Fabregas: Všechno se točilo kolem Henryho

25.12.2007, 19:26
Aktuality
Záložník Arsenalu Cesc Fabregas si po odchodu Thierry Henryho do Barcelony uvědomil, že v klubu nastala nová éra. Kanonýři se podle jeho názoru více stmelili a díky tomu mohou v následujícím roce bojovat o všechny trofeje. "Přál bych si, aby příštích dvanáct měsíců patřilo Arsenalu," řekl.

V čem se po odchodu Henryho udála největší změna? "Jsme zodpovědnější," odpověděl bleskurychle Fabregas, podle nějž se dříve všechno točilo právě kolem francouzského útočníka.

"Když se podíváte na Arsenal před pár lety, uvidíte jen Henryho," řekl španělský středopolař s tím, že ostatní hráči jakoby ani neexistovali. "Ale když odešel, byla to příležitost pro každého dokázat, že jsme tým a dobrý klub."

Fabregas si tím pádem uvědomil, že ačkoliv jeden z nejlepších fotbalistů na světě z klubu odešel, stále jsou Kanonýři schopni urvat nějaké trofeje. "Tento tým je hladový a chce dokázat něco, čím vyvede lidi z omylu," narážel na předsezónní prognózy, podle kterých měl mít celek z Emirates Stadium těžký boj o evropské poháry.

"V následujícím roce chceme dokázat mnoho věcí. Pokud bychom vyhráli všechno, bylo by to perfektní," sní o vytoužené sezóně Fabregas. "Ale kdybychom získali titul Premier League, kde je obrovská konkurence, bylo by to báječné," dodal dvacetiletý záložník.

Arsenal během pár dní narazí na dva přetěžké soupeře. Zítra se postaví ve Fratton Parku proti Portsmouthu a o víkendu jej čeká Everton.

Autor: Pavel Janega / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neco na tom bude!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Fabregasovi komentáře bejvají pořád sbevědomější a rejpavější, asi by se měl trochu uklidnit, fotbalista je to fantasticky, o to nic, ale kdyz vidím, co pouští z huby, tak mi moc chytrej nepřipadá....Tohle všechno může být pravda, ale je to pravda, která se neříká, Henry byl miláčkem diváů a jednoznačně nejlepším hráčem a je pravda, že v poslední době už za moc nestál a Arsenal se ho zbavil v pravou chvíli, přesto mu však vděčí za hodně, a všichni, Fabregase nevyjímaje, by si to měli uvědomit, než něco takového řeknou ....

Reagovat
P8P

Ale podle toho co řikal mi nepřišlo, že by tady Henryho nějak podrejval nebo tak. Ti řikáš, že za moc v poslední době nestál, to on ale neřekl. Řekl jen, že i po odchodu Henryho je Arsenal dobrý klub, a že to chtěj dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte co to meles?" ale kdyz vidím, co pouští z huby, tak mi moc chytrej nepřipadá....Tohle všechno může být pravda, ale je to pravda"...docela blbost ne? akorat je uprimnej a ma pravdu, nerika, ze Henry je spatnej:D

Reagovat
P8P

Taky si myslim, že svinpav mele sračky, ale... Tohle všechno může být pravda, ale je to pravda" ... co sis jediný z toho co napsal přečetl má pokračování...Tohle všechno může být pravda, ale je to pravda, která se neříká...takže seš pěknej debil když to tak vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle slova si nech na doma prosímtě...Samozřejmě, že jsem bral v potaz i to jeho vyjádření o anglických hráčích. Samozřejmě, že to, co říká, může být zčásti pravda, ale viděl bys snad u nějakého podobná vyjádření? Já jsem si toho nevšiml ani u starších a v Anglii déle setrvávajicích hráčů. Upřímě řečeno si myslím že mu ta sláva začíná trochu lézt na mozek a tak si začíná otvírat hubu, ale neuvědomuje si, že je ještě příliš mladý a ví kuloví. Ani náhodou nepovažuju to jeho vyjádření za tak nevinné, jak si myslíš ty....Henry byl pro mnoho fanoušků gunners bůh, pro klub toho udělal strašně moc, nastřílel kvantum krásných gólů, byl největší hvězda týmu, tak je jasné, že byl vidět nejvíc. Fabregas by udělal dle mého lépe, kdyby se začal starat o sebe, a nabrat trochu pokory. Těmito prohlášeními si nenakloní nikoho, a to ani fanoušky gunners ....

Jinak ještě k tobě - Názor tu může projevit každý, ale nezapomeň na chování panáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc si směrem na Henryho rozhodně hubu neotvírá.. V tomto článku taky není napsané všecko co Cesc v tom rozhovoru řekl (např. v rozhovoru se Henrymu poklonil větou: "Ikdyž nás opustil nejlepší hráč na světe, stále můžeme něco dokázat.").. A i to co tu je, nedokazuje nic, co ty tu o něm říkáš.. Jediné co bych souhlasil je s těma anglickýma hráčama ikdyž to mně taky nepřipadá jako rýpání..

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to můžem vnímat přece jinak, ale po tom, co jsi mi řekl (že tohle je jen část celého rozhovoru)jsem nocen si ten nazor trochu poopravit....Asi to skutečně není tak, jak jsem si zprvu myslel, trochu mi do toho zasáhl ten rozhovor o anglických hráčích ...Asi to skutečně nemyslel zle, nicméně mi ale stále připadá, že se poslední dobou snaží až moc zviditelnit...A stále si myslím, že toho moc o angličanech a jejich letoře moc neví ....Což ale nezpochybňuje fakt, že je to jeden z nejlepších hráčů PL....Ale jak říkám - měl by se spíš více koncentrovat na sebe ....

Reagovat
P8P

Nějak sem si nevšiml, že by se nějak vytahoval. A navíc si myslim, že teď je arsenal lepší než dřív. Máš pravdu, názor tu může říct každej. Když si myslim že je někdo debil, tak mu to řeknu, aby to věděl a trochu se zamyslel, když tu někdo mele sračky, tak by to měl taky vědět ne ty ochránče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis toho nevšiml sám, tak ti to někdo musel říct ....Jinak říct někomu, že je debil když si to myslím, nepúovažuju za součást diskuze slušných lidí, pokud ty ano, svědčí to něco o tvé výchově, ale to tu probírat nebudu, pouze vidím tvé nevhodné vystupování, tak tě na něj upozorňuji s prosbou, aby se to propříště zlepšilo....Jinak splést se může každý a opravit ho šlo mnohem slušněji a taktněji, než mu říct, že je debil ....

Jinak ještě k tomu Arsenalu - Lepší samozřejmě je, o tom žádná, ale Henry je (nebo spíš byl) skvělý hráč, jedním z mých nejoblíbenějších (a to jsem Arsenalu nikdy nijak zvlášť nefandil), tak mou pomýlenost (kterou jsem výše už přiznal) přisuď tomu prosím .....Přiznávám, že už jenom ten nadpis vyznívá trochu rejpavě, ale to je samozřejmě moje chyba, že jsem se tím nechal ovlivnit

Reagovat
P8P

Já jsem taky nikdy nebyl fanoušek Arsenalu, hlavně kůli tomu že šlo všechno přes henryho a to mě nudilo. Jínak ten debil zrovna nebyl pro tebe, ale pro toho, ktery si přečetl jednu větu a řikal, že to nedává smysl. Jinak Real 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem si toho vědom, že ten debil nebyl na mě....Což ale neznamená, že tě na to tvé vystupování nemůžu upozornit...Mimochodem jsi o mě prohlásil, že melu sračky, takže bych radži mlčel bejt tebou

Reagovat
P8P

DObře, promiň, já se omlouvám. Sračky nemeleš. Řikáš hlouposti!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Možná z tvého pohledu, to už je subjektivní..omluva se přijímá, tak se měj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že Arsenal bez Henryho šlape mnohem lépe, což je to sice paradoxní, ale to stmelení je asi důležitějším faktorem.

Reagovat
smazaný uživatel

no, když tam byl Henry tak se prostě ostatním hráčům nabízelo to tak trochu nechat na něm .. byl kapitán a největší hvězda, nejlepší útočník na světě .. takže ostatní si asi mysleli že se ZAS TAK snažit nemusí, že Henry to zvládne. teďka je to hodně o týmu, každej ví že musí udělat maximum, protože tam není nikdo kdo by dokázal sám od sebe vařit z vody.

Reagovat
smazaný uživatel

budou mit problem ziskat jednu trofejn ale uvidime na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou bláboly,že ostatní se snažit nemusí,zkrátka vyčníval,kopal penalty,trestnáky uměl i na gol nahrát,rozhodoval zápasy,když jim teklo do bot.Je to fenomén a vždy bude.Fabregas je vynikající ale zatím smrkánek a za rok může být po něm,až dokáže to co Henry,může dělat frajera.Nemyslím si že to Arsenalu vydrží celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas ma pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele