FERGUSON HLEDÁ - NAŠEL ZÁLOŽNÍKA

06.03.2004, 01:47
Aktuality
Manažer Manchesteru United sir Alex Ferguson hledá nového záložníka, který by dokázal bránit i útočit. Podle spekulací ho už našel, měl by jím být Francouz Nicolas Sahnoun, který momentálně obléká dres francouzského Bordeaux. Kouč Rudých Ďáblů se údajně zajímá i o obránce Philippa Mexese, který pro změnu obléká dres Auxerre.

Několikrát se Alex Ferguson přiznal, že mu chybí v záloze chuť do hry. Proto také přišel mladý Ronaldo, ale očekávání kouče United nenaplnil. Proto sir Alex hledá někoho, kdo má nápad. "Musí umět tvořit hru a důkladně i bránit," říká Ferguson. Měl by to být 24tiletý Nicolas Sahnoun z Bordeaux. Ani on moc šancí ve francouzském týmu nedostává, ale podle Fergusona je to jeden z nejlepších hráčů Evropy! "Má přesně tu schopnost, která nám schází, ale...," nedořekl větu. Co chtěl ještě říci? Podle deníku The Sun je to jasné - "...ale ještě to není ono," chtěl prý doříct Ferguson. Proto stále nemůžeme říkat, že schopného záložníka našel.

Podle anglických médií není Sahnou jediný, o koho má Sir Alex Ferguson zájem. Jedná se například i o Philippa Mexese, který momentálně hájí barvy francouzského Auxerre. "Výborný obránce, který umí dát i gól," říká o něm manažer Arsenalu Arséne Wenger, který ho mohl mít v týmu už dávno, ale vždy transfer selhal na nedostatku peněz londýnského týmu. Teď by mohl Mexes zamířit na Old Trafford!

Odejít z Juventusu se chystá i David Trezeguet, o kterého má zájem Chelsea, Arsenal a Barcelona. Francouzský střelec by mohl zamířit nejspíš do Arsenalu, kde trénuje Francouz Wenger a hraje krajan Henry. "V Arsenalu mám hodně kamarádů, oproti Barceloně nebo Chelsea," říká Trezeguet.

Stále není uzavřena kapitola Luis Figo. Co s ním bude? Spekuluje se kolem jeho osoby už hodně dlouho. Dokonce některé kluby tvrdí, že už jsou s ním dohodnuty a jde k nim! Figo ale tohle tvrzení popírá. "Jsem hráčem Realu a byl bych rád, kdyby to tak i zůstalo," řekl portugalský čaroděj.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele