FORLAN NA SEVILLU NEMYSLÍ

08.03.2007, 18:26
Aktuality
Ve španělských médiích se stále hlasitěji mluví o odchodu Diega Forlana z Villarrealu. O uruguayského útočníka podle spekulací stojí Sevilla, sám hráč ale možnost přestupu do Andaluzie popírá...

"O něčem takovém vůbec nic nevím. Věřím, že je stále ještě příliš brzy mluvit o této otázce," prohlásil blonďatý útočník.

Forlan začal své evropské angažmá v Manchesteru United, kde si však příliš nezahrál a tak s radostí přijal nabídku Villarrealu. Ve španělském klubu zažil fantastickou první sezónu, během ligového ročníku 2004/2005 nasázel 25 branek a společně s Thierrym Henrym se podělil o první místo v soutěži o Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy. Další dvě sezóny už gólově tak plodné nejsou, přesto Forlan i nadále patří k předním střelcům Primera Division.

"Jsem ve Villarrealu spokojený a teď myslím jenom na splnění mých cílů v letošní sezóně. Dobré postavení klubu v lize, účast na Copa America s reprezentací Uruguaye, prázniny a pak samozřejmě návrat do Španělska," řekl dále Forlan, který má se "žlutou ponorkou" smlouvu až do léta 2010.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

V neděli nice goal Diego...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele