Ferguson byl za své nevhodné chování potrestán

14.12.2007, 18:34
Aktuality
Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson nemůže dvě utkání koučovat na lavičce a navíc musí zaplatit pokutu ve výši 5 tisíc liber. Potrestán byl za nevhodné chování v utkání s Boltonem 24. listopadu. Ferguson vulgárně urážel sudího Marka Clattenburga, za což byl vykázán na tribunu.

Fotbalistům Rudých Ďáblů se zápas s Boltonem absolutně nevyvedl a nakonec podlehl domácím 0:1. Jedinou branku zaznamenal francouzský útočník Nicolas Anelka.

Ferguson byl během utkání nespokojený s výkony hlavního arbitra Clattenburga, který ho kvůli urážkám musel poslat na tribunu. Manažer se ale po utkání bránil, že sudího vulgárně neurážel a pouze mu oznámil, že první půli nezvládl. Před FA ale své chování nepopíral. "Ferguson přiznal, že použil hanlivá a urážlivá slova směrem k rozhodčímu," oznámila FA na svých oficiálních stránkách.

Po posouzení všech prohlášeních zúčastněných stran a videozáznamu se vedení asociace nakonec rozhodlo udělit Fergusonovi dvouzápasový distanc na lavičce a finanční pokutu ve výši 5 tisíc liber.

V neděli ovšem svůj celek proti Liverpoolu povede. Trest totiž začne platit až od 28. prosince. Z tribuny se podívá na utkání s West Hamem a Birminghamem City.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manud to zvládnou i když Sir Alex bude sedět na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.. dobře mu tak.. ale oni budou bodovat aj bez něho..

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy se na FA o konečně zaměří na ty naprosto příšerné anglické rozhodčí?.....děda měl pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak blbečkoj arogantnímu!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele