Ferdinandovi připomíná Capello Fergusona

05.02.2008, 08:40
Aktuality
Angličtí reprezentanti si zvykají na nové pořádky pod trenérem Fabiem Capellem. Italský odborník v pondělí vedl první trénink a hráči si ho velmi chválili. Obránci Riu Ferdinandovi připomíná nový kouč sira Alexe Fergusona.

"Máme ke Capellovi velký respekt. Nemůžeme ho nemít, získal si ho svými výsledky," říká o Capellovi obránce Rio Ferdinand. "To je přesně to, jak můj kouč řídí Manchester United," připomíná Sira Fergusona. "Doufáme, že Capello bude mít podobné výsledky i s naším národním týmem."

"Chcete být součástí nového režimu, jsem si jistý, že v tréninku uvidíte tvrdě pracující hráče," pokračuje Ferdinand. Capello údajně zavedl několik novinek. Hráčům prý zakázal PlayStationy, mobily se nesmějí používat ve společných prostorách a do hotelu nemohou vstoupit agenti ani příbuzní. "Bylo to podobné, jako když jsem šel poprvé do školy," usmál se obránce United.

Angličané však věří, že Capello je tím pravým mužem, který dovede výběr Albionu zpět na cestu k úspěchům. "Tenhle člověk měl úspěchy všude, kam přišel. Každý moment s ním vám dá něco nového. Budeme dělat všechno pro to, abychom se zlepšili. A nechci končit kariéru bez jediné trofeje," dodal Ferdinand.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com, dailymail.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže ani prostitutky na hotel asi nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Capello je prisny

Reagovat
smazaný uživatel

to bude hrát asi do 60,když nechce končit bez trofeje v reprezentaci...

Reagovat
eder

Vypadá to tak. Anglie vždy měla skvělý hráčský potenciál pro trofeje všeho druhu, ale s vyjímkou domácího MS1966 s ním nikdy nic nedokázala. Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,,je to zvlaštni,,ale stoprocentně pravdive :)

Reagovat
smazaný uživatel

Alexovi se nevyrovná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele