Ferguson se naštval. Už nebude dávat rozhovory

30.09.2008, 19:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Njn se senzacechtivyma hyenama sep roste neda rozumne domluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vybornej trener ale posledni dobou ho nemam rad je divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale premyslel si nad tim, ze je to mozna tim, ze jeho vypovedi se prekrucuji?

Reagovat
jtbs

nie si divny nahodou ty?

Reagovat
Tomanatura

Výborně, Fergie!

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám mu max. měsíc, že to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, lidi jako on se neudrží. Média potřebují jeho a on je...

Reagovat
jtbs

davam mu 3 mesiace

Reagovat
Devil

Dobre dela!

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž sem fanoušek Arsenalu, musím uznat že udělal jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ma recht

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemůže dovolit. Je to jen další z jeho velkohubých prohlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,že se neohradil dříve Ale je pravda,že často novináři něco překroutí...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je otázka, jestli se dá věřit této zprávě nebo jde opět o překroucení slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak by to od něj vypadalo jako sympatický krok, protože být já na jeho místě, tak by mě to taky pěkně štvalo. Akorát to asi nemůže vydržet.

Na druhou stranu pokud by mluvil jen s těmi médii která ho budou citovat doslovně a nebudou jeho slovům dávat jiné zabarvení, tak by takový systém fungovat mohl. Jen by musel kontrolovat dané médium co o něm píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže udělá rozhovor s ČTK, odtud to převezme Aha nebo Blesk, vytrhne pár vět, přidá vlastní nadpis a komentář - a mohl mluvit se solidní ČTK, jak chtěl, stejně mu to bude prd platný. Prostě média jsou často hovada, jenže bez nich to dost dobře taky nejde. Celoživotní dilema politiků, herců, sportovců...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsem rád, že alespoň někdo dokáže rozpoznat, jak tyhle mediální posuny vznikají. Vemte si třeba poslední kauzu kolem Honzy Šimáka. Na začátku solidní agenturní zpráva, napsaná věcně a nestranně...a dokázala to i při využití citací z Bildu. A pak ji vezme nějaký pologramotný blbec z webu novy a je z toho tohle....

http://tn.nova.cz/sport/fotbal/dalsi-fotbal/simak-dluzi-400-tisic-za-zniceny-byt.html

...o tom, co vyšlo v bulvárních plátcích ani nemluvě, snad jen Aha si s tím dalo práci a aspoň Honzovi zavolalo. Ale ok, to je bulvár.

Blbé je, že pod tlakem čtenářů udělá ten samý kopanec s Fergiem i Guardian, asi nejlepší deník na Ostrovech. A není za tím nic jiného než snaha nadbíhat lidem a upoutat na sebe pozornost. Systémový problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svých studentských letech jsem byl trochu aktivnější v listopadu 89 a v cca pěti letech po něm, takže z vlastní zkušenosti vím, co dokáže třeba jen regionální tisk.

Reagovat
Kapřík

taky jsem se jednou objevil ve školním měsíčníku, takže vím co tím myslíš ...od té doby vím, že vychlastání zásob piva a šampaňského zakoupených učitelským sborem na oslavu konce maturitního období se nevyplácí... .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase lepší, než kdyby se to rozbilo. A jen pro zasmání - já tenkrát předsedal silně recesistické, leč politicky aktivní skupině studentů s názvem Demogang. Po rozhovoru s redaktorem místního tisku jsem se dozvěděl, že Demogang znamená Demokratický gang. Holt jsem mu neřekl, že původně to znamená Gang dementů, on si to prostě tak vyložil. A to je jen perlička, bylo toho spousta.

Reagovat
Kapřík

tak tomu říkám mediální manipulace . Tak jsi se holt stal prakticky přes noc disidentem a bojovníkem za lidská práva...to tě po těch letech přece musí hřát na srdci, protože na to máš jako jeden z mála dnešních "bojovníků za lepší zítřky" důkazy . A taky jednou bude co říkat vnoučatům . Ohledně těch, co u nich důkazy byly minimálně - řekněme - nejednoznačné - tak např. zástupce ředitele na naší střední rád mluvil o svém boji proti totalitě a socialistickému byrokratickému aparátu, abych se pak dozvěděl od mojí mámy, kterou náhodou na konci let sedmesátých učil, že to byl dokonce zasloužilý straník a ještě zasloužileljší práskač...prý bonzoval extraligu . Takže jsem se držel příkladu dospělých kteří to někam dotáhli - jak nám pan zástupce rád vsugerovával - a napráskal jsem ho každému, koho jsem potkal .

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že to není tak jednoduché

Reagovat
Liquid

Ikdyž Fergusona nemám rád, tak co se týče novinářů má dost pravdu. Novinář se vás zeptá na otázku a když je úplně nevyloučíte, tak napíše, že s tím automaticky souhlasíte. Dokážu si představit, že třeba byla otázka, jestli jejich největší soupeř v boji o titul Chelsea nemá zkušenější kádr? A Ferguson na to mohl reagovat slovy, že oni jako Manchester má zase mnohem talentovanější hráče. A novinář z toho třeba usoudí, že Chelsea má přiliš starý kádr a pak to vypadá tak jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hypotetizovat, google najde leccos...zrovna ten Guardian. Je zajímavé sledovat skutečné citace v textu a pak někam posunutý titulek, který jim odpovídá jen vzdáleně.

http://www.guardian.co.uk/football/2008/jul/23/chelsea.manchesterunited

Reagovat
smazaný uživatel

Z usudku novinářzké objektivity je to pravda, viz článek dole, který má dost objektivity pro všechny. Chápu, že číst moje články neí zrovna lehké a pevně věřím, že uroven jakou mám já si vytvoříte i vy! Usudek je pouze objektivní, vychází z nitra mého povědomí, takže bych prosil ne moc dlouhé komentáře!!!! Delám si prrdddeeelll ale dobře jsem to napsal ,vidte?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas,beztak píšou co není kolikrát pravda a na jeho jméno toho už bylo určitě dost a pohár trpě..prostě přetekl a konec.Alespoň bude mět trochu času na sebe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívejte, vše, co se píše v článcích není pravda, přiznám se, že i já jsem dřív věřl článkům v eurofotbalu, tentokrát to tak není a vašim ukolem je, udělat si pro debatní článek tolik objektivity, že přesvětšíte i samotné redaktory......usudek je pouze objektivní, skládá se z nitra duše mého povědomí, takže bych prosil, abyste neměli námitky na muj vřele zobjektivovaný názor. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguston čeká na tu pravou chvíly, kdy pujde do důchodu, je to chvíle, kterou mají rádi fanoušci, my nikoli protifotbalizoanalni anlitici. Tou chvílí je pohár Ligy Mistru či premky! Na tenhle usudek si mužete vytvořit vlastni názor ale podotýkam, že to musí být pouze názor, který cítíte vy sami a ne protějšek! Opět si delam ppprrrdddeeelll

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Fergii je cim dalej tym prchkejsi. Asi je to vekom Nevravim ze urobil zle, ale aj tak zaujimave co sa deje poslednu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že si tady přidal komentář, který nemá absolutně co společného s normálním míněním. Hodlám říct, že mě to baví, tahle bezkonkurenční mluva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Média mu přinášej užitek, ne že ne. Brzo pochopí, že je pro něho lepší zkousnout sem tam nějaké to překroucení slov, než aby nebyl vůbec viděn. Kdo není na očích veřejnosti, jako by nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

On si bude moct dovolit nebýt viděn, věk na to už určitě má. Myslim, že Fergusonovi zas takový užitek média nepřináší s ohledem na to, že už stejně bude poměrně brzo končit na lavičce MU.

Reagovat
PJ

Přesně tak, Ferguson nepotřebuje bejt vidět, nepotřebuje nikomu nic dokazovat přes média. Jenom se bojim, že když s nima nebude mluvit, tak si budou vymejšlet ještě víc...

Reagovat
smazaný uživatel

No od Teba by som čakal viac ako túto detskú naivitu, ktorú si tu napísal. A keby sme čo i len troška pripustili že sir videný byť nemusí, tak mancs rozhodne ANO, tak ako každá firma na svete, čiže obklukou aj sir.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tuhle sezonu dokončí. Dovolil bych si jen říct, že Ferguston by své hráče neopustil, i kdyby byli na dně.

Pouze objektivní komentář!

Reagovat
fantomas

Ale jdi ty, kecko.

Reagovat
PJ

Zalez, wengerofile

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trenér, který své(bezprostředně neslišitelné) usudky nedává tak tolik najevo, jelikož si myslím, že sami hráči jsou natolik skušení, aby věděli, co se má a co nemá!!!! Ostatní trenéři jen nadávají a shoršují sebevědomí samotným hráčům jakošto sobě a hráčům na tréninzích......Ferguston je příkladem pro nás všechny a taky si myslím, že příkladem dobrým může být trenér jen takový, který soudí hráče takovým stylem, kterým by neublížil vědomí. To je můj názor

Reagovat
vodka

být tebou tak si hlavně zaplatím doučování z češtiny...

Reagovat
smazaný uživatel

A k opětovaným komentářům v tomto článku bych si rád dovolil říct, že trenéři se samým srdcem pro fotbal nikoli pro penize jsou potom rádi, když je mají rádi i samotní hráči, jež se s nim někdy setkali......tenhle názor prosím neomentujte, je pouze objektivní, tak bych nechtěl, aby mě někdo soudil. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho nemají lidi komentovat, tak ho tu ani nepiš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele