Fantasy MS - Staň se nejlepším manažerem EuroFotbalu!

10.06.2014, 14:34
Aktuality
Zaujalo nás
S každou výraznou sportovní událostí se vážou i různé hry pro její nadšené příznivce. Nejinak tomu je i v případě letošního mistrovství světa. Oficiální stránky FIFA umožňují komukoli zúčastnit se tzv. fantasy soutěže, která každého jednotlivce postaví do role manažera vlastního celku složeného z přímých účastníků brazilského šampionátu.

Základní princip je jednoduchý. Reálné úspěchy hráčů na hřišti znamenají přísun bodů vašemu týmu. Každý má jedinečnou šanci prokázat své fotbalové znalosti v praxi a zasoutěžit si přímo ať už s blízkými, s bezmála půlmilionem fotbalových fanoušků z celého světa nebo si vychutnat třeba zdejší nabubřelé diskutéry. Po velkém zájmu o tuto hru na EURO 2012 se i letos můžete těšit na Eurofotbalovou ligu a pravidelné články, které budou schraňovat prostor k volné diskuzi k této populární hře.

Pravidla:

Vše podstatné je k nalezení na webových stránkách en.mcdonalds.fantasy.fifa.com. Kdo již svůj účet na oficiálních stránkách FIFA má například díky minulému MS v Africe, se může do soutěže pouze přihlásit bez dalších registračních formalit.

Poté přijde na řadu složení týmu. Hráč má k dispozici stomilionový obnos, za který si pořídí svých třiadvacet vyvolených, tedy stejný počet hráčů, jaký mají všichni účastníci MS. Zajímavou novinkou je, že tato široká soupiska vám bude muset vydržet po celou dobu základních skupin. Každý fotbalista byl na základě svého renomé, statistik a postavení v národním týmu ohodnocen přiměřenou částkou, a to tak, aby nebylo možné seskládat celou soupisku jen z největších hvězd. Dále není povoleno mít v týmu více než tři hráče z jedné reprezentace. Toto omezení se po odehrání základních skupin bude měnit a s každým dalším vyřazovacím kolem je možné vzít do týmu adekvátně vyšší počet hráčů.

Nyní přejděme k volbě základní sestavy. Není vůbec třeba lámat si hlavu se zobrazením hráčů na hřišti. Přestože grafika zobrazuje např. Thiaga Silvu na levém kraji obrany, jeho bodový zisk tím nijak ovlivněn nebude. Změny formace se docílí výběrem požadovaného rozestavení v panelu nad grafikou hřiště.

Důležitým prvkem hry je možnost střídat jednotlivé fotbalisty i v průběhu hracího kola, a to za hráče z lavičky, kteří mají zápas teprve před sebou. Soutěžící, kteří nemají zájem se "fantě" věnovat každý den, však nemusí zoufat. Stačím jim zvolit si základní jedenáctku podle svého nejlepšího uvážení a nic dalšího řešit nemusí, byť se ocitnou v nevýhodě oproti aktivnějším konkurentům.

Rozhodujícím jazýčkem na vahách obvykle bývá výběr kapitána týmu, neboli fotbalisty, kterému se počet získaných bodů v daném kole zdvojnásobí. I kapitánskou pásku lze během každého jednotlivého kola přenášet na další hráče, kteří mají svá utkání teprve před sebou. Např. dáte šanci Neymarovi do úvodního zápasu mistrovství, ten ovšem nepředvede takový výkon, jaký byste čekali. Pásku mu tak seberete a předáte ji například Lioneli Messimu, jenž má v tu chvíli první zápas s Bosnou stále před sebou. Netřeba zdůrazňovat, že podobná rozhodnutí jsou trvalá, o své body střídáními a změnami kapitána přijdete permanentně.

Škála možného zisku bodů je v této soutěži opravdu pestrá. Dokonce i defenzivně ladění hráči, kteří byli obvykle opomíjeni pro nedostatek gólů a asistencí, se nyní mohou ukázat jako nepostradatelné součásti každé soupisky. Získávají totiž body např. za zablokování střely či odebrané míče. Krajní beci a křídelní hráči obecně mohou prosperovat z jednobodového ohodnocení za každé dva centry do soupeřovy šestnáctky. Přesné znění bodového systému naleznete v sekci Rules (bod číslo pět).

Přestože se jedná prvoplánově o zábavu, je možné s trochou štěstí také vyhrát zajímavé ceny. Za celkové prvenství v soutěži můžete dostat zbrusu nové auto, další přední umístění pak nabízí zisk oficiálního míče mistrovství, dres jedné ze zúčastněných reprezentací či mobilní telefon. Bližší informace jsou k nalezení v sekci Prizes.

Eurofotbalová liga

Kromě automatického zařazení do hlavního žebříčku spolu se všemi ostatními může být každý hráč součástí neomezeného počtu dalších minilig, ať už otevřených veřejnosti či zaheslovaných jen pro ty nejbližší. Oproti zvyku zde v rámci MS neuvidíte koncept zvaný Head to Head, kdy se hráč v každém kole utká s protivníkem v přímém souboji o tři body za výhru a bod za remízu do tabulky. Jako jediný typ ligy tak zůstává ten nejjednodušší - vítězem je hráč, jenž nasbírá nejvyšší počet bodů.

Níže naleznete odkaz ke vstupu do Eurofotbalové ligy, která je volně přístupná všem zdejším návštěvníkům: en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/22050.

Jestliže tuto (či jakoukoli jinou ligu) neuvidíte v sekci "My leagues", vězte, že problém není ani na naší, ani na vaší straně. Nezbývá než věřit, že se startem mistrovství doladí FIFA všechny zbývající detaily do puntíku a budeme si moci užít tento fotbalový svátek jako diváci i manažeři v jedné osobě. Uzávěrka sestavení soupisek je stanovena na počátek mistrovství, tedy úvodní výkop utkání Brazílie s Chorvatskem ve čtvrtek 12. 6. v 22:00 středoevropského času.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (1760)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedu na titul s týmem složenym z hráčů Hondurasu, Íránu a Alžírska

Reagovat
miky10

Honduras je moc drahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez Bentaleba a iných bentalebov to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to (c) kdyžtak, hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som, kedy pricválaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, titul je můj

Reagovat
Counter

Reagovat
alegre

Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste porad nezmenili tech nesmyslnych 100 mega na 23 hracu?

Reagovat
miky10

Je to právě dost super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, prijde mi to hodne na nahodu jestli nekoho z tech levnych nounejmu trefis a udela ti body nebo ne...Ale aspon me to donuti precist si vsechny predstavovacky tady na EF

Reagovat
Kily

ono to zase tak hrozné není, pokud máš v hlavě předběžnou sestavu, tak si tam ty hráče nasázíš a pak to jenom doplníš těmi nejlevnějšími

Reagovat
db18

Reagovat
andkoo

ale aj tak mi nevydalo na utok Neymar-Messi-Ronaldo

Reagovat
Arbiter

tak můžeš to risknout se silnou základní sestavou a doufat, že nebudeš potřebovat střídat

Reagovat
Ángel di María 22

Mně to přijde v pohodě. Až se divim, jak dobrej tým jsem poskládal a přitom je pořád i z čeho brát na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, základnú 11tku mám aspoň podľa mien viac než slušnú, plus na lavičke mám Evru a Cilessena a pár hráčov z Hondurasu, Alžírska a Iránu

Reagovat
nani92

dá sa to poskladať celkom fajn..

Reagovat
madridcan

hlavne Liveral, Liberal, Loreal ci jak sa volal ten genius co si nevie ustrazit priatelku- Tieto MS nahadzuj zostavu, ked nebudes pri nej...

Reagovat
Liveral

Vsak jsem to tak dělal, ona si dělala sestavu sama

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to maybelline

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt že LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, jen upozorňuji, že když odklepnete sestavu, tak další změny do začátku prvního kola již nejsou možné (nebo jsem nepřišel jak je provést)

Reagovat
frankiefcb

možné jsou.

Reagovat
miky10

Zdarec, je tam takový kouzelní políčko Transfers, kde to de.

Reagovat
miky10

Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za zbytečný rozruch, dnes už to jede, včera večer to takto nefungovalo, teda aspoň ne mě ...

Reagovat
Arbiter

jde to normálně

Reagovat
zelda

sestavu ani neodklikáváš, co ti je?

You do not need to save your team. Your line-up is automatically saved as soon as you select players.

Reagovat
Counter

Najedeš na "obrázek" daného hráče, zobrazí se taková červená šipka, kliknutím ho odstřelíš zpátky na lavičku a můžeš měnit libovolně, co se ti jen zachce.

Reagovat
mike.84

Zemane, na hradě tě platíme od něčeho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovoluj si, je o číslo výš!

Reagovat
Miguel19

Když teda vystřídám ty hráče během kola, tak přicházím o body?

Reagovat
Arbiter

ano

Reagovat
Kily

můžeš střídat jenom ty, kteří do daného kola ještě nezasáhli

Reagovat
smazaný uživatel

myšleno dovnitř nebo ven

Reagovat
Kily

dovnitř i ven

Reagovat
Counter

V pravidlech mají podle všeho chybku.

Systém má být takový, že hodíš do základu Neymara, ten s Chorvaty vyhoří, tak ho hned o den později vyměníš za Messiho, který do té doby trčel na lavičce. Protože Messi v té době ještě bude mít první zápas s Bosnou před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

je to takové hodně zkrácené ta pravidla... můžeš pak třeba vyhodit i toho messiho, můžeš střídat 12 krát nebo 3krát?

Reagovat
Counter

Jop, můžeš.

Reagovat
Counter

Ale vždycky jde jen nasadit hráče, kteří zápas mají pořád před sebou. Ne že ti Messi udělá na lavičce hattrick a ty ho tam teprve v tu chvíli budeš chtít nasadit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je jasný, to bys čekal na konec kola a nasázel to tam po nejlepších

Reagovat
Kily

tak teď nevím, jestli jsem to přehlédl, nebo to tam nedoplnili, původně jsem vycházel z tohohle odstavce:

You can change every player in your line-up that has not already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played. You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play.

ten další odstavec už pak zase říká něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

to je to zmatení

Reagovat
Counter

Podle mě tam mají to první "not" navíc. V tom dalším odstavci právě uvádí příklad s Neymarem.

Reagovat
Kily

taky bych si na to tipl a jestli to tak je, tak se můžu těšit na hodiny a hodiny hledání sestavy, to se mi těch deset minut parádně protáhne. Ještě by tam mohlo být cosi o tom, jestli jde vyměnit i vyloučené hráče, dva roky zpátky takový hráč musel zůstat v sestavě

Reagovat
miky10

To podle mě určitě zůstane stejný, vystřídat vyloučenýho prostě nemůžeš.

Reagovat
Counter

jn, s těmi vyloučenými to tam nikde nerozebírají. Ale i tak čekám, že je vystřídat nepůjde.

S pročítáním sestav to může být legrace, a to ještě kdoví, jestli jde dělat tyhle čachry před každým zápasem, nebo je to omezené na jeden den jako celek (zápas v 6 = deadline, zápas o půlnoci - už nic upravit nejde).

Reagovat
Arbiter

Pokud by tam to "not" být mělo, tak by jakékoliv střídání postrádalo smysl. Navíc je tam tvar has not, všude jinde je tam hasn't

Reagovat
Liveral

Ad k tomu "not" - potom v záložce My team píšou: "You can remove players from Your Pitch during the Round, but you will lose any points they have scored in the round." - Což podlě me podporuje to, že v tom originální odstavci je chyba, not tam být nemá a může se zvesela střídat :)

Reagovat
Kily

Reagovat
fantomas

Tak tak, taky se řídim tim "My Team"

Reagovat
mickey mouse

Takže když tam mám Neymara, který vyhoří a chci ho pak vyměnit za Messiho, tak příjdu o body za Neymara jo? Ono se to nesčítá...?

Reagovat
Counter

Vždycky ti může bodovat jen 11 hráčů :-)

Reagovat
mickey mouse

Dobře, dík.

Reagovat
Miguel19

Příklad. Budu mít Neymara a udělá 5 bodů. Vystřídám ho za hráče, který bude hrát až druhý den a udělá 3 body, tak celkem budu mít 3 body? O body za Neymara přijdu..

Reagovat
miky10

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak to je slušný, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost? Vzdyt body muzes ziskat jen pokud ten hrac nastoupi, jakej by pak vubec melo smysl mit 23 hracu? K cemu by bylo stridani, kdyz ti maze body?

Reagovat
Counter

Body máš za 11 z těch 23, které si rozhodneš na hřišti ponechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna hloupa otazka ale ja nikdy tuhle fantu nehral. Takze ty body se ti secitaji az vsechny tymy odehrajou 1. zapasy skupin pak az odehrajou 2. atd....protoze pak mi prijde divny na co mas 23 hracu kdyz se stridanim ztracej body

Reagovat
Kily

průběžné pořadí se tam bude dělat nejspíš po každém zápase a u těch hráčů, co už budou mít v daném kole odehráno, uvidíš, kolik bodů nahráli. A kdo bude mít málo, toho pak budeš moci vystřídat někým z lavičky, kdo ještě v daném kole nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už to chápu. Díky

Reagovat
frankiefcb

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam so základkou v zložení: Bravo-Aurier-Piqué-Godín-Alba-Rakitić-Gago-Cesc-Neymar-Fred-Alexis. Celkom sa mi to aj pozdáva.

Reagovat
Arbiter

gratulace

Reagovat
zelda

Benaglio - Alves,Kompany, Varane - De Guzman, Cuardado, Pogba, De Bruyne - Jackson, Benzema, Pedro

Reagovat
kalla

Benaglio - Von Bergen, Rodriguez, Van Buyten, Vermaelen, Papastopolos - Di Mária, Velbuena, Schweinsteiger, Perišíč - Vargas

Reagovat
pospech11

Benaglio-Vertoghen,Uchida,R.Rodriguez,Opare-Pogba,Schweinsteiger,Dzagoev, Heungmin Son - Sturridge,KP Boateng

Reagovat
pospech11

Tak už jsem to přeházel na Benaglio-Uchida,Garray,Vertoghen,R.Rodriguez-Pogba,Schweinsteiger,Son,Di Maria-Fred,Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně :(

Reagovat
sokar

Julio Cesar - Guardado, Ramos, Alba - Shaquiri, Song, Wilshere, Palacios - Messi, Neymar, Džeko

Reagovat
bayern987

Jako ze všech týmů vybereš tohle?

Reagovat
sokar

stavil som na hráčov, ktorý budu hrať isto v základe a ktorý dokážu nazbierať body za asistencie a góly

Reagovat
Marv

Neuer - Ramos, Cahill, Godin - Inler, Pogba, J.Rodriguez, Di Maria - Robben, Higuain, Hulk

Reagovat
aurelio

Ja mám toto:

Keylor Navas - Darijo Srna, Diego Godin, Nicolas Lombearts, Ricardo Rodriquez - Kevin de Bruyne, Yohann Cabaye, Yatsuhito Endo, Angel di María - Eduardo Vargas (C), Antoinne Griezmann

Na lavičke je to už horšie, ale sú tam nepríklad Džeko, Koke, Bougherra, Ariás, Gago a pár Iráncov ... som zvedavý

Reagovat
aurelio

Teda nie Lombearts, ale Vlaar ... čakám, že Lombearts nenastúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Ochoa - Ramos, Ricardo Rodriguez, Sokratis - De Bruyne, Willam Carvalho, Thiago Motta, Hajrovic, Jefferson Montero - Alexis, Neymar

Reagovat
aurelio

Nebude mať Hajrovič proti Argentíne problémy? Ja som sa z toho dôvodu bál postaviť Džeka ... predsa len Francúzsko (Griezmann) hrá s Hondurasom a Chile (Vargas) s Austráliou.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu preto som zmenil rozostavenie na 442 a nastupi De Vrij

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris- Zabaleta, Garay, Ramos, Jones, Blind- Pereira di Maria, Busquets, Cuadrado - Suaréz

len neviem či to nezmením na 451 a nedám Fera miesto Jonesa Inak na lavičke bieda najmä útok

Reagovat
aurelio

Jones mal super cenu, ale myslím si, že nenastúpi. A celkom by ma zaujímalo, ako je možné, že si mohol postaviť troch Argentíncov ... nie je pravidlo o dvoch hráčoch z jednej krajiny? alebo som to zle prečítal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmýlil si si to, max. traja

Reagovat
aurelio

Díky za upresnenie ... ale už to nechám tak, ako sa hovorí "nikdy nemeň víťaznú zostavu"

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa sa tiež v tom nechce baviť, uvidím jak to dopadne, ale spokojný nie som , keby som dostal len o 5 mega viac na štart

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - J. Pereira, Ramos, Garay, Marcelo - Mertens, Modrič, Matuidi, Di Maria - Lukaku, Mandžukovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho máš třetího stopera, jestli i tam jsme se trefili

Reagovat
smazaný uživatel

Prave Jonesa, inak Matuidiho som v poslednje chvíli zamenil za Busa,

Reagovat
kalla

Pryč s útočníkama

Reagovat
Godwinson

Fanta

Reagovat
mike.84

ta fifa to má nepřehledné .. a dost nepraktické,. pozvánky mailem se používaly v 50.letech

Reagovat
smazaný uživatel

jaké pozvánky mailem zas?

Reagovat
Miguel19

To je divný. Babi vždy říká, že za jejich mládí nic takového nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Counter

Mají to špatně vyřešené, ale v podstatě ten "zvací text" máš přímo možnost vidět včetně klíčového odkazu. Ten si jednoduše zkopíruj a nic skrze maily řešit nemusíš.

Viz http://awesomescreenshot.com/0362yf8145

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw alebo Baines

Reagovat
bayern987

Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck Mac!

Reagovat
Infi

nic, sázím na silný základ, protože hodlám takhle složitě taktizovat krom vyřazovacích bojů až na ms 2018

Reagovat
A Seleção

Az ted pri vybirani jsem zjistil,ze s Kolumbijcema nejede MURIEL?!

Reagovat
smazaný uživatel

Moje sestava je jednoznačně lepší, než všechny ty, co zatim pod všema článkama padly, mám z toho dobrej pocit. Samozřejmě ale díky bohu(většinou teda asi spíš Alláhovi) za hráče jako Ahmadi, Montes, Montazeri, nebo Haydari.

Reagovat
smazaný uživatel

budem na tom asi podobne, me se zadna z tech sestav tady nelibila... utok fred CR7 a Messi musi sazet !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim budu kvůli tomu dost fandit klukům jedněm mourovatejm.

Reagovat
fantomas

Montes... to jako ten zranenej Montes?

Reagovat
Counter

Ne, Hondurasan za 1,5m.

Reagovat
suldik

pre nás Fantozačiatočníkov a anglických analfabetov, keby sme pekne poprosili, by nemohol niekto spísať nejaký stručný súhrn čo sa hodnotí pri obrancoch, záložníkoch, útočníkoch aby sme približne vedeli koho tam dať...a potom niečo k pravidlám, aby som v tom netápal....vopred vám chalani ďakujem

Reagovat
Counter

http://awesomescreenshot.com/0762yflp57

Tady máš tabulku s bodovým systémem i českými popisky. Klidně se na cokoli ptej, rádi ti pomůžeme. Doporučuju taky přečíst článek, leccos se tam vysvětluje :-)

Reagovat
suldik

dik, parada, presne taketo nieco som myslel....clanok som samozrejme cital :)

a ked striedam hracov (priklad Neymar/Messi v clanku) odpocitava sa mi kolko bodov? a kolko tych striedani v jednom kole vlastne urobit?

Reagovat
Counter

Neymar uhraje dejme tomu 5 bodů, tobě se to nebude zdát dost, tak ho vystřídáš za Messiho → přijdeš o pět bodů a budeš akorát doufat, že se ti ten risk vyplatí a Messi ukope bodů víc.

Střídání můžeš udělat kolik jen chceš. Jediná podmínka je, aby na plac šli z lavičky hráči, kteří mají své zápasy v daném kole stále před sebou.

Reagovat
fantomas

A aby ti puvodni nebyli vylouceni.

Reagovat
Counter

Nejspíš no.

Reagovat
Kily

mám dvanáct náhradníků, takže teoreticky dvanáct střídání, do bodování se ti pak počítají jenom body hráčů, které máš na konci daného kola v té jedenáctičlené základní sestavě

Reagovat
suldik

a este jedna, asi blba otazka....neni mi jasne to ohranicenie, ze zostava musi ostat po celu dobu zakladnych skupin...23 hracov ostava az do konca skupin, ale zakladna zostava sa vybera na kazde kolo zvlast, potom v osemfinale vybreriem dalsich 23 a tak to pokracuje, chapem to dobre?

Reagovat
Kily

ve skupinách si musíš vystačit s tím kádrem o 23 hráčích, pak se bude nakupovat na každé vyřazovací kolo zvlášť

Reagovat
suldik

ok vdaka vam obom chlapci, valencii a arsenalu zdar :)

Reagovat
Spasitel

Nech sa deti zahrajú

Reagovat
-Kopy-

Dostanu EF tričko když vyhraju ?

Reagovat
smazaný uživatel

To tričko podle mě svět neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa s Hodnou mezi utocniky wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta jako záložník je taky dobrej.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Counter

Body za gól mají stejně všichni stejné. Větší fail mi přijde Žirkov jako útočník nebo Azpi jako záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

O body nejde, spis o to ze s nimi nezaplnis misto tam kde potrebujes

Reagovat
Robochelsea

Courtois

Luiz-Cahill-Sakho-Coentrao

Ozil-Tiote-Meireles

Pedro-Sturridge-Varela

Reagovat
Kornovec

CILLESSEN

MARCELO-JANMAAT-ALBA

INIESTA-POGBA-KROOS-OSCAR

RONALDO-NEYMAR-CAVANI (PALACIO)

Reagovat
aurelio

Zaujímavé, len toho Tioteho a Ozila by som sa trochu bál, inak je to solídna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se na tuhle fantu těším. Doufám, že budou pravidelné články reflektující formu hráčů, bodové příděly, kdo zazanamenal nejvíc bodů z hráčů apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě že to zrovna sponzoruje Mc Donald

Reagovat
smazaný uživatel

Macdonald a Coca cola hlavní sponzoři no

Reagovat
Kily

mě by to nefascinovalo v případě, že by tyhle společnosti jako ceny posílaly i svoje výrobky, ty mají i po měsíci stejnou chuť a kvalitu, takže by bylo jedno, jestli je pošlou hned po skončení kola, nebo najednou až po celém MS

Reagovat
smazaný uživatel

Přidával jsem se do eurofotbal ligy, ale když si dám My Leagues, tak se mi tam ten eurofotbal neukáže, nevíte co s tím? Nebo mě musí nejdřív někdo odsouhlasit?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem méně chápavý, ale kdyby si mi jen naznačil, tak by to ocenil

Reagovat
-Kopy-

Co takhle přečíst si poslední odstavec tady ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom ten tvůj předchozí příspěvek plně chápu Člověk zkopíruje link a pak už natěšený skládá sestavu a článek nějak nedočte,no.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Counter

Já už jsem naštěstí zvyklý, že to tady nikdo nečte

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je rozdíl mezi touto Fantou a tou na Sport.cz? Nebo v čem je lepší tato? :)

Reagovat
frankiefcb

No hlavně v tom, že neskládáš jako chuj každý den novou sestavu z hráčů, kteří v ten den hrají. Je to větší zábava tohle.

Reagovat
Miguel19

Tady se pozná, jakej by si byl pán mezi manažery..

Reagovat
Counter

Asi největší změna je v tom, že na Sport.cz musíš každý den skládat novou soupisku.

Na té oficiální si uděláš 23 členný kádr, který ti vydrží neměnný po celou skupinovou fázi.

Ta oficiální je o dost komplexnější (jsou tam body i za zablokované střely apod.), populárnější (už skoro 500 000 hráčů), nabízí i lepší ceny (byť je skoro nereálné je vyhrát).

Celkově nebe a dudy, ta oficiální u mě vede o parník :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

OT: Kroos za 35 mil. do Realu

Reagovat
db18

neni den, kdy mně prostě nenaserou

Reagovat
smazaný uživatel

Cillessen - Ramos, Chiellini, Kompany - Di Maria, Hazard, Pirlo, Matuidi - Messi, Fred, Cavani

Nějakej platovej strop mě nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná. Snad první ze zde uvedených, která se mi fakt líbí.

(i když.. tak 2-3 hráče bych vyměnil )

Reagovat
Ángel di María 22

Tu lepší půlku hráčů, co tam máš, tam mam taky a ten zbytek mam ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a na lávce 11 borců po 1 milionu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Vrsaljko, Mertesacker, Aurier - Januzaj, Koke, Hernanes (C), Lallana - Feghouli, Lukaku, Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to ponal tak neutralne. KEd polovica tvojho muzstva vobec ani nenastupi, nehrozia ani minusove body.

Reagovat
smazaný uživatel

V původní sestavě byl Ozil, Yaya Touré atd. ale asi u 7 hráče jsem začal mít problém s rozpočtem, tak jsem tam naházel laciné hráče, kteří zazáří v průběhu turnaje Na střídačce si ještě hodně slibuju od Joela Campbella

Reagovat
smazaný uživatel

Šak půlka z tvojí sestavy se ani nedostane na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokso tohle je od Eurofotbalu to nejlepší vylepšení, co to zatím bylo díky, zahraju si

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Swarley

jj, kluci sedli do garáže a za chvilku bylo hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavne PJ za technicke prevedenie.

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

to není žádné vylepšení, jen odkazujem na stránky FIFA s cílem probírat tady fantu nějak spořádaně a ne roztroušeně skrze všechny diskuze.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Gareth Bale 11

Begovič-Baines,Godin,Kompany,Juanfran-De Bruyne,Modrič,Matuidi,Gago,Cuardrado-Bony

Ale je vtipný jak jsou ty hráči někdy řazený jinam. Třeba Lahm, že by v repre hrál zálohu, to asi ne.

Reagovat
Kily

minimálně v prvním zápase s Portugalskem nejspíš bude

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to koukám. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledním přáteláku hrál v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Garetha

Reagovat
Gareth Bale 11

Díky, teď jsem je neviděl, tak mě to překvapilo.

Reagovat
Miguel19

Jinak, jak ještě vyberu těch 5 hráčů na lávku?

Reagovat
Counter

Podle mě tady žádných "5 hráčů na lávku" neexistuje.

Reagovat
Miguel19

Aha Tak to nevím kde jsem vzal..

Reagovat
Counter

Ze zvyku odjinud. Tady to hádám funguje tak, že co si sám nevystřídáš, to nemáš.

Reagovat
Kornovec

založil jsem Českou ligu. Kdo chce, ať se joine.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi serte na něj, hrajme s eurofotbalem

Reagovat
Staenly10

Myslíte, že je moudrý hrát na 3 útočníky, když v podstatě máte jen 3 útočníky? (Sturridge, Drmič, Lukaku)

Reagovat
Counter

Já teda doufám, že i rozestavení půjde v průběhu kola klidně měnit. Vyhoří Neymar, tak tam šoupnu Bentaleba...

Reagovat
fantomas

Urcite, musi jit. Akorat jen v ramci tech sablon, zadny 6-4-0 na spanelaky..

Reagovat
Dominator

Presne tak, dufajme

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Blind, Pique, Ramos, Cahill- Di Maria, Ozil, Oscar - Messi, Kun, Neymar. Semifinále bude Brazílie-Německo a Argentina-Španělsko a já se bez jediné změny v sestavě v průběhu celýho turnaje stanu suveréním vítězem nejen EF ligy a všech lig na světě a za odměnu dostanu jedno z nejhnusnějších aut co kdy vzniklo a sice Kiu Soul za kterou sklidím posměch snad u všech co mají aspoň trochu vkus. Děkuju pěkně

Reagovat
sokar

dáš si na to spraviť nápis: nesmejte sa, vyhral som to :(

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo-Guardado, Marquez, Medel-Kovačič, Schweinsteiger, Maxi, Clasie-Griezmann, Messi, Cavani

hehe, s mým týmem vás posekám jak brazilké deštné pralesy

Reagovat
Swarley

aby ne, když jsi klokanomet

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič - Kompany, Cahil, Baines, Lovren, De Vrij (K.Touré, nevím koho dát) - Hazard, Draxler, Inler, M'Bia (Mikel???) - Sturridge (Lukaku???)... Snad nebudu poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáři: Enyeama, Mbolhi, Haghighi

Obrana: Alves, Mertesacker, Yoshida, Djourou, Zapata, Mahini, Montazeri

Záloha: Schweinsteiger, Bradley, Pogba, De Bruyne, Montero, Delgado, J. Palacios, Bentaleb

Útok: Aguero, Balotelli, Hernandez, Feghouli, R. Martinez

To neni úplně špatný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleba budou mít snad všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, nejpoužívanější hráč. Tak dá se očekávat že bude hrát v základní sestavě a je tak levný, neni se čemu divit.

Reagovat
Eve95

Mám dotaz. 23 hráčů se skládá na každé kolo základních skupin nebo si vyberu 23 hráčů a na každé kolo sestavím jinou 11 z těch 23 ?

Reagovat
Eve95

Jo už vidim že 23 hráčů musí stačit na celý základní skupiny a pak jen měnit 11.

Reagovat
66pepo66

Courtois

Ramos-Pique-Varane

Lahm-Pogba-Iniesta-Modric-Clasie

Ronaldo-Rooney

Tak premyslam, ako je na tom ten Ronaldo? Bude hrat? A co Varane? Mal som tam predtym Smallinga a Shawa, ale ani jednym som si nebol isty ci budu poriadne hrat, tak som o stavil na silny zaklad a prriemernu az podpriemernu lavicku, kde stoji za neaku zmienku asi len Campagnaro, Bentaleb, Rafa a Vieirinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane stojí 6 a ještě k tomu nemá jistý základ. Toho vyhoď. Je tam spousta levnějších variant, který mají jistý základ.

Reagovat
Counter

Je možné, že Varane hrát bude, ale větší jistota je Sakho. Nebo Evra.

Reagovat
FCSL

Benaglio - Ramos, Kompany, Garay - Valbuena, Pjanič, Cabaye, Hazard - Messi, Fred, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - Aurier, Ramos, de Sciglio - Cesc, Kovacic, Clasie, di Maria - Sturridge, Lukaku, Ronaldo len neviem koho dať ako kapitána, rozmýšľam nad Ronaldom, Ramosom, Cescom a Sturridgom

Reagovat
Counter

Však to můžeš měnit v průběhu kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se to jedno hrací kolo trvá jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hmm...má někdo další přesnější odpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

To to z toho nevyčteš nebo co? Vždyť to tam je úplně jasný..

1. zápasy ve skupinách - 1. kolo

2. zápasy ve skupinách - 2. kolo

3. zápasy ve skupinách - 3. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo byl jsem nucenej ten odkaz otevřít, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavou novinkou je, že tato široká soupiska vám bude muset vydržet po celou dobu základních skupin. - neni to nahdou tak, ze si novou 23 muzu koupit prave po konci kazdyho kola a ne az po zakladnich skupinach?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musim prekopat celej tym :D ja myslel, ze to je jen podle tohodle kola

Reagovat
smazaný uživatel

COURTOIS

DE VRIJ, RAMOS, SAKHO

WITSEL, HAZARD, POGBA, LAHM

SUAREZ, STURRIDGE, FRED

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Rodriguez, Baines, Godin - Di Maria, Modrić, Hazard, Oscar - Mandžukić, Immobile, Džeko (aj keď toho by som rád vymenil)

Reagovat
Eve95

Ta 11 co si vyberu je neměnná po celou dobu základních skupin nebo jak to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11 ne ale 23 asi ano.

Reagovat
Eve95

Těch 23 určitě se nebude měnit ale sem myslel. Kolik můžu udělat změn před každym kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že to není omezený, ale nejsem si úplně jistý

Reagovat
Counter

Kolik jen chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul (Lloris) - Zapata, Luiz, Pereira (Kompany) - Willian, Cuadrado, Pogba, Gargano (de Bruyne) - Neymar, Heydari, Gutierrez (Lukaku)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slušná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem dal pryč Gargana a Gutierreze a hodil tam Gaga a Griezmanna. Tak uvidíme Jinak dík

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman dobrý, ale toho Gaga nějak nemusím. Na druhou stranu by měl hrát v top zemi, tak uvidíme.

Reagovat
VdV

Podle me je strasna blbost nahazet silnou 11ku a zdarec.Ty zraneni, co kosi hrace, velke teploty, moznost cervene karty nebo nedostani se do sestavy...nevim no.Zrani se Messi v 1.zapase a bude vam hrat Iranec vsechny 3zapasy zaklad...podle me ideal mit tak 16hracu fakt solidnich nez 11top a plevel.Nikde neni psny, ze trwba utok cr-messi-suarez musi + 2 nounejmove musi byt lepsi nez giroud-lukaku-dzeko-a k nim dva solidni na protoceni

Reagovat
Counter

Reagovat
Kily

je to tak, ale já už to stejně asi nechám tak, jak to mám, raději budu mít málo bodů za to, že u toho strávím deset minut, než mít málo bodů a ladit to několik hodin

Reagovat
fantomas

Jednoznacne. Ja mam vesmes jen jednoho hrace, co mozna nebude hrat zaklad, to je ale zaroven takovej muj zolik, ze kteryho by mohlo vyrasit terno. Jinak se vsema + obligatnim Bentalebem (lol) jedu normalne na body.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero

Garay, Kompany, T. Silva, Marcelo

Di Maria, Pogba, Witsel, Hazard

Suarez, Neymar

Reagovat
db18

zatim teda: Benaglio - Baines, Kompany, Rodriguez - Cabaye, Lahm, de Bruyne, di Maria - ECM, Drmić, Griezmann

...ale nikdy nejsem spokojen - už jsem to třikrát měnil a nejspíš budu zas už ať je deadline

Reagovat
cubinho

Benaglio - Debuchy, Godin, Koscielny, Lichtsteiner - Chadli, Schweinsteiger, Kroos, Valbuena - Drmic, Honda / Krul, Vertonghen, Ramires, Gargano, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

asi najslabsie co som videl

Reagovat
miky10

200. pro Bentaleba

Reagovat
Side

mám ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
hefy

Je tu někdo, kdo si Bentaleba nedal do týmu?

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

a já už chtěl psát článek, že Bentaleb je jistým mistrem světa

Reagovat
db18

piš M´Bolhiho

Reagovat
Kily

hmmhmm, spojím příjemné s užitečným, takže jdu na pivo a pak se sem podívám, jestli ho taky někdo nebude sabotovat

Reagovat
Infi

Reagovat
db18

...tak ho tam mám Ani o tom nevim

(Kily, můžeš psát svuj článek )

Reagovat
Infi

jo ja ho tam taky mám....

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mada

Reagovat
SniperxXx

Tak jsem se nakonec taky rozhodl, že se zúčastním. Romera - Vermaelen, Varane, Grosskreutz - Di Maria, Pogba, Xhaka, Fernandinho, J. Montero - Benzema, Lukaku. Tak uvidíme

Reagovat
Side

Hmm, poprvé co to hraju, to bude strašnej propadák

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Aurier, Sakho, Ramos, Vertonghen - Cabaye, Gago, Gutierrez - Hernandez, Benzema, Welbeck

/ Krul, Janmaat, Akpa, Gargano, Izaguirre, Chavez, Bentaleb, Yamaguchi, Ghoochannej, Gavranovic

Reagovat
smazaný uživatel

chyba ti tam kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer Koscielny Rojas Oshaniwa Fernandez DI Maria Gargano Mikel De Bruine Lukaku(c) Aguero

Ted jenom doufat

Reagovat
Counter

Pásku dej někomu jinému, Lukaku hraje až jako poslední ze všech.

Reagovat
fantomas

Jo hele, to sem se chtel zeptat.. vycet si nekde v pravidlech, jestli kdyz chci zmenit kapitana, musim toho puvodniho rovnou i posadit nebo de pasku jen presunout. Se bojim, ze je pripustna pouze ta prvni varianta..

Reagovat
Counter

Mno, snad ne. "You can also change the captain as long as the new captain hasn’t already started to play." - Píšou jen change, nic o přímém střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule na euru se paska.dala.menit, pokud si dobre pamatuju

Reagovat
fantomas

Jo, já vim, ale to vůbec nejde srovnávat... dvě uplně jiný webovky, dva uplně jiní autoři. Tady to může bejt klidně kompletně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasny no, uefa x fifa

Reagovat
Zaschrona

Kdo by to byl byval nekdy cekal, ze hrace jako Bentaleb si do sveho tymu na tomhle MS bude davat snad uplne kazdy.

Reagovat
Staenly10

A díky tomu, že ho tam nemam, vyhraju.

Reagovat
Eve95

Chápu to dobře že když dám třeba Neymara a jemu se zápas nepovede tak ho můžu vyměnit za Lukaku před tim než začne zápas Belgie ? To je asi blbost že ?

Reagovat
papanegra

myslím že musíš stanovit sestavu na první kolo zápasů všech skupin... když tam pak provedeš změny, tak to budeš až na druhý kolo... ?

Reagovat
Counter

Ano, chápeš to dobře! A není to blbost, je to supr věc, která člověka donutí dát si práci i s výběrem vhodných alternativ na lavičku (pokud ten člověk není Kily).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Begovič-Aurier,Zabaleta,Koscielny,Rodriguez-Verratti,Oxlade, Carvalho, Quintero- Gervais,Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

ty ides vyhrat cenu miestneho loosra ?

Reagovat
Rarášek

uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

každého buzeruješ, ale svoju sa sem bojíš dať

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu ty, co brečí nad rozpočtem. Vždyť právě to mne tam baví víc než u ligových fant. Odděluje to zrno od plev a hlavně mi to přijde z hlediska reprezentací logičtější, kde má trenér svázanější ruce a musí dělat kompromisy, vždyť i špičkový reprezentace mají hrozný problémy a díry na některejch postech (Portugalsko v útoku, Brazilie v bráně apod.

Takže palec nahoru pro náročnější fantu s nižším rozpočtem.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě pro Countera pro tu práci co tu s tím má.

Reagovat
smazaný uživatel

On ani ten rozpočet problém není. I tak jde udělat jedenáctka jak prase se solidní náhradou na každym postu.

Reagovat
kiwwi

to fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

dost pravděpodobně skončíš líp než já ale tohle byla vždycky výmluva looserů.

Reagovat
smazaný uživatel

...looser is a loser who can't spell "loser"

Reagovat
smazaný uživatel

sorry i am loooser

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt jde

Reagovat
fantomas

De, jen do toho nevidis

Reagovat
kiwwi

ako vyskladat nejaky relativne dobru zostavu aj s nahradnikmi ktori by realne hrali snad ani nejde...su asi len dve moznosti:

1. vyskladat silnu 11 a na lavicku hracov za 1, 1,5 a 2 mega

2. vyskladat tim priemerakov s nejakymi nahradnikmi

rozumiem tomu, ze ide o eliminovanie amaterov, ktori by si skladali elitne zostavy a kazdy by mal viacmenej rovnakych hracov, ale pri tom, ze si nevyberam ani najlepsich hracov danej krajiny, aby som si nemohol dovoli normalnych nahradnikov co budu realne hrat, tak to je trosku kokotina

Reagovat
miky10

Náhodou de krásně sestavit kvalitní základní jedenáctku a k tomu do každý řady aspoň jednoho hodnotnýho náhradníka. Je to sice asi nejtěžší fantasy, jakou sem zatím kdy skládal, ale mně se to právě líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost, je to právě o tom, aby ses nad tím zamyslel, projel trochu sestavy a našel hráče, co nemaj takový jméno, ale v repre, která má nějakou šanci hrajou třeba základ. Jo jasně, je to o kompromisech, ale to se mi na tom právě líbí. Porovnávat, jestli je lepší útok Neymar,Ronaldo,Costa nebo Messi,Aguero,Suarez podle men jako není moc umění.

Reagovat
kiwwi

tou poslednou vetou si napisal to iste co ja

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, vytrhni 2 věty z celýho kontextu a porovnej na základě toho porovnej příspěvky kiwwi style.

Reagovat
kiwwi

vytrhol som jednu a porovnal som to s jednou mojou ty blbec

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně a že ten kontext celýho příspěvku byl jinak jsi jaksi zapomněl, viď?

Reagovat
Counter

Podle mého je to tak akorát na hraně přípustnosti, aby se u toho člověk pořád bavil. I za pár milionů si jde napříč všemi zeměmi najít slušné hráče a přesně jak zmiňuješ - aspoň díky tomu bude opravdu fungovat relativní variabilita mezi jednotlivými soupiskami.

Reagovat
Swarley

třeba v takové fantasy EL nebyl problém si vyskládat svůj tým fakt podle představ a zbylo ti takových klidně 7-10 mega k dobru...LM už byla třeba trochu horší, ale pořád jsi tam mohl celkem bezproblémů ty velké hráče naskládat a doplnit to hodně slušně zbytkem...

tady je to fakt problém...chce to mít znalost těch slabších týmů a nebo si pár hodinek pogooglit, ale tak na to fakt nemusí být vůbec čas...a nebo to můžeš risknout a zkusit swarlosovu variantu, do které napral trojku Ronaldo-Messi-Neymar... rozhodně ale nebude konečná no...

Reagovat
Counter

boha, to musíš mít Bentaleba v permanentním základu...

Reagovat
Swarley

jen jsem to tak zkoušel, co by se pak dalo z toho vyskládat...nejde to no...

Reagovat
fantomas

To je uplna blbost, troufam si rict, ze mi budou moji "prumeraci" bodovat lip nez 11 Ronaldu...

Reagovat
Swarley

no to nevim, vezmi si, že by dal pak Ronaldo hattrick Ghaně...krát 11...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Goalkeepers: Benaglio, Ahmadi, Dauda

Defenders: Abate, Lovren, Figueroa, Torosidis, Sokratis, Von Bergen, Mesbah

Midfielders: Shaqiri, Valbuena, Pogba, Jedinak, Montero, Susic, Milligan, Bentaleb

Forwards: Aguero, Villa, Nani, Dejagah, Djabou

S tímhle výběrem to v klídku vyhraju..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco tu niektori pisu ako davaju do zakladu Lukaku alebo Ronalda. Ved ti hraju az posledny hraci den prveho kola. Co ak vam niektori hraci (napr. aj iranci) nahraju dost bodov a vy ich budete mat len na lavicke a Lukaku ci Ronaldo nahraju len 2 body.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi zrovna neargumentoval moc dobře... Předem nevíš, kolik ti ten z lavičky udělá a když ti Iránec udělá 8, ty ho tam necháš a Ronaldo udělá na lavičce 20, tak máš taky smůlu... Spíš bych řekl, že tam dáš nějaký alžířany nebo co tam hraje první a když nezahrajou, tak nic neztratíš vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co myslíte Martinez a Dzeko nebo Aguero a Lukaku??????

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý

Reagovat
miguel bain

Nejlepší U21 sestava z MS :

Perin - Aurier, De Sciglio, Varane, Shaw - Pogba, Veratti - Bernard, Draxler, Sterling - Lukaku

subs: Kapino, Rodriguez (Švýcarsko), Ginter, Barkley, Januzaj, Chamberlain, Drmič

Reagovat
Messier

Ox na lavičce

Reagovat
miguel bain

Sterlinga nemusím, ale musím uznat, že má lepší formu. Nebýt Ox dlouho zraněný věřím, že by ho dal do kapsy jak výkonem tak střelecky (9 golů)

Reagovat
Messier

Já bych ho tam teda asi hodil místo Bernarda, ale zase si nejsem úplně jistej, jestli bude hrát základ

Reagovat
smazaný uživatel

Mattia.na.stoperu? lol

Reagovat
smazaný uživatel

bacha na Yayu ten dostane všechny mínusy od Fernandinha

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Krul, M'Bolhi

Luiz, Kompany, Pereira, Zapata, Sadeghi, Montes, Montazeri

Pogba, Cuadrado, Willian, Pjanič, de Bruyne, Gago, Chavez, Bentaleb

Neymar, Griezmann, Lukaku, Djabou, Heydari

Reagovat
Ajven

Goalkeepers:

Julio Cesar (BRA), Mohamed Zemmamouche (ALG), Rais Mbolhi (ALG)

Defenders:

Leighton Baines (ENG), Per Mertesacker (GER), Laurent Koscielny (FRA), Dario Srna (CRO), Serge Aurier (CIV), Juan Montes (HON), Hossein Mahini (IRA)

Midfielders:

Eden Hazard (BEL), Blaise Matuidi (FRA), Mesut Oezil (GER), Nabil Bentaleb (ALG), Alejandro Bedoya (USA), Martin Chaves (HON), Jorge Claros (HON), Hashem Beikzadeh (IRA)

Forwards:

Sergio Aguero (ARG), Olivier Giroud (FRA), Lukas Podolski (GER), Romelu Lukaku (BEL), Khosro Heydari (IRA)

Reagovat
suldik

poradte koho radšej na prvé kolo - Pjanič vs. Dzagojev

Reagovat
Counter

Není to jen na první kolo, je to na celou skupinovou fázi, která sestává ze tří kol.

Reagovat
suldik

myslel som do základu, v tej 23-člennej zostave ich mám oboch....dúfam že som nič nezmotal a môžem striedať hráčov v základe po odohratí všetkých prvých zápasov vo všetkých skupinách

Reagovat
Counter

Můžeš to udělat takhle - Pjanič zahraje za Bosnu 16. 6., a ty budeš mít možnost jej v tom samém kole vystřídat za Dzagojeva, který do té doby bude na lavičce. Rusko totiž hraje svoje utkání s Koreou až o dva dny později.

Na další kolo ten samý přístup...

Reagovat
suldik

tie 3 kola v skupinovej faze nie su od seba nijak oddelene? zase tomu nechapem...som myslel ze ked vsetci odohraju svoje prve zapasy, tak sa pocitaju body a robi nova zakladna zostava z tych 23 hracov zvolenych na zakladne skupiny

Reagovat
Counter

Jsou, myslels dobře.

První kolo - uděláš "provizorní" jedenáctku, v průběhu těch prvních zápasů porůznu prostřídáš a dáš postupně na plac hráče, kteří hrají své zápasy v pozdějších dnech, až se ti vykrystalizuje závěrečná jedenáctka.

Pak druhé kolo (druhé zápasy skupin) - znova provizorní 11ka atd. stejný proces znova.

Reagovat
suldik

no tak super, dik este raz za info :)

Reagovat
Counter

nz :-)

Reagovat
Swarley

Dzagojev je tam podezřele levnej, ani nevím, jakou má sezónu

Reagovat
Ajven

Dzagojev bol poslednych 4 zapasoch 3 nepouzity nahradnik a raz nebol ani na lavicke...

Reagovat
suldik

do prdele, tak to ešte asi prehodnotím nomináciu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Swarley

ten dopadl

Reagovat
fantomas

Zčásti je to mamlas no, už po Euru bylo jasný, že pokud neodejde na západ, začne stagnovat. Zčásti za to ale může taky odchod Advocaata, pod Capellem to hrajou uplně jinak a hráčum jako on se hůř dejchá. Ale třeba mu otevře cestu do základu ten Širokov tedka.

Reagovat
Kily

měl a ještě má nějaké zdravotní problémy

Reagovat
fantomas

Ale Capello mu stejne obecne neveri.

Reagovat
smazaný uživatel

Karnezis - R.Rodriguez, Chiellini, Mertesacker,Concentrao - Hazard, Fabregas, Rakitic, Lallana, Stocker - Sturridge

Co na to hovorite ?

Reagovat
fajdax

hrozný

Reagovat
Counter

Zbytečně drahá obrana, snaž se tam trochu pošetřit, abys měl lepší náhradníky :-)

Reagovat
fantomas

Na obraně bych teda osobně spíš nešetřil než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze ak ma niekto ciel vyhrat to cele, alebo teda umiestnit sa co najvyssie, tak sratka musi riskovat a vsadit na ofenzivu.

Reagovat
fantomas

Hm, nejsem toho názoru, uvidíme.

Reagovat
Eve95

3-4-3

Romero ( ARG )

Lichsteiner, Rojo ( ARG ), Evra - Jako 4 zatim Vertoghen

Di Maria,Matuidi,Oscar,Pjanic - Jako 5 Hazard

Neymar ( C ),Kalou,Griezman - Jako 4 Lukaku

Uvidímě

Reagovat
fajdax

Hazard na lavičce Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

hraje až poslední

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

hňup

Reagovat
Swarley

ok, prvního soupeře si škrtám...

Reagovat
Swarley

* "soupeře"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

po vítězství v EL fantě v ČR budu mít jen málo soupeřů

Reagovat
smazaný uživatel

To užs měl v ní právě. Ses o to předpokládám taky nestaral a pak jen zjistil, že seš první, co. V LM fantě(48545x těžší, prestižnější, náročnější, větší konkurence) jsem to vedl asi dvě kola během skupinový fáze, v top 3 se držel až do konce skupin... To je samozřejmě víc, než nějaká EL.

Reagovat
Swarley

LM fantu jsem ukončil na 2. místě v ČR no, sorry, nezvládl jsem to lépe

Reagovat
smazaný uživatel

A ukončil bys na třetim, nezapomenout na to Vader po skupinový fázi. Nevím no, každej přece ví, že nejvyšším měřítkem je PL fanta, ve který teď koukám, žes skončil o obrovských 126 bodů za mnou, takže se nemáme o čem bavit.

Reagovat
Swarley

ale taky všichni víme, že za to může moje dobré srdce, víra ve svůj klub a mistr Moyes...do téhle fanty už tahat city nebudu...

Reagovat
miky10

Reagovat
Sosi

Tak schválně, je tu někdo, kdo nemá Neymara, Ronalda, ani Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

No isto sa tu nájde viac ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

já :) podle mě zase tak vyčnívat nebudou jako nějací levnější hráči

Reagovat
Side

jo

Reagovat
fantomas

Tady

Reagovat
smazaný uživatel

ich

Reagovat
smazaný uživatel

Já.

Reagovat
blade115

Zde. Ti co si je tam narvali, tak ještě zaplacou.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me vetsina

Reagovat
db18

Reagovat
Counter

No všechny najednou je taky nemám

Reagovat
miky10

Nepovedené, takle to pochopit fakt nešlo.

Reagovat
fantomas

"ani"

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tolik lidi co se vzdalo sance na vyhru uz pri sestavovani tymu

Reagovat
madridcan

Ja...lebo som este nenahodil zostavu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

takových tu asi pár najdeš. Rozhodně jich bude víc než těch, co nemají Bentaleba

Reagovat
Dominator

Snazil som sa, ale na rozdiel od toho Neymara, Ronalda a Messiho sa mi nepodarilo vyhnut sa mu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tu prokoukl ty sestavy a nenašel jsem snad jedinou, kde bych se shodl na více než 3 hráčích Docela rozdíl proti LM, kde se v základní sestavě lišili dva hráči třeba

Reagovat
Counter

to je právě z velké míry dáno tím omezeným rozpočtem, mnohem pestřejší najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

hele asi tě už ty dotazy budou štvát (možná už se tě na to ptalo více lidí) ale fantu budu hrát poprvé a teď nevím - kolikrát budu moct vystřídat svoje hráče? Je tam nějaký limit?

Reagovat
Counter

Limit není žádný, jen ten, že máš 12 náhradníků :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bude to dost zajímavý. Taky máš různě rozlosovaný skupiny a někdo vidí jednu lehčí pro nějakej tým, druhej jinou. Jsem celkem zvědavej. Docela se bojím toho bodování získaných míčů, blokovaných střel a míčů do vápna. Myslím si, že to dost zamíchá bodováním a nejlepší nemusí být vůbec ty hvězdy...

Reagovat
Counter

jj, je to takový krok do neznáma, nikdo pořádně neví, co od toho čekat, a která z těch statistik půjde pocítit nejvíc. Nějaký bláznivý Kostaričan tam třeba bude házet 3 rybičky do střel každý zápas a bude nejlepší stoper turnaje...

Reagovat
13

Za to ale bláznivej Kostaričan nemůže, že bude hodně vytíženej. Pokuď má víc práce ať je za to taky oceněnej. Stejně mu tam dvě střely projdou a bodů bude málo...

Reagovat
Counter

Však jasně :-) Pro mě bude hodně zajímavé, jestli víc bodů přinesou krajní beci (za centry do šestnáctky) nebo stopeři (za víc odebraných míčů a ty zablokované střely). A jak moc budou užitečná DMka (mají bod za každý Recovered Ball, zatímco obránci bod za každé dva).

Reagovat
13

Těžko říct, asi to udělam na jistotu a dam tam od kažfýho něco.. Tohle zohledňování vybojovaných míčů je super, pujde o to najít hráče co maká dozadu a zároveň je golovej (moje tipy jsou Schweinsteiger, Pogba, Paulinho..)

Reagovat
Kowe

Rozestavení jde během kola taky měnit?

Reagovat
Counter

Snad jo.

Reagovat
Swarley

no vidíš, to bych taky rád viděl...ten výběr mě tam zmátl

Reagovat
Kowe

první dny mně hrají samí obránci a nerad bych si pak nechával taktiku 5-4-1 když jsem se na obranu poměrně vysral.

Reagovat
Swarley

tak jasně no, pokud by to měnit nešlo, tak to chce tomu rozestavení přizpůsobit dost výrazně ten tým...

Reagovat
doocetung

Po prvních zápasech skupin si můžu vyměnit těch 23 hráčů ? Sorry, četl jsem to odpo, až teď dělám sestavu a už si nepamatuju

Reagovat
Counter

Ne, na celou skupinovou fázi máš pořád jedněch a těch samých 23 hráčů.

Reagovat
doocetung

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Heydari z Iránu je teda co obránce nebo podle fanty útočník? Respektive můžou si to později opravit a změnit mu tu pozici a udělat v tom bordel? Stává se to?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě už to upravovat nebudou... Vždycky se takhle ve fantách objevují divné pozice a pak už to nechají. Maximálně mění týmy a tam pak ti třeba nesedí počet, ale to u národů moc nehrozí v průběhu MS a pochybuju, že by ti to najednou přehodili a napsalo ti to, že má moc útočníků a málo obránců

Reagovat
smazaný uživatel

JULIO CESAR - Fabio COENTRAO,Dani ALVES,Benedikt HOEWEDES,Ezequiel GARAY-Eden HAZARD,Angel DI MARIA,Sami KHEDIRA- FRED,Karim BENZEMA,Lukas PODOLSKI

(náhradník do zálohy Xherdan SHAQIRI :D)

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDD

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

tukomaster

Reagovat
smazaný uživatel

á, toho pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Khosro Heydari v článku tu na EF je napísaný ako obranca a vo fante je to útočník

Reagovat
Godwinson

333. pro E3

Reagovat
Godwinson

Mne fifa zrusila ucet, Blatter Ta Liveralovic exhibice byla ms, nikoli euro, ne? Nehlede na to, ze ten ucet mel byt prenosny pres obe:(

Reagovat
smazaný uživatel

Euro

Reagovat
Counter

Bylo to EURO 2012 A myslím, že to EURO probíhalo na stránkách UEFA.

Reagovat
fantomas

Docela logicky

Reagovat
*CZE*

Budu první to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku: Na Alžírsko budu připraven. Beru tě za slovo

Reagovat
13

V článku jsem si toho nevšiml, tak se zeptam radši zde.. Pravidla se mi číst nechce

Na každé kolo si můžu postavit uplně novej tým a nebo jsou ty transfery nějak omezený?

Reagovat
Counter

"Hráč má k dispozici stomilionový obnos, za který si pořídí svých třiadvacet vyvolených, tedy stejný počet hráčů, jaký mají všichni účastníci MS. Zajímavou novinkou je, že tato široká soupiska vám bude muset vydržet po celou dobu základních skupin."

Reagovat
blade115

Já bych měl taky dotaz, když se v tom tak hezky orientuješ.

Můžeš ty hráče během jednoho kola střídat neomezeně? Tzn, když bych teoreticky měl gólmany Cesara, Vorma a Courtoise, tak můžu nejdřív dát do základu Cesara, pak ho vyměnit za Vorma a toho pak za Courtoise? Nebo to jde takhle měnit jen jednou a toho, koho už tam jednou během kola vystřídáš, tak už nemůže dál střídat?

Reagovat
Counter

Jestli nehrajou ve stejný den (jakože nehrajou), tak není problém je protočit všechny tři v rámci jediného kola. Jen to musí být postupně tak, jak mají ty svoje zápasy.

Reagovat
blade115

Jo, tak jsem to taky myslel. Díky.

Reagovat
miky10

Můžeš.

Reagovat
13

Ouč, to mění celou mojí taktiku, Já to dělal podle příznivého losu v prvním kole.. Papá Luisíto

Reagovat
Counter

Tak můžeš ho risknout, že v dalších dvou to vynahradí

Reagovat
13

Ty ve mně díky PL fantě vidíš konkurenci viď?

Reagovat
Counter

kdoví kdo se tady utrhne, konkurence ohromná (už v EF lize přes 300 lidí)

Reagovat
Pigeon

Julio Cesar - Garay, Ramos, Dante, Coentrao - Di Maria, Pogba, Dembele - Cabella, Rooney, Ronaldo

http://1url.cz/dklj

Reagovat
nani92

R+R

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella jen tak v základu bohužel nebude:((

Reagovat
Pigeon

Griezmann?

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Ramos,Kompany, Silva,Rojo - Hazzard,Cabaye, Fellaini - Neymar, Fred, Cavanni.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, jak se přihlásím do ligy Eurofotbalu? Myslel jsem, že už tam jsem, ale když si rozkliknu My Leagues, tak se mi objeví... nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže tuto (či jakoukoli jinou ligu) neuvidíte v sekci "My leagues", vězte, že problém není ani na naší, ani na vaší straně. Nezbývá než věřit, že se startem mistrovství doladí FIFA všechny zbývající detaily do puntíku a budeme si moci užít tento fotbalový svátek jako diváci i manažeři v jedné osobě. Uzávěrka sestavení soupisek je stanovena na počátek mistrovství, tedy úvodní výkop utkání Brazílie s Chorvatskem ve čtvrtek 12. 6. v 22:00 středoevropského času.

Kurva ale už, poslední odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky a sorry, už je to taky pár hodin, co jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tentokrát to beru.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jeden dotaz.. Když jde měnit sestava během kola půjde změnit i formace ?

Reagovat
Swarley

to nám musí Counter zjistit...tohle by bylo docela zásadní...

Reagovat
Counter

Bylo by hrozně DMNTní, kdyby ne, asi tak ti to řeknu Všichni s tím počítáme.

Reagovat
Hafna

Matuidi captain! :D

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Cáceres, Lugano, Chiellini, Lichtsteiner - Pirlo (C), Pogba, Pjanić, Schweinsteiger - Cavani, Džeko. Jsem akorát zvědavej, co mi s bodama udělá vzájemnej zápas Uruguaye s Itálií, když mám v obouch repre po třech hráčích!

Reagovat
13

Lugano Schweini a Džeko - tři jediní hráči co nemají nic společého se serií A

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem tam měl ještě Vidala! Jenomže nevím, jak je na tom pořád s tím kolenem. A nechat sedět na lavici hráče za 8 mega, to je luxus, kterej si nemůžu dovolit! Tak jsem si místo něj vzal Pjaniće + Dzagojeva na lávku. Bosňáci jsou podle mě dobrá volba - maj relativně snadnou skupinu a mohli by tak nasázet dost gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to aplikaci fanty na mobil, dneska už je to u jinejch fant celkem běžný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já viděl na netu jednu MS fantu, která už jinak než skrze FB, iPad nebo mobily ani hrát nešla :-)

Reagovat
fantomas

Kdyz ty sou dlouhodoby no, tady by se jim to asi nevyplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli to udelat v ramci ty aplikace FIFA. Navic to nejsou primo fanty, ale appky k Wimbledonu, RG, MS v hokeji, olympiadam atd. jsou vzdycky v tom obdobi nejvic stahovany. Navic je to MS kurva, tak velka akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Kompany, Cahill, Garay - Di Mária, Yaya Toure, Oscar, Hazard - Lukaku, Aguero, Benzema

Reagovat
Godwinson

Venoval jsem tedy hodinu tvorbe sestavy a pak mne na mobilu nejdou dat hraci do pozic na hristi. Rozpocet je ale udelany dobre, ku vetsi rozmanitosti.

Reagovat
fantomas

Kdyz i vrchni remcal Godwinson nema s budgetem problem, musi to bejt ok.

Reagovat
Counter

400. pro mé fantaprvenství

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Když nikdo jinej tu ligu nevidí, tak se asi budeš moc vyhlásit vítězem, i kdybys nevyhrál no

Reagovat
Counter

to je fakt. Ještě aby mi dodali práva na vyhazování uživatelů a bude to úplný easywin.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli jsem přemýšlel co za noname hráče je Sala Masajes a proč ho nedali na pokoj s Gagem.

Reagovat
Swarley

náhodou, máš svůj klid, nikdo tě neruší...já bych to docela i preferoval...ty spoluhráče potkáváš každý den na tréninku, taktických přípravách, na všech společných jídlech a já nevím, kde ještě všude...stavit se na jinej pokoj můžeš kdykoliv a naopak když budeš chtít mít absolutní klid, tak jako jedinej ho i mít budeš

Reagovat
Kowe

vždyť právě samostaný pokoje bývají žádaný

Reagovat
Counter

Tak aspoň že Kun je kámoš s Messim

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Marv

Tak aspoň nějakého kamaráda ten Messi má

Reagovat
smazaný uživatel

Benaglio - Aurier, Lovren, Martins Indi, Srna - Rakitic, Cabaye, Di María - Griezmann, Lukaku, Neymar

Subs: Cillessen, Dauda - Van Buyten, Mesbah, Montes - Matuidi, Aquino, Bentaleb, Palacios, Beikzadeh - Depay, Djabou

Reagovat
tomasinho

Kdyby někdo nevěděl, nechtělo mi to vzít nick, tak mám zatím 92.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a dalsi nerozpoznatelnej v elitarsky je nick "blahblahblah", tam ale vzhledem k tomu, ze je tam u nej slovenska vlajka, kazdymu dojde, jakej tupej Slovak z Pezinku to je.

Reagovat
tomasinho

Teda neměl jsem psát zatím, ale za tím. Prostě normálka tomasinho, ale k tomu 92, aby někdo nemyslel, že je to nějakej fake či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ten Darth Vader s De vepredu a bez mezer jsem taky ja, priznavam se.

Reagovat
tomasinho

Já myslel, že po dnešku Ivo "Vader" Karlovič

Reagovat
smazaný uživatel

*Karlovic/Watson/Pospisil

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Já mám _CZE zatim... a fakt sem to já... fakt.

Reagovat
fantomas

*za tim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne, ja si prave rikal, jestli to ses ty, nebo mistni typek CZE, nebo jako kdo... Zmateni.

Reagovat
nani92

Faker nemohol si si dať 93 alebo 91?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

kolik tam je lidí zatím?

Reagovat
Swarley

jakože normálně "zatím" ne "za tím" abychom se teda pochopili...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo 320 myslim

Reagovat
Swarley

hodně slušné

Reagovat
fantomas

22

Reagovat
Swarley

tam by to chtělo dát nějakou interní soutěž o trest za poslední místo

Reagovat
fantomas

Hmmm, kiwwimu rád něco vymyslim.

Reagovat
Kily

na TdF takový jezdec vozí "červenou lucernu", barvou by mu to šlo ke klubu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

no co tak zjišťuju všechna ta pravidla, tak bych možná radši nevymýšlel nic

Reagovat
fantomas

Sám se bojíš jo?

Reagovat
Swarley

co jsem si tak postupně pročítal pravidla, tak fakt nevím, jestli jsem ten tým vybral vhodně..,úzkej kádr, přijde zranění, pokles formy a fakt se mi nechce s napětím sledovat zápasy Alžírska a Íránu

jak se znám, tak ještě zítra to zase celé překopu, takže ještě času dost...

Reagovat
Swarley

jako výrazné plus mé současné sestavy beru to, že počet hráčů Íránu je sice na maximu, ale kvótu Alžířánů jsem ještě nanaplnil, takže to docela vidím optimisticky a začínám hovořit o širokém a vyrovnaném kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, da sa pracovat este aj s Hondurasom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja se s tim zas sral znova pred par hodinama a stravil sem nad tim vic casu, nez puvodne.

Reagovat
smazaný uživatel

JAj to sa bavite o nejakom elitarskom asi co

Reagovat
smazaný uživatel

fungujou vam je transfery? me uz ne

Reagovat
fantomas

Ony takle občas blbnou, což (podle mě) značí, že na něčem zrovna pracujou. Teď např. přibylo, že si už můžeš prohlídnout opravdu celej seznam účastníků ligy a ne jen top10.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero - Aurier, Ramos, Kompany, Omeruo (Papastatopoulos) - Iniesta, De Bruyne, Di Maria (Kroos) - Messi, Lukaku, Muller

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar-Pepe,Mertesacker,Garay(Janmaat)-Iniesta,Kroos,Cabaye,Di maria(Bentaleb)-Neymar,Fred,Vargas(Lukaku)

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Garay, Spahic, Sokratis, Aurier - Matuidi, Oscar, De Rossi - Messi, Dzeko, Podolski

1. náhradníci

obrana: Morishige

záloha: Jermain Jones, Bentaleb

útok: Vargas

Reagovat
Staenly10

Fakt musim mít těch 23 hráčů? Nemůžu míň?

Reagovat
smazaný uživatel

To by jaksi totálně zmršilo celý princip tý fanty no.

Reagovat
Staenly10

Jo, to je jasný. Jen mě zmátlo pár některejch komentářů...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tady to fakt neukecáš

Reagovat
Staenly10

Víš co se řiká... Kdo nic nezkusí, nic nemá.

Reagovat
Counter

Ale db18 měl pravdu, už se v té EF lize objevuje čas od času nějaký tajemný cizinec

Reagovat
fantomas

To se v těch čtyřech stovkách hráčů, co tam nakonec nalezou, stejně ztratí.. u nich chápu, že je to sralo, když jich bylo beztak do třiceti, padesáti.

Reagovat
db18

to byl první ročník co jsme to hráli, bylo nás asi deset, z toho dva němci

Reagovat
db18

zatím je to 7% (u nás to teda bylo asi 16% )

Reagovat
db18

už je to skoro 1/10, a koukam, že když se zadá "fotbal" do vyhledávání lig, tak je ef právě na prvnim místě (nebo "euro" )

V počtu lidí je ta liga pak hned na druhé stránce

Reagovat
db18

btw. jaká se u mně ukazuje vlaječka?

Reagovat
Counter

německá?

Reagovat
db18

Pořád? Já jsem si totiž upravoval info na účtu - od minula jsem tam totiž měl místo pobytu Německo, tak jsem si to přehodil na Česko... tak se to teda neprojevuje (no, aspoň se pak budu líp hledat )

Reagovat
Counter

Ono se to možná projeví se zpožděním,že zatím ty ligy nemají moc dobře zmáknuté.

Reagovat
smazaný uživatel

vlajka mezinárodního moře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted.me.tak.napadlo, ze.mit Mignoleta v brane a na lavce mit Alzirce s Kameruncem za 1,5 milionu je asi dobra blbost

Reagovat
VdV

ten Alžírec+Mignolet k sobě asi ne, no...navíc Curtois

Reagovat
VdV

já zas nvm koho vylifrovat: Ramos-Perreira Maxi-Aurier-De Vrij-Von Bergen-Rojo a nahradit ho přicmrndávačem za 1,5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Prave o.toho Courtiouse jde, rano.mi to vubec nedoslo, ze je tez Belgican a nemel.jsem.to kdy zmenit, na.mobilu to nejde a ted jsem.prisel z prace a.vidim.vsude prace toho Courta...takze aha

Reagovat
VdV

však to změň, no obecně si myslím, že tohle bude přesně o tom, kdo to trefí jak s rozestaveníma a typama hráčů...někdo,kdo např hodí 4DM do základu, může klidně být velmi vysoko...anebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak, neboj zmenim, nesmim.jen zapomenout rano

Reagovat
VdV

máš čas, řekl bych do čtvrtka 22:00

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,poradite mi nekdo co je to ten re-type a screen name,porad mi to pise chybu a nejde mi se zaregistrovat.Predem dekuji za radu.

Reagovat
smazaný uživatel

screen name je něco jako přezdívka / nick... musíš tam zkoušet ruzný...s tím re-typem ti neporadím, nic takového jsem tam neřešil

Reagovat
Pinturicchio

Máte ještě někdo problémy s přihlášením? Včera OK a dnes se nemůžu přihlásit.

Reagovat
smazaný uživatel

přihlášení jde v pohodě teď, jen pořád v tý sekci my leagues nic nejde...

Reagovat
Pinturicchio

A blbo ti to už? Pokud jo, co ti napsalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsalo mi to nic, prostě se to jen načetlo a políčko meilu a heslo akorat bylo zase prazdny...a takle nekolikrat dokola..zkousel jsem to i v ruznych prohlizecich a porad stejny..a dnes rano to jde ok..tak nevím

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad se to vzpamatuje. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pise mi to re-type your password.

Reagovat
smazaný uživatel

musíš tam zadat heslo 2x a stejně ,ale to ti určitě došlo , jinak nevím čím by to mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz jsem zaregistrovanej,ale porad nemuzu najit na co kliknout abych se prihlasil a kde najdu ty hrace k nakupu,neporadi prosim nekdo prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff...jestli si se zareg. , přijde ti během chvíle meil,kde reg. dokončíš ( jinak ti nepujde hrat ). Až budeš mit dokončenou registraci, přihlásíš se znova na stránky fify, kde najdeš někdu tu hru. (máčkneš na ten obrázeček tvýho profilu třeba a pak už uvidíš McD fantasy ) .Už se nikam neregistruješ.V nabídce ,,transfer,, kupuješ hráče např...jinak vše už děláš v tý hře. V článku je i odkaz na Eurof.ligu, ten otevři a uvidiš modře join league...tak se prihlasis. Pak by se melo v sekci ,, my league,, ukazat ze hrajes tudle ligu,ale zatim jim to nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Howard - Nagatomo Pepe Ramos Marcelo - Sneijder Lampard Rakitic Hasebe - Kagawa Ronaldo

Lavička už tak veselá není

Reagovat
patas92

500. pro moje vítězství ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Jde změnit jmeno, abych tam měl napřiklad ,,vandertom" a ne svoje jmeno s přijmenim? Připadně kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, co s tim mate...

jinak dobrej forek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to je Olomouc?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevíš, jestli to jde nebo ne? Jsem to zřejmě posral při registraci :/

Reagovat
Kily

vpravo nahoře si klikni na toho panáčka a pak edit

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tam jde měnit ledasco ale ne ten nick, kurva

Reagovat
Counter

Popravdě nevím. Jestli změnu "Screen name" nenajdeš v úpravě profilu, tak jedině "cancel membership" a zaregistrovat se znova...

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to asi seru, stejne odsud z těch staršich každej vi jak se jmenuju, ale je to škoda.

Reagovat
Infi

Tomáš Vander?

Reagovat
smazaný uživatel

no, skoro ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

sestřih z MS 2010 na čt sport top...uplně to na mě dýchlo.Španělská haluz vše o gol, Melův zkrat v ČF, Forlanovy 3 krásný střely, Gyanova neproměněná penalta po Suarezově ruce, německej rodící se mladej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Tj dilema...mám napálit 11 superborců a nebo 17 průměráků , který ikdyž vystřídám mi nemusí zaručit více bodů ? Jaká ja vaše taktika ?

Reagovat
Kily

já do toho šel s tou první taktikou a nakonec se rozhodl, že to večer celé překopu a pokusím se vyzkoušet co nejvíc hráčů, ty ceny nejsou zase tak šílené, aby to nešlo poskládat na dvacet opravdu kvalitních hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já asi nedokážu Já do týmu vybral dá se řící malinko lepší průměr ( ne to nejdrazsi) . Evra 6M, Pogba 6M, Alves 6M, na hrot Karima apod...a zbývá mi kolem 23mil na 12 hráčů #shit

Reagovat
smazaný uživatel

jako mám 14 hráčů, tedy 11ku a k tomu golmana a 2 do pole ... ale jako pecka těžký .. chce to si s tím trochu pohrát .. někde ubereš 0,5, jinde ho přidáš, je to fakt minimum ... detaily hodně no ..

Reagovat
smazaný uživatel

To seskládání týmu není tak lehký, jak sem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Tomoro

jo jo zajebal jsem s tím hodinu a furt s tím nejsem spokojený

Reagovat
tomasinho

Místo učení to odpoledne překopu asi trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

já si zatím dělám bokem poznámky na papír, ale pokud chci pomýšlet na těch dalších 12 hráčů, budu ten základ muset o něco zlevnit, no

Reagovat
Tomoro

Ještě k pravidlům. Lze během kola libovolně měnit i formaci? (ze 4-4-2 na jinou atd.) a dále kapitánskou pásku můžu přehazovat kolikrát chci? (chápu, že tím ztratím ty dvojnásobné body) dík za odpovědi

Reagovat
Kily

u toho prvního jsme odpověď nenašli, ale nejspíš ano, kapitánskou pásku přehazovat můžeš, ale jenom k hráčům, kteří v daném kole ještě nenastoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Toho měnění formace se trochu bojím, že nepůjde, stejně tak se bojím, že bude občas haprovat odemikání hráčů mezi jednotlivýma "kolama" .

Reagovat
Counter

Snad jo a jo.

Reagovat
Tomoro

s tou formací je to poměrně klíčové no.. kdyby to nešlo zas bych to musel celé předělávat ale i tak dík za odpovědi

Reagovat
Counter

Byla by blbost, kdyby to nešlo. Nikde v pravidlech to nezmiňují. Nezbývá než doufat :-)

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím se mi to rýsuje nějak takhle ...

Buffon - Cácerés, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner - Asamoah, Pogba, Vidal ...

... pak jsem si uvěodmil, že bych musel hrát 4-6-0.

Reagovat
smazaný uživatel

A to fakt musis mat len hracov zo Serie?

Reagovat
Pinturicchio

No, ještě specifičtěji, jen z Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to podobný, jenom toho Vidala jsem si nevzal (kvůli zranění) a Barzu jsem už nemohl mít, poněvač mám jako třetího Itala Pirla. A místo Asy mám Pjanće, Bosna má lehčí skupinu než Ghana a to rozhodlo.

Reagovat
Fabregas@ole

Sagna/Debuchy?...

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

LLoris - Godin, Luiz, Alderweireld - Di Mária, Pogba, Touré, Hazard - Neymar, Aguero, Ronaldo Nějakých 100mega mi nezastaví

Reagovat
smazaný uživatel

jak si vyřešil lavici ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim nejhorším co tam bylo... Snad se nikdo nezraní... akorát přemýšlím, že pořídím ještě jednoho kvalitnějšího gólmana, výměnou např Touré - Cabay

Reagovat
VdV

nikdo nezraní, nevykartuje, nebude z formy, nebude vytlačen ze sestavy po 1.zápase, kde fatálním kiksem nebo hrozným výkonem zaviní prohru

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš, taky jsem vsadil na risk 11 borců a zbytek odpad

Reagovat
Kily

+ ty lepší týmy mohou mít po dvou zápasech jistý postup a v posledním utkání ve skupině budou své hvězdy šetřit

Reagovat
VdV

přesně, nehledě na to, že takovej teď plácnu Sakho udělá kiks, zavidí pecku, špíl skončí remízou a už si nezahraje.Good Luck potom 3 zápasy v základu Iránec v obraně, pokud třeba nepůjde to rozestavení měnit.Ale každýho věc samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Pak postavíš írance obránce, u kterýho budeš vědět, že nenastoupí, abys minimalizoval škody

Reagovat
Rarášek

Něják jsem nenašel změnu nicku? To už to nejde? Ani v tom edit tam nikde nevidím "nick"

Reagovat
Counter

Je to pod názvem Screen name. Ale i tak nevím, jestli to jde změnit

Reagovat
Jajinek

Já jsem hlavně zvědavej, kdy hodlají zprovoznit tu sekci "my leagues".

Vůbec nevím, jestli jsem přihlášený do těch lig, kde jsem chtěl a nemůžu zjistit, kdo je hraje se mnou :)...no...mají ještě den.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, viděl jsem tě tam.

Reagovat
Counter

http://awesomescreenshot.com/0212ynbrf3

A jsi i v té elitní

Sice to není vidět přímo v "My leagues", ale když si ty ligy vyhledáš (tzn. klikneš na odkaz, kterým ses tam přihlásil, nebo si je najdeš ve vyhledávacím okénku), tak se tam najít můžeš.

Reagovat
Jajinek

super, díky

A ještě dotaz, co je to za ligu to eurofotbal.cz kde je nyní cca 80 členů?

Reagovat
fantomas

Zakládal někdo na vlastní pěst.

Reagovat
Jajinek

aha, dá se z ní nějak odhlásit ? nemusím být všude

Reagovat
fantomas

Podle všeho nedá, když se tam ani sám sobě nezobrazíš já třeba ani nemůžu zrušit vlastní ligu, která je ted k ničemu. Ta administrativa je holt zatim dost vachrlatá.

Reagovat
Pinturicchio

Fantomasi, můžu se zeptat - psal preview k Nizozemsku, Blind má jistý základ?

Reagovat
Counter

Má.

Reagovat
fantomas

Jojo. V 5-3-2 nalevo, kdyby náhodou chtěl LVG hrát diamant jako jednou v přípravě, tak uprostřed zálohy.

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma.

Reagovat
Pinturicchio

PL fanoušci, jak to vypadá s Wilsherem? Základ / lavička?

Reagovat
Counter

Lavička

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, jeden z mála mně sympatických Angličanů. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

základ

Reagovat
cristiano.K.

nejspíš lavička

Reagovat
nani92

základ lavičky

Reagovat
Wolklor

J. Cesar - Godin, Cahill, Kompany - Hazard, Toure, Schweinsteiger, Dzagoev - C. Ronaldo, Suarez, Messi (c) .. a lavička odpad + Bentaleb

Reagovat
vacin

Karnezis (Romero) - Ramos, Zabaleta, Papasthopulos (Torosidis) - di Maria, Misimovic, Cabaye, Pogba (Hazard), Neymar, Lukaku, Griezmann (Feghoulli)

Reagovat
Rarášek

Countere, ty něják může vyhodit někoho z tý ligy?

Reagovat
Counter

Zdá se, že ne.

Reagovat
Rarášek

To je na prd, kvůli tomu nicku jsem si zařídil další ůčet.. a ten předchozí tam zůstal

Reagovat
Counter

Můžeš zkusit "Cancel Membereship"

Reagovat
Rarášek

Já to právě zkoušel, zrušil jsem ho normálně, ale v tý lize je furt napsanej.

Reagovat
Counter

Tak to možná zmizí časem.

Reagovat
smazaný uživatel

a musím mít těch 23 hráčů nebo třeba jen 20?

a body se sečítají teda po každým kole ? chápu dobře..

Reagovat
Jardin

Ano, musíš mít těch 23 hráčů širší nominace.

Reagovat
Counter

Musíš jich mít 23. Body ti vždycky udělá jen jedenáctka, body vystřídaných hráčů mizí do nenávratna, a ano, máš je vždycky za každé kolo, přibývají postupně.

Reagovat
smazaný uživatel

a sestavu si teda můžu měnit po každým kole uplně jinak. chápu dobře?

a počet střídání v jednom kole neomezen?

díky

Reagovat
Counter

Chápeš to dobře. Akorát sestavu si pořád skládáš z těch samých 23 lidí, které si vybereš na celou skupinovou fázi.

Reagovat
cristiano.K.

super, pod každým duelem bude "ten musí dát gol, mám ho ve fantě"

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je to zdarma

Reagovat
Counter

Jestli to má být otázka, tak ano, je to zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kolik máte reálně využitelných náhradníků ? nepočítám Íránce a Alžířany, kteří si nejspíš ani nekopnou. já 3

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
Side

9

Reagovat
smazaný uživatel

proč by si íránci a alžířané neměli kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ty repre nesleduju, ale pochybuju, že ti hráči (teda aspoň co mám já za 1 mega) budou v základu, možná snad Bentaleb. Ale tak doufám, že třeba Delgado nebo J.Palacios z Hondurasu by tu šanci dostat mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

taky tři .. golman Romero zatim, ale budu ho točit před druhým kolem a k tomu dva hráči do pole .. Vertonghena s Džekem, uvidí se, jak zahrají předchůdci v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem hodně přemýšlel nad náhradním gólmanem. Ještě musím promyslet jestli se to vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem uvažoval nad Llorisem či dokonce Curtoisem, ale potřeboval jsem i minimum ušetřit do pole .. zvolil jsem v jednotlivých kolech takové zápasy, kde předpokládám, že by týmy mohly mít nulu, ale jsou to jen mé domněnky, že .. ... každopdáně takový Romero mi zůstane po většinu turnaje tipuji

Reagovat
Rarášek

Asi 4 Aldeiweireld, Kolasinac, Gervinho, Mertens..těžko říct , možná i Cillessen a Slimani

Reagovat
db18

10... 2 hráči asi hrát nebudou, ale to už mi nezbyl rozpočet

Reagovat
smazaný uživatel

taky jenom 3 (Morishige, Jones, Vargas)

Reagovat
Infi

0, sázím na invincible 11

Reagovat
smazaný uživatel

na každej post mam jednoho solidniho nahradnika...Fernandez, Pjanič, Mitroglu, ale tam pujde na lavku Lukaku, kdyz hraje pozdeji.

Reagovat
Staenly10

Proč sakra už nemůžu peřstupovat? Reskeptive můžu, ale dkyž chci někoho prodat, tak to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

hned se neprodá, musíš to potom dole potvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

to je divný mě to jde....musíš jít do transfer a tam za toho hráče musíš rovnou nakoupit jiného a potvrdit

Reagovat
Staenly10

Hmmm..Chybí mi poslendí dílek do skládačky. Koho byste brali z dvojice Sterling x Shaqiri?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro Shaqiriho .. větší jistota ve své zemi, větší tahoun a rozhodně větší šance se ve skupině s týmem prosadit ... .. za mě palec pro něj ..

Reagovat
Staenly10

I když bych z heldiska sympatií vzal radši Sterlinga, tak hlavně kvůli tý pozici v týmu zvolim Shaqiriho, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vzal Sahqiriho, ale je to hodně subjektivní názor, protože Sterlinga nesnáším ja mám zase dilema mezi Griezmanem a Benzemou

Reagovat
Staenly10

Tak Benzema má jistější místo v sestavě, tak asi jeho..Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema laboruje/laboroval se zraněnim.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to složité .. Benzema je větší jistota základu, ale dražší .. Griezmann není tak jistý, ovšem cena super a před MS i hraje dobře .. o místo si říká, takže je to dobré dilema .. několik takových jsem taky měl a pak si to chce prostě říct ten a mít ho! .. jistější varianta Benzema, určitě i pár bodíků nasbíra .. riskantnější Griezmann, ale dle mě taky bude dobrým žolíkem ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych uštřil 2,5 mega no už takhle mám ten útok hrozně nabitej...no uvidím ještě každopádně díky.

Reagovat
Pinturicchio

600. pro parádní MS a mé vítězství ve Fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Cillessen - Bruno Alves, Najar, Brahimi, Bentaleb, Immobille

Slušná lavice

Reagovat
smazaný uživatel

Alves a Immobile .. to je paráda .. kvalitní hráči, dá se říct ..

Reagovat
smazaný uživatel

hele a hodil by se mi názor na tohle...Guarin nebo Matuidi popřípadě Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi nebo Pogba .. určitě bych volil Francouze ,, oba dva středáci, kvalitní, v přípravách dost hráli, Matuidimu se dařilo o kousek lépe .. já bych byl pro něj .. ale tohle už je o názoru, Pogbu považuji taky za jednoho z dobrých fotbalistů ..

Reagovat
smazaný uživatel

já ve skupinách věřím právě jak Francii, tak Kolumbii, tak je to pro mě docela oříšek, ale asi dám toho Matuidiho, jelikož už mám Cuadrada... každopádně dík za názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli když si nakoupím hráče, potvrdím to, je možnost pak hráče ještě prodat a koupit jiný ? Popřípadě do kdy ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Je...do zítřejšího prvního zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

No, uděláš nominaci, pak máš tým .. chceš měnit, tak prodáš, nakoupíš místo nich jiné, potvrdíš ... tohle můžeš dle mě opakovat do začátku turnaje .. pak se na skupiny uzavře myslím ..

Reagovat
Kily

do zítřejšího večera, než ve 22 hodin začne první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem !

Reagovat
smazaný uživatel

Victor - de Vrij, Tzavellas, Lovren - Willian, Fernandihno, Lulic, Pogba - Bony, Džeko, Cavani

náhr.: Karnezis, Haghighi - Garay, Aurier, Akpa, Alderweireld - Mikel, Palacios, Bentaleb, Rahmani - Feghouli, Dejagah

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz: co když mi nahraje de Vrij 8 bodů, pak ho vyměním za garaye,ale ten nahraje jen 5, tak je zase vyměním před koncem kola,tak bude mít de Vrij pořád 8 bodů nebo se mu to smaže, protože sem ho vystřídal?

Reagovat
db18

dovnitř můžeš vystřídat jenom hráče, který ještě nehrál, takže by si měl 5 bodů za Garaye

Reagovat
smazaný uživatel

takže de vrij už by pak vůbec nemohl použít? nebo před 2. kolem by ho tam zase mohl šoupnout?

Reagovat
Kily

jo, na druhé kolo už jo, zpátky do sestavy v prvním kole už ale vystřídaného hráče vrátit nemůžeš

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

díky, já to teďkom budu hrát poprvé, takže jsem v tom tak trochu greenhorn

Reagovat
smazaný uživatel

Vrijovi se to smaže.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho, co jsi psal, ti zůstane 5 bodů za Garaye .. můžeš jen měnit hráče, kteří ještě nenastoupili v daném kole ...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík za info, celkem důležité :D

Reagovat
Swarley

když daného hráče takhle vystřídáš, tak se ti přesune na střídačku a tam už ti neudělá žádné body...8 bodů ztratíš a bude ti bodovat jen ten hráč, kterýho si za něj dal, čili Garay...zpátky už si Vrije dát do základu nemůžeš...

až bude začínat 2. kolo, vše bude jako na začátku, jako v prvním kole...znova si postavíš základ podle toho, kdy ti kdo hraje a zase máš možnost dostřídávat po jednotlivých dnech...

Reagovat
Rarášek

VELAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Mangala Kompany Hummels

Hazard Pogba Pjanic Draxler Lulic

J.Martinez Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

+ Striedacka ( Cuadrado,Bentaleb,Kokorin,Clasie,Zieler,Mesbah )

Reagovat
smazaný uživatel

ten Howard je tam hrozivý .. bál bych se toho .. proti Němcům a Portugalcům, ani tu Ghanu nemůžeme vynechat .. takových 8 kousků za skupinu klidně může mít .. a nebo se taky pletu, každopádně změnil bych si ho radši

Reagovat
smazaný uživatel

A za koho podla teba ?? a ten zvysok co hovoris ?? Akurat som vymenil Lulica s Cuadradom .. Takze Lulic je na striedacke

Reagovat
smazaný uživatel

no promiň teda, že jsem se vůbec ozval .. jen si tam toho Howarda teda nech ..

Reagovat
db18

Dotaz: jak to bude se sestavou, když ještě neskončilo 1. kolo, ale už začlo druhé kolo? (Brazílie pak hraje nějak divně )

+ hráče můžu dát do sestavy do doby než začne jeho zápas, nebo to musim udělat už třeba 2-3 hodiny před zápasem (tj. než budou známé sestavy týmů)?

Reagovat
Swarley

lol, ono to fakt je...jaktože Brazílie hraje 17. už druhé kolo a Rusko dohrává 1. kolo 18. ?

Reagovat
db18

dokonce až tak? já si jen všiml, že Brazílie hraje 2. a ten den se ještě něco dohrává...

...tak nevim, jestli to bude řešený přes to "1st stage" x "2nd stage" nahoře nebo jak...

Reagovat
Swarley

jakože fakt tam možná naskočí nějaká možnost si přeskočit do druhého hracího kola a tam si jakoby nastavit novou sestavu na další kolo...ale tak to by byl dobrej zmatek

Reagovat
Kily

u My Team tam nad samotnou sestavou jsou vypsaná všechna kola, jenom ještě nejsou otevřená

Reagovat
db18

Ok, tak snad ale budu v tom mít bordel

Reagovat
Swarley

jj, to je v pohodě...

Reagovat
Swarley

a půjdou změny formace? tam mě trochu mate to nastavení formace...takže jestli mi půjde během kola s tou formací hýbat a střídat útočníka za obránce...

Reagovat
Kily

to asi zjistíme až zítra večer

Reagovat
Swarley

na to jsem fakt zvědavej, to by byl taky docela zajímavej zádrhel

Reagovat
fantomas

Eh

Reagovat
db18

http://abload.de/img/wcooi9o.jpg

Brazílie už bude hrát 2. zápas ve skupině, Rusko po konci utkání Brazílie odehraje svůj 1. zápas ve skupině

Reagovat
fantomas

Však já ti věřim

Reagovat
db18

já myslel, žes mně nepochopil

Reagovat
fantomas

Nepochopil sem spis poradatele, ale unahlil sem se. Kily ma pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

tam s tou kolizí nic nebude, prostě jenom druhé kolo začne dříve, než skončí to první. Sestava by se měla dát měnit do začátku zápasu, před druhým kolem tam jednoduše nasypej hráče, jejichž týmy jsou ve skupinách A, B, C a D a hrají tak první s tím, že kdo selže a nahraje málo bodů, toho hned vystřídáš

Reagovat
Kily

jo aha, oni to druhé kolo ještě nemají otevřené, tak to snad otevřou ve chvíli, kdy začne kolo první

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

z těch lepších hráčů:

Cesar

Ramos, Nagatomo, Abate, Srna, Manolas

Coadrado, Di Maria, Hazard, Ozil, Matuidi, Bentaleb

Aguero, Džeko, Lukaku

pořád se nemužu rozhodnout, jestli hrát 4-4-2 nebo 3-5-2. Kdo udělá víc bodů, obrana nebo záloha?

Reagovat
db18

nejvíc bodů očekávám od záložníků, co budou hrát v obraně

a já mam zatim 3-4-3, ale už začínám přemýšlet o tom, že přejdu na 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem měl 3-4-3, ale utočnici dostavají body prakticky jen za goly + asist., takže pokud nedaji gol, mužou vyjit na prazdno.. zaloha muže ziskavat miče a je tam větší pravděpodobnost blokovani nebo centru.. obrana bude asi ještě o něco víc blokovat, ale zase větší pravděpodobnost faulů, karet a vlastních golů

jak nad tím tak přemyšlím, asi pujdu to 3-5-2 když neni ani bodove zvyhodnění golu obrance.

Reagovat
db18

záložník právě dostane víc bodů za odebrané balony ne?

Reagovat
smazaný uživatel

založník i obrance dostavaji 1 bod, ale obrance až za dvě odebrání.. těžko říct, kdo na tom dokaže nakonec vic vydělat.. třeba takovy Hazard moc míčů odebírat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát ozil v základu?

Reagovat
db18

nejspíš jo, je to Jogiho oblíbenec - otázkou ale je, jestli bude na AM nebo na hrotu...

Reagovat
Amarino

Line-up: Boubacar BARRY - John BOYE, Hector MORENO, Marcos ROJO, Harrison AFFUL - Angel DI MARIA, Mohammed RABIU, Edison MENDEZ, Juan QUINTERO - NEYMAR, David VILLA.

Substitution: Asmir BEGOVIC, Orestis KARNEZIS - Toby ALDERWEIRELD, Allan NYOM, Konstantinos MANOLAS - Yacine BRAHIMI, Mensur MUJDZA, Senad LULIC, Emilio IZAGUIRRE - Sofiane FEGHOULI, Fabrice OLINGA, Dimitrios SALPINGIDIS.

Je pravda, že ještě asi zasáhnu do mého reprezentačního výběru

Reagovat
Pinturicchio

(Snad) poslední dotaz, když už si vyberu tým, potvrdím soupisku, můžu ji bez jakéhokoliv postihu měnit až do výkopu prvního zápasu?

Reagovat
Kily

jo

Reagovat
Pinturicchio

Dík.

Reagovat
fantomas

Jinak k tomu postihu - tady se body za transfery nijak nestrhávaj... kde by se strhávaly, tam tě to k tomu přestupu ani nepustí.

Reagovat
Pinturicchio

No, zatím takhle ...

Buffon - Blind, Lovren, Barzagli, J. Pereiera - Di Maria, Pjanic, Candreva - Benzema, Lukaku, Aguero

... seru se s tím několik hodin a už bych to zase měnil.

Reagovat
Amarino

Vždyť máš základní jedenáctku za 70M! Co ten zbytek 12hráčů za 30M? To tam máš samé íránce a trenéry? Nebo jsi dostal od ropáků bonus na tým za 200M?

Reagovat
Pinturicchio

Přejmenoval jsem svůj stadion na Fly Emirates Dzihád FORZA PSG Samsung Puma Stadium.

Reagovat
Amarino

Stačil by podle mě Sepp Blatter FIFA Stadium

Reagovat
Pinturicchio

Měl zájem, ale jsem si říkal, že se radši zaprodám petrodolarům, než takovému volovi.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom? Taky mám 14 hráčů za 89 milionů a zbytek Íránce, Alžírce a hráče Hondurasu ..

Reagovat
Amarino

Takový postup mě zkrátka nenapadl Holt tomu ještě pověnuju trochu času, přec jen, MS je jednou za 4 roky

Reagovat
Jajinek

Super...doufám, že hodně lidí bude zastávat tento trend a po skupinách už nebudou představovat konkurenci, páč jim ve 3. kole bude hodnocena polovina kádru

Reagovat
smazaný uživatel

je to o názoru .. pár hráčů mám na střídání, z těch lepších 3, mohu to prohazovat .. jestli někdo udělá super 11ku a dostane za ni dost bodů a pak ve třetím méně a někdo za ne tak výrazné hráče méňě bodů, může to být v konečném důsledku různé ... jen hlupák si myslí, že ví, kteří hráči budou hrát i poslední kolo

Reagovat
Jajinek

no právě že to nikdo neví a proto je obrovské riziko mít málo hráčů na střídání

Reagovat
db18

taky jsem to ještě dneska asi po 3. měnil... a to jsem si sestavil tým hned jak to otevřeli, tak doufám, že jsem ty správný koně nevyhodil

Reagovat
Pinturicchio

Já už povyhazoval celý tým a nechal tam jen Buffona a Barzagliho. , ... ale asi to risknu a udělám hvězdný tým a náhradníci budou nosit vodu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

podle me staci mit na kazdou pozici jednoho nahradnika kterej by mel hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzu sem měl taky, ale mam strach, že italove vyhoři sakra tak jsem tam šoupnul levnějšiho Vertonghena

Reagovat
Ángel di María 22

Tak se taky podělim..

Julio Cesar - Rojo, Ramos, Marcelo - Cabaye, Pogba, Di María, Matuidi - Messi (c), Fred, Pedro

Na lávce ze schopnejch hlavně alžířani Mbohli, Medjani a Bentaleb + De Bruyne a Lukaku

Reagovat
fantomas

Vida, seš asi první v týhle diskuzi, co použil spojení "schopný alžířani"..

Reagovat
Ángel di María 22

Třeba ještě postoupí viď, a jsou fakt levný a měli by hrát základ

Reagovat
fantomas

Však já tam mám k obligátnímu Bentalebovi ještě jednoho regulérního žolíka no.. a na M'Bolhiho taky regulérně sázim. Z Afričanů jim obecně věřim nejvíc, tak co bych se jim bránil.

Reagovat
fantomas

všechno regulérně

Reagovat
smazaný uživatel

smi vyfouk koment blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

škoda, že je Alžírsko až v poslední skupině a ne někde v těch prvních, takhle už budou karty v daném kole rozdány jasně a třeba se na ně nakonec ani nedostane

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

To neni moc šťastný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam podobnu

Reagovat
Pinturicchio

Btw, ještě se zeptám, berete ty hráče tak, aby ten tým fungoval i v reálu, nebo to tam prostě flákáte od oka?

Reagovat
db18

od oka, podle toho od koho čekám nejvíc bodů a můžu si je dovolit

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak jsem magor asi jen já, jsem nechtěl v týmu Di Mariu a Iniestu, protože by oba museli hrát LCM.

Reagovat
Liveral

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

V reálu ale jo, beru to tak, že radši osm nadstandardních hráčů než čtyři hvězdy a zbytek průměráků.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Odoka. Třeba obránce mám samý beky, který budou imho bodovat víc jak stopeři.

Reagovat
fantomas

To hodně záleží na týmu teda

Reagovat
Kily

nemusí, sice něco naženou na centrech, ale u stoperů zase bude větší pravděpodobnost zablokované střely

Reagovat
fantomas

A gólu ze standardky.

Reagovat
Kily

u toho mi vadí, že má hráč za gól pět bodů a je jedno, jestli jde o obránce, záložníka nebo útočníka, až bude třeba ušetřit, tak jde jako první pryč gólový obránce a za naspořené peníze se místo něj pořídí produktivní útočník nebo záložník

Reagovat
fantomas

Tak.. gólový obránce on to u něj pořád bude spíš bonus. Já mám teda stopery jen dva, ale to zrovna fakt z týmů, kde se dá čekat málo inkasovaných gólů, zablokovaný střely, interceptions a teprve vrchem i ty nebezpečný standardky...

Reagovat
db18

Já mam teda tři, ale jeden je ve fantě veden jako záložník

Reagovat
Counter

Matip?

Reagovat
db18

z Hondurasu, Matipa nemam rád

Reagovat
fantomas

Izaguirre

Reagovat
db18

Reagovat
Counter

Podle mě ale Izaguirre nebude hrát na stoperovi (jak uvádí alegre), ale na kraji obrany (jak uvádí Michael Cox). Takže si ho tam nepočítej :-P

Reagovat
fantomas

Heh, to je uplně jasný, že bude hrát nalevo. Ale nebudu spoilerovat preview.

Reagovat
db18

Hm, tak v tom případě mám jen dva stopery

Reagovat
db18

Jo, třeba v Německu to je jistota no

Reagovat
Counter

Vůbec, stopeři budou bodovat víc

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris-Jagielka,Garay, Aguilar-Dembele,Mikel, Sneijder,Milner-Griezmann,Villa,Mirallas.

Na lavičce Ochoa-de Vrij,Moras-Gago,Pena,Meireles-Ayew zbytek je jen do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Arctic Monkeys

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagoeva nebo Jermaina Jonese??

Reagovat
smazaný uživatel

Dzagoev ma zdravotni problemy...ale nevim tezka volba.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. to jsem třeba nevěděl.. asi tam teda nechám jonese

Reagovat
frankiefcb

Já jsem vyrazil Dzagoeva, v obraně McGowana zbytečně drahý (budu používat macxicmálně 6 stoperů) a Motinga z Kamrunu v útoku. Místo nich jsem si vzal Salihoviče, Kokorina a nějakého iranského šmudlu do obrany za 1 meloun.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat si vypíchnout pravý nebo levý oko??

Reagovat
smazaný uživatel

takže 50:50 říkáš, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš, že bych si radši nechal obě oči

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemám dost peněz

Reagovat
smazaný uživatel

No za 4,5 se tam dá imho najít poměrně dost lepších alternativ

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak poraď

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinak, Eyong Enoh, Fer, Amorim, Matip, Makoun... Pffff, těch je!

Reagovat
smazaný uživatel

z bláta do louže

Reagovat
cristiano.K.

Jedinak musí být jasná volba

Reagovat
db18

Gago, Mbia (lepší Jones, jinak karty by měl sbírat asi stejně ), Lulic, Yamaguchi...

+ se docela vyplatí prolézt repre Hondurasu (a když máš 4,5 k udání, tak se možná ještě koukni na repre Uruguaye, jestli neseženeš někoho pro základ)

Reagovat
smazaný uživatel

Yamaguchiho raději než Hasebeho?

Reagovat
db18

Hasebe by měl mít víc zadržených balonů, ale asi je taky dražší ne? Jestli ne, tak bych asi spíš bral Makota

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že to sou přesně "recovered balls", tak bych to viděl spíš na dynamičtějšího Yamaguchiho teda.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
fantomas

(A hlavně Hasebe zmešká minimálně první zápas.)

Reagovat
db18

...to mi uniklo, tak teda jo no

Reagovat
db18

a teda v čem by měl mít dynamický hráč výhodu oproti konstruktivnímu štítu?

Reagovat
fantomas

No pokryje větší prostor, bude se aktivnějc podílet na presinku -> vynutí si na soupeři víc balonů. Podle mě jednoduchá rovnice. Ale je fakt, že pokud se do "recovered balls" počítá i přerušená trasa přihrávky, čimž si nejsem jistej, pak by to mohlo vyjít nastejno a pořádně by se moh přiživit i jistič Hasebe.

Reagovat
db18

já bych řekl, že pokud se po přerušení trasy přihrávky dostane k míči spoluhráč (japonec), tak by se to počítat mělo... (ale taky nevím, jak to budou brát statistici na fifa.com)

Reagovat
Counter

Já teda čekám, že to mají na starost Opťáci.

Reagovat
nani92

čo tak to hrať sám, hm??

Reagovat
frankiefcb

Já toho Dzagoeva radši vyhodil.

Reagovat
hefy

Dzagoev ti nebude hrát a Jones neudělá body.

Reagovat
smazaný uživatel

S dovolením bych se taky přidal: Courtois - Abate, Hummels,Ramos,Ricardo Rodriguez - Cuadrado,Matuidi,Rakitič Hazard -Džeko,Peralta .... zatím, ještě tu zálohu a útok

Reagovat
nani92

Lloris - Coentrao, Vertonghen, Baines - Di Maria, Pogba, OEzil, Hazard - Neymar (c), Sturridge, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

mam dotaz na znale, jak bude odhadem dobry james rodriguez? mu docela verim, ale nelibi se mi ta jeho cenovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jeden člověk ti tu odpověděl, ale vyšlo mu to jako nový komentář VdV 16:49

Reagovat
smazaný uživatel

jeste, ze tu mame podobne pozorne borce

Reagovat
smazaný uživatel

wtf bystrozor

Reagovat
cristiano.K.

hrát to nebudu,ale kdyby se někdo chtěl přiživit na mém umu, tak může

Begovič- Lichsteiner,Sakho,Cahill,Marcelo-Shaqiri,Gerrard,Ki,Kovačič,Gervinho-Sturridge

Reagovat
Jajinek

Všichni sem hází ty základní sestavy, ale já si prostě myslím, že nejvíce klíčová je lavička. Vzhledem k tomu, že se nemůže soupiska měnit, tak v důsledku výpadku ze sestavy, zranění, kartám, či šetření hráčů před osmifinále prostě klidně půlka vašeho základu nemusí poslední kolo ve skupinách hrát. Nehledě na to, že vzhledem k rozdělení kola do pěti hracích dnů nejvíce bodů člověk nahraje tak, že prostě bude jenom a jenom střídat

Reagovat
smazaný uživatel

ale to se ti nesčítá, nejvíce bodů dostane ten, jehož 11 hráčů na konci prvního kola bude mít největší počet bodů ... reaguju na tebe, protože jsi reagoval na mě výsměšně .. ale sám nevíš, jak to bude .. to nikdo, zatim jen lidi spekulují .. však ukaž sestavu, jestli se nebojíš .. a´t se to zhodnotí ...

Reagovat
Jajinek

no jasně že nesčítá...ale když mi první den někdo nahraje málo bodů, tak ho prostě vystřídám za někoho na lavičce stejně kvalitního, a to udělám klidně 10x za kolo

Reagovat
VdV

On nemysli scitani.ravdu. ma recht v tom, ze kazdej si mysli ze utok za 30M nasype 10golu ve skupine a 10 asiatenci.To je utopie.Mnohem lepsi je to mit cim stridat urcite nez nemit.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nemám teda jasnou představu o nějakym základu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas nevěřim těm střídacím taktikám....podle mě je lepší lžička medu než kýbl hoven...ale uvidíme no

Reagovat
Jajinek

no statisticky máš větší pravděpodobnost, že ti zazáří více hráčů z 22ti než z 11ti

Reagovat
Kily

já docela jo, už jenom u obránců máš solidní pravděpodobnost, že když jich protočíš šest nebo sedm, tak ti tři nebo čtyři udrží čisté konto a máš parádní základ do hry. Rozhodně mi to přijde přijatelnější, než tam nacpat tři drahé s tím, že čisté konto z nich nakonec udrží jenom jeden, žádný nedá gól a nebudeš mít skoro nic

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete tady přestat radit?

Reagovat
Kily

klid, nikdo zatím neví, že tyhle rady budou zítra zpoplatněny a já začnu vybírat příspěvky podle seznamu, který tady mám

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Hoven no fakt sem zvědavej na vyhodnocení souboje těhlech filozofií potom.

Reagovat
fantomas

(Nicméně rád bych podotknul, že dlouhodobě úspěšný fanta playeři na podobných turnajích se shodujou na hovnech zatim.)

Reagovat
smazaný uživatel

Moc fant jsem neodehrál, ale mít na minulém MS útok Muller, Forlan, Villa, což by při těchto cenách šlo, tak k tomu přihodíš Íránce za mega na lavičku a máš útok s pořizovacími náklady 30 mega a bodů, že tě nikdo ze silnou lavičkou nepředstihne.

Reagovat
db18

to by si ale musel vědět, že Müller takhle udeří, jeho můžeš srovnat tak s těma hráčema, co budou mít ostatní na lavičce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Podle letošních cen by Muller stál na minulém MS tak 6 mega a takový hráč ti bude na lavičce sedět jeden, dva, víc jich nenajdeš. průměr máš 4,3 mega za hráče, třemi za milion ti to stoupne na 4,85 ale to je pořád strašně málo, za to máš di Mariu a Íránce, nebo Pogbu a Hondurasana, čili jeden s potenciálem a druhej převážně pro okrasu.

vědět že udeří? to je prostě štěstí, které u těchto her při turnaji, jako je MS tvoří velkou část úspěchu. Něco jiného je to ve hře, která pokrývá celou sezonu.

Reagovat
db18

tohle ti ale pokryje všechny zápasy ve skupině, kde kluby s jistotou postupu po dvou zápasech docela často nechají někoho odpočívat, takže musíš doufat, že to neodnesou tvý hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Koho si mam predstavit pod slovy " dlouhodobě úspěšný fanta playeři" ?

Reagovat
Counter

Tys tehdy na EURu uspěl s úzkým kádrem hvězd? A i kdyby jo, tak stejně si tě podala holka...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim, ze jo. Ono to tehdy se 100 mega na 15 nebo 16 hracu stejne ani jinak neslo

Reagovat
Counter

Aha Jsem už nějak zapomněl, že tehdy to bylo jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus tam byly i volne prestupy mezi kazdym kolem a moznost wild card, takze clovek mohl nejak reagovat na vyvoj skupin. Takhle se muze stat, ze se mi po prvnim kole pulka hracu zrani a prakticky sem dohral uz na zacatku

Reagovat
fantomas

ME u21, EL, loňský Euro..

Reagovat
Pinturicchio

Díky všem za tohle vlákno, pánové, opravdu mi to usnadnujete, ... těším se na tu dnešní bezesnou noc.

Reagovat
Kily

já už se těším, až si k tomu před devátou sednu, v devět se mi bude chtít na pivo, v jednu přijdu domů a pak se na to buď vykašlu a nechám tu původní sestavu, nebo si s tím budu hrát tak dlouho, až se k té původní přiblížím, protože prostě budu chtít mít Kloseho, Ramose a Cavaniho

Reagovat
Kily

Podolského, ne Kloseho, ještě že ta vedra končí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

s lavičkou je problém v tom, že máš v průměru pod 4,5 mega na jednoho hráče, takže i kombinace Bentaleb-Ozil je dražší, než si na ty dva posty můžeš dovolit. a k tomu další věci. Kdo asi z té skupiny postoupí, kdo bude hrát základ, kolik má smysl mít hráčů z jednoho týmu apod.

Reagovat
doocetung

Asi se na to vyseru, to prostě nejde

Reagovat
db18

tak dej autofill a pak to jen lehoučce uprav

Reagovat
Counter

Reagovat
VdV

Podle me srovnatelnej s druhym krajem-Cuadradem.Mozna lehce golovejsi, ale zase je tozdil v cene docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som si práve porobiť zmeny v tíme a keď som chcel predať hráča, tak sa nedal, pretože sa nedalo kliknúť na "confirm transfer", stalo sa to už niekomu?

Reagovat
doocetung

kdo je jednička řecka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kernezis

Reagovat
smazaný uživatel

respektive Karnezis

Reagovat
fantomas

Nikopolidis.

Reagovat
nani92

Zeus

Reagovat
Counter

Sifakis

Reagovat
fantomas

Jako na Euru..

Reagovat
VdV

Kazdopadne budme vsichni radi a radujme se ,protoze sem prave nahlidl na tu seznamovskou fantu a to je totalni tragedie to hrat

Reagovat
smazaný uživatel

No teda...mi to přijde totál o ničem

Reagovat
db18

Reagovat
olis

Lloris - Barzagli, Kompany, Koscielny - Cuadrado, De Bruyne, Hazard, Di Maria - Balloteli, Messi, Vargas

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris / Alves - Koscielny - Coentrao / Iniesta - Cabaye - Di Maria - Cuadrado / Pedro - Messi (c) - Neymar

Reagovat
doocetung

aguero/higuain ? jsme absolutne bezradnýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo taky nehral moc připravaku, ma nějake zdr.problemy. Ale nevim jak je na tom momentalně.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar ( M'Bolhi, Haghigi) - Luiz, Ramos, Zabaleta (Baines, Nyom, Holebas, Pooladi) - ADM, Cuadrado, Bauhaus Mikel, De Bruyne (McKay, Najar, BENTALEB, Bedoya) - Džeko, Fred, Lukaku (Ayew, Djabou)

Ať už to začne!!! Měnit sestavu co půl hodiny je sice zábava, ale znáte tu o dědečkovi, jak měnil až vyměnil, že ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Bauhaus, Bentaleb

Reagovat
Pinturicchio

Koke se asi do základu nepodívá, co? VDB bude nejspíš konzerva s Xavim.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude no, Xavimu věřim.

Reagovat
doocetung

KONEČNĚ!!!

Benaglio,Karnezis

Kompany,Evra,Lichtsteiner,Sokratis,Aurier

Hazard,DiMaria,Matuidi,Shaqiri,Clasie,Bentaleb

Benzema,Higuain,Lukaku

Reagovat
fantomas

*Sifakis

Reagovat
Counter

*Chalkias

Reagovat
miky10

*Nikopolidis

Reagovat
doocetung

*Držteužhubis

Reagovat
Swarley

*panvtipkaris

Reagovat
doocetung

zato tobě se teda poved

Reagovat
doocetung

za to*

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
doocetung

no dobree, se zas tak nestalo ne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

hele tohle si vyřeš s tomasinhem, já na to nemám nervy

Reagovat
doocetung

co bych s nim mel jako resit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

děláš, jak kdyby to mělo být snad nějaké překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleba tam mám taky

Reagovat
doocetung

a kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Byl to boj...ale nakonec sem celkem spokojenej.

Lloris - Shaw, SIlva, Pepe - Hazard, Matuidi, Shaqiri, Valbuena - Sturridge, Lukaku , Drmič

a schopní náhradníci: Nagatomo, Herrera, Cuadrado....

Reagovat
rufus

Dost možná se to tady už řešilo, ale po odehrání základních skupin můžu vyměnit úplně celou sestavu nebo jen omezený počet hráčů? A za výměny hráčů se budou odečítat body?

Reagovat
fantomas

Uplně celou. Nebudou.

Reagovat
rufus

Díky a ještě jedna trochu předčasná otázka.. další změny v kádru budou možný vždy hned po skončení všech osmifinále, čtvrtfinále a semifinále? A tam už nějaký omezení počtu změn bude?

Reagovat
Counter

Mezi jednotlivými vyřazovacími boji budou neomezené přestupy.

Reagovat
rufus

To hned odpovídá i mojí druhou otázku. Takže to znamená, že není třeba hned od začátku stavět sestavu opatrně. Jestli si to dobře pamatuju, tak na EURO 2012 nějaký tyhle omezení byly.

Reagovat
Counter

Přesně tak. Akorát teda bude čím dál těžší udržet si nějak rozumně početný kádr, když budou v turnaji zůstávat už jen země s drahými hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy môžem meniť hráča, ktorý má nastúpiť? Napr. Mám brankára, ktorý má málo bodov a chcem ho vymeniť za iného, ktorý hra v nasledujúci deň o 18:00. To ho môžem zameniť 17:45 ? Keďže vtedy budem vedieť či bude jednička alebo nie...

Reagovat
Counter

Až do samotného začátku zápasu.

O něco zajímavější otázka pak je, jestli tohle půjde rozčlenit i do jednoho dne = jestli půjde střídat hráče, kteří hráli v 18:00, za hráče, kteří budou hrát o půlnoci téhož dne.

Odpověď na ni neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno, keďže pri každom hráčovi je odpočitadlo.

Reagovat
Counter

jojo, snad to tak vážně bude fungovat :-)

Reagovat
vrabejka

Kua 6 hráčů se mi do 100 milionů nevlezlo :D

Reagovat
cink

Co myslite?

Akinfeev

Boka - Aurier - Layun

D. Silva - Wilshere - Mertens - Di Maria

Gervinho - Neymar [C] - Emmenike

Reagovat
doocetung

hrůza, ale ani bych se nedivil kdybys měl víc bodů jak já s mým dream teaemem

Reagovat
cink

:D nevim co se ti nelibi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stejně jako všem, kdo sem podobné jedenáctky dávají, bych doporučil hlavně rozšířit si soupisku o co nejvíc schopných hráčů, aby neexistoval nějaký předem určený základ 11 vyvolených.

Reagovat
vrabejka

Ja ještě vybiram,ale budu rad kdyz se vlezu do limitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, kus som sa s tým ešte pohral a zmenil som to, snáď finálna verzia pre túto časť:

Bravo-Alba (Aurier)-Piqué-Godín-Rakitić-Sergio-Matuidi (Gargano)-Valbuena-Ney-Fred-Alexis

Čo poviete?

Reagovat
Counter

Vypadá to dobře, ale stejně se s tím nakonec budeš muset spoléhat na Bentaleba a spol. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu a obranu mám celkom kvalitne poriešenú aj na striedačke, útok je na tom už horšie, ale stále sú tam hráči, ktorí by mali hrať, samozrejme nie tak kvalitní. ..Bentaleb je istotka

Reagovat
smazaný uživatel

Valdez - van der Wiel, Badstuber, Oviedo – Ribéry, Gündogan, Strootman, Thiago, Reus – Falcao, Benteke

Vítězný tým!

Reagovat
Amarino

Ale byl by fakt dobrý a ještě by zbylo i na pár íránců

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden si tady přečte diskuzi a hned má chuť celej ten tým udělat komplet jinak....

Reagovat
Amarino

už do toho vrtat nebudu!

Starting line-up: JULIO CESAR - Ezequiel GARAY, Jose ROJAS, Marcos ROJO - Angel DI MARIA, Yohan CABAYE, Juan CUADRADO, Michael ARROYO - HULK, Karim BENZEMA, NEYMAR.

Substitution: Orestis KARNEZIS, Rais MBOLHI - Toby ALDERWEIRELD, Konstantinos MANOLAS, Pablo ARMERO, Hossein MAHINI -Miralem PJANIC, Nabil BENTALEB,

Bakhtiar RAHMANI, Hashem BEIKZADEH - Teofilo GUTIERREZ,

Abdelmoumene DJABOU VITEZ KU*VA!!!

Reagovat
vrabejka

Tak už sem to jakž takž dokončil Muslera, Assou ekotto, Godin, Guardado, Aurier, Xhaka, Shaqiri, Song, Suarez, Lukaku, Mehmedu Kapitán Suarez

Reagovat
vrabejka

Přidal sem se do spravne ligy Eurofotbal 530 členů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Tvl to jaktoze je nas tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč nějakej ten Kantor, nebo kdo je autorem toho článku, tam nedal heslo, který by se třeba i z EF pryč dostalo, ale né mezi nějaký Íránce... Kantor.

Reagovat
db18

Kantor ven!

Reagovat
Kowe

Reagovat
Counter

Klidně založím i soukromou zaheslovanou ligu, jestli ti to tak moc vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě, to už by v tom byl moc bordel, už takhle je tam tato, pak nějaká ef, co už založil někdo jiný a pak nějaká zaheslovaná pro pár místních elitních homosexuálů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ano, nenech se těmi desítkami senzacechtivých cizinců okolo rozhodit.

Reagovat
Amarino

Tvl dyt to tam je samý íránec, už jak na moji lavičce...co ten eurofotbal.cz, ten vypadá líp,. tam jsem se přidal taky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že obstojí s vysvětlením, že jsem se nenaučil na zkoušku, protože jsem tvořil tým pro MS?

Reagovat
Darren Fletcher

nehrám

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Darren Fletcher

ty padaj z diskusie a uc sa na skusku

Reagovat
smazaný uživatel

Já se učím, jen sem občas kouknu

Reagovat
Counter

Btw. už konečně v pravidlech opravili tu větičku se střídáními a smazali nadbytečné "not".

Reagovat
Swarley

ještě by tam mohli doladit ten zbytek, kterej nás zajímá

Reagovat
fantomas

Reagovat
VdV

No to je docela zasadni problem a velka neznama.V sobotu v 18:00 mi treba Jackson M. udela 2b, mohu za nej vymenit Cavaniho, kterej hraje ve 21:00?

Reagovat
Counter

[reagovat]

Uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taaaaakže:

Buffon - Garay, Bruno Alves, Chiellini - Hazard, Cuadrado, Pirlo, Cristian Rodriguez, Modrič - Ibiševič, Jackson Martínez, na lavičce Manolas a Mandžukič, nejlepší střelec MS :) a těch 13 hráčů musí na ty skupiny stačit

Reagovat
Kily

tak jak mi to původně na hvězdy + levné hráče trvalo deset minut, tak mi překopání na rovnoměrnou kvalitu zabralo pět

Reagovat
Kily

teď už to budu jenom 25 hodin upravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že vyhraješ. Tobě to přeju ze všech nejvíc a ještě Fantíkovi.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro 700.

Reagovat
smazaný uživatel

Já úplně vidím, že tu fantu nakonec vyhraje někdo z těch naplavených cizinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůůůbec, to nemaj šanci, Češi nejchytřejší přece

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl bych se zeptat když jsem dostal nějaký nápad na určitou Aplikac která by byla např možná stahovat do chytrých telefonů ale jde o to že nevím jak jí tam dostat např. na AppStore nebo kamkoliv jinam. Spíš bych se chtěl zeptat někoho kdo se v tomhle vyzná a mohl by mi poradit :-) Děkuji ( už sjem to sem jednou psal ale pak už jsem nedostal odpověd tak bych poprosil ješte jednou o tuto radu)

Reagovat
olis

nakodit ju vies?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne

Reagovat
Kowe

tak to bude těžký

Reagovat
olis

Daj mail ozvem sa ti

Reagovat
KnoxXx

Cillesen - De Vrij/Sokratis/Nyom/Zapata - Mbia/Gargano/Inler - Sanchez/Honda/Campbell (Karnezis/Lloris - Omeruo/Sadeghi/Medjani - Bentaleb/Matuidi/Rabiu/William/Di Maria - Dzeko/Slimani) (ma len stve, ze Karnezis/Navas su v jednej stvrtine (skupiny C/D), takze v poslednom kole hraju logicky v jeden den a v prvych dvoch kolach je to tak aspon v jednom pripade)

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Alves, Godin, Caceres - Pogba, Vidal, Hazard, Denisov - Muller, Mandzukic,Honda

Reagovat
smazaný uživatel

přidám se teda k vám:

---------------------Enyama---------------------

Aurier-------Sokratis---Alba-------Rodriguez

Cuadrado---Valbuena---Angél------Montero

-------------Aboubakar----Immobile------------

Subs.: Balanta, Vertonghen, Green, Najar, BENTALEB, Misimovic, J.Ayew, Kun, Ghilas

Reagovat
kiwwi

Kto chce tipovat na MS14, snazte sa to drzat len v ramci EF (tu to mozete rozsirit aj do inych sekcii), tak sa regnite na tomto webe: http://www.kicktipp.com

1) po regnuti sem: http://www.kicktipp.com/eurofotbal/

2) dejte "Become a member"

3) Tipuje sa v odkaze Placing tips

4) tipuje sa len na vysledok, nie presne skore, tj. tipy 1, 0, 2

5) nick si davajte taky aky mate na EF

Reagovat
madridcan

Az teraz som si vsimol tu anketu...Counter dava rozmanite ankety asi ako profilovky

Reagovat
Counter

Pff, aspoň je vidět, jestli má své opodstatnění tyhle články psát.

Reagovat
db18

12152 zobrazení a 580 členů v lize ti nestačí?

Reagovat
Counter

Zobrazení jsou relativní (každý z nás tam už naklikal třeba 50 jen kvůli diskuzi) a kolik z těch 580 členů jsou cizinci?

Reagovat
db18

...tak to se ale počet zobrazení aktualizuje až po nějaké době ne? protože když dám refresh nebo z článku vyjedu a pak najedu znova, tak se nic nestane...

A zřejmě už to bude přes 40 no, ale počítá se to těžko, když tam je Hefy za rakušáka (nebo co to je za vlajku) (a já už tam teda konečně mam českou vlaječku)

Reagovat
Counter

Nevím přesně, jak to tady funguje, asi se počítadlo aktualizuje v nějakých intervalech. Rozhodně to ale není x tisíc unikátních návštěvníků...

A taky je v anketě vidět, koho fanta naopak nezajímá. Což je vtipné, protože i přesto ten článek otevřeli

Reagovat
db18

...taky otvíráš článek jen, aby si napsal "EUROfotbal -_-"

Reagovat
Counter

No, to je pravda

Reagovat
fantomas

Btw proč že sme to neudělali tak, že se dá heslo do článku?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně založí i soukromou zaheslovanou ligu, jestli ti to tak moc vadí.

Reagovat
fantomas

Vidiš to, du na to

Reagovat
Counter

Ber to tak, že i díky přívalu cizinců si Eurofotbal hezky dělá reklamu. Patříme k jedné z nejnamačkanějších lig, které se budou zobrazovat i vysoko v žebříčku...

Reagovat
fantomas

Hmmm, reklama v takový Brazílii, k nezaplacení. Začnem jim tam na náký fórum sdílet i podcasty?

Reagovat
Counter

je to celosvětová reklama, už dobrých 650 000 lidí si tam při projíždění ligami může všimnout Eurofotbalu!

Reagovat
Counter

Jinak to pořadí na výsluní během MS bude samozřejmě dáno bodovým průměrem dané ligy. Takže záleží, jestli nám v tomhle ohledu cizinci uškodí, nebo pomůžou

Reagovat
madridcan

Mam to cele na picu, mozem to jebat...

Reagovat
madridcan

Ale vlastne uz ani ne...celkom pekne som to nakoniec poskladal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

to znám

Reagovat
icka

Neuer-Ramos,Silva,Cahhil,Coentrao-William,Iniesta,Modric,Di Maria-CR,Neymar

Reagovat
madridcan

Hmm...a na lavicke sedi asi jedine tvoj nick s P na zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

nene jen par alzirskych kluku ,Palacios a nejaci iranci

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - Guardado, Marquez, Medel - Kovačič, Schweisteiger, Maxi, Clasie - Messi, Neymar, Cavani

A JEDEM

Reagovat
Counter

http://9gag.com/gag/aPvqOBR

Tohle je naprosto boží Jak by to vypadalo, kdyby Anglie vyhrála MS...

Reagovat
eden_h

LLoris - Coentrao - Varane - Hummels - Shaw - Rakitic - Henderson - Alonso - Suarez - Sanchez - Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

jaks poresil lavicku ?

Reagovat
eden_h

Zieler - Almeida - Gago - Palacio... Ostatok Honduras, Alzirsko, Iran

Reagovat
fantomas

Wow, mít mezi náhradníky náhradníky z favorizovaných týmů, tomu řikám luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Gago hrát nebude ? ja ho mám taky jako žolíka jinak sice sem říkal to s tou lžičkou medu, ale se 4ma obráncema bych se asi bál do toho jít.

Reagovat
fantomas

Ne, Gago zrovna bude.

Reagovat
fantomas

Ty vole, tam ti snad ani těch 12 doláčů nemohlo zbejt.

Reagovat
eden_h

Možno to ešte "prohodim" ako Jirka Babica

Reagovat
VdV

Cesar/Karnezis/Mbolhi

Aurier/J.Alba/Rojo/De Vrij/Zapata/Nyom/Montazeri

Di Maria/Pogba/Gago/Gargano/Cuadrado/Palacios/Bentaleb

Neymar/Džeko/Lukaku/J.Ayew/Slimani

Reagovat
vrabejka

Přečo mi v eurofotbal lize nejde ukázat více jak 20 hráčů.?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se bude dít po skupinách holky ? Kolik hráčů půjde pak vyměnit nebo jak to bude fungovat ?

Reagovat
Counter

Půjdou vyměnit všichni, neomezený počet přestupů...

Zatím jsem to tam nepsal, protože je to zbytečné v tuhle chvíli řešit.

Reagovat
frankiefcb

Begovič, Vorm, Mbolhi - Vlaar, Godín, Aurier, De Vrij, Von Bergen, Medjani, Montazeri - De Rossi, Valbuena, Yamaguchi, Salihovič, Serey, Gago, De Bruyne, Bentaleb ( ) - Aguero, Ibiševič, Klose, Kokorin, JanahBakshk A už to nebudu měnit a základ má Vorm - De Vrij, Vlaar, Godín - De Rossi (c), Yamaguchi, Valbuea, Serey - Aguero, Ibiševič, Klose

Reagovat
smazaný uživatel

tři golmani ze zakladu je na muj vkus az moc velky luxus

Reagovat
frankiefcb

Vorm není drahý a Mbolhi taky ne. Tak proč ne A Begoviče mám rád a ta cena taky není šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbolhi jo....ten je zadara no

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, 3 gólmani, co hrají základ se dají sehnat dohromady za 6 mega, což je cena jednoho Muslery. Tak jakýpak luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale záleží, kolik dostanou fíků

Reagovat
Kily

nemusí, čisté konto je hodně vrtkavá věc a to hodnocení je nastaveno tak, že nemá moc velký smysl dávat ty nejlepší brankáře

Reagovat
Pinturicchio

Kily, prosím tě, nemáš po ruce odkaz přímo na bodování - co za kolik a tak?

Reagovat
Kily
Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Kily

jenom si nemůžu pomoct, ale dal bych i ruku do ohně za to, že když jsem četl pravidla poprvé hned po spuštění, tak tam za čistá konta obránců a brankářů bylo šest bodů

Reagovat
Pinturicchio

Mně se do toho plete ještě italská Fanta, takže v tom mám solidní guláš.

Reagovat
Counter

jj, upravujou to v jednom kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

však já osobně nemám ty nejlepší, do brankářů jsem investoval 12M a jsem naprosto spokojený .. pěkně si je protočím

Reagovat
Liveral

Kdo teda bude chytat u těch Řeků?

Reagovat
Counter

Poslechni si podcast a hned budeš moudřejší 8-)

Reagovat
Liveral

Na to fakt v práci čas nemám, ale vzhledem k tomu, že je Karzenis ve hráčích ke sledování, tak to beru jako odpověď. Díky

Reagovat
Counter

Nj, tak se stačilo podívat na článek o podcastu, i to se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Moja super ofenzivna zostava..

http://i.imgur.com/DG7JUHE.jpg

Už len ten útok by mi to mal všetko vyhrať

Reagovat
VdV

hele pude protočit francouze a po nich dat argentince, když hrají 3 hodiny po sobě v jeden den?

Reagovat
Kily

mělo by

Reagovat
smazaný uživatel

Moje první fanta a i když to vypadá, že to je totálně nepromyšlený a je to sázka na jednu kartu, budu jiste na konci radovat z vitezstvi :

--------------Romeo-----------------

Marcelo-----D.Luiz---Garay------Evra

Di Maria---Iniesta---Pirlo-----Lahm

-----Nezmar----Benzín------

Reagovat
Pinturicchio

Koho máš na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nechces slyset Bentaleb ,HAGHIGHI,AHMADI,PALACIOS,RAFA a podobný sračky po milionu :D

Reagovat
Pettirosso

Co to tady je sakra za sestavy? Zadny moje nejvetsi hvezda je Lichtsteiner

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sem se zpotil i tam, kde sem nečekal, že je to možný, ale můj fanta tým je konečně hotov...

Reagovat
smazaný uživatel

............................Lloris

..............Aurier-Barzagli-Coentrao

Cuadrado-Gago-Pogba-Di Maria-Asamoah

...................Cavani-Neymar

A do nich!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,chtel jsem se jenom zeptat.Udelal jsem si tym,nastavil jsem si jedenacku,zvolil kapitana a ted uz nikde nemusim nic potvrzovat,jako to vzdycky chtelo odkliknout hraju o ceny atd.Uz automaticky hraju?Diky za info.

Reagovat
Kily

ee, alespoň si na nic takového nevzpomínám, leda by systém něco takového nechtěl při registraci

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam nekde i statistiky kolik % hracu si vybralo Ronalda nebo treba Xaviho?

Reagovat
Kily

nic takového jsem nenašel, možná až večer po uzavření prvního kola

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, mohla to byt takova skryta napoveda jak sestavit tym

Reagovat
db18

95% Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sem se chtel prave vyhnout

Reagovat
smazaný uživatel

já sem si tam dal Xaviho po zjištění, že za 80%+ úspěšnost přihrávek je bonusový bod to bude bod navíc v každém zápase Španělů

Reagovat
db18

Xavi + Lahm záruka bonusových bodů

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude hrát..

Reagovat
Pinturicchio

Tak, konečná nominace :

César, Benaglio

Barzagli, Debuchy, Garray, Manolas, Von Bergen, D. Blind

Pjanic, Marchisio, Di Maria, De Bruyne, Valbuena

Pedro, Lukaku, Griezmann, T. Gutierrez

Reagovat
eden_h

Lloris ----- Varane - Hummels - Shaw ----- Henderson - Rakitic - Alonso - Mertens ----- Suarez - Sanchez - Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro fantu a vyhru Francie

Reagovat
Pinturicchio

a klidně, letošní Francie je super

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nedavno zpetne uvedomil, ze sice Francii fandim nejvic ze zahranicnich repre od roku 2006, ale v tom tehdejsim legendami naplnenem stribrnem mancaftu jsem mel vlastne jen dva opravdove oblibence, soucasny mancaft se mi z pohledu sympatii tez vic zamlouva

Reagovat
Pinturicchio

Pročistili to, super trenér, hezký fotbal, POGBA , Cabaye, Karim ... super tým. Tohle MS moje sympatie a fandění letí k Itálii, Nizozemsku a Francii, ... a tak trochu i Argentině.

Reagovat
smazaný uživatel

Francie je pro me jasna, u mych jindy oblibenych Nemcu se bojim zklamani, navic ty ruzne experimenty ala Lahm v zaloze me desi... Argentine letos budu prat asi nejmin z poslednich tri MS (z MS 02 jsem videl jen neco malo), nejak tam ubylo sympataku oproti minulosti v mych ocich vic budu prat jejich kolegum z JA, Chile a Uruguayi, sympaticke repre, uvidim, co jeste ukaze Kolumbie - snad budou tyhle mene favorizovane vybery prijemnym osvezenim

Reagovat
Pinturicchio

Já měl ARG tak nějak podvědomě rád vždycky, ale spíš jen takové sympatizování, než nějaké fandění.

Chile a Uruguay mám já povině.

Němci se mi strašně líbili na předchozím MS (zápas s ARG 4:0, to jsem se chvilkama přistihnul,že jim regulérně fandím ), ... pak mi ale přišlo, že se do toho nějak zamotávali, překombinovali to a ted už to moc ke koukání není.

Reagovat
smazaný uživatel

me Nemci nejvic bavili na MS 06, tam jsem si k nim nasel cestu, jak Klinsmann pozmenil herni projev a polozil zaklady, z kterych nemecka repre vychazela v dalsich letech; na jejich domacim turnaji to byl sileny ofenzivni fotbal, na ktery se vyborne koukalo nezaujatemu divakovi, jenz ale bohuzel proti takticky disciplinovanym Italum nemel sanci, to mi ale doslo az zpetne samozrejme, tehda me to hrozne ranilo letos to nevypada o nic lepe, nic moc obrana a snaha o prilisnou adaptaci barcelonskeho systemu podle me Nemcum podkope nohy, vubec bych se nedivil, kdyby jim uz ve skupine nekdo vypalil rybnik

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Boix

Hugo LLORIS-Mario YEPES,Rafael MARQUEZ,Jordi ALBA-Eden HAZARD,Angel DI MARIA,Edison MENDEZ,Juan CUADRADO-Romelu LUKAKU,Miroslav KLOSE,NEYMAR lavka :

Boubacar BARRY

Mohamed ZEMMAMOUCHE

Souleymane BAMBA

Juan PAREDES

Djamel MESBAH

Hossein MAHINI

Bakhtiar RAHMANI

Alexandre SONG

Jerry PALACIOS

Nabil BENTALEB

Ahmed MUSA

Khosro HEYDARI

Reagovat
vrabejka

Není lepší mít utočné rozestavení? Myslím si že za utočníky bude nejvíce bodů ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim....když ten útočník vyjde na prázdno tak dostane kulový...obránce dostává za zblokovaný střely čistý konto a tak

Reagovat
vrabejka

oka no Suarez je stejně zraněný takže ho budu mít na lavce a budu hrat 4-4-2

Reagovat
vrabejka

tak moje finalní sestava:

Muslera, Aurier, Sakho, Godin, Guardado, Henderson, Gustavo, Shaqiri, Sterling, Lukaku, Bony(Suarez)

Reagovat
olis

finalna: Lloris - Zuniga, Koscielny, Coentrao- Cuadrado, De Bruyne, Hazard, Di Maria - Balloteli, Messi(C), Vargas

lavicka: Higuain

Reagovat
vrabejka

Mám lepší :D

Reagovat
Pinturicchio

Tak nakonec ještě trochu jinak ...

Karnezis - Blind, Ramos, Barzagli, Debuchy - Di Maria, Pogba, Marchisio - Gutierrez, Fred, Benzema

Náhradníci : Mbohli, Daud - Manolas, Van Bergen - Pjanic, De Bruyne, Bentaleb - Lukaku

Nakonec spokojenost.

! ! ! FORZA FANTA - FORZA MS ! ! !

Reagovat
Counter

slušné

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar- Marcelo, Garay, Ramos - Ozil, Snejder, Fellaini, Valencia - Honda, Lukaku, Rvp... na lavicke za povsimnutie len Martins Indi a Barkley .. co poviete ?

Reagovat
Counter

Máš to všecko moc drahé Já jedu taktikou 23 hráčů, kteří všichni mají šanci nastoupit (byť u dvou tří je to nejisté). Ale tak uvidíme, kdo nakonec uspěje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem si vsiml, ze ve vyrazovaci fazi bude vzdy neomezeny pocet prestupu

Reagovat
Counter

A stejně to nebude nikdo schopný poskládat

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar vsichni,neporadi mi nekdo prosim vas,kde se da vylozene prihlasit i odhlasit presne tu stranku?Jsme dva v baraku co to hrajem a mame bohuzel jeden pocitac,takze jeden je prihlasenej porad a nevime jak ho odhlasit aby se prihlasil ten druhej.Dekuji za rady.

Reagovat
Counter

Vpravo nahoře na tom modrém panelu ikonka fifáckého profilu, kliknout, modrý panel se rozšíří a kliknout vpravo na "Log out".

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar (Mbolhi,Karnezis) - Abate (Coentrao), Lichtsteiner (Bouguerra), Garay, Evra - Tiote (Bedoya), Di Maria (De Bruyne), Matuidi (Bentaleb) - Cristiano Ronaldo, Benzema, Neymar

Hráči do počtu - Mahini - Beikzadeh, J.Palacios - Heidari, R.Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna koukám že Coentrao ma zdrav. problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
Messier

Cillessen( Karnezis)- Marcelo, Sokratis, Torosidis( Aurier, Koscielny, Garay)- Pogba, Valbuena, ADM, Obi Mikel( Bentaleb, De Bruyne)- Aguero, Neymar, Heydari( Lukaku, Slimani)

Plus tam mám ještě další Íránce a Alžířany který vůbec neznám

Těšte se na mojí výhru

Reagovat
Messier

Docela mi nevyhovuje Azpi jako záložník, jinak by tam byl místo Garaye

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to nakonec překopal a zatím základ Vorm-Jagielka,de Vrij, Aguilar-Arroyo,Vidosic,DiMaria,Gustavo-Villa,Gaymar(c),Bacca a na lavičce k doplnění Lloris-Garay-Mikel,Bentaleb,Dembele,Mavuba-Honda, zbytek tak pro srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

POMOOOOC

Netřeba zdůrazňovat, že podobná rozhodnutí jsou trvalá, o své body střídáními a změnami kapitána přijdete permanentně.

a za to dodatocne sttriedanie alebo vymenou kapitana kolko stratim body??

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nahraje 5, vystřídáš ho, ztratíš těch 5, kterých nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

len tak ? :-O ziadne dalsie minus? ....tak to potom treba davat podla dni ak mas paru vyrovnach ze:( :D.....som myslel ze tych jeho 5 a plus nejake 3 dalsie za striedanie....DAKUJEM

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednich par minut, cas na posledni upravy

Reagovat
Kily

ta poslední hodina je snad ještě náročnější než když člověk byl malý a těšil se, až o Vánocích konečně půjde rozbalovat dárky, já už řeším jenom to, jestli nechat Coentraa, nebo za něho dát Pepeho/Alvese

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejný dilema ale asi budu věřit tomu, že Coentrao bude v pohodě

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam dilema Poldi/Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem měl odpoledni a přišel jsem v 38.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

uf na posledni chvili, snad mi ti jeste brazilce uzna

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to se střídáním kapitána v průběhu kola? Přijdu o nahrané body podobně jako když vystřídám hráče?

Reagovat
Counter

jj, jak jinak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

a o všechny nebo jen o tu půlku navíc?

Reagovat
Counter

Mám Neymara - udělal 14 bodů - dal jsem mu pásku → 28 bodů - seberu mu pásku a nechám ho na hřišti = 14 bodů; seberu mu pásku a stáhnu ho na lávku místo náhradníka = 0 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, to jsem si myslel

Reagovat
fantomas

Ne že by to byla těžká matematika taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by tahle fanta byla naprogramovaná bez chyb hlavně, tak jsem doufal, že se najde pokusný králík, který to vyzkouší.

Reagovat
PJ

Cesar, Lloris, Karnezis - Alves, Srna, De Vrij, Zapata, Bamba, Hosseini, Pooladi - Clasie, Maniatis, Tziolis, Matuidi, Besic, Bentaleb, Endo, Lacen - Olič, Martinez, Hernandez, Benzema, Shojaei.

Mam se s timhle hlásit do ligy, nebo to rovnou smazat? Poskládáno ve stresu v poslední čtvrthodině, bez jakýchkoliv bližších znalostí toho kdo jak by mohl hrát, a jak tak koukam, tak zálohu jako bych ani neměl

Reagovat
Counter

Jako šéfovi chválím, progresivní sestava

Jako protihráč si škrtám jednoho konkurenta v boji o prvenství...

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar 1+1, dobry kapo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Taky mám

Reagovat
Minister

Síce mám nervy, že Chorvátsko prehralo po takej penalte... ale aspoň rozhodnutie dať Neymara ako kapitána sa vyplatilo. Mám za neho 28 bodov.

Reagovat
Counter

ale říkej to fantomasovi a spol., kteří si to tam šuchtí s nějakými šupáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Moji šupáci se ještě nedostali do hry, tak neřikej hop..

Reagovat
Kily

tak tak, pro největší favority startuje fantasyMS2014 až dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ma kazdy druhy tam moc bodu navic ktere te dostanou pred ostatni nenahrajes Oscar je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pro všechny, kdo mají na soupisce De Sciglia - kvůli zranění proti Anglii nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jak se muzu podivat na tymy ostatnich protihracu?

Reagovat
Counter

Zatím asi nijak. Pořád tam mají dost věci nevyladěných, ale snad se brzo dočkáme.

Na to, jak zajímavá mají pravidla, tak to grafické zpracování a stálé nedostatky jsou velikánský krok zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ted by to mohlo jit, kdyz uz se kadry nemuzou menit

Reagovat
Kily

jako já nechci nadávat, ale pro mě je prostě ta letošní fantasy v podání organizátorů na fifa.com zklamáním. Už na začátku mě zklamalo pravidlo o stejném počtu za gól a bylo jedno, jestli ho dá útočník, obránce, záložník nebo brankář. Ale vedle toho jsou podle mě větší omyly, jako třeba to, když mají nejasnosti v bodování (změní body u brankářů a obránců za čisté konto ze šesti na čtyři, změny cen hráčů = třeba Rojo najednou zlevněný o půl milionu a pak jsem pročetl pár zahraničních diskuzí a dostal se k tomu, že vlastně nikdo z hráčů ani neví, jak se budou počítat získané míče a zablokované střely, tady je tedy jedna výhoda, že minimálně drtivá většina hráčů bude na stejné startovní čáře, protože prostě nebude vědět...)

Reagovat
Counter

Já věřím, že tyhle stats zajišťuje Opta. Ale je pravda, že to mohli aspoň někde uvést.

Reagovat
Kily

+ samozřejmě ty nedostatky ohledně střídání, které pak s postupem času opravili, MS by si prostě zasloužilo, aby se tomu někdo opravdu věnoval, takhle to působí jako hra, kterou někdo připraví a pak na základě žádostí hráčů s postupem času něco upraví, opraví, nebo dodělá

Reagovat
Counter

Tak asi se nechtějí vyvyšovat nad organizátory z Brazílie... A nebo to zaštiťují organizátoři z Brazílie

Reagovat
fantomas

Přese všechny přetrvávající nedostatky chválim, že se nemusí jako u UEFY čekat na náký pochybný vyhodnocovatele a pásku/hráče můžeš prohazovat i během zápasu/ihned po jeho skončení.. na vlastní nebezpečí samozřejmě. Hned je to dynamičtější a jaksi uživatelsky kamarádštější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár dotazů chlapi : Když dal Neymar 2 goly , pocita se pouze 5 bodu ? A vídíte někde v sekci toho eurofotbalu tabulku, celkové body hráču nebo neco podobneho ? Dík

Reagovat
fantomas

To je divný, já měl u Hulka 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za to ze vydrzel vic jak 60min to sedi. Mne Nemyar prinesl 14,ale z toho jen 5 za 1 gol

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že měl celkem 5 tak to bude pasovat, jen se ti ten gól nezobrazil dvakrát no.

Reagovat
smazaný uživatel

má body za oby, když to spočítáš. špatně zobrazeno

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, jsem guma

Reagovat
vrabejka

Kdy se započítají body do fanty. Připojil sem se do Eurofotbal ligy ale nevidim se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Váhám, jestli se spokojit s 6 bodama u Cesara nebo to zkusit protočit.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký náhradníky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cillessen, Mbolhi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cillessen může mít spoustu zákroků, na druhou stranu může 3 dostat...6 u Cesara není vůbec malo....nechal bych to

Reagovat
smazaný uživatel

čím ďalej tak tým viac ľutujem svoj výber ale dúfam že ma prekvapia títo hráči : Cillesen, Aurier, Lovren,Ramos, Blind-Mbia, Clasie, Koke- Almeida, Messi, Lukaku

Lavička: Llloris,Mbolhi, Cholebas, Rojo, Montes, Di Maria, William, Bentaleb, Dzemaili, Mertens, Slimani, Rafa

S niejakými vyraznejšimi bodmi počitam až po nasadeni hráčov z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

http://snag.gy/WZxkR.jpg

když zkusíte změnit formaci... vypadá to, že vám to automaticky vyhodí nějakého náhodného hráče (nebo podle nějakého pravidla jako třeba první zleva), což asi nehodlám riskovat zkoušením, takže můžu na zmkěnu formace střídáním zapomenout

Reagovat
Liveral

A co nejdřív vyhodit jednoho hráče, kterýho tam nechceš. Tím vytvoříš prázdné místo, změníš formaci, a to ti přesune to prázdné místo, do formace, ve které ho chceš a poté tam nahodíš hráče, kterého potřebuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, bojím se to zkusit zkuste to někdo

Reagovat
Liveral

Mě ještě nikdo nehrál, takže to nejde, ale když to zkoušim jakože dummy, s hráčema, který nehráli, tak to jde :)

Reagovat
smazaný uživatel

super, dík

Reagovat
Swarley

doufejme, že to bude takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Státnice, South Park, fotbal, Keane, dobrá kombinace

Reagovat
Swarley

nad tím jsem právě uvažoval, že ti to beztak vyrazí náhodnýho hráče, třeba se 14 bodama

ale nabízí se varianta (a já doufám, že to tak bude), že nejdřív hodíš na střídačku toho hráče, kterého už v základu nechceš, prozatím dalšího hráče dosazovat na hřiště nebudeš, změníš tedy formaci a mohlo by to projít v cajku...

prostě máš tam Hulka ve 4-3-3, hodil bys Hulka na střídačku, změnil sestavu na 4-4-2 a doufejme, že si to vezme to volné Hulkovo místo a dosadí tam do zálohy jedno volné, kam si posléze dohodíš hráče, kterého chceš...

můžeme doufat, že to je takhle

Reagovat
CubONE
Reagovat
Counter

To ti ještě dovolilo zúčastnit se prvního kola?

Reagovat
CubONE

No normalne som vytvoril, hracov z prveho dna nemam, uvidime vecer, ci mi to da body.

Reagovat
Counter

Podle toho obrázku (počtu ubíhajících hodin) všechno nasvědčuje tomu, že jo :-) To se mi teda líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To se budou ty výsledky aktualizovat vždycky až po celým kole? To mi taky přijde trochu nešikovný.

Reagovat
fantomas

Právěže to umožňuje to, co píšu nahoře... mně to vyhovuje. Stejně nevidíš ostatní hráče, tak na co to potřebuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chci vědět na čem sem. Takhle ti to vyplivne výsledky jednou za nějakých 5 dní a v průběhu vůbec nevíš jak na tom jsi.

Reagovat
fantomas

Však vidíš u každýho hráče, kolik ti dal bodů, snad neni takovej problém si to spočítat.

Reagovat
smazaný uživatel

I když vlastně ona je pravda, že v důsledku těch všelijakých střídání, změn kapitánů a toho, že je to kolo rozložený do víc dní, ti ty průběžný výsledky vlastně moc neřeknou. Nějakou hodnotu začnou mít až ke konci konci, kde už budou víceméně ustálený.

Reagovat
smazaný uživatel

*konci kola

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Tak.. a průběžně si to spočítáš sám. (Nebo teda aspon já tam ty body průběžně vidim.)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces tady napsat tech 23 hracu ktere mas? Nejde se na to podivat a ted uz to je stejne jedno kdyz je pod deadlinu Stejne vyzva i pro COUNTERA

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Mame 6 stejnych hracu

Reagovat
Counter

Což je na soupisku 23 hráčů docela málo, zvláště když odškrtnu povinnosti jako Mbolhi a Bentaleb Schválně, jestli těch mých zbylých 17 přehraje ty tvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jsou to oba golmani, iranec v obrane, Bentaleb, Messi a Manolas Ale mas to o parnik vyvazenejsi nez ja, jakmile mi vypadnou dva tri hraci tak sem skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Řekové za 2,5 by mohli být slušný bargain při tom stylu jaký hrají + relativně lehký skupině, kde není žádný vyloženě TOP tým by minimálně jedno čistý konto mohli uhrát. Já si pořídil rovnou dva.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Karnezise samozřejmě

Reagovat
Counter

jj, přesně. I když mít dva obránce a brankáře k tomu už mi přišlo trochu moc

Reagovat
doocetung

myslíš že mám nechat cesara s 6ti body nebo tam dát karnezise

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si přijď sám, jestli to stojí za ten risk nebo ne. Vždyť o tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

stejné dilemma, asi nechám cesara

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam od nich taky dva beky, skoda ze sem si nechal utect toho golmana

Reagovat
fantomas
Reagovat
Counter

to je síla. Máme na to holt podobný pohled, v můj prospěch to bude muset urvat duo Neymar-Messi.

Reagovat
fantomas

V muj asiátci

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nebyl nakonec Cuadrado nejvic vytiženej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

možno som len slepý, ale dá sa niekde pozrieť koľko bodov získal ktorý hráč ? vidím len body hráčov, ktorých som si vybral do týmu, ale rád by som si napríklad pozrel, koľko včera nahrali ostatní brazílčania

Reagovat
Usty

Poprosím ty, kteří mají v sestavě brankáře Chorvatska nebo jednoho z těch šesti týmů, co hrají dnes, aby zveřejnili jejich počet bodů, děkuju

Reagovat
C-M@ster

Odkládál jsem to na včerejšek a nakonec to nestihl, dá se zapojit ještě teď, když se zatím odehrál jen jeden zápas, aniž bych byl v nějaké výrazné nevýhodě (hrát první kolo, akorát bez hráčů Brazilie a Chorvatska), nebo jakmile teď navolím tým, budu moct hrát až od 2. kola?

Reagovat
C-M@ster

Aha, vidím, že CubOne to tu už psal. Tak snad mi to dovolí!

Reagovat
smazaný uživatel

http://fantasyfootballfirst.co.uk/world-cup-2014/mcdonalds-fifa-world-cup-fantasy-football-rules-dont-tell/

Doporučuju přečíst, je tam popsaná ta mechanika ohledně změny rozestavení. V kostce.. při změně rozestavení vám ta fanta vezme toho hráče, který je tam navíc (např. při změně z 433 na 343 toho obránce), co je nejvíc napravo bez ohledu na to, jestli už hrál nebo ne.

Návod jak se tomu vyvarovat je v podstatě ten samý, jak psal Swarley 11:18 a to vyhodit hráče, kterýho nepotřebujete a až pak měnit rozestavení, protože ta fanta automaticky vezme to volný místo, který jste tam vytvořili a nebude už vytvářet nový.

Reagovat
Counter

díky moc

Reagovat
Swarley

supr, díky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Odebrat jednoho hráče a změnit sestavu nefunguje, sebere to stejně hráče z prava.

Reagovat
Swarley

hm, lol, tak to je hooodně nevychytané

Reagovat
Kily

dobré vědět pro případ, že by mi při přechodu na tři záložníky najednou zmizel Cuadrado, každopádně další provar, ta fanta je zklamání za zklamáním

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi niekto toto ?

Cesar mal po vcerajsku 6 bodov = 3 saved shots + 3 played minutes, a teraz pozeram ze ma zrazu 9 ked mu pridali za 3 blocked shots... Nieje nahodou pre brankara blocked a saved to iste ? ved chorvati vystelili len 4 krat na branu z toho 1 gol takze by mal mat 3 body len zato

Reagovat
fantomas

To stihnou opravit do konce kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak ho menim za Karnezisa

Reagovat
Counter

To opraví určitě.

Reagovat
miky10

Lloris, Mbolhi, Escober - de Vrij, Cahill, Manolas, Kombarov, Schar, Mahini, Montazeri - Valbuena, Rakitić, di Maria, Montero, Hazard, Gago, Bentaleb, Beikzadeh - Messi, Almeida, Peralta, Kokorin, Slimani

Reagovat
Counter

pěkná

Reagovat
vrabejka

Když mi Guardado udělal 6 bodů a vystřídám ho za jiného a ten jiný hráč bude mít 3 body kolik bodů se mi započítá?

Reagovat
miky10

3

Reagovat
vrabejka

tak na co je to střídání hráčů když bych měl min bodů?

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Tak nakoniec som asi spravil dobre, že som si do zostavy nedal žiadneho španiela.

Reagovat
Counter

Reagovat
vrabejka

Mě naopak mrzí že sem si vymazal ze sestavy De Vrije

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mel spolu s Janmatem a Blindem jeste 10 minut pred uzarvrneim soupisek

Reagovat
CubONE

Za ciste konto je kolko bodov?

Mam tam teraz Itandjeho s 9 bodmi (ale saved a blocked shots nie su to iste? ). Rozmyslam, ze nasadim Buffona, ten udrzi cisty stit.

Reagovat
Counter

4

To se saves a blocked shots bude chyba u nich, určitě to ještě opraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos 7 bodu, to nejak moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

prý nemá odečtené 2 body za obdržené branky

Reagovat
smazaný uživatel

jenom 2 ?

Reagovat
Counter

-1 za každé dva.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi zda nejak malo... btw nevis kdo vsechno ma z Holandanu asistenci?

Reagovat
Counter

Blind by měl mít dvě. Sneijder jednu. Pak nevím, kdo rozehrával ten trestňák, ze kterého dával De Vrij gól, jestli Wes, tak má asi dvě i on.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Blind 12 bodu

Reagovat
Counter

To už se dá Já nizozemské obraně nevěřil, protože čistá konta od ní moc čekat nepůjde. Ale dneska to vynahradili jinak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pisu vys, tak sem chtel stavet na trech ale pak mi to prislo jako nesmysl,skoda

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1hUCD7l

Tabulka s tím kolik který hráč nahrál bodů. Sice to je v Excelu a doplňuje to tam x lidí, takže to zrovna nemůže být stoprocentně důvěryhodný, ale aspoň trochu to pomůže v tom, když se rozhodujete jestli se vyplatí střídat nebo ne.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tomoro

pockat pockat.. to jako vazne ma Casillas po takovem vykonu nejvice bodu ze vsech golmanu co zatim nastoupili ??!!

Reagovat
fantomas

Jak že se to přesně liší od tohohle... http://s8.postimg.org/7mo6vxd1x/Bez_n_zvu.png

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš i ty, který nemáš v týmu ne? Máš větší vzorek hráčů se kterýma si můžeš porovnat jestli těch tvých x bodů, co hráč nahrál, je dost nebo jestli se vyplatí ho vystřídat.

Reagovat
fantomas

Aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta jenom 3 body, dneska mu zebrali ten jeden navic za 80% prihravek nebo co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ramosa mám 11 bodov ? to je o bod menej ako mám za Blinda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mam v zakladu hrace, ktery jeste nehral a ted ho dam pryc, muzu ho tam kdyz vratit za dva dny pozdeji zpatky do zakladu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Pri každom hráčovi, ktorí je v základe, máš odpočítadlo, kedy začína hrať. S každým hráčom môžeš manipulovať koľkokrát chceš pokiaľ ešte nezačal hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, to se fakt bude GK měřit každej zákrok 2x?

Reagovat
Counter

Nebude, není možná

Reagovat
Minister

Takže Itandje má fakt 9 bodov? Hm, tak teraz neviem, či tam mám dať Karnezisa...

Reagovat
smazaný uživatel

podobne, len tam mám Cillessena

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám stejný dilema a nějak tomu bodování pořád nerozumím je to nějaký zmatený

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi ta fanta jeví dost rozporuplně, co mi vadí a to velmi:

1) Nevidím, jak si stojím v rámci naší EF ligy. Pořád se mi to v My Leagues nezobrazuje.

2) Nevidím bodové zisky ostatních hráčů, což je pro budoucí skládání týmu klíčové.

3) Jsou tam hrozné výkyvy. Ramos prakticky stejně bodů jako Vrij?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Iker 11 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Může někdo porovnat výkon Ramose s jinými stopery? Je 11 dost nebo vám jiní stopeři vydělali víc? Já to s žádným jiný obráncem porovnat nemůžu a přemýšlím, jestli tam místo něj hodit Manolase nebo Bonucciho, když přeci jen Ramos obdržel 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi to určitě ještě zkrouhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, podle toho tvého dokumentu výše by měl mít těch 7 bodů, takže ho teda vyměním

Reagovat
Usty

Rakitić 11, Neymar 14... to je fakt příšerná sračka ta fanta...

zlatý klasický PL fanty, kde by měl zaslouženě Ivan 2 a Neymar 12..

Reagovat
Counter

Tady pak záleží, kolik bodů budou dělat i ostatní.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kowe

Španělsko dostane 5 fíků a Alba má 6 bodů. Kdybych věděl že se neodčítají body..

Reagovat
Pinturicchio

Neymar kapitán = 28 bodů, Ramos kapitán = 22 bodů

Reagovat
Dominator

Teraz mam dilemu, na koho tu kapitansku pasku z Ramosa presunut

Reagovat
Dominator

A uz ma Ramos spravne znizeny pocet bodov na 9.

Reagovat
fantomas

To furt správně neni... správně bude až 7, až mu uberou ještě za ty čtyři inkasovaný.

Reagovat
Dominator

Moja chyba, automaticky som totiz pocital s tym, ze to z tych 11 bodov kleslo na 9 prave kvoli tym inkasovanym golom.

Reagovat
fantomas

Woho, Itandje je na šesti, konečně ubrali BS

Reagovat
smazaný uživatel

Blocked shots ? Me to právě přišlo divný proč mám u Julia jak za ty střely tak za zakroky Tak to nevim jestli pošlu to boje toho borca z Řecka

Reagovat
Counter

Každopádně i tohle je dobrý důvod, proč zatím žádné žebříčky neukazujou... Ještě to pořád ladí a snad na konci prvního kola bude všecko v pohodě.

Reagovat
fantomas

No to už by byla fakt katastrofa, kdyby nebylo. Do tý doby sem relativně v klidu.

Reagovat
Counter

jj, to už by došla trpělivost i mi...

Reagovat
vrabejka

Tak kdo má ve fantě Buffona?

Reagovat
nani92

Idiot

Reagovat
Counter

C U A D R A D O

Reagovat
Dominator

Hmm, samozrejme, ze som sa pri vyberani kapitana rozhodol z dvoch moznosti akurat pre tu horsiu

Reagovat
Kily

kapitán za 26 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

kalitán

Reagovat
vrabejka

kolik muze udelat Suarez bodu z lavičky. Přemýšlím že ho dam do zakladu ale asi bych udělal malo bodu

Reagovat
smazaný uživatel

dej, vždycky ho můžeš pak vystřídat

Reagovat
-Kopy-

Ospina 11(22) bodů - nechat mu kapitána ? není to žádnej zázrak ale špatný to není ne ? tak nevim

Reagovat
Tomoro

Ja bych asi nechal.. zalezi koho tam teda jeste mas.. me vcera Blind udelal 12 (24) a uz mu to necham..malokdo nahraje nejak vice bodu..to by ti musel nekdo urvat hattrick nebo podobne..

Reagovat
vrabejka

Mě taky Gustavo udělal 12 myslíte že může Muslera udělat více když vychytá nulu?

Reagovat
Kily

do toho bych nešel, musel by to čisté konto udržet + mít šest zákroků, aby se dostal na 13, to je celkem risk

Reagovat
-Kopy-

kdyby mi udělal 12, tak už to nechám taky, takhle nevím...mam ještě Di Mariu a Cabayeho z těch zajímavějších jmen

Reagovat
Tomoro

Sazka na kolumbijske trio Ospina, Yepes, Cuadrado pro tentokrate vysla 35 bodu za tento trojlistek to si necham libit

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně, já měl jen Cuadrada (c) a jsem taky spokojen

Reagovat
vrabejka

A inak se mi libi ze i na fantě jsou body v live zápasech.

Reagovat
vrabejka

Muslera-4 body, godin- 6 to sem ted hodne ztratil. Proc ja nedal do brany toho cesara.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má jenom 6

Reagovat
Minister

Samozrejme, že mám Maxiho. Takže som vlastne prišiel o jedného obrancu, keďže Maxi si už zrejme nezahrá...

Reagovat
Kily

no alespoň že na rozdíl od předloňského ME jde vyloučeného hráče vystřídat

Reagovat
Pinturicchio

Tak kolik máte zatím bodů, co? Já zatím 72 a budou mi hrát ještě Pogba, Di Maria, Debuchy, Benzema.

Reagovat
Kily

53 + Rojo, Evra, Valbuena, Mendes, Honda, Mbolhi, Ščennikov, Coentrao, Bentaleb, Pjanić, Misimović, William, Džeko, Lukaku, Almeida

Reagovat
Pinturicchio

... Robben kapitán?

Reagovat
Kily

Cuadrado za 28

Reagovat
Pinturicchio

To bodování je nějaké divné, Cuadrado za 28 a dvougólový Neymar taky?

Reagovat
fantomas

Boduje se prostě komplexně, už to pochopte.. ten, co bude dávat jen góly, tak prostě nebude automaticky nejlepší fanta hráč. Tečka.

Reagovat
Counter

Má dvě asistence, centry do vápna, čisté konto, bloknutou střelu, 80% úspěšnost přihrávek a žádnou žlutou kartu. Není na tom nic divného.

Reagovat
Pinturicchio

Okej, okej.

Reagovat
Kily

vlastně mi zatím uspěli jenom tři hráči - Cuadrado, Ramos (9) a v noci Honda (10), pětibodové Karnezise, Choupo-Motinga, Mbiu a dvoubodobého Pereiru budu střídat

Reagovat
fantomas

91 a chyběj mi tři posty, od kterých zároveň čekám dost bodů (plus možná nahradim dva pětiboďáky).

Reagovat
Counter

Ještě mi nikdo pořádně nehrál, až po dnešku to bude z mé strany o něčem vypovídat.

Reagovat
smazaný uživatel

54 z 5 hráčů

Reagovat
icka

56+ Neuer,Coentrao,Di Maria,Carlvalho a CR

Reagovat
Rarášek

80, a ještě pět hráčů mi bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

87 + 3 volný místa. Z těch nejzvučnějších mi ještě nehráli Di María, Valbuena, De Bruyne, Kokorin + tam čekají ještě 2 obránci z Íránu (u kterých mám celkem nutkání je tam poslat za 5 bodový Řeky), Izaguirre, Bentaleb a Slimani.

Reagovat
db18

20 za 4 hráče (bez kapitána)

Dneska mi hraje 7-8 hráčů, tak pak budu chytřejší

Reagovat
Dominator

59, niekoho vsak este vystriedam, kapitana asi uz necham Gervinha s 12 bodmi (skoda, ze som to nedal Cuadradovi ),

zapasy este za sebou nemali: Romero, Zemmamouche, Garay, Ricardo Rodriguez, Vertonghen, Opare, Mesbah, Jefferson Montero, Andre Ayew, Lulic, Dzemaili, Bentaleb, Fayzulin, Seferovic, Bengtson a Lukaku

Reagovat
Tomoro

mel bys jen o 2 body vice to te zas tolik palit nemusi

Reagovat
Dominator

Pekna spolupraca Rodrigueza so Seferovicom , hraci mojho timu si rozumeju .

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim 58 bodů (Zapata 9, Luiz 7, Cuadrado 14 a Neymar 28), budou hrát ještě Lloris (M'Bolhi) - Lichtsteiner (Kompany, Íránci, přemejšlim, že jednoho z nich risknu za Luize s 7 body) - Matuidi, Chavéz, di María (de Bruyne, Bentaleb, Besič) - Heydari, Griezmann (Lukaku, Djabou).

Reagovat
PJ

42 za 7 hráčů Ve hře už jen reálně tři Frantíci a Besič

Reagovat
smazaný uživatel

93, ale tří bodovej Pogba si asi pude sednout a nahradí ho Bentaleb . Jinak ve hře už jen Coentrao a Asamoah. Nevíte někdo, kolik bodů nahrál Candreva?

Reagovat
Counter

Asi 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Tak to zas není takovej rozdíl oproti střídajícímu Gagovi za 5...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a opäť dilema na svete či odobrať Aurierovi kapitanstvo, keďže ešte v tyme mam Messiho, Di Mariu, Mertensa a Lukakua

Reagovat
Counter

To by Messi musel mít aspoň 2+1, aby se ti to vyplatilo.

Reagovat
Dominator

Kolko Aurier nahral bodov?

Reagovat
smazaný uživatel

mám za neho 28 bodov, lebo som ho mal aj za kapitana, ale pri tejto novej fante si niesom isty že je to jeho konečný bodovy stav...

Reagovat
vrabejka

ja mam zatim 70 bodů zklamali me Muslera a Sterling jiank bych taky mohl mít kolem 90 bodů

Reagovat
vrabejka

Koho mám dat za kapitána? Shaqiri, Sakho, Lukaku kdo by mohl udělat nejvíc bodů?

Reagovat
Counter

Co třeba zkusit postupně všechny tři

Reagovat
nani92

čo tak rozhodovať sa sam?

Reagovat
sasmek

to ma fakt ten cillessen jen 6 b a Casivllas 5 b ?No jeste ze tam mam Huga, ale to bodovani me zatim hlava nebere

Reagovat
db18

Kdy se otevře to druhý kolo?

A je tam taky něco jako "asistent" že když se toho nedotknu, tak mi to nějakou sestavu hodí - nebo to zůstane prázdný (resp. to pokračuje v sestavě, která mi zůstane z minulého kola?)

Zítra totiž jedu pryč a až do 20. na to nebudu moc sáhnout (nebo je nějaká fantasy appka na mobil?)

Reagovat
VdV

myslím, že nic takovýho není, ale tak nemáš mobil s netem? nebo někde na wifi, v kavárně na 30 minut si zaplatit net? nebo jedeš do lesa?

Reagovat
db18

...něco podobnýho na Vltavu a nevim, jestli je v kempech wi-fi

Reagovat
db18

a mobilní net mam jenom na 160MB měsíčně, a i tak to leze pomalu, tak doufam, že někde nějaký spot bude (a že to otevřou aspoň zítra ráno )

Reagovat
VdV

někdo bude mít foun s neomezeným netem musíš říct, že je to životně důležitý a 5 minut nikoho nezabije v nějakým kempu už určitě wifi bude v dnešní době, podle mě se to dá i najít an netu

Reagovat
Kily

no už by to pomalu otevřít mohli, zase pokud se tam automaticky uloží sestava z prvního kola, tak by to nemusel být problém, minimálně tedy pro lidi jako já, co mají v základu jedenáct hráčů, kteří hrají ve skupinách A až F

Reagovat
VdV

no vynulovat by to bylo pěkný zmrdství...jako stejně nemůžeš kupovat jiný, tak já myslím, že to zůstane

Reagovat
db18

já bych to potřeboval trochu promíchat, protože tam mam hráče převážně z dneška

I když na Švýcarsko - Francie už snad budu zpátky

Reagovat
VdV

3-4-3 hraje mi von Bergen,Valbuena,Pogba,Griezmann,Di Maria a potřebuju střídat Gargana a nevím, zda Pjaničem nebo Gagem...nebo počkat,až jak odehrají Francouzi?

Reagovat
vrabejka

Dej tam Pjaniče, Gago nebude hrát.

Reagovat
VdV

kdo myslíš, že bude hrát ve 4-2-3-1 s Mascheranem?

Reagovat
vrabejka

Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Gago teda hrát bude.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Hnusná fanta.

Reagovat
nani92

zlatá Sport.cz

Reagovat
Swarley

když to neumíš, tak to nehraj

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Sem zvědavej na tebe, až budeš měnit rozestavení.

Reagovat
Swarley

teď už nebudu

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Pro zkušenější hráče fanty, hraju to poprvé. Vyplatí se nechat Auriera kapitánem za 28 bodů nebo ho mám za někoho vyměnit? Ještě by mně měli hrát Lukaku, Giroud, Aguero, Pogba, Coentrao, William, Gago....

Reagovat
vrabejka

Ja sem si Auriera bohužel nedal, ale určitě ti nikdo víc bodů neudělá.

Reagovat
Counter

Nechat.

Reagovat
CubONE

No zatial 62 bodov, este mi budu hrat Coentrao,Pogba,Cabaye,Di Maria a Lukaku.

Reagovat
vrabejka

Nevite kolik získal golman Toselli z Chile bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Howard-Digne-Sakho-Montes-Brooks-Matuidi (c)-Beikzadeh-Bentaleb-Lavezzi-Messi-Palcio a jedeme bomby!

Reagovat
Swarley

a Hulk je zraněnej, to jsem to s tím postupným šetřením Neymar - Oscar - Hulk fakt vychytal..

Reagovat
Kily

amatérismus, no, já šel Neymar + Oscar -> Cuadrado + Honda

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ 90 bodov a to som urobil ešte taktické chyby, že som dal Gargana za Sergia a zabudol som tam hodiť Auriera. Hrať mi bude ešte Valbuena a Matuidi.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíte, že by Gago mohol urobiť viac bodov ako 9?

Reagovat
vrabejka

Mám dilema. Nechat Shaqiriho kapitánem s 8 body nebo dát kapitánskou pásku Sakhovi nebo Lukakovi?

Reagovat
Kily

to máš těžší než Hitzfeld, na jeho místě bych Shaqiriho kopl do prdele a posadil na lavičku bez sebedelšího přemýšlení

Reagovat
vrabejka

Přece tam nebudu dávat irance

Reagovat
db18

já bych tipl, že Sakho dostane minimálně 5 bodů...

...a jestli jí chceš dát Lukakovi, tak ještě počkej než budou hrát

Reagovat
vrabejka

No jo ale Lukaku muže udělat min bodu než Shaqiri

Reagovat
fantomas

Hm, to střídání rozestavení je fakt moc moc nešťastný. Kdybych aspon ty hráče na hřišti moh přeházet tak, abych vpravo měl fakt toho nejmín použitelnýho, ale ani to nejde. Tedka mám napravo toho s nejvíce body, zároveň hraju na tři útočníky... a do rozestavení, kde bych třeba líp využil záložníky, to už prostě nepřetočim.

Takže příště snad abych předvídal, že Mehmedi dá gól z lavičky nebo co...

Reagovat
db18

ještě že mam napravo tříbodovýho Drmiće

Reagovat
Counter

jsem na tom podobně a netuším, jak z toho ven.

Reagovat
Rarášek

a dal

Reagovat
fantomas

Ne, to sem psal až potom právě.. měl sem ho připravenýho na vyřazení, a takle sem se zablokoval no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja měl v jedne tipovačce na švyčary tip 1-1 s tim, že dá gol Mehmedi, nazdáár byl tam a pak 93.minuta...takze mam jen bod, tak jsem mohl mit pětkrat vic.

Reagovat
-Kopy-

Tak jsem zariskoval, sebral sem Ospinovi pásku a dal jí R. Rodriquezovi a vyplatilo se

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi s Valbuenom zabrať! A potom ešte Medunjanin v noci.

Reagovat
db18

Izaguirre zatim víc bodů jak Griezmann

Reagovat
Pinturicchio

91 bodů, ve hře ještě MBOLHI, DAUDA, BENTALEB, PJANIC, DE BRUYNE, LUKAKU

Reagovat
Pinturicchio

+ DI MARIA

Reagovat
Pinturicchio

Tak 95, Debuchy dostal ještě za čisté konto

Reagovat
doocetung

body za čistý štít dostane i utočník?

Reagovat
Counter

ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

se nesměj - v předpokládané sestavě uvádíš Heydariho na RB a ve fantě je útočník... Zcela legitimní dotaz

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas

Reagovat
FCSL

Ty body za obdržený goly se obráncům budou ještě odečítat teda? Nebo to tak už zůstane? Nevim koho vyndat právě.

Reagovat
Counter

Jestli tam máš obránce, jehož tým dostal 2 a více branek, a ještě za to odečtené body nemá, tak určitě dojde na dodatečnou úpravu.

Reagovat
FCSL

Ramose no Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ako to bude prebiehať pre určenie novej 11tky pre druhé kolo? Keď Brazília začína druhé kolo o 9 večer, lenže po nich o 12 sa hrá ešte posledný zápas prvého kola Rusko vs. Korea?

Reagovat
Counter

Na to jsme zvědaví všichni :-)

Reagovat
PJ
Reagovat
Kily

ta funkce kapitána je k ničemu, Neymar, Cuadrado, Benzema, tam bude mít za kapitána v prvním kole skoro každý 28 bodů

Reagovat
Side

hm já mám Auriera taky za 28 bodů

Reagovat
Counter

jediný Robben to zdánlivě trumfnul s 15 body, jinak ti, co píšeš + Aurier, Armero a ještě kdosi po 14. Zas na druhou stranu ne každý je má, ne každý jim dal pásku...

Reagovat
Counter

Tak po dnešku už bych byl schopný složit jedenáctku, která si něco odehrála, byl bych asi na stovce bodů. Ale pořád je ještě v rezervě tak pět šest hráčů, a to ani nepočítám Bentaleba.

I když bude oříšek, jak jim všem dát šanci, aniž přijdu o body kvůli změně rozestavení...

Reagovat
Kily

to mám podobné, 89 s tím, že tam mám Karnezise (5), Pereiru (2), Misimoviće a Džeka (oba 3) a na lavičce ještě Mbohli, Coentrao, Ščennikov, Bentaleb, William, Almeida a Lukaku. Problém je v tom, že mi moc bodů nenahráli záložníci a od těch posledních dvou to taky nemusí být žádná hitparáda. A ještě větší problém je v tom, že kdybych měnil rozestavení na něco se třemi záložníky, tak napravo mám Cuadrada...

Reagovat
fantomas

Muhaha, to bude mizerná úroda.

Reagovat
Liveral

Takže nejde změnit rozestavení tím stylem, že odeberu jednoho záložníka a pak to rozestavení teprve změním? To mi stejnak vyhodí toho hráče nejvíc napravo a k tomu bude samozřejmě pryč i ten, kterýho jsem tam právě vyhodil taky?

Reagovat
fantomas

Jop.

Reagovat
Counter

Zatím to tak bohužel probíhá. Snad se dočkáme opravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb v základke.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb střída Iniestu

Reagovat
nani92

u mňa asi Di Mariu

Reagovat
Pinturicchio

108 bodů a tři poslední želízka v ohni - Dauda, De Bruyne, Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

86 bodů a ve hře ještě Sadeghi, De Bruyne, Heydari a Lukaku.

Jak to bylo hezky rozjetý, tak se včerejšek nepoved. Nejúspěšnější u mě Besič s 8 body.

Reagovat
Rarášek

102 bodů Jen mě včera zamrzelo, že nehrál Koscielny.. musel jsem tam hodit Alderweirelda, ale ten taky hrát nebude, co?

Reagovat
Counter

bude

Reagovat
Rarášek

Paráda, tak bych snad mohl aspoň nějákej ten bod dostat.

Reagovat
Pinturicchio

Za něj může být relativně dost - Belgie má lehkého soupeře, takže by mohl mít 4 body jen za čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Valbiena včera hrál jako bůh a tak málo bodů? běžte do háje!

Reagovat
Kowe

Největším zklamáním zatím útočníci. Ale Di Maria s Valbuenou taky málo bodů a to druhej jmenovanej hrál skvěle.

Reagovat
Counter

žádný přímý podíl na gólu, žádné odebrané míče → 6 bodů odpovídajících.

Reagovat
Kowe

já chápu proč má tak málo bodů, jen mě to štve

Reagovat
Minister

jj, Di Maria sklamal, len 5 bodov ale za tie rabony mu mohli aspoň bodík pridať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera bodově zklamali Valbuena a Di Maria. Zatím teda 75 bodů a čekám na Williama (Bentaleba), De Bruyneho, Podolskiho, Almeidu, případně Lukakua. V obraně pak možná překvapí nějakej Íránec, jištěnej Alderweireldem, tak přes stovku se to snad vyšplhá

Reagovat
Fabregas@ole

Kolik bodů jste včera chytli za Romera? Já nakonec ponechal 6bodovýho Benaglia...

Reagovat
smazaný uživatel

Romero má 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím si že by som sa mal dostať cez 100 bodov, takže spokojnosť....zatiaľ 85 +William, Almeisa, Rafa, Lukaku, Mertens, Bentaleb, Slimani, samozrejme všetci sa nedostanu do zostavy

Reagovat
Side

Co myslíte, vyměnit 7 bodovýho Bainese za Coentraa? Asi jo že?

Reagovat
Counter

No 7 bodů bych viděl jako hranici úspěchu / neúspěchu. Jestli ti tam všichni ostatní uhráli ještě víc, tak se začínám bát o prvenství A v takovém případě to samozřejmě klidně riskni...

Reagovat
OnderCZ

Trochu jsem to "podělal" s kapitánskou páskou. Co myslíte, že teď bude nejlepší volba? Lahm, Goetze nebo Witsel? Případně ještě Coentrao, ale nějak jsem teď na pochybách. Každopádně chyba se stala už dřív, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm.

Reagovat
Counter

Zkusil bych asi Coentraa, ale Lahm může taky nahrabat bodů až až.

Reagovat
vrabejka

Tvl to není možné jak vám všechno vychází. To nechápem mate 100 bodu a hrai vam treba jeste tri hráči. Já mám 85 bodů a hraje me už jen Lukaku.

Reagovat
doocetung

Psal tady někdo, že když změníte rozestavení že to vyhodí z prava.. ale z prava jako pravého záložníka nebo z prava jak to vidíte tu sestavu? díky

Reagovat
Counter

zprava, jak vidíš tu sestavu, hráč "nejblíž k lavičce".

Reagovat
doocetung

a je nějak v dohlednu plánována změna nevíš ? protože to je dost na hovno když mám

4b , 5b , 7b , 9b tak vlastně nemůžu změnit sestavu na tři obránce protože ztratím nejlepšího

Reagovat
smazaný uživatel

normálně vyhodit ručně na lavičku toho, kterého nechceš, pak ti to sebere to volné místo.. jednou se mi ale stalo, že mně to vyhodilo ještě jednoho útočníka, který nehrál, hráče s body to snad nevyhodí

Reagovat
Counter

No snad to opraví co nejdřív. Možná už i opravili, udělali teď několik změn jako ukázaní bodů hráčů na lavičce, ale riskovat to nebudu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Klose pro rekord už dneska, pojď Miro

Reagovat
Minister

Maxi Pereira červená, Coentrao zranený... obrana sa mi pekne rúca

Reagovat
smazaný uživatel

A že ja som tam toho Mullera zvažoval na začiatku...

Reagovat
Pinturicchio

Má někdo Mullera jako kapitána?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na tom seznamu ve fantasy

Reagovat
Swarley

no, tak swarlos potřebuje alžířany i íránčany

Reagovat
Swarley

v mém týmu si zahraje každý, dnes dokonce Heydari jako kapitán

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

a to je vlastně ten, co hraje pravýho beka....

Reagovat
Counter

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to stou zmenou rozestaveni ? Mam v utoku Messiho a nerad bych prisel o tech 11 bodu..

Reagovat
Pinturicchio

Vyšoupne ti to hráče zprava, který je nejblíž k lavičce - proto bylo dobrý si určitě jasný systém a podle toho vybírat i náhradníky.

Reagovat
smazaný uživatel

chm

Reagovat
Counter

Možná už to opravili... Vyzkoušej a přijď nám říct

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nic, Messiho 11 bodu nenavratne v pici, plus jedno volne misto v utoku ktere uz nemuzu zaplnit takze mi bude bodovat jenom 10 hracu

Reagovat
Counter

tak to je dost blbé

Reagovat
Minister

Tak a teraz poďme Irán!

Reagovat
vrabejka

Už se těším jak mi za chvíli iranec JahanBaksh udělá víc bodů jak jednobodový Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zase střidali tři skrz zraněni, myslite že je to tim horkem, vlhkosti? To tělo pracuje přece jen jinak, neni zvykle na takove teploty...

Reagovat
Counter

Může to být i klasická únava z dlouhé sezony. Uvidíme po více zápasech, zatím si nejvíc stěžovali Italové s Angličany, a i ti to zvládli s noblesou v parádním tempu bez zranění.

Reagovat
vrabejka

Když hráč zustane na lavičcce nejsou za něho žádné body.

Reagovat
vrabejka

????

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? to si děláš prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý moudro.

Přidám další: Když je hráč v základní 11 body za něj jsou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vrabejka

Ok no sem tomu irancovi kau věřil a on neni v zakladu takže 0 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to vyhodi hrace nejvic napravo i kdyz dam pryc jineho takze sem prisel o dva hrace

Reagovat
Rarášek

bentaleb v sestavě

Reagovat
Liveral

Tak mojí fantu musí spasit Iráčani! Takže snad hattrich pro Heydariho a čisté konto + 3 asistence pro Montazeriho. Pravá strana zaválí

Reagovat
doocetung

jaktože mám za benze zase jen 14?

Reagovat
Pinturicchio

Tam budou nějaké úpravy, mám to taky tak a navíc jim zase vypadly fotky u všech náhradníků.

Reagovat
doocetung

myslíš že bentaleb uhraje víc jak 5 bodů ?

Reagovat
Pinturicchio

Teoreticky by mohl, ... já měl třeba 5 za včerejšího Di Mariu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to doufám, hodlám ním nahradit Pogbu(3 body)

Reagovat
CubONE

Reagovat
Counter

Dva góly jenom, tamten videový je hodnocen jako vlastňák, z čehož Benzema nemá žádné body.

Reagovat
Dominator

On narazal mozno na to, ze neukazuje dvojnasobny pocet bodov za kapitanstvo.

Reagovat
Counter

Aha, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coentrao nakonec 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Valbuena, neskutečná komedie

Reagovat
Swarley

Heydari recovered balls +1, jestli ještě dostane další bod za minuty, tak dá 4 body a Ronalda...parádně jsem vystřídal...

Reagovat
Pinturicchio

No jo, projevujou se tvé dlouholeté zkušenosti.

Reagovat
Liveral

Jsem na tom stejně. A Montazeri ještě urve čistý konto a stane se mojim nejlepším obráncem... Ikdyž já šel teda na jistotu a střídal jsem je za Koscielnyho a Jacksona Martineze s 0, respektive 1 bodem, tam to bylo na jistotu

Reagovat
Counter

Heydari bude legenda EF nakonec. Já ho nechal na lavičce, takže beztak rozhodne v 94. minutě.

Reagovat
Swarley

má 4 body, takticky jde dolů, ať si výkon neposere žlutou kartou a dal zápas, kdy ve fantě bezproblémů smrkl Ronalda...já jsem spokojen...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sadeghi je můj nejlepší obránce prvního kola.

Reagovat
Liveral

Tak Montazeri hezky za 9. Můj zdaleka nejlepší obránce kola. Ideální nákup za 1 milion

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Mě zmizelo u kapitána body v popisku to je dobře, i napsano, že to má mít 2x tolik.

. Ale na uvodni obrazovce hřiště má jen obyčejnej počet

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já taky. Snad to opraví.

Reagovat
Counter

To mají všichni, pořád ještě ladí detaily.

Reagovat
Minister

Pooladi 8 bodov. Ešte, že som ho tam na poslednú chvíľu stihol dať.

Reagovat
Minister

Tak dokonca má až 10 bodov.

Reagovat
PJ

Hosseini 12 bodů? Ok. Druhej nejlepší hráč týmu

Reagovat
Swarley

dělil by se v mém týmu o první

Reagovat
fantomas

Dobrá rada, hm?

Reagovat
PJ

Reagovat
PJ

Dobrá rada jo, ale Pooladi zůstal na lavičce, 10 bodů, to by byl třetí nejlepší

Reagovat
Minister

Inak Bentaleb asi nedá viac ako 5 bodov čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z 3-4-3 přecházim na 4-5-1. Heydari a Griezmann (4 a 5 bodů) ven, Kompany a Bentaleb na hřiště.

Reagovat
Swarley

konečně si vyzkouším, jaké to je být fanouškem Chelsea...zítra vkládám všechny naděje do Hazarda, jinak to nebude dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

2 iransti obránci 9 a 11bodů, k tomu Nagatomo taky 9, na tom se dá stavět. A to jsem si myslel, že po nenastoupení bonucciho a abateho a omylem vystřídání ramose to bude tragédie.

Reagovat
Counter

Teď jsem zvědavý, kolik desítek bodů mi vystřílí Bedoya. Jestli se ptáte, kdo to je, tak si odpověď taky rád poslechnu.

Reagovat
fantomas

Čistě rental na první kolo kvůli příznivýmu soupeři? Solidní tah.. už vůbec proto, žes ho správně viděl v základu.

Reagovat
fantomas

Ježiš, já sem moula, dyt vono se nemůže přestupovat celý skupiny

Reagovat
Counter

Za tu cenu to stálo za pokus. Akorát jestli se dneska zranil...

Reagovat
Ángel di María 22

Jak to bude s tím druhým kolem? Otevře se to dneska, když už hraje ta Brazílie, docela rád bych tam dal zpátky Freda...

Reagovat
smazaný uživatel

už je

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám u benziína 14 b. , když u něj svítí ,,C,, ???

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je jako nové kolo a u Lukaka a Mertense mi to ukazuje, že mají další zápas za 5 dnů

Reagovat
Jardin

2 otázky:

Jakto, že Mertesacker má 13 bodů, i když u něj mám C?

Proč mi ukazují součet bodů 43, ale když to manuálně sečtu, mám cca 62?

Reagovat
smazaný uživatel

mám to uplne stejne...u benzina 14 a sviti tam cecko...a kdyz to sectu mam mit 104 a mam tam 93...

Reagovat
smazaný uživatel

Když fanta začala, byl jsem z toho nadšenej....sestavu dělal v práci dva dny a nehorázně mě bavilo se s tím srát. Ale od té doby to jde totálně do sraček. Bodu se tam mění jak na běžícím pásu, problemy se zmenou rozestavení...nejasna pravidla atd atd...snad se to všechno srovná

Reagovat
Jajinek

Tak už jsem na 105ti a ještě dnes dva hráči, takže spokojenost. Pokud bych se dostal přes 115 tak splním cíl neposrat první kolo a udržet se relativně nahoře. Jen by mě zajímalo, kdy jako otevřou ty moje ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo info, jak to vypadá s tím uzavřením kola ? Chci dát Neymarovi céčko,ale zase ho nechci brát Benzínovi, aby mu pak neodečetli body

Reagovat
Pinturicchio

Nové kolo už je otevřené. Jinak i když byly chyby v tom zobrazení, body jsou sečtené správně.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou...mám mít 104 a píše mi to 93

Reagovat
Pinturicchio

U mě je to v pořádku.

Reagovat
Kluivert9

Teď to nějak upravili. Dokonce už vidím i moje ligy...

Reagovat
Pinturicchio

Konečně, ... ještě by mě zajímalo, kdy už bude nějaké pořadí.

Reagovat
Kluivert9

Asi po dnešku, až se dokončí celý první kolo.

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, jsem na to natěšený jak malý Jarin.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to bude s kapitánem, když ho ted zmenim ? zustane za minule kolo benzemovi, i kdyz to 1. jeste neni dohrany ?

Reagovat
nani92

však máš 2 rôzne kolá,2 rôzne stránky..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

sory, omlouvám se, neviděl jsem to, jsem hroznej dement

Reagovat
nani92

pohoda..táto fanta je zatiaľ záhadná

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si toho nevšiml

Reagovat
Pinturicchio

Karim už máš započítaného do toho celkového skore, klidně to změn.

Reagovat
Miguel19

Trapná fanta. To i ta na seznamu je lepší..

Reagovat
Kily

tak tady alespoň s odstupem několika týdnů zjistíme, jak se co bude bodovat, v té na seznamu to nakonec nebude jasné nikdy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Pro druhe kolo sem pro jistotu nacpal potencialne lepsi hrace uplne nalevo .. tak snad...

Reagovat
Swarley

to je právě otázka, doprava si dáš hráče, kterého pak budeš dostřídávat kvalitními hráči, kteří hrají až poslední dny...když ti pak tenhle hráč zahraje, tak zase tu možnost střídání formací na závěrečný den nebo dva ztratíš

Reagovat
vrabejka

Taky mam dilema o kapitanovi Sakho,Suarez,Shaqiri,Bony,aurirer nevim nevim

Reagovat
Kluivert9

Tak zatím 106 bodů a ještě čekám na 2 hráče

Reagovat
Kily

hmm hmm, nakonec mám pomalu víc zraněných a vykartovaných hráčů, jak bodů

Reagovat
Pinturicchio

Ale stejně je to nějaký divný - dal jsem tam dva Belgičany, které mám na soupisce, a píše mi to, že budou hrát až za 5 dní.

Reagovat
Fabregas@ole

Dnes začíná i druhé kolo, automaticky tě to přehodilo do sestavy pro 2. kolo. Nad zobrazenou sestavou si přepni na "1st group phase".

Za Belgii tam mám De Bruyneho, Martense a Mirallase, doufám, že aspoň dva budou v základu...

Reagovat
fantomas

Dva jo, ale maximálně dva.

Reagovat
Fabregas@ole

Smůla, kterou jsem si včera vybral s H. Almeidou se mi dnes vrátí, když zraněného Romela vystřídá Kevin a přihraje mi za 2 fíky slušný body

Reagovat
Kily

a když mám Almeidu i Lukaka, tak se mi to vrátí jak?

Reagovat
Pinturicchio

Pán Bůh ti to vrátí na dětech

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kily

brrrrrrrrrrrr

Reagovat
Pinturicchio

... na pivku?

Reagovat
Kily

toho mám dost i tak, včera jsem šel v deset na dvě a přišel ve dvě s deseti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Swarley

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Tak snad hraješ na 3 útočníky a jedním z nich je kapitán Karim Já zatím nahrál strašně málo... dneska tam mám navíc dva Nabily

Reagovat
fantomas

Potom si překlikni nahoře na záložku 1st round... seš už ve druhym kole

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma, chlapi.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím 119 bodů a 3 Iráčani v záloze.Nevíte kdy bude pořadí tý Eurofotbalové ligy?Celkově jsem na 1270 místě by mě zajímalo kolik celkem soutěží lidí a jestli to má fifa ošéfovaný,aby někdo nemohl mít někdo víc účtů

Reagovat
nani92

určite hrá minimálne 99271 ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tím je napsáno registered 920 000 cca ale to se mi nechce věřit to je asi počet regnutých na samotných webovkách fifa

Reagovat
fantomas

Určitě je to podle mailů.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo,ale bojím se fifa je korupce sama

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je nejlepší kapitán pro druhé kolo z těchto útočníků Neymar,Benzema ,Mueller ? V prvním sem měl Neymara ted dám asi Muellera snad se ještě nevystřílel a navíc hrajou proti Ghaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej ji nejdřív Neymarovi, když nahraje dost, tak mu jí nech, když bude mít málo, tak ji přesuň na Benzemu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to jde? kua to už sem mohl mít bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, prostě to posouvej průběžně podle hráčů, co zrovna hrajou. Samozřejmě je doufám jasný, že když ji přesuneš, tak ztratíš ten x2 multiplikátor.

Reagovat
smazaný uživatel

díky takže dneska Neymar

Reagovat
Counter

To je prostě moc, že si mě tu vodí borec, který ani nevěděl, že jde měnit kapitán...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj super, mohol som mať 109 bodov, mám 94, plus bude hrať ešte Bentaleb ...Keby som tam len dal toho Auriera a Iránca.

Reagovat
smazaný uživatel

Buntaleba mám taky snad mu to bude dneska pálit

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Body už tam jsou, druhy kolo otevřene je taky, ale zajima mě pořadí v miniligach no, snad už to tam bude zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

M'Bohli místo 5 bodovýho Karnezise? Asi jo, co? Minimálně stejně by měl nahrát určitě.

Reagovat
Kily

mám oba a o tom, že do téhle výměny jdu, mám jasno už od zápasu Řeků, od Belgičanů si slibuji, že budou střelecky docela aktivní

Reagovat
Kily

ale jako FIFA si mohla ušetřit jméno Rais, už mě chytal rapl, že z toho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted teprve sem zjistil,že za lavičku je 0 bodů Je dobrý dát třeba toho Buntaleba kterýho mám na lavičce místo Di Márii nebo Azpilicuety kteří mají jen 5 bodů.Aby pak nenahráli ještě mín bodů jak těch 5.

Reagovat
doocetung

bentaleb za dimaríu ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím pro 1.kolo Di Mária tam má 5 bodů jen.Jde nahrát ještě mín jak 5 bodů? :D Aby pak Bentalep nenahrál jen 2 body a přijdu tudíž o 3 body

Reagovat
doocetung

no má právě ale já myslím že míň jak 3 asi nedá , tak to risknu

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu na to radši zlatých 5 bodů.Jen mi štve že sem nechal na lavičce Garaye ten nahrál 10 bodů a nechal na hrišti Alvese který má taky jen 5.Kdybych věděl,že to můžu vyměnit tak bych měl hafo bodů.V druhým kole mi nebude hrát Contreao tak tam lupnu Garaye

Reagovat
Minister

Tiež som mal túto dilemu, ale nakoniec som tam Bentaleba nedal. Podľa viac ako 5 bodov nezíska.

Reagovat
doocetung

říkám, míň jak 3 mít asi nebude, takže to risknu než abych pak litoval když bude třeba skákat rybičky do střel a udělá 9 těch 2 bodů zas tak litovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to toho šel kdyby nehráli zrovna s Belgií.Bude naštvanej,že tečou chytne a chytne ho rapl.U těhle Alžířanů člověk nikdy neví

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, počítá vám to body za hráče z BEL - ALŽ?

Reagovat
-Kopy-

ne

Reagovat
Counter

To dodají dodatečně no.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Ale zislo by sa to do zapasu Ruska, kedze by som chcel vystriedat niekoho z dvojice Lukaku - Vertonghen.

Reagovat
Kily

Lukaku bude mít dva body za "účast" v zápase, ke kterým mu snad nic už naskočit nemůže, tam je to na střídání jasné, jestli máš útočníka nebo Lukaka v sestavě mezi útočníky nejvíce napravo

Reagovat
Dominator

Tak ocakavam, ze ani jeden z nich dvoch nenahral vela, ale tak keby som to videl, tak jasne, ze vystriedam toho, kto mal hoc i len o jeden bodik menej.

Vertonghen bude mat minus za zltu kartu a zavinenie penalty, mozno 3 fauly? Takze rozidel medzi nimi bude zrejme len asi ten jeden bodik

Striedanie kohokolvek z nich som mal uz predpripravene -> obaja su uplne napravo, lebo zo striedacky mal pripadne naskocit stredopoliar - Fayzulin (teda pokial vobec bude v zakladnej zostave ).

Reagovat
Counter

Snad to aktualizují co nejdřív... Ale zrovna Vertonghen s Lukakem za dnešek dostanou po dvou bodech a nazdar

Reagovat
Dominator

Uz to tam je

1 bod na strane Vertonghena vs. 2 body na strane Lukakua, hmm, sluboval som si od nich takmer desatnasobne viac

Reagovat
Counter

Reagovat
Dominator

O mojej dovere svedcilo aj to, ze som obetoval 7-bodoveho Opareho

Holt, chalani sklamali...

Reagovat
nani92

Reagovat
vrabejka

Ne Lukaku 0 bodov. Počkám do 70 minuty pak tam vrátím Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
PJ

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kily

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kowe

Honzo, Honzo.. ty jsi vůl

Reagovat
Counter

Mbolhi by měl mít šest zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jediný trotl, který má míň jak 100? :) Ale dobře mi tak, nějak jsem zapoměl taktizovat, kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš

Reagovat
Minister

Koľko má podľa vás Hazard bodov?

Reagovat
Side

bych řekl, že minimálně 10

Reagovat
nani92

7

Reagovat
Side

Tak sem čekal, že mě nejvíc potáhne útok Aguero - Giroud - Lukaku a oni mají dohromady 4 body

Reagovat
doocetung

jak to je s tou miniligou? to nejdou ti co nejsou odsud vyhodit? to je celkem na nic jinak

Reagovat
Counter

jn, můžem ložnout novou ligu, která bude zaheslovaná, takže se tam dostanou jen ti, co si přečtou článek (muahahaha).

Reagovat
nani92

a čo tak to heslo "náhodne" povedať v nejakom Podcaste ?

Reagovat
Counter

to by tam už nebyl vůbec nikdo

Reagovat
doocetung

no to není bůbec špatný nápad

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

M'Bohli 8 bodů nakonec. A Bentaleb s jeho 7 taky není špatný.

Reagovat
Counter

Kruci, s takovou mě ještě swarley prožene, když mu Íránci s Alžířany takhle zabodovali...

Reagovat
Swarley

ani hovno Verthongen to podělal, špatný...nějaký podělaných 86

ale na druhou stranu, papírově by to mělo být nejslabší kolo skupin...

Reagovat
smazaný uživatel

taky 86...

Reagovat
Dominator

Reagovat
nani92

no Vertonghen s 1 bodom bola teda výhra..pritom na lavičke Honduraske obranné eso

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že jsem se o 19 bodů okrad tím, že jsem neměnil hráče... to bych možná ještě přežil, ale že si nevyhodím Gigiho a na lavičce mi smrdí 11ti bodový Haghighi, tak to se dá snad vysvětlit jen těmi sobotními 15 pivy...

Reagovat
doocetung

první kolo přesně 100bodů..ajo já jsem vcelku spokojen.. sice mi v základě smrdí dvoubodový lukaku, ale zachránila mě má kapitánská důvěra karimkovi

Reagovat
PJ

104 body? Na to, že mam na lavičce pět hráčů, který nehráli v základu, a další dva, který si projistotu nekopli vůbec, to neni tak úplně špatný

Reagovat
nani92

99 bodov..Potešil Neymar,Benzema,Bentaleb ..Sklamanie: Di Maria, Ozil, Vertonghen a zranenie Coentraa

Reagovat
smazaný uživatel

107 bodů, jediný zklamání v mojí sestavě je Lukaku. Fakt jsem věřil, že udělá víc bodů jak pětibodovej Griezmann.

Reagovat
Kowe

94 bodů.. slabota. Nejlepší útočník a záložník jsou Alžíířani. Jediná obrana nezklamala.

Reagovat
Minister

104 bodov... čakal som menej, takže celkom spokojnosť

Reagovat
fantomas

Tak kdo všechno šel do menšího risku s M'Bolhim?

JÁÁÁÁ

Reagovat
Counter

Taky.

Myslím, že to risklo víc lidí. Kdekdo vsadil na levné brankáře a Karnezis nepodržel.

Reagovat
Swarley

souhlas no, já takhle vystřídal všechny tři, ale na Bentaleba jsem koule neměl, i když teda spolu s Hazardem nejlepší záložník no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

můžete mě říct, kde jsem najednou vzal 178 bodů? odpoledne jsem měl 82 a to sedělo...něco mi asi uniká? spočítal jsem všechny body i za hráče na lavičce a stejně jsem napočítal tak o 50 bodů mín, než mi to ukazuje, wtf?

Reagovat
Counter

To mají všichni posunuté.

Reagovat
nani92

198 ale ono to upravia,to musí mať nastarosti niekto ako Masopust,ten sa rád hrá s blbosťami..

Reagovat
Counter

Tak jsem to na závěr ještě trošku přiriskoval a dal šanci vyniknout Kombarovovi s Kokorinem. Zblých 9 hráčů mi dává 100 bodů, takže záleží na Rusech, jaký náskok mi na vás vypracujou

Reagovat
CubONE

Dlhodobo zranenych asi nebudem moct vymenit, ze? Coentrao asi out, tak bodujucu obranu do dalsich kol asi nezlozim. Barzagli, Janmaat a snad bude hrat Bedimo, ktoreho som cakal v zaklade Kamerunu. Potom uz len lavickari Iranu a Alzirska.

Reagovat
Pinturicchio

Mercato se otvírá až po skupinách.

Reagovat
Kily

tak to je moc, jdu na dvě, rychle dopíjím osmé, abych tam mohl dát Ščennikova místo Coentraa a on nehraje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

96 bodu plus 11 o ktere me okradli, zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

107 krásnejch bodíčku z 1.kola

Reagovat
Pinturicchio

První kolo = 111 bodů.

Celkem spokojenost.

Reagovat
Counter

Kokorin 109 bodů za první kolo.

Reagovat
Jajinek

Tak...vypadalo to, že bych se mohl přehoupnou přes kýžených 115...ale Slimani nebyl v základu...takže jen 113...fakt jsem zvědav, na jaké umístění to bude stačit...ale je třeba přidat...hlavně gólově a pomocí čistých kont! Jakmile se ale začnou měnit sestavy, věřím, že mi budou odpadávat soupeři.

Reagovat
Jajinek

jinak Fred je můj naprostý fanta fail a měl bych si naliskat....

Reagovat
fantomas

Hmm.. 113 a seš za mnou, to ta tabulka asi nebude odpovídat teda ještě.

Reagovat
Jajinek

tam ještě nejsou přiřazený ani body a v náhledu ligy ani pořadí

Reagovat
-Kopy-

já to samé, taková chyba

Reagovat
Pinturicchio

(Já též)

Reagovat
Dominator

120tka bola na dosah, ale kvoli par chybam mam tiez 113

Reagovat
fantomas

EuroFotbal... League created by bishwash39... 998 členů.

Tahle příšernost sme teda my jo? Zaplaťpánbů za tu elitářskou... tam průběžně 13. místo asi dobrý, kór když se cunta nevešla ani do top20.

Reagovat
Pinturicchio

Když kliknu na to moje ligy, tak to pořadí uživatelů už je podle bodů?

Reagovat
Jajinek

není

Reagovat
fantomas

Asi teda ne no.

Reagovat
Pinturicchio

Uff

Reagovat
Usty

já se v tý tabulce pro změnu ani nevidím, přitom mi to nabízí jen "Leave league"

fakt jeden velkej a jeden rosolovitej za letošní fantu...

Reagovat
fantomas

Prdlačky, jen seš moc špatnej..

Reagovat
Usty

OMG, to je taková sračka... 32 lidí - na první stránce 20 včetně terryho, lexxese, jajinka, kilyho, tomasinha... na druhý straně 12 včetně terryho, lexxese, jajinka, kilyho, tomasinha...

Reagovat
fantomas

Však já vim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

už 999 1000 člen vyhráva zadarmo DVDčko so všetkými podcastmi?

Reagovat
fantomas

Jednoznačně, už se těšim, až to budu posílat na nákou teheránskou adresu.

Reagovat
Counter

Já to nechápu, jak mi někdo mohl uzmout i to založení ligy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fantomas

Právě, sem si řikal, co to je za hipsta nick.. nák mi to nepasovalo k tvym profilovkám.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomoro

Vertonghen+Lukaku za Figuerou s Heydarim byl suprovni tah vynesl mi - 5 bodu

Reagovat
Kily

mno, tak při snaze vybudovat tým z kvalitních hráčů předem doplněný o dva nehrající jsem na tom po prvním kole tak, že k dvěma nehrajícím mám dva zraněné, jednoho distancovaného a k tomu tři, co si vůbec nekopli a Lukaka, který má na lavičku zaděláno taky, nechat tam původní sestavu s hvězdami doplněnou o laciné zboží, tak jsem na tom lépe bodově a k tomu mám i víc hrajících

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no 98 za prvé kolo nie je žiadna sláva a ani ja som tomu moc nepomohol

striedania po osi Cillessen(6) - Karnezis (5) - Dauda (nehral)

Griezmann (5) - Lukaku (2) - Kokorin (1) sa teda moc neoplatili

Reagovat
fantomas

Proč sis u Ghany nepočkal na sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

žiaľ nedalo sa, nebol som doma a vedel som že ani nebudem mať prístup k netu, tak som to riskol, veril som že nastúpi

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to slušný fail no, útočníci ma ani neserú, 5 bodov za Griezmana nebolo nič moc, takže ten Lukaku bola normálna voľba a keď nahral iba 2 body, tak tiež nebolo nad čím rozmýšľať s Kokorinom, aj keď sa ukázalo, že vždy to môže byť ešte horšie

Reagovat
Kluivert9

První kolo 118 bodů, spokojenost

Reagovat
frankiefcb

tak bodů 65. Má ještě někdo míň. Zkušeně jsem to prokaučoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United 64

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
Swarley

to snad ani nejde ne? já mám 86 a to mi fakt hoooodně málo věcí vyšlo

Reagovat
frankiefcb

Mně nevyšlo nic. Jediný hráč, který vyšel Aurier je na střídačce.

Reagovat
fantomas

Jak se tohle vůbec může stát..

Reagovat
frankiefcb

Když Ti vyhoří hráč, na které spoléháš nebo vůbec nehrají Klose, Aguero, Kokorin A u De Rossiho jsem čekal více než 7 bodů. V obraně Von Bergeb 4 body a Aurier na střídačce. Jak říkám prokaučované

Reagovat
fantomas

Tos pro něj fakt neměl místo ho zkusit? Však hráli hned zkraje..

Reagovat
frankiefcb

Bylo to večer a já zapomněl. Měl jsem tam Godina, Vlaara a De Vrije. Mám totiž tříčlennou obranu.

Reagovat
fantomas

Aha, a víš, že to rozestavení můžeš měnit jo?

Reagovat
fantomas

Když už ho tu oplakávám, tak aspon doufám, že má Fábia co nejvíc lidí. Btw Countere, doufám, že chystáš článek shrnující první kolo...

Reagovat
-Kopy-

já doufám, že založí novou ligu s heslem v článku, tohle je o ničem jinak...

Reagovat
Swarley

zatím to nechejme pro nás méně šťastné, v tomhle davu íránců se dá aspoň dobře ztratit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jo, něco sesmolím.

Reagovat
smazaný uživatel

První kolo za 112

Reagovat
Ángel di María 22

Hrůza. Sice hraju fantu poprvé, ale i tak, to první kolo jsem dojebal "zkušeně" V druhym to bude chtít aspoň 117 bodů, takže první otázka do pléna. Za chvíli na Špnělsku zkusit kapitána radši Ramose, nebo Pedra?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
Pinturicchio

Ramos, budu ho dávat taky (pokud nebude zase řádit Blind). Už v prvním kole, kdy dostali Španělé 5:1, mi udělal na obránce krásných 9 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť by neudělal, když pořád španělské obraně neodečetli ty dva body

Reagovat
Pinturicchio

Další plus pro Fantičku

Reagovat
Pinturicchio

Btw, jak se vůbec můžeš rozmyslet mezi hráčem Realu a Barcy?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak mam nakonec Ramose, no, věřim mu v gól Tak ve fantě neuvažuju klubově, taky tam mám Messiho a ne Ronalda, rozdíl nároďáků je klíč. Tady zase Pedro útočník vs. obránce, stejně asi nakonec skončí kapitánská psáka u Messioho, teda pokud Ramos neudělá aspoň 12 bodů.

Reagovat
Pinturicchio

Já mu ji dám taky, Blind už je s čistým v prdeli, tak večer Sergio.

Reagovat
PJ

Nechat céčko Césarovi (2x9=18 bodů), nebo posunout dál?

Reagovat
Pinturicchio

Posunout, ... a ne, že mi pak dáš BAN, když to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam za cpt. Luize 24, to už měnit taky asi nebudu...

Reagovat
fantomas

To bych určitě zkoušel. Něco takovýho max. dva hrací dny před koncem. Teď pomalu neexistuje, abys nenašel aspoň někoho 20bodovýho.

Reagovat
PJ

I já s mýma kopáčema?

Reagovat
fantomas

Ale jooo, i ty

Reagovat
PJ

Tak jsem to dal De Vrijovi... ale nakonec to stejně zase skončí u Benzemy

Reagovat
smazaný uživatel

Když kliknu v eurofotbal lize na druhou stranku, tak na 19.miste je Liveral... to neni možný, že mu do toho vrta zas jeho stara?

Reagovat
nani92

kto mu to povie?

Reagovat
Jajinek

ještě to není seřazený podle umístění

Reagovat
Jajinek

aha...už je ...sorry...

Reagovat
nani92

aj Milligan sa zranil? no zbohom

Reagovat
Jajinek

Je to pořadí po prvním kole nebo tam máte už započítaný i hráče ze včera (mě nikdo nehrál)

Reagovat
nani92

aj zo včera..

Reagovat
Jajinek

tak tím pádem považuji své průběžné 6. místo za výbornou výchozí pozici Ztráta na prvního Frankieho, který tam má jistě tunu Brazilců, se začne zmenšovat

Reagovat
nani92

pred 10 minutami som bol 8 a zrazu som 5ty..hmm

Reagovat
nani92

aha,niektorí majú ešte 0,ty vole čo tam robia

Reagovat
fantomas

Wow, Frankie vede elitářskou a nákej Saud válcuje naší tisícovou, to mě podrž

Reagovat
Jajinek

ono je to pořadí pořád hodně zkreslený tím včerejškem...letos tu fantu fakt mrdaj...

Reagovat
fantomas

Mně to takle orientačně stačí jasněže to bude dávat největší smysl až po druhym/třetim kole, tohle ani jinak nešlo vyřešit asi.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou elitarskou porad

Reagovat
fantomas

Pár starých fanta pardálů si založilo svou ligu no, ignoruj to.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to se mi prave nechce

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, jedni z nejzkušenějších hráčů na EF a nic, ... bojí se pořádné konkurence, no.

Reagovat
fantomas

Příště už si vzpomenem

Reagovat
Jajinek

a navrhuju udělat tu celo EF znovu s heslem v článku, takto to opravdu nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

fuck it

name: EF altern

password: bezcizaku

Reagovat
smazaný uživatel

tak co je? vstupujte a množte se

Reagovat
smazaný uživatel

Dělený první.

Reagovat
frankiefcb

jo tak na 800 místě, tak to není ještě tak hrozné.

Reagovat
Pinturicchio

Průběžné 83, ... slabééééééé

Reagovat
Minister

Blind nemal asistenciu? Pri tom Robbenovom góle?

Reagovat
fantomas

Měl

Reagovat
Minister

Tak len dúfam, že mu ju tam dodatočne pridajú.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím 5 místo včera sem měl jako kapitána Neymara ale sebral sem mu C a dal to Azpimu a zatim bída

Reagovat
Counter

Zdá se, že už opravili ty možné změny rozestavení.

Reagovat
Kily

nějakou novinku v podobě upozornění jsem tam viděl, ale nic jsem s tím raději nedělal, nechtěl jsem riskovat a raději to nechám otestovat někoho jiného

Reagovat
PJ

Zkusil jsem to, funguje to dobře. Když změníš rozestavení, vyhodí to prázdný místo, i v přípaě, že neni vpravo. Když prázdný místo nemáš, vyhodí to hráče zprava, kterej ještě nehrál. Co to udělá v případě, že tam máš jen hráče, kteří všichni hráli, to vyzkoušet nemůžu. Ale takhle by to mělo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to funguje jen u útočníků, u obránců a záložníků to bere pořád pravého

Reagovat
Counter

Mi to funguje i u záložníků. Dal jsem vyhodit Valbuenu, kterého mám uprostřed, změnil formaci na 4-3-3 a opravdu to přehodilo jím uvolněné místo do útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

25 bodů za dvojku Bravo a Medel

Reagovat
Pinturicchio

Stoupám tabulkou, už jsem 67

Reagovat
smazaný uživatel

Bude teda ta nova liga s heslem nebo jak? Poradi ve druhe stovce kvuli tune cizincu se mi nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

zaheslovaná alternativa je mnou zmíněná o pár příspěvků výše

Reagovat
Pinturicchio

NOVÁ LIGA PRO VŠECHNY UŽIVATELE EUROFOTBALU, KTERÝM VADÍ VYSOKÁ ÚČAST CIZINCŮ A LIDÍ, KTEŘÍ NEMAJÍ S EF NIC SPOLEČNÉHO, V PŮVODNÍ LIZE. BUDU RÁD, KDYŽ SE PŘIDÁTE.

LIGA : EuroFotbalBest

HESLO : eurofotbalbest10

Reagovat
smazaný uživatel

seru na vás, jdu domů

Reagovat
Pinturicchio

Udělal jsi malou propagaci, pojď za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
nani92

skús to ešte hodiť aj pod iné články, lebo nie každý kto to hrá,chodí aj sem...ak sa nebojíš konkurencie

Reagovat
Pinturicchio

Jj, dal jsem to pod nejaktuálnější článek, pákrát to ještě udělám. Čím víc lidí, tím líp.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Counter nahore slibil, ze neco malo napise o prvnim kole, tak treba to hodi i do toho clanku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Přesně tak.

Reagovat
PJ

Já jsem první?

Reagovat
Pinturicchio

To jsi ty? Já jsem čekal, kdy se přidáš, když jsi dával ten palec a hle

Reagovat
fantomas

Ok, tak tam nemám co pohledávat.

Reagovat
Pinturicchio

Už není.

Reagovat
fantomas

Takže můžu? Vyhodim se z tý tisícový patlanice..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
PJ

Hm, už není, a zase dlouho nebude Už mi odehrálo pět hráčů, 43 bodů...

Reagovat
Pinturicchio

... já zatím dva, no, ale žádná sláva, navíc hráči, co hráli proti slabším, mají ted silnější soupeře.

Reagovat
PJ

Cesar 9, Alves 8, Srna 8, DeVrij 9, Olič 9... špatný to neni, střídat je nebudu, ale jásat nad tim taky asi ne...

Reagovat
Pinturicchio

Já zatím Fred 4( ), Blind 5 a Ramos 16 (kapitán)

Reagovat
smazaný uživatel

Blindovi musí připsat tu asistenci kua.

Reagovat
Pinturicchio

Já už moc nedoufám, Ramosovi taky nestrhli body za ty zápasy s Oranjes.

Reagovat
Pinturicchio

za ten zápas

Reagovat
Kily

strhli, v noci šel z devíti na sedm, jinak FIFA prý už v prvním zápase Nizozemska nepřipsala dvě asistence Sneijderovi

Reagovat
Pinturicchio

Jo? Já už to právě neměl možnost ověřit, protože do toho prvního kola už nejde kliknout, ... s těma asistencema jinak teda slušný bordel.

Reagovat
Kily

jde to, jenom nesmíš jít přes "My Team", ale hned vedle toho je záložka "Latest Scores"

Reagovat
Pinturicchio

A jo, jde to.

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Jaktože tam nemám body?

Reagovat
nani92

to prihodia postupne, ani ja som nemal ked som sa včera dal do tej Srbičovej ligy a dnes som ich už mal..

Reagovat
Pinturicchio

Chvíli to trvá, než ti je to načte do nové ligy.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

po 1.kole 98 b a teď už mám 128 celkem slušné, de vrij kapitán 18 b, uvidím jestli mu to nechám a lovren 11 b ... jsem zatím průběžně na 14 místě v eurofotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado vs Aurier, kdo to dneska zvládne líp? Jeden z nich dostane C

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je v tý nový EuroFotbalBest lídí ? nemůžu to najít.dík

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to našel podle jmena

Reagovat
smazaný uživatel

hele, já když se do ligy přihlásím, tak se potom stejně nenajdu v tom pořadí...přitom bych měl být docela nahoře, mám 136 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne,ale myslím že se tam časem objevíme.

Reagovat
smazaný uživatel

už se tam zobrazuji...chvilinku to trvá

Reagovat
Rarášek

Cuadrado, Gervinho, Aurier.. koho na kapitána?

Reagovat
nani92

jednoznačne Gervinho !!

Reagovat
Kily

Cuadrado

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Side

mám Auriera, snad zas zaválí jak v prvním kole

Reagovat
CubONE

Pff.

Janmaat za 4 body, Bedimo nehral, Barzagli zraneny, Coentrao zraneny. Snad Figueroa zaboduje a mozno nasadia Mesbaha, lebo inac obranu neposkladam.

Reagovat
smazaný uživatel

bude se Cuadradovi počítat asistence, když zahrával roh?

Reagovat
Counter

jasně že jo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V týmu Luiz s 12 bodama a Zapata s 11 bodama a já kapitána hážu z Neymara na Cuadrada.

Reagovat
PJ

Proč sem sakra dal pásku Martinezovi, když ten blb nehraje? To je taky hvězdnej útok co mam, Benzema Olič ok, a k nim leštiči Chicarito, Martinez a Shojaei nebo jak se jmenuje Teď dam pásku nějakýmu Řekovi, to sem to dopracoval

Reagovat
Minister

Tak Zapata ako kapitán 22 bodov. Škoda, že Kolumbia neudržala čisté konto, lebo teraz mám dilemu, či mu nechať pásku alebo nie.

Reagovat
nani92

určite nie

Reagovat
Counter

Risk je zisk, zvlášť když máš dalších 15 možností, komu to napálit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dať pásku Matuidimu alebo Valbuenovi?

Reagovat
nani92

jednoznačne Valbuena

Reagovat
Counter

jednoznačně Matuidi

Reagovat
PJ

Jedině Maniatis (no a zítra Benzema....)

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem všetkým za rady, určite mi to pomôže pri rozhodovaní.

Reagovat
vrabejka

neni spatne udelat Suareza kapitanem.udelal mi 30 bodu :D

Reagovat
Swarley

budiž odpuštěno levné řecké obraně první kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas 13 bodu, skoda ze mam jako kapitana Cholevase

Reagovat
Counter

A kolik má Holebas?

Reagovat
Swarley

9

Reagovat
Counter

Manolas přesně na hraně nejistoty, zda s 13 body nechat nebo nenechat pásku (-.-)

Reagovat
Swarley

Yamaguchi Tamagochi, jedním slovem jistotka...6 bodů minule, dneska 7, to je přesně to, co si od hráče za 3,5 mega slibuju...

Reagovat
Counter

Hráče s šesti body rovnou vyhazuju ze sestavy...

Reagovat
Swarley

no minule strčil do kapsy Di Maríu, to je pak těžké...

Reagovat
PJ

Hm, vyhodil bys šestibodovýho obránce, když máš na lavičce dva Íránce, který budou bránit Messiho?

Reagovat
Counter

Hm To už je větší dilema

Reagovat
Swarley

dneska už má dokonce 8, stop, neblázni Yamaguchi, dej šanci i jiným

Reagovat
Jajinek

Jak je to prosím tedy nyní se změnou rozestavení? Vyhodí mi to toho hráče zprava a nebo už si můžu vybrat?

Reagovat
PJ

Teď jsem to zkusil a i když je volný místo, vyhazuje to hráče zprava, ale ten mi zatim nehrál. Jestli to vyhodí i hráče s bodama, to nevim, to zkusit nemůžu. Včera to fungovalo jinak, to mi jednou vyhodilo prázdný místo, i když nebylo vpravo. Takže bůhví

Reagovat
Jajinek

no...snad se najde během dneška kdo to zkusil i s prázdným místem a bude referovat...nerad bych ztratil 10ti bodového hráče.

Reagovat
Counter

Ono ti to hráče zprava vyhodí, jen když ten hráč ještě nehrál. Když jsem tam měl hráče, který už hrál, vyhodilo to prázdné místo.

Reagovat
Pinturicchio

Karnezis, Manolas = 25 bodů (a to nebyl ani jeden kapitán)

Reagovat
PJ

Karnezis, Maniatis, Tziolis = 7 bodů, protože v bráně je César a ten poslední kokot si ještě nekop

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata (11), Luiz (12) a Manolas (13) zatim velmi dobře.. akorát u posledního obránce to nevidim tak slavně - Lichtsteiner, Kompany a nebo jeden z Íránců.

Pravděpodobně se do hry zas dostane Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

Řeckoo. 48 bodů za trojici Karnezis(c),Holebas a Manolas je sen. Řeckoo.

Reagovat
smazaný uživatel

*to jedno Řeckoo tam nepatří

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vrabejka

ta fanta je crazy. diky 30 body za Suareze sem se dostal z 55. mista na 18. Zacina me to bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, z 317233. po 1. kole jsem poskočil na 60776. :) Ještě pět mamlasů ve hře, z toho tři italy, takže to vidím 3:0 pro Itálii, Gigi v brance, Chielini a Pirlo gól a haleluja.

Reagovat
Counter

Kostarika trošku čára přes rozpočet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele