Fluminense v Brazílii jako první rok po titulu sestupuje

09.12.2013, 11:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
Filip12

komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

divoši z kocandy

Reagovat
smazaný uživatel

Fluminense je sok, Vasco som ocakaval, ale ze do bojov o zachranu sa zapoja az do poslednych kol aj Internacional, Corinthians, Flamengo i po vacsinu sezony tragicke Sao Paulo som teda neocakavl. I ked Brazilska liga ma svoje nespochybnitelne caro, kde sa velka kvalita miesa s vynimocnou vyrovnanostou sutaze. Po roku su vsak spat Palmeiras. A Cruzeiro, i napriek tomu ze place v Brazilii drzim Gremiu, si titul zasluzil uplne zasluzene, po case atraktivny utocny futbal, ktory zas v Brazilii v poslednej dobe nie je pravidlom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o zostup sa triasla aj criciuma ako novacik, bahia, portuguesa... uz sme to riesili pri inom clanku, ze brazilia (a celkovo juhoamericke ligy) su uplne iny level co sa tyka atmosfery, fandenia, stadionov. mne pridu ovela zivelnejsie, emocnejsie, po fanuskovskej zakladni totalne fanaticke. z druhej ligy lepsia stvorka (ok, az na chapeco, ktore si ako novacik v serii b vybojovalo postup a nikto od nich nevie co cakat) uz ist nemohla. palmeiras do ligy patria, sport ma asi najlepsi support v druhej lige a figuirense je tiez taka klasika. uvidime aku fazonu chyti najlepsi strelec serie b bruno rangel, ma uz 30 ale chytil inu slinu. z palmeirasu davam do pozornosti mladeho alan kardec, o nom budeme mozno aj v europe pocut.

jedno ale v serii b 2014/2015 bude fajn - narast navstevnosti. fluminense aj vasco pritiahnu po vidieku velke navstevu a k tomu zo serie c idu fanuskovsky silne mancafty sampaio correa zo sao luis, maranhao a santa cruz z recife, ktore aj v tretej lige mali bezne okolo 20-30.000 na zapas.

od januara zacinaju statne ligy, uz sa tesim !

Reagovat
AC torino

tak o Alanovi Kardecovi sme uz poculi, potom co sa nepresadil v Benfice siel hostovat nazad do Brazilie

Reagovat
smazaný uživatel

Bezesporu máš mnohonásobně větší znalosti brazilského fotbalu než já,já jsem viděl jen pár zápasů Corinthians,ale toho Alana Kardece známe asi všichni,zazářil na MS ,,20",myslím.A v Evropě zatím nic moc.Nevíte kde se dá pravidelně sledovat argentinská liga?Sem tam narazím na stream na Fortuně,ale té Argentiny tam moc není.Miluju jejich šílenou atmošku,ikdyž jsem velice věrný fanoušek nejlepšího klubu na světě figurujícím na předposledním místě pivní ligy tak v přízni k argentinským klubům jsem těžký vandrák,v 90.letech,když byl argentinský fotbal hodně na Screensportu jsem měl rád River,díky Maradonovi i Bocu a Argentinos a nej fans mají podle mě San Lorenzo a pak Racing.Jak už jsem psal tak Brazílii nejsem úplně doma,určitě derby Flu-Fla je husté,ale podle mě mají nej fanoušky právě Corinthinas,jestli můžu soudit podle zápasů co jsem viděl a z Youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

A ikdyž nejsem momentálně úplně v obraze co se týká brazilské ligy,tak je to důkazem,že ta liga je hodně vyrovnaná a kurevsky kvalitní,to je jen pro šaškym,kteří si myslí,že ta či ta liga v Evropě je pupek světa a že Brazílie je liga talentů a hráčů,kteří se vrátili z Evropy z věkových důvodů nebo,že se neprosadili,ale u spousty hráčů to neznamená,že by byli špatní,ale že prostě nenavykli na evropský styl a hlavně na život v Evropě.V

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinu sledujem cez Bet365, su tam vsetky zapasy a treba skusit i wiziwig, tam budu taktiez

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je tam třeba dát ať se můžu čumět?Jsem tam kdysi zaregistrovaný byl,ale nějak se mi to nelíbilo,takže tam vsázet nechci,ale čumět na fotbal jo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.feed2all.eu/

http://firstrownow.eu/

vzdy aktivne a fungujuce linky

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsou taky sázkovky?

Reagovat
smazaný uživatel

nie. nie su. normalne klasicke weby kde si mozes kliknut zapas, ktory chces pozerat. zapas sa ti otvori hned v prehliadaci na liste. nemusis nic vkladat, nikde sa registrovat. len si najdes co chces a pozeras. ja tak pravidelne pozeram KHL, NFL a juhoamericke ligy

Reagovat
JacoBee

Co v tý brazílii dělají?

Posledně Palmeiras:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/palmeiras-se-po-roce-vraceji-do-prvni-brazilske-ligy-235922/

''Klub ze Sao Paula sestoupil z nejvyšší soutěže loni, kdy současně vyhrál Brazilský pohár a ukončil třináctileté čekání na velkou trofej.''

A teď oni...

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilská liga je něco jako kdyby se vytvořila v Evropě superliga. V Brazílii není žádná TOP4 nebo tak, ale je tam 12 velkých a slavných týmů. Není tedy zas tak k podivu, když některý sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

a to este zo serie a vypadlo ponte preta z campinasu, ktore sa dostalo do finale copa sudamericana.... proste nadhera))))

Reagovat
smazaný uživatel

ČTK a jejich nadpisy

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je späť Super, teším sa na MS klubov, dúfam, že ešte niečo predvedie, prial by som si jeho návrat do Európy na rok alebo dva, Besiktas má veľký záujem v zime ho priniesť.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilská liga Tipovatelnost je tam stejná jako v NHL ...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraje Fred ne? To jsem zvědav, kdo po něm šáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, nepříjemné pro něj kdyby měl hrát půl roku před MS druhou ligu ...

Reagovat
VojtovaChelsea

byl tu článek,že to ještě po teď nevím kolika letech sčítejí, a pak z toho udělají průměr a může klidně spadnout i aktuální mistr. To bylo o Argentinské?

Reagovat
smazaný uživatel

ano. je to v argentine. rata sa priemer pre kazdy mancaft za poslend tri roky. je to kvoli tomu aby ochranili silnejsie kluby keby im sem-tam nevysla sezona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele