FERGUSON: BOJ O TITUL BUDE VYROVNANĚJŠÍ

22.07.2007, 21:32
Aktuality
Podle trenéra Manchesteru United Sira Alexe Fergusona bude boj o titul Premier League vyrovnanější, než v minulé sezóně. Poperou se o něj prý všechny čtyři velké týmy, spolu s Manchesterem tedy také Chelsea, Liverpool a Arsenal.

Právě Red Devils získali v minulé sezóně po dvou letech nadvlády Chelsea titul. Nicméně během letního přestupového období za posily utratil hodně peněz Liverpool, jenž si přivedl do svého týmu hvězdy jako Torrese nebo Babela. Také Arsenal chytře posílil a Ferguson očekává, že letos bude bojovat o titul. Trenérská ikona Manchesteru zároveň naléhá na své hráče, aby nepropadli uspokojení, jelikož v nové sezóně budou muset být hodně silní, aby mistrovskou korunu obhájili.

"Mezi top týmy není žádný rozdíl. S posilami jsme spokojeni a máme velkou šanci, ale čeká nás těžká práce," prozradil Ferguson. "Liverpool koupil pět hráčů, Arsenal má dvě nebo tři posily, Chelsea koupila jen jednoho, ale získala i další. To jen potvrzuje touhu po zisku mistrovského titulu v Premier League," dodal 65letý trenér.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
HOST*

nejlepší..co resite !

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

nj zse budeme šampioni:) GLORY MANCHESTER UNITED

Reagovat
HOST*hagis

No jasny..MUFC navždy..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele