FAUBERT Z BORDEAUX DO WEST HAMU

02.07.2007, 12:42
Aktuality
Po Davidu Rozehnalovi se z Francie do Anglie stěhuje další fotbalista. O Juliena Fauberta se přetahovaly Tottenham a Glasgow Rangers, nakonec se ale směje ten třetí vzadu - West Ham United...

Teprve 23letý francouzský reprezentant může hrát jak na levém okraji obrany, tak i zálohy. West Ham s ním podepsal pětiletý kontrakt a zaplatil za něho 6,1 milionu liber, což je o téměř čtyři miliony méně, než kolik Bordeaux původně požadovalo.

"Mám velkou radost z toho, že zde mohu Juliena přivítat a doufám, že to bude úspěšný tah pro náš klub. Je to jeden z nejlépe hodnocených mladých fotbalistů v Evropě a získat se ho snažila řada klubů. Udělal na mě velký dojem svými přáními a ambicemi a myslím, že mezi fanoušky bude hodně populární," domnívá se majitel londýnského klubu Eggert Magnusson.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chybička v přestupech Yezerski šel do Šachtaru Donetsk ne do Dynama

Reagovat
Kily

pošli mi link, na mým zdroji je dynamo

Reagovat
HOST*Jardel

Hele nevím co je to link ale 100% kope za Donetsky Šachtar

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

řekl bych, že myslel ať mu hodíš odkaz..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle www.shakhtar.com podívej se do přestupu

Reagovat
Kily

jj, máš pravdu, už jsem si to našel i na uefa.com, ale na stránkách, odkud přestupy opisuju, je dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo po něm toužilo ale Šachtar ho získal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

o čtyři miliony méně?

Reagovat
HOST*Heretic

Jsem rad, ze West Ham posilil na postu kde ho tlacila bota... Nakonec jim asi nezbude nic jineho nez kupovat "chude sousedy" z Francie, protoze Anglicanum se tam nejak moc nechce (viz pripady Bent,SWP a dalsi)

Reagovat
HOST*Heretic

Jeste bych rad dodal, ze Faubert je CISTOKREVNY PRAVAK a PRAVY ZALOZNIK, nikoli levy jak se tady opet spatne pise(i kdyz to 50:50 eurofotbal tipuje vzdy spatne ) ....zde dukaz: http://www.youtube.com/watch?v=hAcMg1ZkIX0&eurl=http%3A%2F%2Fwesthamfc%2Eblogspot%2Ecom%2F2007%2F07%2Fjulien%2Dfaubert%2Ehtml

Reagovat
HOST*hellboi

jj presne Faubert je bud PRAVY obrance nebo zaloznik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele