FERGUSON: RONALDO NEODEJDE

26.01.2007, 21:04
Aktuality
Ačkoliv trenér "Rudých ďáblů" Sir Alex Ferguson tvrdí, že Cristiano Ronaldo nikam neodchází, Ruud van Nistelrooy by portugalského dribléra v Realu Madrid uvítal s otevřenou náručí. Částka, kterou madridský klub údajně nabízí, by z Ronalda udělala třetí nejdražší přestup v historii fotbalu.

Jen Zinedine Zidane a Luis Figo by stále byli dražšími hráči než Cris, podle zpráv španělských médií totiž nabízí Real za Cristiana Ronalda astronomických 50 milionů euro. Portugalské křídlo je v této sezoně ve skvělé formě a nejeden evropský velkoklub už o něj v průběhu sezóny projevil zájem.

Ronaldův kontrakt na Old Trafford vyprší v roce 2010 a Carlos Queiroz, asistent sira Alexe Fergusona, nedávno prohlásil, že klub by se nebránil prodloužení hráčovy smlouvy. Sám Fergie má na celou věc zcela jasný názor. "Prodáme hráče, které chceme prodat, a je naprosto jasné, že Cristiano Ronaldo není na cestě náš klub opustit," prohlásil a mimojiné dále uvedl: "Jeho kontrakt vyprší v roce 2010 a na jeho prodej ani nemyslíme."

V pátek Sport AS citoval Ruuda van Nistelrooye, který by si příchod Cristiana Ronalda hodně přál. "Je to fantastický hráč. Tento rok hraje lépe, než kdykoliv předtím, co přišel do Manchesteru. Vstřelil mnoho branek a hraje dobře. Jestli hráči, jako on přijdou, budou vždy vítáni," řekl Nistelrooy.

Autor: David Kubáň / skysports.com, yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Ronney

No,tak si v Realu o něm nechte zdát... tento hráč je neprodejný,možná tak za 200Mega euro

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráža sa Ferguson? Na adresu Ruuda - namiesto lobovania za svojich kamarátov by som odporučil spomenúť si na časy, keď dal 4 góly za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mat

Za něho by težko hledali náhradu

Reagovat
HOST*

Messi

Reagovat
HOST*Fidik

Messi je neprodejý a ač fandím Barceloně tak takového hráče jako je C:Ronaldo nemáme ani my, snad Ronaldinho když se dobře vyspí a nehrají na něj osobku.

Reagovat
HOST*roman

řeknu to jedoduše:c.ronaldo patří do chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele