Fenerbahçe se trápí, kouči Advocaatovi hrozí odvolání

19.10.2016, 13:58
Aktuality
O čtvrtou práci v průběhu jednoho roku by mohl přijít Dick Advocaat. Zkušený kouč loni v říjnu rezignoval na funkci manažera Sunderlandu a hodně krátká následně byla jeho působení ve Feyenoordu a u nizozemské reprezentace. A pouze na měsíce se může počítat i jeho angažmá ve Fenerbahçe...

Advocaat na jaře pracoval jako asistent Giovanniho van Bronckhorsta ve Feyenoordu Rotterdam a následně povýšil k národnímu týmu, kolegou Dannyho Blinda byl nicméně jenom několik týdnů, jelikož v létě se rozhodl přijmout tureckou výzvu. Ve Fenerbahçe se mu ovšem nedaří a spekuluje se o jeho rychlém odvolání, k němuž má podle některých zpráv dojít v případě čtvrtečního nezdaru proti Manchesteru United.

"Pokud se klub domnívá, že může najít lepšího manažera, může změnu provést hned zítra. Nejsem zde kvůli sobě, jsem tady kvůli klubu, je to snadné. Jsem hodně zklamaný. Jestli chcete patřit mezi špičku, musíte zvládat domácí zápasy. Musíme přijít na to, co je špatně a mám několik nápadů, ale to je interní záležitost. Obviňovat mohu jenom sám sebe a hráče," nechal se slyšet Advocaat.

Fenerbahçe vyhrálo jenom dva z úvodních sedmi ligových zápasů nové sezony a v tabulce mu patří až devátá příčka. Naposledy selhalo o víkendu, před vlastními fanoušky jenom remizovalo s Alanyasporem (1:1). V tomto duelu se znovu neprosadil Robin Van Persie, ten má na svém kontě zatím jenom jednu branku.

"Útočníci musejí dávat góly. Chtějí je dávat, ale nedaří se to. Je třeba si položit otázku, proč tomu tak je. Jestli chcete hrát o titul, potřebujete něco navíc. A tím nemyslím jenom Van Persieho, mám na mysli celý tým," prohlásil dále Advocaat.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Turista to zase nedava

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz angazujou tady tohodle vocasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ven !

Reagovat
Stiksxx

Už nestíhá. Doba mu utekla. Vidím to na odchod do důchodu. Max dělat někde poradce, asistenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by robiť advokáta.

Reagovat
fantomas

A do toho jejich letadlo trefí pták

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám pech

Reagovat
Uwe háže buly

Lepší než letadlem do ptáka..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele