Fellainiho zranění není tak vážné, operaci může odložit

09.10.2013, 17:54
Aktuality
Marouane Fellaini může odložit operaci zápěstí a v následujících týdnech a měsících tak bude stále k dispozici Manchesteru United a belgické reprezentaci. V případě belgického záložníka se původně spekulovalo až o tříměsíční absenci, doba léčení po absolvování zákroku pak ovšem bude podstatně kratší...

Fellaini se zranil v utkání Ligy mistrů na půdě Šachtaru Doněck a následně vynechal ligový duel v Sunderlandu. Operace ovšem nyní není nutná a se speciální dlahou nastoupí už k závěru kvalifikace o postup na MS 2014.

"Po poradě s lékařem Manchesteru United se Marouane Fellaini operaci podrobí až na přelomu prosince a ledna, pokud nedojde k jinému zranění nebo trestu. Očekáváme, že po operaci bude potřebovat ke zotavení jeden, maximálně dva týdny, poté bude moci znovu hrát s dlahou. Operace není urgentní, dá se odložit," sdělil doktor belgické reprezentace Kris van Crombrugge.

Manchester United nerozehrál letošní sezonu ideálně a hned v úvodních kolech nabral ztrátu na své konkurenty v boji o anglický titul. Mnohem lépe je na tom Belgie, ta vede svou kvalifikační skupinu a postup do Brazílie může oslavit už v pátek, pokud neprohraje v Chorvatsku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (346)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele