Fabregas: Arsenal potřebuje urostlého útočníka

08.12.2009, 11:48
Aktuality
Arsenal se potýká s velkou marodkou, především útočná síla Gunners je velmi oslabená. Záložník Cesc Fabregas volá po příchodu vysokého útočníka schopného hrát ve vápně. Tým ho podle něj potřebuje, i kdyby Arsenal neměl tolik zraněných.

"Hodně držíme balón, ale bít se s obránci chodí jediný Carlos Vela. Máme hráče, kteří mají rádi míč u nohou, ale občas je potřeba dělat i něco jiného," říká kapitán Arsenalu Cesc Fabregas.

Jak by si Fabregas občasnou změnu hry představoval, ukázal ve vzájemném souboji s Chelsea Didier Drogba, který výborným výkonem pomohl k výhře Blues 3:0. "Chelsea nemá nijak výjimečný tým, ale má nejlepšího útočníka na světě. A ten i průměrnému týmu vyhrává zápasy," pokračuje španělský reprezentamt.

Arsenal měl vysokého bijce v Emmanuelu Adebayorovi, ten ale před sezónou odešel do Manchesteru City. Další útočníci Robin van Persie, Nicklas Bendtner a Eduardo jsou zranění, zdráv je pouze Andrej Aršavin. Manažer Arsene Wenger už avizoval, že chce v zimě útok posílit, nebude se ale pouštět do drahých nákupů.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (289)

Přidat komentář
Boban

njn, jen s detma to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu plesku - co to meleš. Mám tě rád jako založníka a ještě radši mám chelsea. Zajímalo by mě co je to průměr, když chelsea má v týmu několik ( lampard, ballack, deco, terry, cech, malouda atd. ) reprezentantů zemmí, jež patří k fotbalovým velmocem. P.s. A koho máte v arsenálu vy? Spousta nadějných juniorů co zatím nic moc nedokázali....průměrný tým jste zatím vy, když porazíte někoho x: k nule a pak prohrajete 2 s průměrným týmem....a s tím samým průměrným týmem jste dostali výprask...možná by tě ancelotti postavil na posledních 20 minut, kdybys v chelsea hrál a vyzkoušel si hru v " průměrném" týmu...a konečně bojoval o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslím, že jedinej, kdo nereprezentuje z toho užšího týmu Arsenalu je Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

No já se taky bavím o počtu startů a hodnotě pro tým. Zkušenostmi je to někde jinde. A proto je Arsenál průměrný tým..a Chelsea vede ligu. Právě proto, že vyhrává průměrné zápasy a Arsenal jen remizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prumerny tym ktery od roku 99 byl vzdy min do 4.teho mista....a CHelsea by byla do ted prumerna bez ruskych penez:D....ted hraje CHelsee suprove ale arsenal neni rozhodne prumernej tym....

Reagovat
smazaný uživatel

To, že chelsea hraje suprově víme zřejmě oba jen Cesc to ne a ne pochopit. Ano Arsenal vždy do čtvrtého místa a bez titulu. A to je to oč tu běží.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas chtěl spíš vyjádřit to, že bez Drogby by byla Chelsea na tom stejně, ne-li hůř než teď Arsenal. A že Arsenal taky potřebuje takového hráče, kterej dokáže bez pomoci ostatních urvat vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrála bez Drogby v letošní formě poslední 2 roky... Loni i předloni byl Anelka o třídu lepším útočníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky nezískali titul

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu posral Scolari, tu předtím Mourinho. Nebylo to jen absencí Drogby ale spíš přítomností Maloudy... Chelsea chybělo křídlo, jakým byl Robben a Duff, to byl největší problém. Ale je pravda, že mít loni a předloni letošního Drogbu, tak by Chelsea 2 tituly měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba vo forme je pre CFC x-násobne Anelka vo forme. O trénerských rošádach sa baviť nemusíme, kto sa vyzná, vie...a s nimi to zas až tak spoločného nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba ve forme je jednoznacne mnohem prinosnejsi nez Anelka, bohuzel posledni 2 sezony proste na Anelku nemel.

A za Granta mi chybel spis Robben, ktery by tech 5 bodu proti Maloudovi a Kalouovi urcite prinesl - stejne jako Drogba. Loni to bylo podobne, opet nejslabsim clankem leve kridlo, na hrotu strilel Anelka a hrat na hrotu celou sezonu, tak tech 20golu v klidu prekona.

Pro me by ted prestupovou prioritou do systemu 442 byl utocnik k Drogbovi a Kalou pryc, Anelka 2.-3. Utocnik podle toho, jak by se posila chytla, coz je bohuzel nerealne. Popripade 433 a Kalou,Deco pryc a az skonci Ballack, tak jeden hrac do zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me hraje chelsea nejhnusnejsi fotbal v anglii. proti silnym tymu daji gol ze standartky nebo na kou astrelu z dalky a pak celej zapas jenom betonujou...vetsinou jim to vyjde, protoze maji asi fakt nejlepsi obranu na svete, ale jinak jejich hra humus..jinak podle me jim chybi presne jak tady nekdo psal kridla jako byli robben s duffem a taky nejakej utocnik k drogbovy..malouda kalou ani anelka se mu nemuzou rovnat, je hezky, ze dal anelka tolik golu v minule sezone, ale vetsinou to byli goly z sanci, ktery bych dal aji ja..a jak tady nekdo psal, malouda, kaloíu ballack ani anelka rpo me nejosu dobdi hraci pro chelsea..a jak nekdo psal, ze kdyby mel drogba vetsi formu posledni dva roky, chelsea by mela titul, tak to si nemyslim, protoze tamy tahonem jak byly v Man utd Rooney a hlavne Ronaldo, tak zas takovej tahoun drogba neni..

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak musim rict, ze anelka odehral dobrewou sezonu minule a je podobnej hrac jako tevez, jako utocnika bych ho nebral ale spis nakej podhrot, co pomaha rozjizdet akce a chodi si pro balony..podle me by chelsea bud potrebovala leve kridlo a joe by mel hrat an pravo, a nebo nejakyho hrota, neco jako je van nistelrooy, nebo neco takovyho..

Reagovat
Arbiter

FedeXovi to nestačilo s Robinhem, tak teď rozjíždí další one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Chelasea hraje na vyhru a ne pro krasu.Nekdo to vidi jen omezenym dogmatickym pohledem, ze jen na koupavaj a pak daj gola ze standartky..ae bohuzel porazili Arsenal ktery asi jediny muze letos konkurovat Blues

Reagovat
vitasrp

Chelsea nakopávala na Drogbu fakt snad jen v zápasech s AFC a City, kdy soupeř dost presoval, nedával obráncům čas na rozehrávku a těm pak nezbývalo nic jiného, než to na toho Drogbu dopředu prásknout.. Jinak ale je nějakých vysokých míčů ve hře CFC minimum, až mě v některých zápasech ze začátku sezony překvapovalo, že ve chvílích, kdy jsme nebyli schopni dostat se do šance postupným útokem, jsme nepoužili starou dobrou nakopávanou.. Kromě zápasů s Big Four, které jsou přetaktizované a "hnusně" tam hrají oba týmy, letos Chelsea předvádí hodně dobrý fotbal se spoustou branek.. Betonáři ani odkopávači to nejsou..

Reagovat
smazaný uživatel

no nakopavani micu melo bejt v uvozovkach ale podle me Gunners a jiny tymy hraji pohlednejsi fotbal..ale nekdy na ukor vysledku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter>> vis co mkazdej ma nazor na neco jinyho a tady tento nazor ma hodne lidi (mozna korme toho anelky)..kazdej fanousek barcelony ti o tom muze vypravet svoje..

Reagovat
smazaný uživatel

1) Chelsea hraje proti velkým týmům účelně. Jde to brát jako beton, jde to brát jako "vychcanost". Narozdíl od Arsenalu to nese ovoce. A jestli je to beton? Chelsea v každém zápase PL v téhle sezoně dala minimálně jeden gol, má 2. nejvyšší počet vstřelených golů. Kdo se tím může pochlubit? Po minulém kole nejproduktivnější tým.

2) Malouda je hráč do diamantu a proto je krajně nelogické, že na jeho pozici staví Ancelotti jiné hráče. I když kam toho Lamparda nacpat, on je v tomhle rozestavení tragický všude.

3) Ano, dokázal bys to proměnit, kdyby ses do takové šance dostal. Jenže on se do těch šancí dostával neustále, což je také umění. Těch 21 golů je toho důkazem.

4) Ballack je jedním z nejdůlěžitějších hráčů bez debat. Nedokáže tvořit hru a dávat přesné pasy, ale v tom jeho hra není. On naběhá v každém zápase nejvíce, je silný v pokutovém území, poziční hře. On není nikde a je všude, to je jeho výhoda. Mít Arsenal takového hráče, tak dostanou polovinu golů.

5) Drogba letos jasně nejlepším útočníkem PL co se týče golů a asistencí (dohromady zařídil za 14!!! kol 19!!! golů), tahoun je rozhodně větší než Rooney. V tomhle se s ním letos srovnávat může maximálně Persie a na toho maká celé mužstvo. On je rozdílovým hráčem, letos nejvíce z celé PL, bez něj by sotva Chelsea měla 35 bodů, v podstatě sám rozhodl několik utkání.

6) Pokud Chelsea něco potřebuje, tak je to hráč k Drogbovi, který by pro něj ještě více tvořil šance - ne RvN, všechny míče chodí přes Drogbu, dlouhý míč udrží on, sklepává on. Spíš štírek, který dokáže obejít soupeře, dát fantastickou přihrávku, vystřelit. Typově Pato, Aguero.

7) Na levé křídlo je momentálně Zhirkov, ale Ancelotti na křídla nehraje, hraje na 3 střední záložníky, popřípadě v nouzi tam dá (letos) fantastického Maloudu.

Jinak to máš v podstatě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je esej jak na Harvard :D

Ballack umi hlavickovat ale myslim, ze do Chelsea moc nezapada,stejne jako Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack perfektně zapadá do systému 4-3-3, momentálně tak využitý není - přece jen to není hráč na lajnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nu Lampard do diamantu vlevo taky nejde. Hrajou to vsichni moc ve stredu a je to hodne zahusteny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme povídat, Deco do toho systému taky nesedí, sedne to nejvíce Maloudovi (který sedí na lavičce), Essienovi (kterému je systém ukradený a hraje dobře kdekoliv - RB, DM, krajní záložník).

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Coleovi pokud se bavíme o záloze.

A kdo hraje? Ballack a Lampard, kteří jsou v tomto systému poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers>> k te tve "eseji" asi souhlas, uznavam, ale s jednim nesouhlasim...Rooney se jako tahoun mjinimalne Drogbovi vyrovna..golY dava a nahrava na ne taky a narozdil od Drogby se vraci pomahat obrancum..

Reagovat
vitasrp

A Drogba se jako nevrací nebo co tím chceš říct??

Reagovat
Arbiter

po kolika kolech odcházel José z Chelsea to jsme měli půlku sezony za sebou??? Vyhrát se dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát by se dalo, kdyby nebyly ztráty ze začátku sezony... Tuším že po zápase s MU byla ztráta nějakých 5 bodů, na konci 2 s tím, že poslední zápas se vypustil - ergo vs Ferguson získal 5 bodů a jeho bodový zisk byl srovnatelný s tím Mourinhovým z jeho mistrovských sezon, v jedné stejný počet bodů, v druhé tuším o jeden méně za stejnou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to počítal.

Pokud bereme bodový zisk od 8. kola (po zápase s MU),

Grant - 74 bodů

3.sezona Mourinha - 64 bodů

2.sezona Mourinha - 67 bodů

1.sezona Mourinha - 75 bodů

Tudíž Mourinho za stejné období získal jen v jedné sezoně více bodů a to jen o jeden. I kdybys mu počítal první zápas (3 dny po přebrání týmu s nejsilnějším týmem ligy a obhájcem titulu), tak by ti vyšlo, že byl lepší maximálně v jedné sezoně + Grant se dostal do finále LM až k penaltám.

Procentuální úspěšnost zápasů má Mourinho o 2% vyšší. Jedním z důvodů může být i kvalitnější kádr (Robben, Drogba).

Reagovat
afc

uz len Chelsea za posledne 3roky vyhrala tych titulov v Pl co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea v tomhle tisíciletí taky většinou do 4. místa...

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Bednář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať to ještě zkusí koller, když se uzdraví rosickej, tak bysme viděli zase tu jejich slavnou dvojku z dob Dortmundu........

Reagovat
Boban

jenze ten "urostlej utocnik" by mel bejt schopnej hrat 2x tydne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to nemyslel zase tak vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Luca Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Že by nakonec? Výpomoc ala Silvestre?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Amos

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

Koller :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nemeli prodavat Adebayora a kdyz uz tak 15 milionu za Džeka neni tak hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac toho bych tam viděl rád

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac by sedel ale obrana v Anglii je mnohem tvrdsi nez ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou nesouhlasim, zbavit se Adebayora za 25mega byl hrozně dobrej tah, 1. peníze se hoděj a za 2. Adebayor hral velký kulový, povedle se mu akorát sezona kdy ho podporovala ta nejlepší záloha (Rosa, Flam, Cesc, Hleb) jinak on by sám taky kuloví udělat, příkladem je tomu loňský rok kdy Arsenal dlouho hledal ideální zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry transfer to byl,ale i pres tu nepovedenou sezonu byl nejlepsim strelcem Arsenalu a navic prisel jen Vermaelen a to je stoper a ne urostly utocnik.Me je 14 a polovina hracu Arsenalu je mensi nebo stejne vysoka jako ja a skakat na Adebayora? Mozna tak se staflema.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtipny asi nevys v jakem tymu hraje Crouch Asi by to mel u fandu Arsenalu tezke a Tottenhamu mozna jeste horsi. Stejne jako Bent by tam nemel sanci

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu

Ale Adebayor se ManCity celkem chytl..

Reagovat
smazaný uživatel

Sry,myslel sem Teveze na ukor ManU

Reagovat
fantomas

To by nebylo úplně od věci - moje priority by teď asi byly takovéto: Benzema jakožto silový hráč či Suaréz coby technik.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ako siloy hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

*silový

Reagovat
fantomas

.

Reagovat
fantomas

kurva - pisu z mobilu (byl sem vyhozen z hodiny fj, tak nemam co delat :)...myslel sem to tak, ze Benzema je koncovy hrac s dobrou orientaci ve vapne, silny na balonu. A presne nekoho takovyho potrebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

No...uz som sa zľakol...

Reagovat
fantomas

a jak si to myslel ty? Jako ze je jednostranne zamerenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale hráč silný na lopte a silový hráč, to je ku*va rozdiel... Benzema rozdhodne žiaden silový hráč typu Drogba, Adebayor, Žigič, Lukaku (z mladších) nie je.

Reagovat
fantomas

Ale tak když je někdo silný na balonu, je mimo jiné i odolný, nerozhodí ho nějakej náraz protihráče. Dokáže si míč prostě ustrážit i v zapeklitých situacích. A i když neřikám, že to je jeho doména a jeho síla tkví hlavně v tom, Benzemovi tohle taky nedělá žádnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázať a devíza - rozdiel. Silný na lopte a silný v súboji je rozdiel. Tam tie fyzické parametre nezakryješ. Netvrdím, že je to nonsens, božechráň, ale rozdiel v reálnom futbale tam je. Len si premietni mená Drogba x Benzema a zamysli sa aký rozdiel to v zápase činí.

Reagovat
smazaný uživatel

silny na balonu je tevez!!:

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, dieťa moje a nie je jediný...

Reagovat
fantomas

Nerozumíš mi, nebo mi rozumět nechceš? Porovnej si ho s Velou (nebo třeba Suarézem, když už sem ty potencionální posily tak rozdělil) a uvidíš, na co narážim. Jistě, že jeho přednosti jsou docela jinde, ale stejně potřebujem přesně ten typ fotbalisty jako on. Když si odmyslíš to první poněkud mylné zaškatulkování, ke kterýmu se evidentně furt odkazuješ, hned budeš vědět proč. Protože jsem ti to před chvílí vyjmenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tamto riešim len preto, že mi to vadí - ty si to zle zaškatuľkoval a v tomto príspevku si to odvodil (!) nie poprel a vypísal ako by to malo byť. To mi príde tiež ako chyba. Inak už od začiatku presne viem, že ti išlo práve o tieto hore vypísané záležitosti akurát tá forma...

Reagovat
fantomas

Forma je vedlejší...a co sem odvodil? Spíš dovysvětlil a na tom neni nic špatnýho. Oproti našim útočníkum totiž Benzema silový je, a tak sem to bral především. Je mi docela šumák, jak si na tom stojí v konfrontaci s nákym Drogbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma vedľajšia nie je - ad1. len preto, že je silovejší ( ) než vaši strikeri, neznamená, že je silový. Ad2. neodvodil, ospravedlnenie.

Reagovat
fantomas

Silový pro mě, z mého pohledu, kterého teď zajímá jen Arsenal a jeho progres, zkrátka je. Musíš na to zkusit nahlídnout z mý perspektivy a pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, ale ak je niečo fakt čierne, tak nemôžem napísať, že je to šedivé len preto, že z môjho pohľadu je to černejšie než to, čo už mám.

Reagovat
Kokesh

A kde vezme Arsenal peníze na Benzemu, když si nemůže dovolit ani Džeka?

Reagovat
smazaný uživatel

on si ho může dovolit, jen za ně´j nechce tolik utratit

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si dovolí to, co nikdo jiný - začíná vyjednávat o Džekovi na 10ti centech...

Reagovat
smazaný uživatel

tak s Aršavinem mu to celkem vyšlo ale je pravda, že o Aršavina nebyl takový zájem od velkoklubů jako o Džeka...

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka co si můžeš dovolit a co si chceš dovolit.

P.S. v této situaci by si nedovolili ani Suareze, ten taky vyjde dráž než Džeko (respektive ani jeden podle mě nepůjde pod 20)....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už sem psal pod tim článkem o Džekovi, že za takových podmínek (odpovídající kvalita za lacino) nepřicházim na jediného vhodného hráče.

Reagovat
fantomas

V klubové pokladně. To sou mi otázky.

Reagovat
Amos

AW chtěl benzemu koupit v létě .. ale říkal,že ho dost překvapilo , že přestoupil už tak brzy .. Jinak by za něj podle mě dal balík .. Takže ted přijde bud Gignac nebo já osobně bych chtěl Agbonlahora :) navíc je to Angličan.

Reagovat
smazaný uživatel

On neprestúpil skoro, on prestúpil skoro do klubu ako Real. Teraz neviem, či si to parafrázoval, alebo len nedokončil. Tá suma bola zodpovedajúca a Wenger by takú v žiote neponúkol. To, či ho chcel je jasné, ale reálnosť minimálne diskutabilná. Otvorene, ktorého Frantíka Wenger nechce...(a navyše tak vychýreného)

Reagovat
smazaný uživatel

ne, on ho chtěl koupit před Eurem, tušil, že po něm jeho cena půjde strmě nahoru... což se mu nepodařilo a tak už jen z povzdálí sledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud van Nistelrooy

Reagovat
smazaný uživatel

ten fakt neeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

ANO! 16-ti letý chlapec bude hrát v základu Arsenalu to by nám tak chybělo. Krom toho, do Arsenalu by nešel, sám říká, že jedině do Chelsea (prý)

Reagovat
smazaný uživatel

v kolika že začínal Ces?myslím že to dopadlo docela dobře

Reagovat
andkoo

tiez v 16, nie? ale sa pozri kolko zapasov za sezonu hraval vtedy

Reagovat
smazaný uživatel

1) Cesc začal taky v šetnácti, ale rozhodně se od něj nečekalo, že ihned začne táhnout tým. Pravidelně hrát začal tak v 18.

2)Potřebujeme krátkodobé řešení, my nepotřebujeme další budoucí hvězdu, potřebujeme hráče, který ihned začne dávat góly

3)UŽ NECHCI DALŠíHO MLADíKA!

Reagovat
smazaný uživatel

zn. Česká Liga požaduje 2 až 3 kousky pro každý tým z české ligy z bodu 2

Reagovat
smazaný uživatel

OK

tak to mě napadá už jedině KLOSE nabo KULIČ

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Založil jsem si tým v Champions League Fantasy, mohu se k některým z Vás přidat do skupiny?

Reagovat
andkoo

presne tak..oni si myslia, ze to vsetko vykombinuju a budu davat do prazdej brany

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pokud by se vrátil, aspoň by na Arsenalu byla jedna věc sympatická...

Reagovat
smazaný uživatel

můj sen je C.Cole ale to je hrozně málo pravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo to říkal, jestli Getzo nebo někdo jiný, ale je otázka, nakolik je Carlton vhodný pro klub jako je Arsenal a MU... Každopádně jsem si jistý, že to během dvou let zjistíme...

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych to zjistil už teď, v lednu...

Reagovat
kubys

V lednu ho určo pustíme, no.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, podívej se na celý vlákno. co píšu v prvním příspěvku?

Reagovat
kubys

Můj příspěvek se s tvým prvním vůbec nevylučuje, ty hlavo.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, proto nechápu, proč si to psal, když jsi napsal v podstatě to samý

Reagovat
kubys

Neřešme to dále.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v podstatě máme stejný názor, jen jsi to napoprvé asi nepochopil ne, to jsem teď jen pošťouchnul

Reagovat
smazaný uživatel

No... Bellamy taky odešel, pokud by přišla pěkná nabídka nejsem si jistý, jestli byste odolali..

Reagovat
kubys

Případ Bellamy je podle mě trochu něco jiného než Carlton, podívej es jakým kvantem klubů Craig prošel a prakticky všude se prosadil, to se u Carltona nedá říci. Věřím, že bude vděčný za to, že West Ham mu dal šanci a sám by zimní přestup zamítl, protože upřímně řečeno - bez něj a se Zolou na lavičce bychom po zimním přestupním obdobím byli vážnými kandidáty na sestup.

A u vedení doufám, že vážně neudělá takovou blbost. Problém je, že cenu by mu obrovsky zvedl případný úspěch na MS, ovšem vzhledem k nabitosti útoku Albionu bude velice těžké se dostat vůbec do nominace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vděčný určitě bude, navíc by nemusel přestupovat k rivalovi v rámci Londýna.

Každopádně si nejsem jistý že zůstane, realita a přání je rozlišné a navíc z Arsenalu je kratší cesta do Jižní Afriky než z WHU.

Reagovat
kubys

Asi je, přeci jen ta protekce hráčů z lepších týmů zde vždy bude, ale podle mě pro něj při současné situaci, kdy s Rooneym do RSA může jet Defoe, Crouch, Bent, Agbonlahor, Heskey (sice se k němu hodí, ale nemá tam asi kvalitativně už co dělat), Owen ( ), tak pro něj bude lepší, když bude opravdu vynikat v menším týmu, než aby zapadl do "průměru" v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, uvidíme... Arsenal potřebuje nutně útočníka který by byl zvyklý na PL a dával by goly a zároveň mohl hrát LM. Takových moc není, napadá mě ještě Bent, ale ten v Evropě není vidět + hráči ze Spurs a Villy... A ti si v současné situaci můžou dovolit odmítnout prodat hráče, protože finančně zajištění jsou + sahají po LM, ti hráči mají výbornou pozici, takže Wenger asi nedá prostředky na ně.

Villans jsou na tom podobně jako Spurs a nedokážu si představit, že by Agbonlahora pustili za nějakou menší sumu, Carew je zase starší a je otázka, jestli bude mít Wenger chuť ho koupit taky za pořádný prachy.

No uvidíme, pochybuju že si přitáhne někoho ze zahraničí letos, bude chtít hrát o titul...

Reagovat
andkoo

fergie uz dakedy spominal, ze by ho chcel, ael neviem nakolko je to realne

Reagovat
fantomas

nevim jak Getzo, ale ja to tvrdil v souvislosti s Arsenalem...je to hrac pro malej klub.

Reagovat
kubys

To nemůžeš vědět...ano, v Chelsea byl strašný, ale od té doby ušel strašně velký kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidím na rovnaký prípad ako Glen Johnson. Proste z tých problémov treba dospieť, postupne a potom už nič nebráni v ceste na vrchol. Vopred nemzme vedieť nič. Aby som potvrdil Talkersove slová, hovoril som o ňom ja. O AFC som však nepovedal ani slovo a nebolo to formulované ani ako Cole-MU, ale hlavne ako by zapadal do systému, ako by si rozumel s Rooneym a nakoľko je jeho súčasná forma smerodatná. A čo sa týka posledných správ, nehádzal som to ako OT, ale hovorilo sa o Redknappovi a odchode Pavlyuchenka práve v súvislosti s ním. Neviem ako vy, ale ja hovorím "dočerta so Spurs" nechcem aby s takým výborným futbalom, čo predvádza sedel a bol v poradí štvrtým útočníkom. To by bolo doslova choré.

Reagovat
fantomas

A tobě snad přijde, že se do systému Arsenalu hodí spíš než do toho vašeho? Nám by fakt ničim nijak zvlášť neprospěl, o tom sem přesvědčen. Johnson je jiný případ, ten Pompey už tak dva roky přerůstal, a to tak že konstatně a mohutně zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

? Tak to ešte zopakujem, ja so o Arsenale ani necekol! A čo sa týka tých dvoch, tak presne tak je to aj u Carltona, už teraz môžem napočítať dve sezóny v kuse (rozumej 0,5+1+0,5) kedy až na zranenia podáva konštantne výborné výkony, čo sa odzrkadlilo aj v nomináciách do repre a WHU, tobôž v śúčasnej situácii o to markantnejšie, taktiež už prerástol. Takže sú to veľmi podobné (nepoužijem slovo rovnaké) prípady.

Reagovat
fantomas

Pro mě teda ne. Převyšovat všechny útočníky WHU by v poslední době zvládl, když to tak řeknu, kdekdo. Neřikám, že Johnson měl tu konkurenci větší, to ne, ale furt byl v mých očích výraznější postavou svýho týmu než teď Cole. Navíc konstatní výkony si furt představuju jinak. Vždyť honzisse musel ještě celkem nedávno přesvědčovat o svých kvalitách, často se zastřeluje, není to žádná jistota. Své si řekly i zranění, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Špičkový strelec to nikdy nebol/nie je/asi ani nebude, ale herný prínos? Neskutočný. A to teraz nejde len o porovnanie s Hinesom/Francom/diMichelem /Diamantim. Ten rozdiel bol vždy cítiť i proti súperovým útočníkom. A keď sa o neoprávnenom skepticizme v jeho sily (formu radšej nespomínam ) presvedčil aj herbage, tak...

Reagovat
fantomas

Nákou kvalitu má, ale na velkoklub ne. Respektive Arsenalu ani MU prostě nemá v týhle chvíli co dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vec pohľadu, nie názoru.

Reagovat
fantomas

Však ano - pohled velkoklubů je takový a pohled WHU a repre Albionu makový.

Reagovat
fantomas

Jen marně hledám jedinou jeho schopnost, kterou by nám mohl vytrhnout trn z paty. Že by párkrát dal nějakej ten gól, to mě nepřesvědčí, protože to samý dokáže i Dudu s Bendtnerem. V tomhle okamžiku by jeho přínos byl zkrátka nulový. My potřebujem osobnost, hráče, kterej si ty góly i sám vypracuje, bude na něj spoleh. A to na Colea leckdy není ani ve WHU.

Reagovat
soukup

s jeho náchylností na zranění by do Arsenalu skvěle zapadl

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neprijde urcite v lednu je zraneny na dlouho myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni nic noveho, ze Arsenal takoveho utocnika potrebuje, Adebayor hodne chybi.. Jinak ten prumerny tym podle tohohle vola hraje kazdorocne o titul, narozdil od "nadprumerneho" Woolwiche.ktery uz delsi dobu nic nevyhral.. wenger ma tym plny nadeji, Bohuzel uz nekolik let..

Reagovat
smazaný uživatel

Provokatér

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to hraca typu fernando llorente

Reagovat
Liquid

"Chelsea nemá nijak výjimečný tým, ale má nejlepšího útočníka na světě. A ten i průměrnému týmu vyhrává zápasy," pokračuje španělský reprezentamt." to je blbeček, ale sám si nabíhá, průměrný tým je u nich smetl 0:3, tudíž sou hoší než průměrní čili podprůměrní

Reagovat
shitcool

Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

prodáme Žigiče. značka: levně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

jedinýho pořádnýho urostlýho útočníka adebayora prodali...těžko říct koho místo něj...v PL je hodně takovejch útočníků,ale ti už nemaj na to hrát za arsenal LM(carew,heskey,elmander,yakubu nebo crouch s pavlyuchenkem-ti už by na to možná měli,ale zdá se mi že by je wenger zavrhl už jen skrz jejich věk...)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by ty dva zavrhl vzhledem k jejich momentálnímu působišti...

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda...ale takovej pavlyuchenko by tu změnu určitě uvítal a dát mu šanci vedle aršavina...zvláště když van persie bude ze hry bůh vi jak dlouho,eduardo se taky nemůže pochlubit pevným zdravým,navic jsou ještě zranění bendtner s walcottem...

Reagovat
kubys

Yakubu na to nemá? Co já se tu nedozvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Bellamy nebo Torres (samozřejmě vím, že je to nesmysl)

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy není hrot a Torres je opravdu nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

to už spíš ten pavlyuchenko...

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadí, že není hrot. nikdo neříkal, že to musí byt zrovna hrot. Jde o útočníka a to Craig stroprocentně je. A jaký... A myslím, že by uhrál i ten hrot.

Reagovat
j_mrazik

Ten kluk není tak hloupej, jak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě třeba magera...

Reagovat
j_mrazik

vypadá hloupě, nebo by se jim hodil?

Reagovat
ManUnited

Nemyslim si, že by Drogba byl nejlepšim útočníkem na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi přečíst první slovo a pochopil jsem...

Reagovat
ManUnited

Teď jde vo to jestli semnou souhlasíš nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to nejlepší provokatér co může být...

Reagovat
j_mrazik

Tohle vyhrál na dlouhou dobu Matterrazi (nebo jak se ten jouda píše).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Drogba jednoznačně letos nezaostává za nejlepšími, naopak. Klidně bych ho za nejlepšího útočníka označil (spolu s Torresem a Ibrou).

Reagovat
j_mrazik

Je to hráč, kterej prostě tou silou rozhoduje zápasy. Teď je fakt výbornej. Když si vzpomenu, jakej byl před rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně každý je v něčem lepší, Drogba mi letos přijde bezkonkurenční. Rozhoduje hromadu zápasů, střílí goly, sbírá asistence, drží míč, přihrává, tvoří šance i prostor pro ostatní... Má na kontě 11 golů a 8 asistencí, to je neskutečná statistika... Torres má taky 11 golů, ale jen 1 přímou asistenci, Rooney je na nule.

Data z transfermarktu oficiální...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle je Drogba letos fenomenální. Jedinej, kdo se mu v té vyrovnanosti (góly x asistence) mohl rovnat byl Persie...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Transfermarktu 7+7.. Samozřejmě na to potřeboval méně času...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem myslel... v 11 zápasech mít 7/7... docela slušný, jak říkám, jedinej, kdo se v tom letos rovnal drogbovi

Reagovat
Tomanatura

Ibra má 10 gólů a 5 asistencí za 12 zápasů v PD a k tomu se teprve sehrává s novým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba se sžívá s novým systémem taky, nehledě na to, že nemá ani zdaleka takovou podporu v ofenzivě jako Ibra. Je to vidět už jen z toho, jaký je maximální počet golů loni Chelsea a Barcy.

Každopádně jsem ho předtím jmenoval jako jednoho z těch, kteří se Drogbovi můžou rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šesták

Reagovat
smazaný uživatel

k šestákovi...to by byla ideální dvojice...

Reagovat
andkoo

Reagovat
j_mrazik

Ono by i mohlo stačit, aby začali střílet ze střední vzdálenosti. Jinak mne napadá třeba Ibrahimovič. Tomu ta barevná kombinace sluší.

Reagovat
smazaný uživatel

při té jeho náladovosti bych se nedivil,párkrát ho posadí na lavičku a on si postaví hlavu...

Reagovat
j_mrazik

Jsi si jistej, že správně trefuješ "reakce"? Nebo je to zase ten oblíbenej for?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by koupit mě!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

162cm/97kg, do vápna jak dělanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do haseného vápna

Reagovat
Counter

Pěkně Chelsea popíchl, tak se pozná kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis..Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Kenwyne?

Reagovat
Tomanatura

Kupte Adriana

Reagovat
cink

proč ne! ten by se ze vsech zminovanych hodil nejvic!

Reagovat
Tomanatura

Mně v Arsenalu taky

Reagovat
j_mrazik

Když Wenger srovnal Adebayora, kterej byl problémovej a prodal ho za velký prachy oproti nákupu.... tak by mohl zvládnout i tohohle divocha.

Reagovat
Tomanatura

Mně nejde o chlastání. On by byl ukázkový příklad líného slunečného Brazilce, který došel do deštivé Anglie. Toto by mu prostě nemohlo sednout...

Reagovat
j_mrazik

A pak že líný slunečný jsou jenom Mexičani. To byla jenom taková úvaha. KDYBY se chytil, byl by výbornej. Do Anglie nepůjde, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ho celkem bál, minimálně první 2 roky, kdy by asi něco dělal a chtěl by vyhrávat. On je dost kvalitní a ambiciozní, aby Arsenal někam dotáhl. Naštěstí je natolik drahý, že do něj Wenger asi nevrazí peníze.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že čím dál je od domova, tím je horší. Asi tak bych to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je, že první rok, rok a půl by byl skvělej, protože by to byla nová výzva, nové prostředí. Za nějakou dobu by ho prostředí omrzelo, výzva by zmizela a šel by do kopru (rozuměj do Brazílie).

Reagovat
j_mrazik

No ale my bychom ho prodali za ten rok a půl do City nebo někam jinam. Jak Adebayora..

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako ho prodal Inter? Pokud by ho Anglie omrzela tak byste se ho rádi zbavili...

Reagovat
j_mrazik

Podle mne má na tohle Wenger čuch. Prodat hráče na vrcholu těsně předtím, než jde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si nejsem jistý, povedlo se mu to v posledních sezonách, ale kdyby zůstali, tak by tolik nespadli. Navíc Adebayor už odcházel po svém maximu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, kdyby Flamini nebo Hleb zůstali na Emirates, tak by teď pořád zářili, jenže teď hrají buď v průměrnym klubu, nebo ve velkym klubu, ale na lavičce (až se to teď lepší)

Reagovat
j_mrazik

Další levák.

Reagovat
Tomanatura

100. proti Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Aspoň ten druhej flek nám přej, ne?

Reagovat
Tomanatura

Neblázni, ten přeju Spurs(Ale vidím to na Chelsea).

Reagovat
smazaný uživatel

1. CFC( jednoznačně), 2. M´U( bohužel) 3. VY

Reagovat
smazaný uživatel

pro j_mrazíka..... mi ten comp blbne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jednoznačně?? zajíci se počítají až po honu a zatím máte jen o dva víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo, M´U na to nemá....nehrajou tak dobře jako loni. A navíc budou ztrácet a my to nejhorší máme za sebou. I když ten Wigan mě SERE !!!

Reagovat
Swarley

no když tak věštíš, nechceš mi prozradit jestli bude na Vánoce sníh??

Reagovat
smazaný uživatel

... a na tvou otázku: V žádném případě!!

Reagovat
Tsigi

Reagovat
j_mrazik

Nevím proč "palcuješ". Díky nám jste vyhráli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A zároveň i proti Sp*rs.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jo Kenwyne

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Necid xDDD

Reagovat
j_mrazik

Vysokej snajpr... já jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

no to já bych taky byl ale nezahrál by si...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj věkem by seděl(nebo možná jen věkem )

Reagovat
Counter

Prý Pavlyuchenko

Reagovat
afc

The agent of the out-of-favour Tottenham striker Roman Pavlyuchenko has confirmed that Arsenal are one of the clubs interested in signing his client, along with Roma, Spartak Moscow and Zenit St Petersburg.

Reagovat
Counter

Že by druhý Judas?

Agent se beztak jen snaží zvýšit konkurenci a tím zlepšit podmínky pro hráče(a pro sebe), a tak sází do médií jeden klub za druhým... Stejně nepřijde nikdo :)

Reagovat
j_mrazik

Vy si tady z toho děláte p.del, ale my fakt potřebujeme útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě Wengere aspoň jednou sezachovej rozumně a přiveď Džeka.... to by byla neocenitelná posila

Reagovat
smazaný uživatel

to "alespoň jednou" není úsplně šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Necka by byl dobrej pro arsenal mladej a vysokej....akorát pro gunners

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Yao Ming.Celkem mladej,urostlej,trefuje se do sítě,ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Líba Došek by nemusel bejt špatnej, kvality má a určitě by se vešel do Wengerovy preferované cenové relace.

Reagovat
smazaný uživatel

Brandao by se mi tam líbil, hodně podobný tip jako Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych jim šoupl nevýrazného Huntelaara.... . Viděl sem ho kdysi v Heerenveenu proti Baníku a byl "super"...

Reagovat
Swarley

kdyby si tehdy nechali Míšu Papadopulose...

Reagovat
smazaný uživatel

tak by jim dnes měl kdo nosit pití a čistit kopačky

Reagovat
Swarley

no měl to být pokus o vtip, protože věřím tomu, že Michal by měl problém i s tím nošením pití...

Reagovat
smazaný uživatel

tak by jim ted byl uplně na nic...

Reagovat
Swarley

nepovídej že bych to třeba tak nějak myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa o tom jeden čas hovorilo: Ballotelli!

Reagovat
smazaný uživatel

dalšího mladíčka nám cpou navíc takovýho problémovýho jen ať zůstane tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

No a to ještě mladý urostlý útočník nebo si dokážete představit že by tam šel třeba někdo 27-letej já teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

a právě toto arsenal sráží dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám, že těch přestupů je jen minimum, ale že by se toho Arsenal vyloženě vyhýbal...

Reagovat
smazaný uživatel

podle me jim citelne chybi ten adebayor..

Reagovat
smazaný uživatel

A podle mě jim chybí brankář, aspon jeden super obránce,do ůtoku "kladivo" a nový trenér!

Reagovat
smazaný uživatel

trenej ej dobre, akorat by mohl sem tam odit par papiru na nakyho dobryho hrace a nehrat a nesazet na dorosty..treba toure kvuli tomu odesel..a jinak ten golman by se urcite nasel, treba Drobny by se urcite almuniovi vyrovnal, navic by ho koupili za pakatel..

Reagovat
smazaný uživatel

touré odešel z důvodu ztráty motivace. Přece jen, bylo vidět že už potřebuje změnu, můžeme se bavit, že to bylo "jen" o tom, že kolem sebe neměl dobré hráče, ale myslím, že ne. A tudíž byl odchod zcela logickým vyústěním

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale odesel i kvuli tomu, co sem psal, a to byl hlavni jeho duvod viz vyjadreni na mcfc.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

ano já se mu ani moc nedivím, přece jen on byl poslední co zažil zlaté časy, hrával po boku Campbela, Pirése, Henryho, Vieiry... takže teď, už se musel cítit hodně blbě, když byl kdysi součástí neporazitelného týmu a najednou byl obklopenn samými mladíky a žádné trofeje. To se pak motivace hledá těžko.

Reagovat
fantomas

200. pro fantomase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a silových útočníkov...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba takovýho Boyda

Reagovat
božský John

Co takovej Ibiševič nebo Keržakov?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibiševič nezní špatně, navíc když ho chtěli před tím jeho smolným zraněním, já jsem pro, a pojistit by to mohli krkičem a keireisonem na hosto

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov zrovna nesplňuje,zde zmiňované, somatotypické podmínky

Reagovat
božský John

Soma co?

Jinak Kerža by se jim tam hodil...pokud nebudem koukat to co řiká Fabregas..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 17:18 Beattie se popral s trenérem

James Beattie zvažuje svou budoucnost ve Stoke City poté, co měl roztržku s manažerem Tonym Pulisem. Podle britských médií se do sebe oba aktéři pustili v kabině a museli být odtrženi. Klub v pondělí oznámil, že vše začal vyšetřovat a Beattie se zatím neomluvil. Nicméně jeho odchod by byl pro Stoke velkou ztrátou, protože na Britannia Stadium je jedním z klíčových hráčů. Čo sa to deje, najprv Reo-Coker, teraz Beattie...

Každopádne ak by odišiel, nejaké dobré miestečko by sa zaručene našlo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa tam nehodí..preto OT

Reagovat
Counter

na Sky tvrdí, že už se omluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

No však preto... Ale tak..dalo sa to predsa očakávať.

Reagovat
soukup

no nevím jestli je Beattie momentálně pro Stoke klíčový hráč... na jaře určitě, ale momentálně hraje o dost hůř, ale to vlastně všichni útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma sakra znamenat? James musi zostat, radsej sa s nim mal pochytit taky Tuncay

Reagovat
soukup

jn Tuncay sou zatím naprosto vyhozený prachy

Reagovat
smazaný uživatel

chytrej chlapec

Reagovat
Tsigi

"Chelsea nemá nijak výjimečný tým, ale má nejlepšího útočníka na světě. A ten i průměrnému týmu vyhrává zápasy,"

prostě smeghead

Reagovat
homeles8

Tak ať to staví vermaelen-Senderos a Gallase na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermálen na hrot ked uz ;)

Reagovat
smazaný uživatel

senderos v lednu odejde. a nahrotu radši Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne... Stopeři Gallas - Vermaelen, Silvestre - Senderos je parádní...

Reagovat
afc

Posledni dvaja menovani sa po sezone pakuju.Budes si musiet najst inych korenov

Reagovat
smazaný uživatel

a senderos už v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

at koupi zpet henryho,či koupi chakhmaha nebo džeka

Reagovat
Counter

Heh, čistě národnostně čítá 18-ti členná nominace na utkání s Olympiakosem 10 Angličanů + Welšana Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď sem prosím tu nominaci, jsem na to zvědavej...

Reagovat
afc

Arsenal.com oznámil 18 člennú nomináciu na zápas proti Olympiacosu:

Carlos Vela

Theo Walcott

Aaron Ramsey

Alex Song

Mikael Silvestre

Jack Wilshere

Lukasz Fabianski (GK)

Vito Mannone (GK)

Fran Merida

Kyle Bartley

Francis Coquelin

Thomas Cruise

Craig Eastmond

Jay Emmanuel-Thomas

Kerrea Gilbert

Luke Ayling

Mark Randall

Gilles Sunu

Reagovat
soukup

volně přeloženo: vsaďte na řeky...

Reagovat
afc

tak,tak.Na Grekov je 2kurz.Zadara peniaze

Reagovat
Tomanatura

Za vás hraje Tom Cruise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deywid

Reagovat
Tsigi

Wenger se dozvěděl, že ho lidi pomlouvají kvůli tomu, že nekupuje hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Wenger je fakt sialeny. Preco preboha na tento nepodstatny zapas nenecha oddychovat Songa? .... Aha uz viem Song si oddychne proti Liverpoolu aby nebrzdil Denilsonov rozkvet ...Aspon si pozrieme suboj dvoch antitalentov s Lucasom

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli už to tu někdo říkal, ale mě by se do útoku arsenalu docela hodil Mario Gomez.. navíc by teď ani neměl být příliš drahý.. když je mu Džeko moc drahý..

Reagovat
afc

Bayern dal za Gomeza v lete 30mega

Reagovat
smazaný uživatel

přivést Gomeze je fakt nereálný vykoupení by bylo dost drahý.... a Arsene nechce dat ani 15 mega... když už ne Džeka tak aspoň Chamakha... ten by neměl byt drahý.... i když který hráč je pro Wengera levný?

Reagovat
smazaný uživatel

touré byl levný i pro Wengera, sám to jednou říkal...

Reagovat
andkoo

gomez urcite nie, ale ti dalsi 3 z bayernu, niekto z nich by mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm prečo tu hovoríte zbytočne o Henrym....Wenger sa riadi jasne pravidlom, že dvakrát toho istého hráča nekúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som bol keby kúpil Chamakha, ale hodil by sa tam aj Agbonlahor.

Vedel by som si tam predstaviť aj HULKA

Reagovat
smazaný uživatel

To uz vsechno mame. Precti si nadpis :)

Reagovat
smazaný uživatel

Strnad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele