FERGUSON: LARSSON SE V ZIMĚ VRÁTÍ DOMŮ

12.01.2007, 18:01
Aktuality
Henrik Larsson před týdnem odehrál svůj první zápas za Manchester United a už se začalo spekulovat, že by na Old Trafford mohl strávit delší dobu, než původně plánované tři měsíce. Manažer "Red Devils" Sir Alex Ferguson to ale zpochybnil a podle jeho názoru se švédský útočník v březnu vrátí zpět do Helsingborgu...

35letý bývalý fotbalista Celtiku Glasgow nebo Barcelony přišel na Old Trafford v zimě na tříměsíční hostování z Helsingborgu. Debut v rudém dresu proti Aston Ville se mu však náramně povedl a hned se začalo mluvit o možném prodloužení jeho působení v Manchesteru do konce sezóny. V cestě této možnosti rozhodně nebude stát vedení švédského klubu, Sir Alex je však jiného názoru.

"Henrik je zde do 12. března a dále nehledíme. Nemyslím si, že je vhodné o tom teď mluvit. Nebylo by fér dostat Helsingborg pod takovýto tlak," nechal se slyšet skotský manažer.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Ondras

Klobouk dolů pred timhle typkem!Na jeho vek a jeho výšku je az fascinujici,jak dokaze promenovat sance.Krasnou karieru si namaloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*inzaghi

je to bůh.respekt

Reagovat
HOST*

fantactic

player

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele