Fährmann bude chybět hodně dlouho, nahradí ho Hildebrand?

19.10.2011, 14:08
Aktuality
Vedení Schalke řeší po několika měsících znovu problém s obsazením postu prvního brankáře. Před letošní sezonou Gelsenkirchen opustil Manuel Neuer a jeho místo zaujal Ralf Fährmann, jemuž letošní sezonu pokazilo vážné zranění kolena. Zpět na vrcholovou scénu by se díky tomu mohl vrátit Timo Hildebrand...

Fährmann se po svém příchodu zabydlel mezi tyčemi, v tomto prostoru ovšem nyní bude hodně dlouho chybět. Ve víkendovém utkání s Kaiserslauternem zastavil šanci soupeře jenom za cenu červené karty, pokutového kopu a především - také zranění. 23letý brankář má poraněné kolenní vazy a na podzim se na hřišti už neobjeví.

"Ralf bude chybět minimálně tři měsíce," oznámil generální manažer Schalke Horst Heldt.

Zatím není jasné, zda bude muset Fährmann na operaci, jisté ovšem je, že Schalke bude muset řešit nepříjemný problém a volbou by se mohl stát Timo Hildebrand. Někdejší německý reprezentant dlouho chytal za Stuttgart, následně si prošel i Valencií, Hoffenheimem a loni lisabonským Sportingem, nyní je bez angažmá a trénuje v Eintrachtu Frankfurt.

"Očekávám, že k dohodě dojde ještě tento týden. Až se Timo připojí k týmu, chce mít jistotu, že bude chytat," nastínil současnou situaci Hildebrandův agent Jörg Neblung.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Flamex

Timo bejval talent, nevím jak je na tom teď, ale vždy byl spolehlivej.

Reagovat
smazaný uživatel

vo Valencií bol hodne tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Wales je v žebříčku FIFA před námi. Tak to je totální úlet toho směšnýho žebříčku. Bůh ví kde ty body nabrali, když skončili vždycky hůř než my. Asi vyhrávali přáteláky.

Reagovat
k0udy

Příjde ti to jako článek o reprezentaci?

Reagovat
smazaný uživatel

piš k článku nebo k věci!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepíšeš ani k článku ani k veci

Reagovat
One-Real

kdyz uz jsme u toho OT, jeste vtipnejsi je ta Armenie

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu žebříčku nerozumím, ale budiž...Jinak Timo Hildebrand bejval talentovanej, jednu dobu byl i v kádru německé repre, poslední dobou ale spíš jen paběrkuje, takže jo otázkou, zda by byl platnou posilou pro Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako Thor z toho novýho comic movie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připomíná spíš Kurta Cobaina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá ako Brian Kendrick....

Reagovat
Lahvac-CZ

Mě připomíná spíš Leonarda di Capria

Reagovat
smazaný uživatel

Kendrick s DiCapriom sa tiež dosť podobajú

Reagovat
smazaný uživatel

co tak hostovanie Butta ?

Reagovat
stas87

v zime ak by sa ralf nestihol uzdravit tak by mohli na hostovacku dotiahnut sippela z lauternu timo je zla volba,jedina vyhoda je ze je volny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ne, ve football manageru je pěkně na ho_no

Reagovat
Tomanatura

Jeste to bude zajimave. Cetl jsem, ze Schalke v lete privede zadarmo Adlera, coz by bylo pro ne super. Pro Leverkusen asi taky, jelikoz ho uz nikam neprodaji a nahradu maji, respektive ji musi za 2 mega vykoupit. A proc davat Adlerovi 6 mega rocne, kdyz talentovany mladik, ktery letos odchyta velky pocet zapasu, neni az o tolik horsi?

Reagovat
herbage

jak si Adler v Schalke pomůže? Myslím, že jeho kariéra jde hodně dolů. Vážně bral 6 mega?

Reagovat
Tomanatura

On chce 6 mega. Nikdo momentalne brankare nehleda a velkoklub tezko vezme brankare, ktery 2 roky nehraje/nepodava super vykony. Proste ma bud na vyber pozadovat min, nebo jit jinam. Pro Schalke by to bylo super, on je mi fuk

Reagovat
jv

Mě ale ne, chci, aby zůstal v Bayeru. Snad dostane rozum a prodlouží, bude to nejlepší pro všechny strany... Leno stejně nakonec zůstane u VfB, nevěřím tomu, že bude v Leverkusenu.

No a potom tohle všechno by bylo obrovským podrazem na Fährmanna, kterej si za svý výkony nic podobnýho nezaslouží.

Reagovat
Arne

Furt existují hráči, kteří chtějí jít do tradičního klubu s obrovskou fanouškovskou základnou... Moc už jich není, ale jsou, a pokud k nim patří, tak není o čem.

Reagovat
Arne

Vůči Ralfovi by mě to teda sralo neskutečně, i přes pár chyb je jedním z nejlepších a má nakročeno ke špičce...

S tím Lenem bych trochu brzdil... Samozřejmě je vynikající, ale zatím odehrál 10 (?) zápasů, to je hrozně málo na to, aby se mohl srovnávat s Adlerem, kterej má za sebou čtyři roky na vrcholový úrovni a nebejt toho zranění, mohli bejt s Neuerem dneska v prohozený pozici.

Reagovat
jv

Přesně tak a moc k tomu tehdy nechabělo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele