FAUBERT SI NEZAHRAJE PŮL ROKU

19.07.2007, 18:51
Aktuality
Horší začátek svého angažmá ve West Hamu si Julien Faubert snad ani nemohl představit. Francouzský reprezentant si v utkání proti Sigmě Olomouc přetrhl Achillovku a na hřišti se neobjeví šest měsíců...

"Je to zničující novina pro každého, zvláště pro Juliena," posteskl si manažer "Kladivářů" Alan Curbishley.

23letému fotbalistovi se osudným stalo přátelské utkání se Sigmou Olomouc, které jeho nový tým prohrál 0:1. Letní posila z Bordeuax se okamžitě podrobila vyšetřením a jejich výsledky byly hrozivé. Faubert podle lékaře nikdy před tím problémy s Achillovkou neměl a ihned odcestoval do Francie, kde se podrobí operaci. Po ní bude následovat dlouhá šestiměsíční přestávka.

"Julien k nám zapadl velice dobře a ukázal všechny vlastnosti potřebné k úspěchu v Premiership. Během té chvilky, co za nás odehrál, jste mohli vidět, jakým hitem se stal pro fanoušky, takže jeho ztráta po dvou týdnech v klubu je velkým zklamáním," řekl dále Curbishley.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SIGMA FOREVER!!!

Reagovat
HOST*lop

sigma to jo, je dobrá. je to ale pořád tfuj.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma je sigma tamej to sigmácky srdíčko

Reagovat
HOST*

no určite sem rát že to vidíš jako já

Reagovat
smazaný uživatel

jj,a jak vidíš letošní sezónu??myslím že Pulpit to trošku zvedne,co říkáš?

Reagovat
HOST*Heretic

West ham sou smolari jak prase. Prodali Benayuna jelikoz si mysleli jakou maji super nahradu a ted maji zase prd. Snad jediny puzitelny hrac na praveho zaloznika je ted Bowyer....a to je fakt k placi

Reagovat
HOST*steve

tak ať jim z olomouce pošlou náhradu jako poslali z ac milán abbiatiho do juventusu dyž se jim v jejich vzájemným zápase zranil buffon

Reagovat
smazaný uživatel

no..Randu

Reagovat
HOST*

nebo Štěpána....ten má jít do Jablonca tak pude na host. do west hamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Parker

tohle teda nasere, njn tak koupí ještě někoho

Reagovat
HOST*

zasrana sigma

Reagovat
smazaný uživatel

mlččč....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele