Fährmann zůstane v Schalke, je přesvědčený manažer Heldt

04.04.2014, 17:00
Aktuality
Schalke v jarní části sezóny vykazuje výrazně lepší výsledky než na podzim a z velké části za to vděčí Ralfu Fährmannovi. Pětadvacetiletý brankář je od konce loňského kalendářního roku jedničkou Königsblauen a tak by tomu mělo být i v dalších letech, navzdory zájmu jiných klubů...

Trenér Schalke Jens Keller začal Fährmanna trvale upřednostňovat před Timem Hildebrandem na konci listopadu a od té doby jeho mužstvo prohrálo v lize jen dvakrát - v Mönchengladbachu a Mnichově. V osmifinále Ligy mistrů pak sice jasně nestačilo na Real Madrid, jinak jsou ale s průběhem jara ve Veltins Aréně velice spokojeni.

A právě na adresu Fährmanna se snáší slova chvály a jeho výkony nezůstaly bez odezvy i v zahraničí. O jeho služby údajně stojí Atlético Madrid, v Schalke ale mají gólmana smluvně pojištěného do června 2015 a pustit ho nehodlají. "Mohu vyloučit možnost, že by nás po sezóně opustil. To nechce ani klub, a co vím, tak ani Ralf," uvedl Horst Heldt.

"S momentální situací na brankářském postu jsme velice spokojení. Ralf u nás má stále smlouvu a mohu potvrdit, že i v dalším roce bude chytat za nás," dodal manažer Schalke, které neprodlouží končící kontrakt s Hildebrandem a místo něj má na pozici týmové dvojky přivést Fabiana Giefera z druholigové Fortuny Düsseldorf.

Autor: Petr Vaněček / transfermarkt.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvěle se ukázal

Reagovat
Arne

Die Hand Pottes Kéž by jel na MS, výkonama by si to zasluhoval..

Reagovat
db18

Reagovat
jv

Pokud by se brala čistě aktuální výkonnost, tak by se tam ukázat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ztrácel naději, ale po tom zranění se vrátil ještě lepší než předtím, to jsem fakt nečekal. Snad už se mu zranění vyhnou. Ještě by teda mohl trochu zapracovat na výkopech a bylo by to ideální

Reagovat
smazaný uživatel

už tam vypadal takovej zabitej, ale super se zvednul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele