Fanoušci Atalanty vypískali navrátilce Vieriho

09.07.2008, 18:17
Aktuality
Nemilé přivítání čekalo na Christiana Vieriho ve městě, které moc dobře zná. Zkušený italský útočník přestoupil z Fiorentiny do Atalanty a dnes byl představen na tiskové konferenci. Fanoušci klubu z Bergama hráče přivítali pískotem a nadávkami...

A důvod chování příznivců Atalanty? Vieri od tohoto klubu dostal před dvěma roky šanci vrátit se mezi elitu, v létě roku 2007 pak dal přednost lukrativnějšímu angažmá, přestoupil do Fiorentiny a svou první branku v dresu Violy dal právě proti Atalantě. Na tom by nebylo nic až tak špatného, kdyby Vieri svůj gól nezačal oslavovat, v Itálii se totiž oslavy trefy do sítě bývalého zaměstnavatele příliš nenosí.

"Podobné reakce jsem od fanoušků nečekal, všechno moc zveličují. Když jsem skóroval proti Atalantě, vůbec jsem nemyslel na to, proti komu hrajeme. Měl jsem pouze touhu slavit, protože jsem tři měsíce nemohl trénovat a byl to můj první gól v dresu Fiorentiny," vysvětlit Vieri své chování.

Vieri poprvé oblékl dres Atalanty v roce 1995 a toto bude jeho již třetí angažmá. Jedním z jeho prvních cílů bude naklonit si fanoušky zpět na svou stranu. "Doufám, že se mi podaří obnovit vztahy s fanoušky Atalanty a snad to bude zásluhou branek," věří Vieri, který v 315 zápasech v Serii A dal 160 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
havrys99

no že bych ho měl zrovna rád.....to se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

největší zlatokop

Reagovat
Miky.77.14

taky mohl jit do Slávky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz vystridal snad vsechny kluby v Italii.

Reagovat
smazaný uživatel

všechny ještě ne jenom 11 + 3x atlanta

Reagovat
smazaný uživatel

nepleteš si to s NHL?

Reagovat
Miky.77.14

ale tak jeho herní styl se mi docela libí,myslim že si ho Fiorentina mohla nechat..

Reagovat
smazaný uživatel

Se má rozbrečet, když dá gol svému mateřskému klubu nebo co?!

Reagovat
blaugrana

nic ine ani ocakavat nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

áá ved si zvyknou

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych si pisknul

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že bude platným hráčem a nejakej ten gol dá.... fandim mu at se mu daří a díky.............. hráč jak prase toršku mi to připomíná kollera příbeh až na tu smenatovu lhotu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Koller totální lamič ten borec když dal góla jinak než hlavou nebo z penalty tak to byl zázrak. A Vieri? tss potom co zažil největší slávu v Interu marně hledá formu. Fiorentina udělala dobře že ho poslala pryč, protože teď maj smrtelnej útok Mutu-Gilardino-Pazzini........

Reagovat
smazaný uživatel

Kolerra si sledoval asi jenom z povzdálí, nikdo neudělal pro českou repre tolik co on a je jedno jakým způsobem dával góly prostě je dával

Reagovat
Kapřík

O Kollerovi nemáš evidentně ani páru, tak si ho neber do huby, prosímtě. Ale s Vierim máš pravdu, pro Fialky dobře, že je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si jeho gol Skotum NOHOU k prave tyči a na Jendu docela z dálky... neni to otom že by to neuměl... ale diky sve postavě se do tehle situaci nedostava když už tak to dava na nekoho kolem...

Reagovat
smazaný uživatel

bobo mal dobru sezonu vo firentine ale je cas ist dalej..v bergame sa este moze chytit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele