Flachi opět neuspěl, dvouletý trest platí

29.04.2008, 13:54
Aktuality
Minimálně do konce ledna a dost možná už nikdy nenastoupí Francesco Flachi k utkání na té nejvyšší úrovni. Na vině není zranění, nýbrž trest za doping a verdikt Arbitrážní komise, která zamítla jeho odvolání...

Flachi se proti pravidlům provinil 28. ledna loňského roku v utkání s Interem Milán, po němž byly v jeho těle nalezely stopy po kokainu. 33letý fotbalista dostal okamžitě distanc na šestnáct měsíců a tento trest byl následně prodloužen na dva roky. Proti udělení trestu neobstálo tvrzení, že kokain se hráči do těla dostal prostřednictvím cigarety, kterou mu kdosi nabídl.

Flachimu byl předběžný distanc udělen 22. února 2007 a právě od tohoto data se počítají ony dva roky. Flachi neporušil pravidla poprvé, potrestán byl již o rok dříve. Tehdy byl usvědčen z nelegálního sázení na fotbalové zápasy a od svého zaměstnání si musel odpočinout dva měsíce.

Flachi byl naposledy hráčem Sampdorie, v jejímž dresu dal v 241 zápasech 87 branek. Janovský klub s ním již dávno rozvázal smlouvu a po výroku Arbitrážní komise zřejmě hráč definitivně ukončí kariéru.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pan hrac..na toho se me vzdycky dobre koukalo...takovy v lize nemame zadnyho

Reagovat
božský John

chudak Francesco..neverim tomu ze by ve svejch letech a pri svejch zkusenostech bral drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho. Určite dobrej fotbalista, ale s těmi drogami to hold přehnal. Hold někdo tu tíhu být profíkem neunese!! Co mě víc zaráží, že on to neměl zapotřebí v 33 letech!!

Reagovat
sansiro

Umí nejlepší nůžky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele