Ferguson vylučuje odchod Naniho i lednové příchody

30.12.2012, 21:30
Aktuality
Portugalec Nani bude i nadále hrát za Manchester United, spekulace anglických médií o jeho odchodu totiž vyloučil Sir Alex Ferguson. Manažer Rudých ďáblů na leden nechystá ani žádné posily, podle jeho slov je současný lídr anglické nejvyšší soutěže nepotřebuje...

O Naniho se údajně zajímají londýnské kluby Arsenal a Tottenham, šestadvacetiletý křídelník ale minimálně během zimního přestupového okna nikam neodejde.

”Naniho potřebujeme, nabízí nám něco speciálního, co ostatní hráči nemají. Stále zde má budoucnost, proč bych ho tedy měl nechat odejít? Ten kluk má ohromný talent,” prohlásil Ferguson na adresu hráče, který je na Old Trafford vázán kontraktem do června 2014, momentálně se ovšem v Dubaji zotavuje ze zranění stehenního svalu.

Ferguson kromě toho nechystá ani žádné přestupy opačným směrem. ”V lednu nebudu dělat žádné transfery. Nemusím, protože jsem více než spokojen se současným kádrem, který je tak dobrý jako žádný jiný během mého působení na Old Trafford. Pokud byste věřili všemu, co píší média, tak potom bychom měli asi největší kádr v Evropě a vedle toho bychom zkrachovali,” uvedl legendární manažer.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (555)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele