Fanoušci na Freda pískají, proto chce odejít

20.10.2008, 13:43
Aktuality
Brazilec Fred má v Lyonu smlouvu do léta příštího roku. Ještě na začátku probíhající sezóny dával najevo, že se nebrání delšímu pobytu v týmu francouzského mistra. Nyní je všechno jinak. Freda ke změně postoje vede chování fanoušků.

24letý útočník na jaře ztratil místo v základní sestavě a v létě koketoval s přestupem. Přesto dal na začátku nové sezóny najevo, že by rád v Lyonu prodloužil smlouvu.

Nyní je všechno jinak. Proti Fredovi se postavili fanoušci Lyonu, kteří na útočníka při domácích zápasech při každém kontaktu s míčem pískají. "Pískot změnil hodně věcí," potvrzuje Fred.

"Fanoušci nechtějí, abych zůstal. Je to těžké, když na vás čtyřicet tisíc lidí píská," neskrývá brazilský útočník. "Myslím, že v létě odejdu, za těchto podmínek ano. V zimě ne, protože se nechci vzdávat, kvůli týmu, trenérovi a sobě."

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas i přes nepřízeň fanoušků věří, že se situace znovu obrátí, tentokrát k lepšímu. "Fred je skvělý hráč a věřím, že se u nás může zlepšovat," uvedl. "Cítím, že se tu usadil a věřím, že také prodlouží smlouvu, navzdory posledním událostem."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
milan78

je to všude stejný, nevděk vládne světem

Reagovat
smazaný uživatel

jako ve spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupí fanoušci, Fred je vynikající útočník a poku odejde, Lyon tím dost utrpí...

Reagovat
smazaný uživatel

mno myslim ze moc neutrpi maj Benzemu,Keitu,Piquionneho,Delaga a Govoua a jeste zaloha Mounier takze myslim ze maj utocniku dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký mají fanoušci důvod ho vypískávat? Nějak k tomu nevidím reálný důvod(leda vytlačení Ben Arfy a Milana z Lyonu...)

Reagovat
smazaný uživatel

milanem to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

No,pískot si asi nezaslouží,nicméně je pravda,že zatím v průběhu sezóny se mu moc nedaří,takže jestli to tak bude i nadále,tak asi bude jak pro jednu,tak rpo druhou stranu na místě,aby zkusil jiný klub. Nicméně doufám,že se v zimě nebude opakovat podobná výměna jako Carew-Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

odejdi do S.A

Reagovat
smazaný uživatel

do Bayernu ... ikdyž zájem měli Brémy, takže jestli mu nepude o peníze, tak by tam jít mohl... (nebo brémy vyhrajou něco a dostanou za to prémii, takže to vrazí do freda...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s nim??Možná třeba Portsmouthu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele