Forlán by se do Anglie klidně vrátil

16.03.2008, 12:03
Aktuality
Útočník Atlétika Madrid Diego Forlán se k možnému návratu do Premier League staví pozitivně, přestože jeho předchozí zkušenost s Manchesterem United patří spíš mezi temnější kapitoly jeho kariéry.

Blonďatý kanonýr přišel na Old Trafford v roce 2002 a strávil tam dva a půl roku. Za tu dobu nastřádal jen deset branek, což je na střelce jeho formátu velmi slabé vysvědčení.

Po přestupu do španělské Primera Division se však jeho hvězda rozzářila na plný výkon a hlavně ve žlutém dresu Villarrealu se stal postrachem soupeřoých obránců. V létě potom vyměnil přece jen provinční Villarreal za Atlético Madrid.

Nicméně v létě by se uruguajský šutér mohl stěhovat znovu. Zájem už projevili Aston Villa a Tottenham. Forlán se přestupu nijak nebrání, přstože jeho první zkušenost s anglickým fotbalem není nijak příjemná. "Tehdy jsem prostě nedostal tolik šancí, kolik bych potřeboval. Pokud ale přijde dobrá nabídka, určitě o ní budu uvažovat," řekl Forlán pro Daily Star Sunday.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ve villa parku by mu to sedelo

Reagovat
smazaný uživatel

hlupost,, odist z Atletica do Aston vili

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hlupost

Reagovat
smazaný uživatel

Diego, nikam nepudeš!

Reagovat
smazaný uživatel

jedině za Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

V anglii se leda tak zkazí

Reagovat
smazaný uživatel

Diego nikam nepůjde, s Atléticem dokáže velké věci !!! Atlético by ho hlavně nepustilo, takový ofenzivní klenot se musí chránit.

Reagovat
smazaný uživatel

nikam nechoť, jestli tam pudeš budeš na lavičce a teď tam hrajete uplně parádně s Kunem

Reagovat
smazaný uživatel

Diego sa mi páčil už Manchestri, len škoda, že mu Ferguson viac nedôveroval a nedával mu viac príležitostí. Jednoducho, mal tam iných svojich miláčikov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele