Fabregas s Barcelonou nejedná. Čeká se na Katalánce

11.02.2010, 10:40
Aktuality
Francesc Fabregas popřel informace anglických médií, podle kterých je dohodnut s Barcelonou na letním návratu do Katalánska. Otec záložníka Arsenalu zdůrazňuje, že pokud chce Barcelona španělského reprezentanta získat, musí nejdříve jednat s vedením londýnského klubu.

"Jestli se něco má stát, stane se na konci sezóny. Chápu, že vedení Arsenalu může být rozzlobené, pokud se možné přestupy řeší v průběhu sezóny," říká Fabregasův otec.

"Pokud má klub zájem o hráče, musí nejdříve jednat s vedením druhého klubu, tak to má být. Takže Barcelona musí kontaktovat Arsenal. Pokud by někdo jednal s hráčem Barcelony za zády klubu, taky by byli rozzlobení. Já chci pro Ceska to nejlepší a on je hráčem Arsenalu," pokračuje Fabregas starší.

Fabregas je odchovancem Barcelony a o jeho návratu se spekuluje už delší dobu. Anglická média dokonce přinesla informace, že je 22letý záložník na návratu s katalánským klubem domluven. "To jednoznačně popírám, soustředím se jen na Arsenal. Je to skvělý klub s velkou historií, myslím, že si od médií zaslouží víc respektu," prohlásil Fabregas po včerejší výhře nad Liverpoolem.

Prezident Barcelony Joan Laporta už několikrát prohlásil, že má o Fabregase zájem, s vedením Arsenalu ale zatím nejednal. "Nic plus nic je pořád nic," doplnil manažer Arsenalu Arsene Wenger.

Autor: Radim Šantrůček / footbal365.com

Komentáře (360)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele