FERGUSON KONČIT JEŠTĚ NEHODLÁ

18.07.2007, 15:57
Aktuality
Na naše poměry je to neuvěřitelné - Sir Alex Ferguson v říjnu oslaví 21 let na lavičce Manchesteru United. A tato doba ještě není konečná. Skotský manažer má stále síly na rozdávání a s Red Devils chce získat další trofeje...

Ferguson je britským manažerem s nejvyšším počtem trofejí na kontě. S Manchesterem United vybojoval například devět mistrovských titulů, pětkrát slavil triumf v FA Cupu, dvakrát v Ligovém poháru a v roce 1999 se radoval z prvenství v Lize mistrů.

"Již nikdy neurčím datum, kdy skončím. Už jsem to zkoušel před několika lety a udělal jsem chybu. Je tu několik věcí, které je potřeba zvážit a když se dostanete do mého věku, je třeba zvažovat zdraví. Samozřejmě je to něco, co nemůžete kontrolovat, ale já se cítím dobře," hlásí manažer úřadujícího anglického šampiona.

"V tuto chvíli si užívám práci s fantastickými fotbalisty, takže nechci skončit," dodal 65letý manažer.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Hagis

Sir Alex Fergusen je podle me nejlepší trenér co kdy byl a je..ta práce co po celou dobu odvádí je dokonalá..jen si vemte jak na tom byly loni Rooney s Ronaldem ..ronaldo chtel odejit,ale Sir Alex je dokazal zase dát k sobě a vytvořil tak perfektní dvojičku..jeden od druheho se zdokonalují a zásluhu na tom ma prave sir Alex!!!..jako fanousek Manchesteru United sem rad že trénuje právě nás a doufam že jestě dlouho bude..!!!

Reagovat
HOST*

Souhlasim sir Fergason patri medzi me oblibene kouce a manageri a je to obdivuhodne co dokazal a ostatny manager sa maju co od neho este ucit VIVA FERGuSON

Reagovat
HOST*

¨super prispevek...tluce mi srdicko vole

Reagovat
HOST*Quaranin

Jo ja jsem rad,ze trenje hlavne tebe!

Reagovat
HOST*Hagis

Jo díky..

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Díky za všechno Alexi

Reagovat
HOST*ajax

Vim ze to jsem nepatri ale skuste a prosim napiste svuj nazor na stranky

Reagovat
HOST*ajax

sorry http://www.ajax.webgarden.cz/ to je ta stranka

Reagovat
smazaný uživatel

no jako de to az na ty zhe vsechno co se doctu tady se doctu i tam ..ale i taq dobra snaha ja bych to treba nedokazal

Reagovat
HOST*

Perfektní trenér Beckham a Stam by mohli vyprávět.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Fergie, jeď, nakopej těm modrejm rychlokvaškám hnědku

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fbc............. no vidíš a ja som zase fanúšikom tých modrých a tiež uznávam Alexa. Je to najlepší tréner na svete a je asi jediný zo všetkých ktorého si neviem predstaviť pri trénovaní iného mužstva ako manchestru. Tak nech mu zdravie vydrží ešte aspoň 5 sezón

Reagovat
HOST*

to se ceni..!!docela cumim!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele