Falcao je pilířem projektu Monaka, které nemělo zájem o jeho prodej

17.09.2018, 10:50
Aktuality
Radamel Falcao se protrápil sezonami, během nichž hostoval v Manchesteru United a Chelsea, po návratu do AS Monaco ale znovu začal strašit defenzívy soupeřů a v průběhu letošního léta se o něm spekulovalo v souvislosti s odchodem. Zájem o něho byl, kolumbijský střelec ale zůstal a velký podíl na tom měl postoj jeho zaměstnavatele...

32letý Jihoameričan po návratu z Anglie nastoupil v Ligue 1 k 59 zápasům a na své konto si připsal 41 gólů. Před několika měsíci ho sledovali zástupci AC Milán, zájem mělo několik bohatých čínských celků a celou situaci monitorovala rovněž zámořská Atlanta United.

"AC Milán mě nikdy nekontaktoval, ačkoli jsem o tom hodně četl. Pravdivé naopak byly spekulace o Číně, nadále jim ovšem už nevěřím a věřit nebudu. Přestupové okno je uzavřeno a tamní kluby musejí doplácet vysokou daň v případě, že za nějakého fotbalistu zaplatí velké peníze," říká vice-prezident knížecího celku Vadim Vasiljev.

"A pak především Falcaa chceme udržet, je pilířem našeho projektu. Byl bych rád, kdyby u nás zůstal až do vypršení kontraktu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

kam by chodil, kdyz mu to tam sedi

Reagovat
CHONG

Tygr a Zlatan, asi jediní dva hráči, u kterých mě opravdu mrzí, že je nikdy neuvidím v barvách Realu

Reagovat
Kily

Kolarov?

Reagovat
snuff24

wtf

Reagovat
CHONG

Vidíš, na toho jsem úplně zapomněl, to je můj velký oblíbenec, ale u něj to byla vždycky jenom utopie, u Tygra a Zlatana to vypadalo párkrát celkem nadějně.

Reagovat
Messi14

pres Marcela by nemel sanci no.. to spis k rivalum do Barcy nez si privedli Albu, levej bek byl u nich driv velka slabina

Reagovat
ADM

Abidal bol pred Albom u nás 6 rokov, to si nešlo nevšimnúť Predtým van Bronckhorst. To na druhej strane nám behala legenda menom Oleguer

Reagovat
Messi14

Abidal byl v pohode, myslel jsem spis Maxwella, Adriana, Mathieua apod.. nikdy to nebyly takovy "jmena" jako zbytek obrany, resp ono i ten pravej kraj byl takovej divnej.. jako napr Zambrotta

Reagovat
ADM

Jo no, keď berieme náhradníkov tak žiadna hitparáda, ale to majú málokde taký luxus. Na Zambrottu som sa vtedy tešil, ale prišiel k nám už po svojom vrchole..

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvinho

Reagovat
ADM

aj môj oblúbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Alebo Zlatan v Bayerne po boku R+R, to by bola telenovela

Reagovat
Messi14

Nemci by ho neprijali, maji radi tu jejich narodni hrdost a sebevedomost ve smyslu - jsme Nemci, jsme nejlepsi, Zlatanova "Im the God" by asi nedosla pochopeni, na to nemaji moc humor..

Reagovat
Erdovec

To se nedivím, když to není vůbec vtipné

Reagovat
Messi14

ja se tim vetsinou bavim, chapu jak to mysli, ale zrovna tak chapu, ze nekdo je na tenhle typ humoru alergickej a povazuje ho pak za arogantniho tupce.. kterym treba i je..

stejne tak i balotelli byl takovej utrzenej ze retezu, mel jsem stejnyho spoluzaka ve skole, povazoval za srandu nekoho kopnout do zadku (na hlavu asi nemel dost vysokou nohu), ale v jadru nebyl nijak zlej, proste jen mel hranici "vtipu" nekde jinde..

to samy zlatan, jeho hranice a mozna i sebevedomi je nekde jinde nez vetsiny lidi, proto si potrebuje tema recma ziskat uznani, kteryho se mu treba v detstvi nedostalo, coz bych se ani nedivil vzhledem k tomu jak vyrustal.. vypracoval se z niceho na jednoho z nejlepsich

druha vec je, ze si tim buduje znacku, je tim originalni, lidi si ho budou pamatovat jak pozitivne, tak negativne.. efekt je pak stejnej jako otravna zelena prisera z reklamy na alzu - vsichni to nesnasej, ale vsichni tam chodej, protoze to maj vryty hluboko v hlave..

Reagovat
smazaný uživatel

já uřvanou zelenou píču nenávidím a proto si u nich nikdy nic z principu nekoupím...takže na mě to nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho zeleného zmrda taky nenávidím. Ale nakupuju tam furt. :D

Reagovat
Elliasson

Myslím, že Tigr by se zrovna u vás neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao>caramel cacao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se smířit s tím, že Messi nahradit nepůjde a budeme to muset hrát více tymově až skončí,ale ten Rony Lopes by mohl být zajímavý hráč do budoucna, když dá ještě sezónu nebo dvě v AS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele