směrem dozadu," upozorňuje asistent trenéra Lukáš Motal.

Pardubice jsou letos překvapivě úspěšnější ve venkovních zápasech, doma jsou nejhorším týmem ligy a potvrdily to i proti Českým Budějovicím. V souboji s Jihočechy sice byly lepší, deset minut před koncem ovšem neuhlídaly standardní situaci a braly jen bod za remízu 1:1.

"V domácím prostředí máme problémy a nedokážeme tam vítězit. Věřím, že teď budeme lepší. Z každého zápasu musíme urvat, co nejvíc bodů půjde. Zlín dává hodně branek, zároveň ale i dost inkasuje. Máme jim co vracet, to jednoznačně. Jedeme do Zlína vyhrát. Dva zápasy beze mě jsme zvládli velmi dobře, těším se ale zpátky na lavičku," uvedl trenér Radoslav Kováč, který si odpykal disciplinární trest.

V domácí sestavě by neměl chybět Antonín Fantiš, který v neděli slaví 32. narozeniny. V týmu Pardubic je pro změnu jeden jubilant, sté ligové utkání by si na své konto měl připsat Kryštof Daněk.

Zlín bude postrádat vykartovaného Bartošáka, zraněné Janetzkého se Žákem a otazníky se vznášejí nad starty trojice Holík, Ikugar, Nombil. V hostující sestavě by mohli absentovat Brdička a Zlatohlávek.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Černín, Pidro - Bužek, Didiba - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Schánělec.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Kukučka, Ortiz, Surzyn - Solil, Icha, Hlavatý - Daněk - Patrák, Krobot.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.61 - 3.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec

neděle 15:00

Olomouc a Jablonec se trápí a v neděli odpoledne nastoupí ke vzájemnému zápasu. Oba týmy hodlají ukončit své série tří po sobě jdoucích ligových porážek.

Minulostí je v tuto chvíli doba, kdy Sigma bojovala o evropské poháry. Hanáci zažívají nepovedené jaro, vyklidili pozice v první šestce a propadli se na osmé místo. Nepomohla ani výměna trenéra a nástup Jiřího Saňáka, pod nímž Olomouc prohrála s Mladou Boleslaví, Pardubicemi a naposledy ve Zlíně.

"Co se týče postavení v tabulce a bodového zisku, čeká nás mimořádně důležitý zápas. Všichni si to uvědomujeme. Připravujeme se ale jako vždy s naprosto nejlepším vědomím jako na jiné zápasy. V tom se příprava neliší. Jablonec má ve svém středu dostatek kvalitních hráčů. Tvoří silný tým a jsou schopni porazit v podstatě kohokoliv. Jako obvykle se však musíme soustředit především na vlastní výkon, od něj se vše odvíjí," nechal se slyšet kouč Saňák.

Na dřívější výsledky vzpomínají i v Jablonci. V polovině března to už už vypadalo, že Severočeši míří do středu tabulky, poslední zápasy je ale vrátily zpět na zem a přišly čtyři soutěžní porážky. Jablonec je dvanáctý a hrozí mu, že se bude muset znovu spokojit se skupinou o záchranu.

"Nějací hráči jsou vykartovaní, takže nejsme v plné síle. Jedeme s tím, co máme k dispozici. Na hřiště nastoupí zdraví a odhodlaní hráči a budeme bojovat o co nejlepší výsledek. Olomouc taky hraje o hodně, taky se jim jako nám nepodařilo pár kol vyhrát. Bude to zápas o důslednosti, dobrém bránění a třeba jednom gólu," tuší trenér Radoslav Látal.

Na domácí straně nejsou stoprocentně fit Beneš, Křišťál, Macík, Navrátil a Růsek a o jejich startech se teprve rozhodne. Jablonci nepomohou potrestaní Hurtado, F. Souček a Martinec, na marodce navíc jsou Drchal, Krulich, Nebyla a Pleštil.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Pokorný, Vraštil, Novák - Chvátal, Breite, Pospíšil, Sláma - Vodháněl, Zorvan - Juliš.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, D. Souček - Černák, Kratochvíl, Houska, Polidar - Hollý, Čanturišvili - Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.63 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná

neděle 15:00

Baník naskočil na vítěznou vlnu, posunul se na čtvrtou příčku tabulky a tu bude hájit v neděli odpoledne. Ostravští budou favority, doma v derby přivítají předposlední Karvinou.

Svěřenci Pavla Hapala porazili Pardubice, Teplice i Jablonec a rázem bojují o evropské poháry. Na Mladou Boleslav mají k dobru tři body, potřebují ale zlepšit domácí výsledky, posledně před vlastními fanoušky vyhráli poprvé po sedmi zápasech.

"Do utkání jdeme v dobrém rozpoložení. Tři vítězství po sobě, nálada je dobrá, je to vidět i v tréninkovém procesu. Ale nejpodstatnější bude to přenést do zápasu. Karviná je určitě nepříjemné a pracovité mužstvo, některé zápasy, které prohrála, prohrát nemusela. Musíme se mít na pozoru. Navíc je tam spousta hráčů, která Baníkem prošla a budou mít o motivaci postaráno. Ale věřím, že navážeme na minulé zápasy a dokážeme se prosadit jak herně v poli, tak střelecky," říká Pavel Hapal.

Karviná se od prvního kola pohybuje u dna tabulky a jedním z důvodů jsou špatné výkony na venkovních hřištích. Karviná venku v lize 6x za sebou nezvítězila, vyhrála tam jediný z posledních 18 duelů a získala tam jen 6 z celkových 20 bodů v ročníku, ke zlepšení nepomohly ani opakované změny ve funkci trenéra.

"Osobně jsem slezské derby zažil, když jsem hrál za Opavu a ta atmosféra byla úžasná. Člověka to úplně pohltí. Věřím, že se naši kluci oprostí od nějaké nervozity a naopak je ta atmosféra vyburcuje ke skvělému výkonu. Moc bych nespoléhal na to, že Baník doma příliš neboduje, poslední utkání s Teplicemi zvládl velice dobře po výsledkové i herní stránce. Když se podíváme na tabulku, mohlo by se zdát, že zápas favorita má. Ale v derby tato pravidla neplatí. Věřím, že to v neděli potvrdíme," doufá asistent trenéra Radim Grussman.

Na marodce Ostravy se nachází Takács a nejistý je start Šína. Karviná se musí vypořádat s vyšším počtem absencí, zranění jsou Bederka, Čurma a Doležal, disciplinární trest si odpykává Memič a kvůli dohodě klubů nemůže nastoupit Fleišman.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Blažek, Frydrych, Lischka - Buchta, Rigo, Boula, Kpozo - Klíma, Ewerton - Tanko.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bergqvist - Raspopovič, Moses, Boháč, Ražnatovič - Čavoš, Regáli - Akinyemi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.39 - 8.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha

neděle 18:00

Slavia se se Spartou přetahuje o mistrovský titul a důležitou roli sehraje i Plzeň. Západočeši nedávno smetli Letenské a nyní hostí sešívané, jejich priorita ale aktuálně je jinde.

Viktoria stále reprezentuje český fotbal na evropské scéně a v prvním čtvrtfinále Konferenční ligy doma hostila Fiorentinu. Italský celek měl častěji míč na kopačkách, branku ale nedal a na Apeninský poloostrov si odvezl remízu 0:0. Plzeň přitom vinou karetních trestů a zranění postrádala řadu hráčů.

"Účinná taktika na mužstvo, jako je Fiorentina, byla životní nutností. Vždy se mi líbí, jak se někdy říká, že si to s nimi rozdáme na férovku, a pak ten zápas skončí všelijak," prohlásil po utkání trenér Miroslav Koubek.

"Bylo potřeba ubrzdit skvělého soupeře, který je v Serii A nejsilnější na míči. Uzavřít mu prostory. Myslím, že se nám to podařilo. Vytvořili jsme soupeři z hlediska defenzivy nepříjemné prostředí. Vážím si, jak mužstvo zvládlo věci, na kterých jsme v týdnu pracovali. Byli jsme dnes určitě schopni dát gól, pokud bychom lépe zvládli přechodovou fázi. Tam byl deficit. Věděli jsme, že uspět můžeme, pokud soupeře ubrzdíme a povedou se nám akce z přechodu, případně standardka. To byla naše naděje. Bohužel jsme tu jednu šanci, která byla velmi dobrá, neproměnili," dodal.

Plzeň má v české nejvyšší soutěži své jisté, ze třetího místa ztrácí na druhou Spartu dvanáct bodů a stejně velký je její náskok na čtvrtý Baník Ostrava. V neděli se i díky tomu dají očekávat taktické změny v sestavě.

"Vzhlížíme k zápasu s očekáváním, těšíme se na něj. Přijede další evropské mužstvo. Dostaneme se doprostřed evropského týdne, je to šichta, kluci s Fiorentinou vydali obrovské množství sil. Ale jsme schopni nasadit čerstvé síly. Budeme moci postavit hráče, kteří proti Fiorentině nemohli nastoupit," vyhlíží Koubek šlágr kola.

Slavia už vypadla z MOL Cupu i Evropské ligy a může se koncentrovat výhradně na ligovou scénu. Tři body brala čtyřikrát za sebou a posunula se na první místo. Prohru přitom zaznamenala jen jednu, na podzim doma nestačila právě na Plzeň.

"Plzni vyhovují zápasy se silnými týmy. Čím náročnější zápas je, tím lépe oni dokážou zahrát. Tým pracuje velmi dobře takticky. Mají výbornou soubojovou stránku hry, standardní situace. Nahoře spoléhají na silné duo, které doplňují ostatní hráči. Musím vypíchnout jejich defenzivu, která jim po celý rok skvěle funguje a dovedla je k řadě zajímavých výsledků v této sezoně. Známe složitost evropských týdnů, Plzeň nemá tolik času na přípravu. My ale hlavně chceme, aby to byl zápas o nás. Abychom byl nachystaní dobře v hlavě i takticky a dotkli se svého stropu," prohlásil Jindřich Trpišovský.

Hostující kouč v české nejvyšší soutěži oslavil 191 výher a na čele historických statistik dorovnal Pavla Vrbu, v neděli dostane první možnost se na prvním místě tabulek osamostatnit.

Plzni ve šlágru kola nepomohou zranění Durosinmi, Jirka, Sýkora a Valenta a nejistý je start Mosquery. Sparta postrádá Koláře, stoprocentně fit nejsou ani Bořil, David Pech a Schranz.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Červ, Traoré, Souaré - Šulc, Vydra - Chorý.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Holeš, Zima, Zmrzlý - Ševčík, Oscar - Douděra, Provod, Jurečka - Chytil.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 3.98 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha

sobota 15:00

Bohemians 1905 před týdnem nestačili na Slavii a nyní před sebou mají další pražské derby. K dispozici tentokráte budou mít domácí prostředí, proti sobě pro změnu Spartu.

Klokani si na začátku sezony vyzkoušeli evropské poháry, na úspěšnou minulou sezonu ale nenavázali a tři kola před koncem základní části jim hrozí, že za několik týdnů budou muset proskákat skupinou o záchranu. V tabulce jsou až jedenáctí a v sobotu odpoledne budou stát i proti statistice - se Spartou prohráli posledních šest vzájemných zápasů.

"Po zápase se Slavií se nám vracejí minimálně tři hráči, takže v tomhle ohledu budeme více konkurenceschopní. Víme, že nejsme favoriti, víme, o co hraje Sparta. Ale budeme za sebou mít vyprodaný Ďolíček, naši fanoušci nás poženou a nedáme kůži lacino," burcuje svůj tým i fanoušky trenér Jaroslav Veselý.

Ani na Letné aktuálně nemůže panovat spokojenost. Svěřenci Briana Priskeho měli sezonu velmi dobře rozehranou, v uplynulých týdnech ale jejich soubor opakovaně zahrál falešně a výsledkem byla řada nejistých výkonů.

Sparta sice je ve finále MOL Cupu, v Evropské lize ovšem vyhořela s Liverpoolem a daleko k dokonalosti mají i ligové výkony. Po těsných výhrách nad Hradcem Králové a v Českých Budějovicích naposledy přišla ztráta s Mladou Boleslaví, s remízou 1:1 byla navíc spojena i ztráta prvního místa.

"Pořád v nás je zklamání ze zápasu s Mladou Boleslaví. Ale museli jsme se oklepat a zaměřit na prvky, ve kterých máme rezervy. Na tom jsme přes týden pracovali. Na Bohemce nás čeká velmi těžký zápas, ale vše bude rozhodně snazší, když se budeme soustředit na náš herní plán," říká asistent trenéra Lars Friis, který zaskočí za Priskeho, ten si musí odpykat trest za žluté karty.

Nejdiskutovanějším hráčem Sparty v průběhu tohoto týdne jednoznačně byl Angelo Preciado. Ekvádorský reprezentant si po odpykání disciplinárního trestu znovu neodpustil výstřelek, po ohnání se loktem po protihráči inkasoval další červenou kartu a disciplinární komise mu pozastavila činnost na čtyři zápasy. Vedle něho bude chybět i zraněný Pavelka, nejistý je start Laciho.

Bohemka na Spartu neumí a vedle již zmíněné šestizápasové série porážek se pokusí ukončit jednu ještě hrozivější statistiku - v nejvyšší soutěži porazila Spartu v jednom z posledních 33 vzájemných duelů. Týmu s nejhorším útokem budou chybět zranění Jánoš, Necid, Novák a Smrž, stoprocentně fit navíc nejsou ani Jindřišek, Köstl, Matoušek, Petrák, Reichl a Valeš.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - Dostál, Beran, Hrubý, Kovařík - Prekop, Hála - Ristovski.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.42 - 4.21 - 1.61

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice

sobota 15:00

Mladá Boleslav začala pravidelně sbírat body a může směle pomýšlet na umístění v elitní šestce. Před týdnem svěřenci Davida Holoubka obrali Spartu, nyní budou favority proti Teplicím.

Mladoboleslavští zakončili mizerně rok 2023 a ideální nebyl ani úvod druhé poloviny sezony, od poloviny února ale neprohráli a rázem jsou pátí. Naposledy bodovali na Letné a jejich vyhlídky jsou o to světlejší, že je vedle Teplic na závěr základní části čekají souboje s Pardubicemi a Jabloncem, tedy týmy ukotvenými ve skupině o záchranu.

"Teplice jsou silným soupeřem s dobře organizovanou defenzivou a dobře připravenými ofenzivními hráči. Hrají poctivý fotbal, který určitě bude bolet. Klíčem k našemu úspěchu budou maximální odhodlání a koncentrace, především však navázání na náš výkon v prvním poločase na Spartě, kde jsme byli kompaktní a houževnatí. Jenom tak domácí utkání proti Teplicím zvládneme," říká asistent domácího trenéra Jan Jelínek.

Teplice prožily vynikající únor a rovněž Severočeši měli šanci na první šestku, poslední zápasy ovšem přinesly několik zklamání. Vysoká porážka na Slavii za ztrátu neplatí, ze zápasů proti Slovácku, Baníku Ostrava a Hradci Králové si ovšem trenér Zdeňko Frťala představoval více, než jeden bod.

"Dostali jsme se do výsledkové a částečně i do herní krize. Hned v dalším zápase se ukáže, jak na tom jsme mentálně. Nebudeme fňukat, stěžovat si, měli bychom se vzchopit a být pro soupeře znovu nebezpeční. Proti Mladé Boleslavi se zároveň musíme vyvarovat chyb, hlavně v defenzivě. Nesmíme podlehnout tomu, že na nás padá deka. Je to hlavně záležitost psychiky a morálky," myslí si Frťala.

Domácím nepomůže vykartovaný Kušej a mimo hru je i zraněný Suchomel, na poslední chvíli se navíc rozhodne o tom, zda bude moci nastoupit Trmal. V teplické výpravě budou scházet zranění Cykalo, Gning, Havelka, Hora, Hronek a Knapík.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Suchý, Karafiát, Fulnek - Sakala, Matějovský - Kostka, Ladra, Jawo - Hilál.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kričfaluši, Chaloupek, Mičevič - Bílek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Fila, Jásir.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.74 - 3.74

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec

sobota 15:00

České Budějovice nevyhrály pětkrát za sebou, v tabulce zůstávají na posledním místě a jejich situace je tak i nadále kritická. V sobotu odpoledne navíc na jih Čech dorazí sebevědomý Liberec.

Dynamo posbíralo jen devatenáct bodů a bude doufat, že mu sebevědomí dodá poslední zápas v Pardubicích. Východočeši byli lepším týmem, svou převahu ovšem gólově vyjádřili jen jednou a v závěru za vše zaplatili, po rohovém kopu se hlavou prosadil útočník Zdeněk Ondrášek a zařídil remízu 1:1.

"S remízou s Pardubicemi jsme spokojeni. Zvlášť v naší situaci, že jsme zvenku dlouho nic nepřivezli, je bod z Pardubic cenný. Víme, že Liberec má formu, ale věřím, že jsme dobře připraveni. Uděláme maximum pro to, abychom doma uspěli a získali důležité body," nechal se slyšet trenér Jiří Lerch.

Liberec je na tom o mnoho lépe, Slovan vyhrál tři z posledních čtyřech zápasů a může si dělat zálusk na první šestku. Svěřenci Luboše Kozla minimalizovali manko na Slovácko, ze sedmé pozice na šestou příčku ztrácejí jen jeden bod.

"Čeká nás velice nepříjemný soupeř. V zimě změnili trenéra, měli tam i nějaké problémy, co se týče majitele. Na podzim hráli poměrně hezký fotbal, bohužel pro ně nedělali výsledky. Teď se snaží hrát trochu efektivněji a malinko víc odzadu. Takže trošku jiný soupeř než na podzim. I na podzim to tady s nimi bylo velice těžké utkání, vyhráli jsme 1:0 a nebyli jsme o moc lepší. Takže těžký zápas, Budějovice mají řadu nebezpečných hráčů, ale věřím, že to zvládneme," říká asistent trenéra Liberce Josef Petřík.

České Budějovice doma získaly 16 ze svých 19 bodů a v sílu domácího prostředí budou doufat i proti soupeři, který se naopak venku trápí - Liberec si ze svých letošních výjezdů přivezl pouhou jednu výhru. Domácím není k dispozici Dejanovič a otazník se vznáší nad startem Havla, na marodce Liberce jsou Frýdek a Plechatý.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Poulolo, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Penner, Žambůrek, Prebsl, Ghali - Višinský, Tupta - Kulenovič.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.72 - 2.09

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Slovácko prožívá mizerné jaro, pravidelně ztrácí body a hazarduje s umístěním v elitní šestce. Tuto příčku bude bránit v Hradci Králové.

Východočeši stále nemají jistotu, že se vyhnou skupině o záchranu, poslední zápasy jim ale dávají velkou naději. Z osmi jarních zápasů prohráli jen jednou a nezdar na Spartě se za ztrátu označovat snad ani nedá, jinak pravidelně bodují a naučili se i vyhrávat, doma zdolali Pardubice i Karvinou a naposledy si přivezli body z Teplic.

"Utkání se Slováckem je pro nás hrozně důležité. Od návratu do ligy jsme tohoto soupeře neporazili. Je to zkušený tým, se kterým trenér Svědík dobře pracuje. Mají skvěle sehrané mužstvo. To, že aktuálně nemají nejlepší formu, bych vůbec nepřeceňoval. Dobře vím, že si s tím umějí rychle poradit. Každá série musí jednou skončit, myslím, že k tomu nazrál správný čas," prohlásil asistent trenéra Stanislav Hejkal.

Slovácko naopak ve druhé polovině sezony vyhrálo jen jednou a díky řadě porážek se rozplynul jeho náskok na konkurenci. Minulostí je boj o třetí pozici, svěřenci Martina Svědíka naopak jsou šestí s pouhým jednobodovým náskokem na Liberec.

"Pohled na naše jarní výsledky ukazuje, že na nás leží nějaká deka, naším cílem je ji sundat. Něco jsme v přípravě změnili, šlo hlavně o to nastavit hlavu. Do konce základní části chybějí tři kola, pořád máme dobrou výchozí pozici, ale musíme k ní správně přistoupit. Musíme být důslednější a zodpovědnější. Hradec má nyní formu, je sebevědomý, věří si. Pro nás bude na prvním místě vlastní výkon, ten musíme zlepšit a z něj vycházet. Chceme se vrátit na vlnu, která nás zdobila na podzim," říká asistent trenéra Tomáš Palinek.

Hradec neporazil Slovácko v šesti po sobě jdoucích zápasech a ve snaze o ukončení série mu nepomohou zranění Čihák, Heidenreich, Kaštánek a Leibl, na marodce hostí jsou Doski a Kadlec.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí - Čmelík, Pilař - Vašulín.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Blahút - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Vecheta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.21 - 3.49

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
27
21
5
1
58 : 19
68
2
Sparta Praha
27
21
4
2
59 : 21
67
3
Viktoria Plzeň
27
17
4
6
62 : 32
55
4
Baník Ostrava
27
13
4
10
41 : 31
43
5
FK Mladá Boleslav
27
11
7
9
46 : 42
40
6
1. FC Slovácko
27
11
6
10
36 : 36
39
7
Slovan Liberec
27
10
8
9
42 : 41
38
8
Sigma Olomouc
27
9
6
12
36 : 39
33
9
FC Hradec Králové
27
8
9
10
30 : 36
33
10
FK Teplice
27
8
8
11
27 : 34
32
11
Bohemians Praha 1905
27
7
10
10
25 : 35
31
12
FK Jablonec
27
6
10
11
34 : 43
28
13
FK Pardubice
27
7
6
14
26 : 37
27
14
FC Zlín
27
5
8
14
35 : 59
23
15
MFK Karviná
27
5
5
17
26 : 49
20
16
Dynamo České Budějovice
27
5
4
18
27 : 56
19

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (457)

Přidat komentář
Kaspar

Doufam, ze Dukla to prvni misto hraje, jinak to bude pekna fraska, kdyz nikdo jiny nesplnuje podminky pro 1. ligu

Reagovat
Mistřizbystří

Už dávno mělo dojít ke snížení počtu týmů v první lize na max čtrnáct účastníků.

Reagovat
meno

10. Každej s každým 2x doma 2x venku, máš to 36 zápasů, nemusela by bejt nadstavba, kde se spekuluje jestli není 7. místo lepší než 6.

Reagovat
Pablos

10

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
St. Pauli

Rovnou ctyri. S+S+Banik+Plzen.

Reagovat
kilobyte

12 týmu. Základní část 22 zápasů. Pak rozdělit na dvě tabulky a dalších 10 zápasů. 32 zápasů je podle mě akorát.

Reagovat
Harley111

Deset týmů blbost. 14 by bylo akorát, systém každý s každým tj.26 zápasů, poté prvních šest opět každý s každým dohromady 36 zápasů. Zbytek od sedmýho místa jednokolově o sestup. Jednoduchý systém.

Jak se hraje teď v 16 by ten systém šel taky líp nastavit. Ne prvních šest, ale jen pět týmů a hrálo by se každý s každým . Stejně bych to dal i o sestup posledních pět týmů každy s každým. Zbylých šest týmů si může dát dovču

Reagovat
Uwe háže buly

to určitě ne, když nějaká změna tak zvýšit počet účastníků a zrušit nadstavbu. Ale udělání počet je 16.

Reagovat
Mistřizbystří

Zvýšit počet účastníků? To nechám bez další reakce.

Reagovat
Uwe háže buly

Ano, pokud nějakou změnu tak návrat k soutěži bez nadstavby nebo rozšíření.

Reagovat
Cotton

A kdo by to hrál prosím tě?

Reagovat
St. Pauli

Tak cca deset mimoligovych tymu by se dalo v teoreticke rovine vyzobnout. Dukla, Brno, Opava, vyhledove snad Taborsko a Prostejov, s vyraznejsim otaznikem Pribram, Zizkov, Vyskov, Jihlava, zbozne prani Lisen, stadionem teoreticky Znojmo, a kdyz bych zavrel vsechny tri oci tak i Usti nebo mozna F-M.

Reagovat
nakolehad

Na Frýdek jsem se byl včera podívat a co se týče hry, zázemí, divácké podpory bys těch očí k zavření musel mít jako průměrný, neinvalidní pavouk. Ale chápu, do významu slova "teoreticky" se vejde ledacos

Reagovat
Salfovic

Letos se horko těžko ve druhé lize hledá jeden tým, který by na první ligu po všech stránkách měl.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pablos

Furt tyhle kolovrátky

Reagovat
Salfovic

Taky už mě to sere. Ideální počet bych viděl na 12 klubů, ale kapřící si sami rybník nikdy neupustí, tak proč to řešit.

Reagovat
Uwe háže buly

Co se ti na tom teď nelíbí?

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Marisic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Teď koukám, že jsme v průběžné tabulce čtyři body od sestupu Zápas s Varnsdorfem bude dobrej boj o přežití.

Reagovat
doNny

Vítejte v klubu, my jsme se trochu nadechli po včerejšku, ale další zápas Dukla venku, takže asi budeme zase zpátky dole ... A kdo by řekl, že zápas Brno - Opava bude dost možná za dva týdny důležitý v bojí o záchranu ve II. lize

Reagovat
ZB 07

Dukla je teď tragická, tam by se dalo něco uhrát.

Reagovat
Salfovic

Táborsko hrající o přímý postup prohraje v o záchranu bojujícím Peostějově

Kdyby ČB spadli, tak by Táborsko stadion mělo

Reagovat
Uwe háže buly

Táborsko má projekt na stadion.

Reagovat
Salfovic

Tím lépe. Ale šlo mi o to, že v ČB by nemuseli mít špatné návštěvy.

Reagovat
Uwe háže buly

To asi ne pochybuji že je tam nějaká rivalita. Každopádně ten stadion je něco jako v Karviné.

Reagovat
Salfovic

Ten samej teď staví zrovna ten Prostějov. Ale pro tyhle malé kluby podle mě ideální.

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo teda měl by být

Reagovat
Marisic

tak že je FNL vyrovnaná neznamená nic špatnýho. V championshipu se ti to taky mele, já mám naopak rád, jak je nepředvídatelná

Reagovat
oli9

S Vechetou vepředu to půjde prostě těžko..

Reagovat
Grupma

Kolik dáváte Frisemu, než půjde na tribunu za Priskem?

Dokoučovat to může kondiční trenér.

Reagovat
Pablos

tady to bude už 0:2 v poločase... žádné nervózní emoce nebudou

Reagovat
meno

Myslíš 2:0. Veselý bude dneska mazat chleby

Reagovat
Pablos

Nemyslím

Reagovat
Pablos

Reagovat
meno

Škoda, že neudrželi 1:0, ale ufff ufff

Reagovat
Pablos

Takhle jsme mimoni oba aspoň

Reagovat
oli9

https://x.com/MichalKvasnica/status/1779111759531397177

Dneska v Olomouci. Zabijacka před stadionem

Reagovat
Pablos

slušný

Reagovat
Mistřizbystří

Hmm, to už má styl.

Reagovat
Salfovic

Lepší než nějaké papundeklové rakve

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
Marisic

tybláho ta Olomouc šla strašně rychle dolů. Jestli to takhle bdue pokračovat tak příští sezonu spadnou, lepší hráči odejdou a zůstanou jen starý s vysokejma kontraktama.

Reagovat
kilobyte

Stejně mi přijde divný, že celou dobu jim to nijak moc nevadilo, pak Kvasnica napíše pár vět a už jedou takový hardcore.

Reagovat
Sosi

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Firkraag

Beztak to dělá sám Kvasnica, aby měl o čem psát

Reagovat
oli9

Reagovat
kilobyte

Vacek má štěstí, že už nedělá ve sportu.

Reagovat
GreatWhite

Tak nevadilo...to, co se s klubem děje, tu lidem vadí dlouhodobě, jenže ze strany fans přišla spíš taková ticha rezignace a lidi prostě přestali na fotbal chodit. Ne že bychom někdy měli vyloženě top návštěvy, ale během pár let to prostě spadlo na polovinu.

To, že se teď začali ozývat i aktivnější fans, kteří Sigmě doteď věřili, to je vyústění toho, co začal Kvasnica a pořádně to začalo hlavně po těch článcích o prodejích pozemků atd., kdy si spousta lidí uvědomila, jak je situace vážná.

Nicméně v Olomouci není tak velká fanouškovská síla, abychom měli moc něco změnit. Tohle podle mě časem vyšumí a ještě pár let se pojede dál, dokud už nebude co prodat a Sigma neskončí hooodně špatně. Ale rád se budu mýlit a třeba se něčeho docílí...

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak hlavně se to rozjelu díky Kvasnicovimu medialnimu dosahu a fans toho využívají. A toto se dělá právě proto aby se o tom furt psalo. To, že je fans vyzývají k odchodu je nijak netrápí (kromě Majora, před volbama). A jelikož Minář už nevylízá ven, tak mu asi došlo, že ho obětujou.

Reagovat
Batigol

Tuci opět

Reagovat
Pablos

To jsou přesně ty dva góly v půli, co jsem tu psal

Reagovat
Batigol

Tak to jsem opravdu zvědav

Reagovat
Pablos

Já taky

Reagovat
Ross Geller

Nechápu že nehraje Haraslín nebo Ševčík místo něj.

Reagovat
ACSeRw!n

Haraslin je v krizi, totalne nulovej posledni zapasy

Reagovat
Marisic

Šulo je dost zatavenej, proti Boleslavi byl strašnej. Ale jako mrzí mě, že nehrajou Karabec s Ševčíkem, oba by si zasloužili víc důvěry.

Reagovat
Uwe háže buly

alespoň z lávky

Reagovat
ACSeRw!n

tohle bude zapas presne pro nej

Reagovat
Batigol

Vyloženě

Reagovat
Ross Geller

Panák úplně zbytečně žlutá, zase za řeči...

Reagovat
Pablos

Ryneš forma na tribunu

Reagovat
guzman

Kuchta je fakt zabiják

Reagovat
Pablos

Kuchta asi ví, že mám vsazeno

Reagovat
guzman

Sadílek hodně pod tlakem no

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek je opet silenej, snad po sezone konecne odchod

Reagovat
Mass

Ryneš bez karty?

Reagovat
Mass

Aspoň že standartku potrestali gólem

Reagovat
Ross Geller

Co ta hokejová Sparta, minule v poslední sekundě gól a teď zase minutu před koncem a to přitom Chlapík jel 2x sám na brankáře a nedal... Nakonec přidjou o finále, když vedli 3:0 v sérii...

Reagovat
monty25

Já se přiznám, že dneska koukám víc na hokej než na fotbal.

Reagovat
Pablos

Hele to je poslední prodloužení a pak nájezdy ? Nebo se jede do rozhodnutí ze hry prostě až do vyčerpání ?

Reagovat
Salfovic

Sedmej asi bez nájezdů.

Reagovat
Pablos

Brutál… to aby už pomalu začali fans Třince odjíždět, aby stihli na noční

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Nájezdy se jedzí jen do třetího zápasu. Pak už je jen prodloužení.

A zítra je ten florbal, aby to stihli nachystat

Reagovat
monty25

Do čtvrtého, ne?

Reagovat
ratusek

Myslím, že se nesmí nájezdama rozhodnout. Takže za stavu 3:0 série se nájezdy nejezdí, ale jist si nejsem

Reagovat
Salfovic

Není to ten co minule nezvládl sám na bránu ?

Reagovat
Ross Geller

Netuším, vidím vždy jen poslední třetinu.

Reagovat
monty25

Sparta Teplice jsou momentálně mimo Top 10.

Reagovat
monty25

Vitík

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Tak já ho mám rád z repre U21, ale samozřejmě bych byl radši, kdyby si to Teplice uhrály samy.

Reagovat
jsemdement

3,45 tak to je hodne za barak, klidne dva. Zase vyvencim bookies na zahrade.

Reagovat
Salfovic

Spíš to jen poslouchám, ale Kairinenovi prej odlétla hlava

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo za rozehrávku Bohemky

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Birma to je trapeni

Reagovat
Mass

Nepiš takový věci

Reagovat
ACSeRw!n

no uz moch mit 5-7 golu, kdyby mu to dneska lepilo

Reagovat
veikko

Vliegen se teda při tom gólu taky moc nepředvedl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
guzman

Birma je bůh

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem zvědavej na Liberec v deseti

Reagovat
veikko

To přece nemůže být červená, to musí VAR zrušit.

Reagovat
Mass

Za co byla?

Reagovat
veikko

Skluz na Hellebranda, celkem zbytečný, ale nijak zákeřný a ani ho netrefil nějak nestandardně.

Reagovat
exse

To "nějak nestandardně" je tam navíc. On ho vůbec netrefil. Projel před ním a Hellebrand se převalil.

Reagovat
Imos

tak Hellebrand je vyhlášená simulantská p..a, ten to zkouší každý souboj skoro

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ji zrušili, ale Liberci to stejně moc nepomohlo.

Reagovat
Pablos

To jsou blbci mám na ně že dají 3 fíky

Reagovat
lampas

Za tuhle redku zaslouží rozhodčí rakovinu prdele Zřejmě nás mají instrukce řezat, jak přišel nový majitel, kvůli strachu mocipánů.

Reagovat
Mass

Kuchtič

Reagovat
monty25

Góóól!!! Trubač krásná rána

Reagovat
exse

Snap back to reality. Už jsem to tu psal, Vliegen prostě není ligovej brankář a pokud je Bačkovský ready, tak musí být jednička. Stejně tak, jestli chceme hrát evropu, tak nás čeká značná přestavba, protože hráči jako Višínský, Preisler, Mikula či Marios na ten level prostě bohužel nemaj.

Reagovat
Pablos

Od druhé věty to čtu s horkym brambor v puse… aby to mělo good grády

Reagovat
Uwe háže buly

Fucking marios

Reagovat
Salfovic

Vliegen horší než Bačkovský Ten mi už v Bohemce přišel strašnej.

Reagovat
Marisic

Bačkovský byl v Bohemce mimořádná díra no, ale teď na podzim se mi zdál, že se v Bohemce docela chyt. Vliegen šel hodně dolů

Reagovat
Uwe háže buly

To vůbec, ten bude chytat ligu hromadu let.

Reagovat
Mass

(y) Actually když se tam Liberec snaží tryhardit na poháry, vidět některý doomery jako Mikula a Preisler flexit je dost sus, NGL mám z toho blbej feel, bez posil to bude cringe.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Rozuměl jsem tomu až po tu závorku.

Reagovat
thewall

Reagovat
thewall

Dcera mi pomohla se "sus" a "NGL". Zbytek jsem dal.

Reagovat
Pablos

A co to je teda ?

Reagovat
thewall

suspicious

not gonna lie

Můžu taky přidat, jak to vzniklo (videoherní termíny)

Reagovat
Pablos

Ok dík… snad to nebudu nikdy potřebovat

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Tak to seš king, fr fr no cap

Reagovat
ACSeRw!n

1337 comment

Reagovat
kilobyte

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Cotton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Grupma

Reagovat
Pablos

Dejte jim soupeře

Reagovat
guzman

Birmaaa

Reagovat
ACSeRw!n

nejlepsi hrac ligy opet skoruje

Reagovat
Pablos

Souhlas

Reagovat
Mass

Zítra musí dát Jurečka dva kusy, aby Birmu srovnal na body.

Reagovat
St. Pauli

Ano

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila parádně, tohle už musíme udržet!

Reagovat
John Obi Mikel

Suchý snižuje

Reagovat
monty25

Ten závěr byl ještě hodně o nervy, ale dobře to dopadlo.

Reagovat
guzman

Teď Ševčík na plac

Reagovat
guzman

Tpč ten Sadílek, to je strašný

Reagovat
ACSeRw!n

on centruje lip rukou nez nohou

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
monty25

Zase to nemůže bejt v klidu...

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
exse

Ty vole, člověk jednou pochválí Fukalu, že na 110. pokus zahraje na ligové úrovni a on se odvděčí tím, že zahraje jako klučina z přeboru. Tohle musí být jeho poslední zápas ve Slovanu.

Reagovat
Imos

dal bych jim návrat do Liberce pěšky všem, tady uděláš krásný výkon se Slováckem a pak se úplně vykašleš na zápas s budějkami a střídání asi netřeba komentovat

Reagovat
FCSL

Tak co si budem. Plzen a Slovácko se na to vykašlali zase proti nám. Dneska soupeř trochu makal a stačilo to

Reagovat
Imos

a my jsme makali tak dvacet minut ani to možná ne a ačkoliv mám Olieho rád, tak to fakt není golman ready být jednička u nás, nemůžu si pomoct že první gol jde za ním a to je po několikáté tuhle sezonu

Reagovat
FCSL

Je to fakt sympoš, ale tuhle sezonu je bohužel hodně slabej no. Slyšel jsem, že po zápasech s Teplicema a Karvinou, kdy dostal 8 golů za 2 zápasy a nic nechytil, tak měl nějaký psychický problémy a evidentně si stále moc nevěří... Příště už asi zase Hugo, kterej měl před zraněním formu, ale asi budem na příští sezonu hledat lepší jedničku

Reagovat
Imos

ani bych se tomu nedivil, že to nedal v hlavě, snad to dochytá Hugo, ale nejraději bych v létě úplně novou jedničku

Reagovat
monty25

Co se to děje v ČB?

Reagovat
Pablos

Oni fakt nevyhráli v Budějkách

Reagovat
thewall

Ještě v HK jednička a fanda Baníku bude se sobotou naprosto spokojen

Reagovat
Marisic

Btw proč je Boleslav furt tak výsledkově nevyrovnaná. Jako sou to ode mě kyselý hrozny, protože sme s nima uhráli ve 2 zápasech 1 bod a zvlášť v tom podzimním hráli fakt výborně. Yusuf neprohraje souboj, křídla Kušej Ladra mimořádnej nadstandard, maj tam Matějovskýho, Marečka, teď minulý kolo proti nám hrál dobře ten mladej stoper Král. Ten kádr by úplně v pohodě měl hrát v lize výš a mohl by mít ambice i do Evropy.

Maj doma Teplice a prohrajou, loni na podzim potom co absolutně špička výkonem sekli Spartu, tak ze 7 ligovejch zápasů do konce podzimu udělali 4 body a vypadli z poháru.

Říkám si, jestli to není tím, že hráči Boleslavi prostě bydlí v Praze, berou slušný peníze a nějak za tu Bolku nemaj potřebu hrát tak na dřeň, stadion je beztak nepodpoří.

Reagovat
FCSL

Tak zrovna dneska neměli Kušeje a celkově maj problém hrát do plných. Proti Spartě se jim hraje líp

Reagovat
run

viděl jsi ten zápas? to nebylo žádný "do plných". držení míče 48/52, střely na kasu 7/5

Reagovat
FCSL

Neviděl no ale na Bolku stačí solidně bránit a nepouštět je do brejků

Reagovat
Nuno čomes

No ono to tak nejspíš bude. Vsechno z venku, slušná smlouva na dohrání, nějaký velký tlak asi není. Ideální.

Reagovat
Firkraag

Nemáte někdo stream na hokej ?

Reagovat
$dolar$

Hele zbytecny na to koukat, tohle mi psal kamos pred zapasem -

"Já tipuju 2:2

A pak budou prodloužení až do UFC"

UFC zacina o pulnoci..

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kily
Reagovat
Firkraag

Dík

Reagovat
Kily

aha, tak na tebe se čekalo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25

Reagovat
$dolar$

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

To dávali na yt

Reagovat
Kily

já si toho všiml u jednoho zápasu Pardubic s Litvínovem, dost možná tam někdo dává celé playoff, včera současně běžely hned dva přenosy

Reagovat
Kiss Me Polka!

sparta

Reagovat
C-M@ster

Jsem rád, že první, kdo ztratil vedení 3:0, je zrovna Sparta

Třinec

Reagovat
C-M@ster

Co ta reportérka dává za otázky sparťanům?

„Budete se na O2 TV Sport dívat na finále?”

Reagovat
Mass

Polal jí ten hráč aspoň do prdele?

Reagovat
kilobyte

Lepší by bylo, jí slušně říct, že jen pokud jim to zrovna půjde. Což se nestává moc často.

Reagovat
Mass

Nebo že není tak blbej aby za O2 vyhazoval peníze

Reagovat
ACSeRw!n

slusna provokace

Reagovat
Kily

to jako vážně?

Reagovat
Skalda29
Reagovat
C-M@ster

Zas mi to přijde lepší, než se přetvařovat. Aspoň si z něj udělala prdel.

Reagovat
Skalda29

Paní byla v pohodě, Ale co říkal ten chlap asi není okej v televizi. Říkat o někom že to jsou bídáci

Reagovat
Braunau-jihozápad

euroFOTBAL.cz

Reagovat
Franta Jetel

Je to událost. Navíc v ČR hokej >fotbal.

Reagovat
Braunau-jihozápad

1. fotbal 2. florbal 3. hokej

Reagovat
C-M@ster

Jmenuj mi bez googlení aspoň 3 český florbalisty... nebo aspoň jednoho

Reagovat
ratusek

Pamatuji si Tokoš a Kisugite nebo tak nějak

Reagovat
Braunau-jihozápad

jména jsou prežitek, tohle je moderní sport.. jsou to tak trochu anonymové..ani střelci gólů se nikde nezveřejňují.. ale vím třeba, že na nějakém ms se maskot jmenoval Deflorer

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? rozhodne dam vic florbalistu ze superligy nez hokejistu z extraligy

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

pockej za mesic

Reagovat
ratusek

Zadražil šel jako kam?

Reagovat
thewall

Zapnu Hradec a koukám, že hrajou se Citizens.

Reagovat
ratusek

Svědík si ani nepodal ruku s Horejšem? Respektive zmizel ještě před koncem?

Reagovat
HorajzmAmmann

Skvěle výsledky včera. Snad to dneska neposereme. 6 bodu je už slušný polštář

Reagovat
Imos

mohli byste být solidární a taky se na to vykašlat

Reagovat
ratusek

jazda na titul

Reagovat
meno

Kdybych měl barák, pošlu to na Karvinou a koupím si vilu u Budějc

Reagovat
pingla
Reagovat
pingla

dík, ale já účet na idnesu nemám a ani se mi nechce si ho zakládat nemohl bys poslat ten článek třeba ve formě printscreenů?

Reagovat
kilobyte

A nemá ti to ještě vytisknout a poslat poštou?

Reagovat
Salfovic

A přečíst před spaním.

Reagovat
pingla

nepiš nesmysly pod mé příspěvky

Reagovat
kilobyte

Reagovat
monty25

Prostě si udělej účet na idnesu.

Reagovat
kilobyte

Ještě chápu, když se někomu nechce platit. Ale když je k tomu ještě línej?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
thewall

Na EF jsem si poprvé otevřel info ke klubu Baník Ostrava a zjistil jsem, že prezidentem FCB je Jakub Kahoun

Reagovat
Pablos

Letáček, můj nejoblíbenější hráč Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Svářeč

Vukadinovič si udělal z obránců Pardubic kuželky.

Reagovat
Kily

i kuželky by tuhle situaci ubránily lépe, jelikož by se neuhnuly

Reagovat
Pablos

ten byl

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Skalda29

Ewerton dobrý gól. Holec blbec

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrozný výkon zatím …

Reagovat
thewall

Nechápu. Skoro plný dům, vítězná série, možnost výrazně odskočit na příčce zajišťující Evropu a tým na hřišti vypadá jako by ho to nebavilo. Statická, pomalá hra bez nápadu.

Těžce si koledujeme o ztrátu bodů.

Reagovat
Riquete s čupřinou
Reagovat
Kepy_FCB

Bude tam Jágr?

Reagovat
Riquete s čupřinou

minimálně jako atrakce.

Reagovat
Salfovic

Maskot ?

Reagovat
Riquete s čupřinou

Lobbing

Reagovat
Salfovic

Škoda, po krtkovi by byl maskat Jágr zajímavej.

Reagovat
kilobyte

Bych měl strach, aby ho Babiš nenavlíknul do obleku kuřete. Nebo něco podobného.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Tak zase Hadamczik si pohlidá aby to byla jeho one man show. Jágr nastoupí, když se nám nebude dařit a alois zaleze.

Reagovat
Svářeč

Simerský, tvl To je hráč...

Reagovat
Kepy_FCB

Frydrych je zlo

Reagovat
guzman

Baník 3 pohárové místa stačí, stejně to nikdo další nechce hrát

Reagovat
Mass

Regáli dostal zásah bleskem

Reagovat
Firkraag

Jablonec vyrovnat kurvaaaaaaaaa

Reagovat
St. Pauli

Ano.

Reagovat
guzman

Reagovat
Mass

Twl jakej ťukes od Karviné

Reagovat
Pablos

Brazílie

Reagovat
Sosi

Taky jsem cumel

Reagovat
Pablos

Dobrá kombinace

Reagovat
fabec1222

Brno místo postupu ještě sestoupí

Reagovat
Firkraag

Neprozrazuj

Reagovat
Salfovic

Chtěl ses na to jako velkej fanšmekr dívat ze záznamu ?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Úkol zněl jasně. Nebýt v příští sezóně ve druhé lize. V půlce sezóny přehodnotili svoje možnosti a šance a vydali se jinou cestou.

Reagovat
C-M@ster

Jen letmo zmíním, že Zbrojovka minulý kolo prohrála s posledním týmem tabulky a teď opět prohrává s posledním a pokud by prohrála, je 3 body od sestupu.

Reagovat
Firkraag

2:0

Reagovat
Pablos

Třetí liga taky liga

Reagovat
Kily

chudáci kluci v béčku, vedou divizi o šest bodů a stejně nikam nepostoupí

Reagovat
Pablos

Brno stejnak nakonec nespadne ...ale bylo by to krutý no

Reagovat
C-M@ster

Sunderland Till I Die vibes...

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kepy_FCB

❤️

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Třetí liga taky liga bude padacek

Reagovat
Salfovic

Aspoň bude mít Líšeň lepší stadion.

Reagovat
Mass

Hmm Karviná na Baníku lepší na střely.

Reagovat
Coutinho10

Ogbu se vrací, to samí Wallem po karetním trestu

Sestava: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Oscar, Ševčík – Wallem, Jurečka, Provod – Chytil

Lavička: Mandous – Sinyan, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Bořil, Tomič, Jurásek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak Plzeň ve fullu? To bych nečekal teda.

Reagovat
Pablos

tvl proč ...zbytečný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Aby nevyvolávali kontroverze? Ale na to bych se vysral, musí jim jít primárně o sebe

Reagovat
Pablos

Asi no. A nebo prostě Koubek toho Trpiše prostě chce porážet pokaždý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Firkraag

3 změny a zbytek se potřebuje vyklusat po poháru...

Reagovat
Mass

No a ty 3 změny sou na hráče, který nemají vytížení.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fabec1222

KOeficient uhráli, tak už je EKL zbytečná

Reagovat
kilobyte

A už na ně padá kurz. Z 5 už spadli na 4.

Reagovat
Mass

Ani já ne. Uvídíme, jestli sou hráči Viktork tak fyzicky nadupaný, nebo ke konci odejdou.

Reagovat
Salfovic

V tý Plzni jsou úplně vypatlaní. Jestli měli pro čtvrtek nějaké šance, tak je touhle sestavou spláchli do hajzlu

Dneska 0:5, ve čtvrtek 10:0.

Reagovat
Coutinho10

za tohle bych jim to přál

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako za co? Ty seš fakt zaostalej...

Reagovat
Coutinho10

tys mi tady chyběl

Reagovat
Kiss Me Polka!

další vyjebávka proti slavii

Reagovat
Nuno čomes

"oni proti nám nepostavili dorost "

Reagovat
Blasphemer

Demente.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Tak oni zase tolik možností nemají. Pokud tam nechtěli hodit hráče z béčka.

Reagovat
Salfovic

A proč ne. Po dnešní remíze Baníku už jim jde v lize vyloženě o hovno.

Reagovat
Cotton

Chápu, že nechtějí dostat šišku, ale kdo si na to vzpomene, pokud díky tomu postoupí přes Fiorentinu?

Reagovat
kilobyte

Hele, když tam pošleš mix hráčů z áčka a béčka, tak dostaneš nálož a hráče to psychicky nalomí. I když si řeknou, že o nic nejde. A když tam pošleš jen béčko, tak schytáš debakl. Novináři se tě nebudou ptát na nic jiného než, proč si ten zápas vypustil a pod. To pak taky psychice nepomůže.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Salfovic

Já si tohle nemyslím. A snad i mrdky mediální by tohle mohly pochopit. Navíc už teď je jisté, že budou ve čtvrtek psát, že měl Koubek hráče více pošetřit

Reagovat
kilobyte

To možná jo, ale je to lepší než dostat výprask a ještě být obviňován z vypouštění.

Reagovat
5PUR5

Reálně jim šlo o hovno i 4 kola zpátky, když mezi zápasy se Servette proti Spartě šli taky full. Navíc dneska hrají 4 hráči, co ve čtvrtek nebyli kvůli kartám/místům na soupice a zbytek jsou hráči pod 30 let, ty to asi nesundá.

Reagovat
Salfovic

Jenže tam byl rozdíl v tom, že Sparta taky hrála pohár a Servette hrající o titul nemohl moct rotovat.

Reagovat
Mass

Jak tak koukám, pořád má ten luxus "šetřit" na lavičce Cadu, Vydru, Traorého, Klimenta, Hejdu a Řezníka.

Reagovat
jsemdement

Myslíš, že budou běhat mezi zápasy schody nebo budou mít volnější, až snad i díky cestování regenerační program. Jakože profi fodbalisti nezvládnou jednou za čas 3 zápasy za 8 dnů?

Reagovat
pingla

Reagovat
Kang & Kodos

To si Plzeň dovolila dost, hrát v plný sestavě

Reagovat
kilobyte

Zatímco Tvrdík na stadionu Plzně sliboval motivaci, tak Dan rovnou poslal kabelu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mass

Nj pokud by se třeba dnes někdo zranil (nikomu nepřeju), tak všichni Koubka "pochválí", že nemá plnou sestavu na čtvrfinále EKLu a finále molcupu.

Reagovat
kilobyte

Tohle by dobrý ve filmu Prokletý klub. Jak trenér nesnášel Leeds a do zápasu s nimi nasadil to nejlepší, i když "neměl", protože pak měli hrát pohár s Juventusem. Půlku hráčů mu odnesli na nosítkách a na konci zápasu mu přišel kapitín Leedsu popřát hodně štěstí do zápasu s Juventusem.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cotton

nechápu, měli poslat béčko

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mass

Jak mohl Koubek udělat sestavu, aby pošetřil nejlepší hráče:

Tvrdoň- Paluska, Hejda, Jemelka- Řezník, Traoré, Souaré, Metsoko, Cadu- Kliment, Vydra

Reagovat
Salfovic

Tvrdoně, to by se ti líbilo,co.

Reagovat
Mass

Nevim na co narážíš.

Reagovat
Imos

že poslední zápas co odchytal tak zranil spoluhráče a dostal trojku

Reagovat
Kang & Kodos

Tos měl napsat dřív, teď už to Koubek nestihne předělat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to čekal, že Plzeň ten ručník do ringu nehodí a půjdou do toho. Nebude to vůbec jednoduché, strašně těžkej zápas. Nicméně věřím že ke konci by ten zápas s Violou se mohl promítnou a mohli by třeba odpadnout.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Taky jsem nečekal, že dají vyloženě náhradníky, nicméně treba Palusku, Klimenta nebo Ibru jakozto hráče z lavky jsem tipoval.

V lize o nic nehrajou a nesmrtelné vavříny čekají v Toskánsku. Štavit hrace je chyba. Ja bych byl za tohle na Trpise nasranej, kdyby to byli naopak.

Reagovat
KingMaster13

Já ne, ty si společensky nemůžeš dovolit to nějak vypustit. A všichni by je za béčkovou sestavu sežrali za živa. Vytvořil by se na ten tým takovej tlak, že by to do té Florencie bylo jen horší. Traoreho jsem nečekal, že by hrál. Možná jsem čekal třeba ty 2 posty že nějak více pozmění a třeba Šulcíka nechají vydechnout. Ale ok, jedeme dál. Oni mají v nohách čtvrteční zápas, my naposledy ligu před týdnem. Nemůžeme se vymlouvat a musíme to urvat vlastní silou

Reagovat
kilobyte

Taky jsem nečekal, že to "vypustí" a teď mě štve, že jsem se nepodíval na kurzy. Před sestavami tam bylo asi 5 na Plzeň, teď už je to 3,5.

Reagovat
KingMaster13

Jo svádí to, přesto věřím, že minimálně neprohrajeme. Nicméně potřebujeme výhru no Takže remíza by moc nepomohla

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vyhrajeme. Naše lavička rozhodně.

Reagovat
KingMaster13

Věřím jim. Může se stát nějaký zápas blbec že nám tam něco nepadne, šancí tolik nebude. Nicméně věřím, že třeba Jurásek by to mohl hodně provětrat.

Reagovat
kilobyte

Asi si nakonec vsadím na vás. V nejhorším případě vyhraju.

Reagovat
KingMaster13

Já tuhle taktiku dělám taky

Reagovat
kilobyte

Tak jsi jdu vsadit proti Slovácku.

Reagovat
kilobyte

Sakra. Teda proti Olomouci.

Reagovat
Fakt

Ten brekot slávistů, že proti ním soupeř nevypustí zápas

Reagovat
Firkraag

Reagovat
doshcz

neskutecny no

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
8lampard8

Reagovat
havrys99

Reagovat
Selänne

Reagovat
Marisic

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Petr325

Reagovat
10adam

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
martin1

Reagovat
dest1l

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Proc si kazdej myslel, ze to Plzen "vypusti"? Proti Sparte hrali taky vicemene v plne sestave a bylo to mezi zapasy se Servette.

Reagovat
Nuno čomes

To si mysleli jen v Praze.

Reagovat
Kaspar

Tyhle konspirace jsou vzdy kouzelny. Vzdyt Plzen si muze postavit jakou sestavu chce, jim je boj o titul u prdele, maji dneska velky zapas, tak chteji logicky postavit to nejlepsi. A pak ty kecy ze v boji o titul jednomu S pomuzou a druhymu ublizi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No je sranda, jak jedna strana jede celej tejden linku, jak to Plzen Slavii pusti a ted druha, ze si Plzen dovolila nasadit to nejlepsi

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Mass

Konspirace jsou zábavný (dokud se neprokážou jako pravdivý). Ale asi málokdo čekal, že si asi před nejdůležitějšim zápasem sezony Koubek neprorotuje aspoň ty nejvytíženější hráče.

Reagovat
Pablos

Trička Mrdky Pražský …to je zase úroveň

Reagovat
KingMaster13

To Brno si dost koleduje

Reagovat
Greny

Klidne at spadnem, je mi to uplne u pice ale az nekdo sejme Bartonka tak bude aspon prdel

Reagovat
KingMaster13

Já to furt beru s rezervou ale tímhle tempem bude ten prodej Brna fakt za chvíli asi za hubičku.

Reagovat
Salfovic

Nesložíme se? Když si mohl hrát na fotbalového manažere Podroužek, tak pro místní odborníky by to byla hračka.

Reagovat
KingMaster13

Už si z toho dělali prdel i v Zajícovi Jsem pro

Reagovat
Cotton

Kolik peněz reálně může mít Novotný? Pokud spadnou a tím spadne i cena, tak by už fakt koupit mohl.

Reagovat
KingMaster13

Říkal něco, že těch 80 by klidně vysolit mohl

Reagovat
kilobyte

Mohli bychom založit klub. Manažerů a trenérů bychom tady našli dost, horší by to bylo s hráči.

Reagovat
Greny

nemuzes koupit neco, co osoba nechce prodat

Reagovat
KingMaster13

No ono až mu po možném sestupu půjde o život tak si to třeba rozmyslí

Reagovat
Greny

jedine tak, protoze termin co je ted 26. zase neprojde, cim se blizi termin tim vic dela problemu atd... dostal to do stadia ze chce odvolat z komory Absolona

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JackBlack

Stream?

Reagovat
Greny

Chory

Reagovat
Sigma Olomouc

Proč má Metsoko číslo 93? Jako že se narodil v roce 1993?

Reagovat
Grupma

Je mu 93.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pablos

Vím, jeho táta se jmenuje Skorosto … tak je to na jeho počest.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Reagovat
inferno08

Reagovat
Cotton

Reagovat
Rimmer77

Čekal jsem že to Plzeň sesivkam odevzdají a zatím milé překvapení 27. minuta a Plzeň lepší a měli vést, škoda tak snad tam sesivkam nespadne nějaký nahodak

Reagovat
Pablos

Nevíte někdo na kolikátou minutu je domluveno, že začne i Slavia hrát trochu fotbal ?

Reagovat
ratusek

Slavii tam padne nějakej náhoďák

Reagovat
Pablos

To je úplně jasný

Reagovat
mrtvej ofsajd

V 65 tam přijde Zafeiris s Juraskem a běhání se promění ve fotbal.

Reagovat
Pablos

Ten tam jde už teď

Reagovat
Pablos

Tak asi ještě ne… ale vyprcanci říkali

Reagovat
Braunau-jihozápad

ten zafeiris byl hodně moc hroznej

Reagovat
ratusek

Slavia je nechává hrát, protože Plzni dojdou síly v 60.minutě a pak udeří. Jinak nechápu její výkon

Reagovat
Mass

Máš pravdu, 37% držení míče pro domací tým je až moc.

Reagovat
DieFohlenBMG

Za ten blok Vlčka chci +5 bodů do fanty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je tetrarchie

Trpis - Houstecky

Tecl - Boril

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že Tecl nemá na starost trénink střelby

Reagovat
Grupma

Jestli Hranáč nemá jen mimořádnou formu, tak jasný základ v repre na Euro.

Reagovat
PhilipS

Je super no.

Reagovat
$dolar$

Lepší stoper u nás nehrál. (Ted jsem to teď zakriknul a udělá nějakou minelu)

Reagovat
Grupma

Co srovnání s Hubníkem?

Reagovat
Salfovic

To už bych spíš vytáhl Bystroně nebo Čišovského.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Hubník byl rozhodně lepší než Bystroň a jeho peak trval mnohem delší dobu než u obou dvou

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mass

Nejlepší stoper v lize. (Doufám že namaže Chytilovi)

Reagovat
PhilipS

Chvíli to vypadalo na dobrej fotbal. Pak se z toho klasicky stala ufaulovaná bramboračka. Ze Slávky se mi líbí tradičně Oscar. Nevím proč má Zmrzlý tak pevný místo, když Diouf hrál super. Chtěl bych ho aspoň na 30 minut vidět.

Reagovat
Mass

Zmrzlý určitě není lepší než Diouf, hlavně dopředu, ale nedělá kraviny.

Reagovat
Komix

tak ted to teda nepotvrdil

Reagovat
PhilipS

To bylo strašný

Reagovat
Mass

To se tam spíš klukovsky nechal obehrát Vlček.

Reagovat
guzman

Plznička

Reagovat
Pablos

Ruka no

Reagovat
guzman

Beru zpět... Plíseň

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Cotton

Reagovat
Grupma

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka, nemůže platit.

Reagovat
Coutinho10

uffff...ruka

Reagovat
PhilipS

Z prdele klika

Reagovat
Coutinho10

to souhlas, už jsem nevěřil, že opakovačka něco v nesouladu s pravidly ukáže

Reagovat
guzman

Tohle by se za Berbra nestalo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
PhilipS

Plznička by ale teď už klidně mohla Šulce s Chorym pošetřit

Reagovat
PhilipS

Diouf a Jurásek do hry pls

Reagovat
wyqinac

Tvl po první opakovačce jdu na záchod a vrátím se a 0:0 byla ruka?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, Šulc zpracoval rukou

Reagovat
Greny

toto je strasne zkurveny pravidlo, nechapu to kdo to vymyslel... v tomhle pripade ruka a gol neplati, ale byt to obranny hrac tak to penalta za ruku neni pac ji ma u tela a nezvetsuje objem atd

Reagovat
jsemdement

Vymyslel to Milan z kanclu co viděl míč akorát tak ve vitríně.

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust

Reagovat
PhilipS

Čekal jsem ho za Vlčka, kterej dneska není dobrej

Reagovat
John Obi Mikel

Je OK, navíc zachranil jasný gól

Reagovat
Komix

Tyvole tyhle Zimy objímačky smrdí

Reagovat
Pony Slaystation

Tahle byla...

Reagovat
Komix

Navím... on ho asi ani nestáhnul, ale Chorý je na tohle strašně chytrej, položí se do hráče a vypadá to zle. Nemá se mu k tomu dát ani příležitost

Reagovat
Mistřizbystří

Tvle ten ho tam objímal

Reagovat
5PUR5

Jako Chorý je často pičus, ale mě takhle někdo držet při každým centru do vápna, tak mi asi taky nejednou rupnou nervy.

Reagovat
Mass

Chorý taky hrozně rád strká do obránců a když tam dáš ruce, tak upadne.

Reagovat
PhilipS

Ty kráso. Slávka dneska hodně nemá den. To je příšernej fotbal

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bohužel, je to tak.

Reagovat
Grupma

Faulující hráč se omlouvá rozhodčímu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
guzman

Plznička again

Reagovat
ratusek

Zima luxusní obránce za ty prachy. Už vybojoval ten bod?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Ten vybojoval hned v prvním zápase se Zlínem.

Reagovat
Svářeč

Dneska byl na hřišti Wallem?

Reagovat
5PUR5

Furt se řešilo, jak Plzeň zamíchá bojem o titul. Ale oni vlastně nic nezměnili, jen obě eska obrali a jede se dál.

Reagovat
Grupma

Si jede svoji ligu.

Reagovat
zasranej malíř

Koubek si zase namazal Jindru

Reagovat
Pablos

Plzeň si mě namazala na chleba

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Ten gól bychom nedali ani do zítra, dnes špatný výkon. Zafeiris úplně mimo.

Reagovat
PhilipS

Jeden z nejslabších výkonů pod Trpišem.

Reagovat
Mistřizbystří

Tak jak se předpokládalo, že Fiorentina přejede Plzeň a Slavie ji o víkendu už totálně dodělá...

Reagovat
Bayernista18

A teď se ještě předpokládá, že odpadnou v Itálii, přitom půjdou po bezgólový plichtě dál na penalty.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kilobyte

Ta Plzeň příští sezónu zas urve ten přímý postup do LM.

Reagovat
Grupma

Maj to promyšlený

Reagovat
Infeld Prácheňský

To by byla nádhera

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Grupma

Musej ale udržet toho přechodnýho trenéra. Jak tam přijde někdo opravdickej, budou mít problém.

Reagovat
PhilipS

Jsem dneska naladil West Ham a Slavii. Fakt mňam do píči

Reagovat
Mistřizbystří

Na Slavii dneska byl znát ten zápas proti Fiorentině odehranej v jedenácti lidech.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Greny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele