Fabiano zůstane v Seville, měl by podepsat novou smlouvu

14.07.2008, 18:47
Aktuality
Luis Fabiano bude i v příští sezoně oblékat dres Sevilly, s níž již brzy podepíše novou smlouvu. Španělský celek přesto jedna velká opora opustila - do Juventusu s definitivní platností přestoupil Christian Poulsen...

Fabiano byl v uplynulé sezoně druhým nejlepším střelcem Primera Division a zájem o něho mělo hned několik klubů. Mezi nimi mělo být i římské AS a podle španělských médií také Real Madrid, rovněž jeho zástupci však odejdou s prázdnýma rukama.

"O ničem podobném nic nevím. Právě jsem dorazil a pravdou je, že jednání o nové smlouvě jsou v hodně pokročilém stádiu. Chybí jenom dojednat výkupní cenu a je to. Nebudu jednat s Realem Madrid. Během dovolené jsem mluvil s prezidentem Del Nidem a všechno je téměř hotové. Nepůjdu s Alvesem, Keitou a Poulsenem," uklidnil Fabiano fanoušky Sevilly.

Fabiano s velkou pravděpodobností zůstane, v příští sezoně ale již nebude hrát v jednom klubu s Christianem Poulsenem. Dánský záložník s definitivní platností přestoupil do Juventusu, který za něho zaplatil 9,75 milionu eur a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
blaugrana

Vynikajuci utocnik...silny po technickej stranke a s orehladom si vedie aj vo vzduchu

Reagovat
Staenly10

Docelam se cekl ze prestoupi do nejakeho velkoklubu ,myslim si ze ma na lepsi nez Sevilla,ale to neni nic proti Seville. Sevilla je taky jeden ze soucasnych top klubu z PD,ale podle me ma jeste na lepsi

Reagovat
Staenly10

omlouvam se za ty chyby na zacatku

Reagovat
blaugrana

uz, aby byla ta skola

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

mel by odejit do lepsiho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to prosím tě co nejdřív podepiš .

Reagovat
blaugrana

se bojis, ze ho "klofne" Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám ho, ale v tuto chvíli ho nechci. Ovšem v AS by se mi líbil, to je přesně plejer pro jejich hru.

Reagovat
blaugrana

nj, ale Schuster si jeho prichod ziada.

Reagovat
smazaný uživatel

ať zůstane tam kde je, Sevilla je pro něj dost dobrý klub.........ne všichni dobří hráči musí nutně hrát za mediální mrdky....

Reagovat
blaugrana

to, aby uz o Totenhame nieco napisali...

Reagovat
smazaný uživatel

tak fabiano by do realu perfektne zapadl, to je idiot k pohledani. a jestli nevyjde ten prestup tak si snad zkurvi nohy jako ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze nedje do kokotskyho realu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele