Experti oceňují postup, je prý ale na čem pracovat

16.11.2011, 17:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (314)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Postup paráda, co ocenuju já - to, že ti hráči makali o každej balon.

Co se mi nelíbilo - taktika... Měli jsme hrát více po zemi, překombinovávat je, neposílat všechno okamžitě dopředu, ale provokovat je tím, že jim nepůjčíme míč. V druhém poločase do golu to bylo strašně o hubu, neustále nám tam lítali míče dopředu a jen se odkopávalo, míč se nepodržel a chyběla mi nějaká taktika, spíš mi to přišlo jako zoufalost hráčů, kteří nevěděli, co mají dělat.

Reagovat
stas87

cim si to vysvetlujes?pocul som ze sa im rozklepala kolena z postupu to je blbost,ved cech rosicky plasil ci kadlec toho maju odkopaneho dost a mladych a neoskusanych tam nebolo tolko

Reagovat
smazaný uživatel

Prej trávník nic moc, to mohlo škodit při některých ztrátách míčů. Ale i individuální chyby stoperů, kteří nedokázali pomoct pořádně s rozehrávkou, chyběla tam kreativita v celé obrané lajně, nějaká strategie, jak vyvážet míče, ne je jenom nakopávat někam do ztracena. Stejně tak přenechání prostoru ve středu hřiště černé hoře v druhém poločase nebylo ideální, hodně to smrdělo haluzáckým golem.

Reagovat
xjert02

Souhlasim. K travniku pisi v prispevku nize. Paradoxne uskodil spise domacim, protoze oni museli tvorit do semknuteho obranneho bloku. Jinak nutno videt, ze podminky stejne pro obe strany a nasi meli vyhodu v tom, ze pro utocnou fazi meli vice prostoru, tj. i casu na praci s balonem. I kdyz je jasne, ze kdyz v rozhodujicim okamziku balon odskoci, nenadelas nic. ;-). Stoperi - viz nize.

Reagovat
xjert02

Prvni 15 minut druhe pule to opravdu vypadalo, ze se boji postoupit.

Reagovat
xjert02

Souhlas. Taktika asi byla spatne. Meli se pokusit nejake protiutoky dotahnout do konce, tzn. byt odvaznejsi. Plus podrzet vice balon a nechat behat soupere. Proste dostat mic do kridla v utocne tretine hriste a tam si jej nekolikrat vymenit a pak prenest 1-2 doteky na druhou stranu. Do gola si nedali vkuse 3 prihravky a proto taky ten tlak soupere. I kdyz nutno uznat, ze na kvalite hry nesl velkou zasluhu teren. Paradoxne vsak skodil vcera spise tvorivejsimu, coz nasi nebyli a vzhledem k tomu, ze pro utocnou fazi meli vice prostoru, meli moznost se s nim lepe vyporadat a i proto zkusit neco dotahnout do konce.

Jinak k individualnim vykonum...

Plasila nechat hrat DM, protoze se diky tomu zvedne i kvalita utocne hry, z cehoz bude tezit Rosa a z jeho prihravek pak hlavne Baros (stale nas nejlepsi utocnik).

Rezek tragedie - potrebujeme prave kridlo. V jeho letech by mel nedostatky nahradit zkusenostmi a tech vyuzit v hernich situacich na strane hriste. On vsak casto resi situace jak janek (no prave, je to janek ;-)).

Pilar - vcera nic moc. Uvidime jak se bude dale vyvijet. Kazdopadne strany hriste mame slabe, vezmu-li v potaz, ze z nich hrozi nejvice nebezpeci.

Pekhart - hruza, prohraje prilis mnoho soubuju! V zapase, v kterem se vice branime, musi udrzet balon a nechat dotahnout podhrotove hrace. Baros je typove jinej, balon spise zabali a vali dopredu. Ten muzstvu pomuze, kdyz bude moct Rosa hrat nad zalohou, budeme drzet balon a budeme se tlacit dopredu. Za takove konstelace pak prijdou kolmice a ty on potrebuje.

Stoperi - absolutne bez rozehravky a schopnosti vyvezt balon. Neobratnost z nich primo prysti. Individualni technicka vybavenost u nich na bode mrazu (spise hluboko pod nim. Za jejich velkou devizu se da povazovat temer bezchybnost v hlavickovych soubojich.

Jeste k tomu utocnikovi a k hernimu systemu obecne.... Vcera i v prvnim zapase bylo videt, ze vsechna spina hazena na Barose souvisi v prve rade s hernim systemem 4-5-1. My ale bohuzel jiny system hrat nemuzeme, protoze nasi hraci nedosahuji takovych technickych kvalit jako souperi a v soubojich 1:1 bychom pri stejnem poctu hracu v zalozni rade horeli jak papir. Tenhle system lze povazovat za nejucinnejsi, nemas-li zminovanou kvalitu, protoze ti prinejmensim umozni zahustit stred hriste. Povazuji jej i za nejucinnejsi, kdyz se jedna o utocnou kvalitu, to je ale na jinou diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to slovo "expert" moc nelíbí ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já taky souhlasím, někteří "experti" jsou jen tlučhubové, kteří zamlada uměli kopnout do balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že jsme postoupili, ale "experti" i jiní mají pravdu, je stále na čem pracovat ... A málo toho zrovna není.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to co řeknou ti "experti" řekne každej kdo tomu toršku rozumí, kdyby mě zastavili někde na ulici, tak taky řeknu " bojovnost, nasazení, doma hráli dobře ale je na čem pracovat" to snad řekne každej soudnej člověk a nemusí být expert...kdyby napsali " bývalí hráči, reprezentanti" nebo něco takovýho...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou to žádný experti .. jsou to lidi co hráli 3x pomalejší fotbal ,kterej se nedá s timhle srovnávat a mě ty jejich žvásty nezajmaj , obrázek si o tom umim udělat sám

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře bude jiná situace,třeba se objeví někdo nový,také záleží jakou formu hráči budou mít,ale mám vážné obavy,že trenér Bílek je tím pravým mužem na svém místě.

Reagovat
FC Porto FC

třeba není ale vsadím se že kdyby byl trenér ten pravej můž na svém místě tak že by Česko na Euro nedostal

Reagovat
Hafna

Čech, Laštůvka, Hruška

Gebre, Hubník, Sivok, Pudil, Kadlec, Suchý, Pospěch

Rosický, Plašil, Jiráček, Pilař, Rezek, Kolář, Vacek, Matějovský, Hubschman, Mareček

Necid, Baroš, Pekhart

Tak bych to nominoval já... ještě by někdo mohl nominovat mě jako trenéra

Reagovat
FC Porto FC

Hruška?Drobný

Suchý?Mazuch(Kalas)

Vacek?Mareček?

Reagovat
Hafna

Drobný je podle mě zbytečný jako třetí golman ;) Suchý nebo Mazuch to je jedno ;) klidně Mazuch, ale ten ted nehraje co se mi zdá ;) Vacek a Mareček? Musíme trochu mládí. Mareček hraje dobře a třeba se Vacek taky chytne v Chievu

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Necida vše v pořádku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid se uzdraví do eura lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsme zas nebyli na velkým turnaji no , každopádně postupna EURO potěší , doufám že hráči všechna tři utkání odjezdí po zadku

Reagovat
EmC

bude jich vic nez 3

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Shevchenko

A co na to Drulák?

Reagovat
M11

ten je nekde mimo republiku v kamionu :)

Reagovat
Pinturicchio

To, že jsme postoupili, nemění nic na tom, že Drulák měl pravdu.

Reagovat
xjert02

Souhlas! I kdyz si to hraci nemysli. Ono, kdo ma rad vlastni kritiku. Jesitnost je svina ;-). No, jinak dneska se ti "reprezentanti" predvedli. Misto aby si mysleli svoje a na dalku Drulakovi zavreli usta postupem, tak delaji ostudu na verejnosti.

Reagovat
soukup

to měl tak maximálně s Barošem, naopak jeho kecy, že se Šmicer do repre dostal i jako hráč protekcí jsou na facku

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co vlastně prohlásil?

Reagovat
Losinho

Bílka poslal do pr*ele, Šmicera označil za smrada a doporučil mu, ať drží hubu. Navíc nadhodil něco o tom, že nebejt Vízka, tak by možná v nároďáku nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

něco pravdy natom bejt může ... o tom vi víte houno

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, už jsem si to i našel různě po netu. Normální buran, nedivím se, že mu to chtěli vrátit, ale tenhle způsob popravdě nebyl úplně šťastný...

Reagovat
Shevchenko

Řekl to jak vesničan, a to co řekl o Šmicerovi je na nakopání do řiti.

Reagovat
Pinturicchio

On je vesničan a může si to dovolit. S hráči měl pravdu, s hodnocením hry ČR taky. Bílkovo poslání do prdele vyplynulo z kritky "Nemáš na to - jdi do prdele" ( a řekl tuším do piče ).

Smicra nemají hráči co řešit.

Reagovat
vitasrp

Drulák je kašpar, to je asi tak všechno.. Aby urážel některé hráče a členy realizačního týmu a posílal doprdele trenéra národního týmu skrz média, to jsem opravdu ještě neviděl..

Reagovat
Pinturicchio

Já sem zase neviděl, aby se reprezentanti po spravedlivé kritice na jejich výkony prezentovali jako vypatlaní primitivové.

Reagovat
vitasrp

To asi nikdo, ale na to jsem ani nereagoval.. Drulák to své prohlášení tehdy sakra přehnal a vymyslel i pár neskutečnejch hovadin.. Pravdu měl možná v tom, že Bílek není ideální trenér nároďáku, ale podal to takovým stylem, že ho za to chválit nebudu a nedivím se reprezentantům, že je posílání doprdele přes média pobouřilo.. Což ale samozřejmě není omluva pro takhle debilní jednání..

Reagovat
panca

mate nekdo odkaz, jak slavili a sproste mu nadavali?

Reagovat
xjert02

Nejake video jsem nasel na sport.cz

Reagovat
Losinho

Reagovat
Filipow

Nemá ču*áka..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že BÍLEK není muž na správném místě Přál bych si jako hlavního trenéra Komňackého, i když chápu že v situaci ve které se český naroďák nacházi by to neměl jednoduché žádný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba by byl ideální. Z Plzně vybudoval výborný mančaft. A i proti Barceloně hrál líp než repre proti Španělsku. Přitom španělsko je o třídu slabší než Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by pod Vrbou klapal národák lépe než pod Bílkem . Ale jsou to jen spekulace .

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek nemá žádnou strategii. I Vrbova babička by je odřídila lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejsem žádnej milovník svatoušků, ale... si dělají prdel ne? tohle by si reprezentanti dovolit neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Drulák to přehnal, já se tomuhle nediviím.

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečná trapnost, neskutečná.

Reagovat
Pinturicchio

Hloupí, pitomí vidláci bez úrovně. Tohle dělají po tom, co včera předvedli v odvetě? Když mohli dostat 3:0 bez mrknutí oka? Hovada.

Reagovat
Lemond Laws

No jo prosimtě..Běž si sledovat Serii A, když nároďáku nefandíš. Prohrál snad 3:0?? Ne, všechno ostatní jsou spekulace, takže neřeš. Drulák je kokot, co řidí kamion. Dobře, že mu to takhle vzkázali..

Reagovat
Pinturicchio

Přijde se hrdě na stranu vidláků.

Reagovat
Lemond Laws

Já jsem vidlák! A co jako?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

Reagovat
panca

bez debat jsou to vylizani idioti a pak si jeste stezuji, ze je nekdo krituzuje. Totalni bezmozkove

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

zajimalo by me, jestli byl mezi nema i cech?

Reagovat
kiwwi

http://bit.ly/s44mIn

spoznas tam niekoho? je to natacane toustovacom alebo cim

Reagovat
domingo

Neni tam, ne?

Reagovat
kiwwi

celkom by ma to prekvapilo, keby sa Cech pridal k tymto primitivom

Reagovat
domingo

Me prave taky, no.

Reagovat
panca

ten jedinej mi pripada, ze je v obraze a ma neco v hlave, tak doufam, ze tam nebyl

Reagovat
Arbiter

Ten, kdo má na hlavě, byl Rosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček tam taky neni, ne?

Reagovat
Arbiter

není...

Reagovat
Arbiter

Na tom videu není

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Jiráček a Hubník tam nebyli.

Reagovat
Swarley

po té vlně kritiky je docela i chápu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

neschvaluju, nedělal bych to stejně...jen to DOCELA chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Co je tohle za hovadinu? To se jako nesmí kritizovat, tím spíš, když je ta kritika naprosto oprávněná?

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika se musí umět podat. Drulák předvedl hospodskýho burana, tak mu to teď vracej.

Reagovat
Pinturicchio

Hospodského burana? Navezl se do Bílka, hráče kritizoval normálně, pokud si pamatuju.

Reagovat
Pinturicchio

Ale já to chápu, říkat věci narovinu a bez obalu, to se u nás nenosí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to říct jinak. Například jako Jarda Jágr.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle Ti přijde jako adekvátní reakce na to, co řekl Drulák? ( V podstatě normální ostřejší kritika )

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že to je práce jednotlivce kterej je navedl, a v tý euforii se chytli.

Reagovat
smazaný uživatel

A adekvátní reakce... určitě by se to nemělo dostat ven jako tohle video, jinak ať si dělaj co chtěj.

Reagovat
Pinturicchio

To si nemyslím, ten výkon vypadá až moc profi.

Reagovat
Arne

To, co řekl Drulák, není normální kritika... Výlev sprostýho hovada to je.

Že mu to takhle "vrátili", tím neomlouvám. Na druhou stranu tohle bylo v euforii, tak se to aspoň trochu dá pochopit.

Reagovat
Pinturicchio

Já vycházím z tohohle : http://1url.cz/DMZ2 : není tam nic, co by nebyla pravda. Jinak mě zaráží, že se fakt někdo stavíte na stranu těch hovad a omlouváte to pitím, euforií, apod. Ty jsi rád, že Tě tihle primitivové reprezentujou v zahraničí?

Reagovat
joshua

Poslal Bílka do prdele a pak řek ještě, že Šmicer má držet hubu, že je ještě sopel.

Reagovat
Arne

Jestli ti to, že posílá jednoho do prdele a druhýmu říká, ať drží hubu, přijde normální, tak to potom nejsi normální ty... Jinak nemám co dodat k tomu, co jsem napsal před tím. Taky mi to vadí a neomlouvám to.

Reagovat
Pinturicchio

Asi ne, já si o Vás, kteří se tady stavíte na jejich stranu, myslím to samé, takže si taky nemáme co vyčítat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

To nebyla kritika, v podstatě udělal to samé co teď reprezentanti, tzn. zachoval se jako buran.

Reagovat
Lemond Laws

Tak mu to taky řekli narovinu, tak proč řikáš, že oni jsou vylízaný vidláci nebo co jsi to psal a Drulák je super?

Reagovat
domingo

Ja si myslim ze si nemaji co vycitat, Drulak se vyjadril jak buran a oni mu to 'oplatili' tim, ze se chovaji jak idioti. Cesky fotbal at its best..

Reagovat
Swarley

v pořádku, v některých se to nashromáždí a takhle to vypustí...opakuju, neschvaluju, nedělal bych to, ale svým způsobem chápu, že to někomu takhle sepne

Reagovat
kiwwi

tak to bolo snad dohodnute nie?

Reagovat
Swarley

jak to mám vědět? jeden začně, podnapilý zbytek se přidá...jsi nikdy nehrál fotbal nebo co?

Reagovat
domingo

To neni zadne sepnuti, vsimni si jak (ac jsou zjevne priozrali) perfektne frazujou, a to vsichni. Ten chant je na jiny pocet slabik, takze bud jsou to improvizacni geniove s neuveritelnym citem pro rytmus, nebo to meli domluvene.

Reagovat
Swarley

tak v té euforii z postupu, z toho, že to všem těmto kritikům natřeli, tak si našli toho co se navážel nejvíc a dali mu to sežrat...ale jak opakuju, neschvaluju to, tak je tu nemíním bránit

Reagovat
domingo

Ale ja mluvim o necem jinem

Reagovat
Pinturicchio

Tohle si domluvili 100% už po Drulákově prohlášení. Ted mu to jako správní hrdinové, i když se i 10 minut před koncem baráže klepali o posup, pořádně natřeli.

Reagovat
Swarley

být Drulák, tak se pousměju a jdu dál...nijak mě to nepohoršuje...

kdybych se měl nasrat po každým chantu, že jsem homosexuál, tak nedělám od rána nic jinýho...

Reagovat
Swarley

*od rána do večera

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Pinturicchio

Ale chápeš ten rozdíl, když tohle zpívají fanoušci a samotní hráči, že jo?

Reagovat
Swarley

tohle já zpíval na fanoušky, na spoluhráče, na našeho "předsedu", na trenéra, oni všichni na mě...

jasný, není to reprezentace, ale jsou to jen lidi...

Reagovat
Pinturicchio

Je rozdíl to zpívat na letišti v ČH, pak nejspíš i u nás, s tím, že Tě zná celá republika a děláš ze sebe hovado, které nesnese oprávněnou (!) kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tohle by složil jen Mozart nebo Beethoven....Nepřeháněj to.

Reagovat
panca

presne nevim, co drulak rekl, ale vetsinou ta kritika byla hodne zaslouzena a pokud se jim to nelibilo, tak to maji rict normalne nekde na tiskovce, ale ne timto zpusobem. Nekdo by je mel poradne servat a dat jim hodne slusnou pokutu

Reagovat
partaS

Reagovat
Arbiter

dyť je to docela prdel

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že se díváš na REPREZENTANTY Český republiky

Reagovat
domingo

Na druhou stranu Kdo neskace neni Cech je jeste vetsi zlo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt...

U toho si vzdy vzpomenu na naseho kladenskyho vietnamce Murphyho -

"Márfy, proč neskáčeš?"

"Ale já nebýt Čech"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na MS 04 u nás v hokeji, to bylo fajn.

Reagovat
Arbiter

Asi mě to tolik netankuje, docela jsem se pobavil

Reagovat
Pinturicchio

A pak se můžeme divit, že pomalu každý fotbalista u nás je namyšlená, blbá buzna, která nosí rypák nahoru, i když hraje 45. B třídu, za mladší žáky.

Reagovat
SunFells

ach jo, fakt reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Banda trotlů Tohle nemá obdoby. Sorry, ale tohle je na vyloučení z reprezentace a je jedno, kdo tam všechno byl. Že si dovolí říct něco internacionál, člověk, co dneska "maká rukama", jezdí s kamionem a zkrátka přijde s hospodskými řečmi, okay, beru to. On si to může dovolit, nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost a může poškodit jen a pouze sám sebe. Ale aby čeští reprezentanti, na letišti, takto vyřvávali a nevědomky tím vlastně reprezentovali!!! českou zemi? Kde to jsme? HNUS VELEBNOSTI!

Reagovat
Godwinson

Taky bych byl pro, i když je to v praxi nerealizovatelné a přišli bychom o téměř celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější článek by zůstal, a sice Petr Čech, kterého v tom hloučku nevidím. Aspoň někdo. Ale Petr je inteligentní a vzdělaný člověk, který by se k něčemu takovému nepřipletl, což něco, co mě uklidňuje.

Každopádně ano, je to nerealizovatelné.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle by bylo realizovatelné kdekoliv na světě, pomalu, ale u nás ne, ne v zemi, kde by se k těm hráčům přidal předseda svazu, např.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Godwinson

A nevidim tam ani Jiráčka, takže dva nejdůležitější hráči současnosti, no, tak to není žádný problém, směle do toho :)

Reagovat
domingo

Jeste Plasa je dulezity.

Reagovat
Godwinson

Tak důležitý, aby si mohl dovolit tohle, není. Já bych ho s radostí oželel, ale o tom nemá smysl se bavit, je naprostá utopie, že by z toho pro ně plynulo něco více než poplácání po zádech :)

Reagovat
domingo

No a kdo by tvoril hru na CM? Plasil je vynikajici hrac, jeste par let a za chvili z nej mas ceskou verzi Toulalana

Reagovat
Godwinson

Chápu, o jeho kvalitách jsem (výrazněji) nepochyboval. To bychom se pak mohli ptát, kdo bude hrát na levém beku, na krajích zálohy atd. :) On by se někdo našel, alespoň by se to tam trochu omladilo.

Reagovat
domingo

LB je jasny Kadlec a kraje zalohy jsou zlo, no. Zajimalo by me, jestli nekdo treba uvazoval o italskem 4-3-1-2..

Cech - Gebre, Hubnik, Sivok (Mazuch, Suchy, whatever), Kadlec - Hubschman, Jiracek, Plasil - Rosicky - Baros, Pekhart

S tim, ze pro pripadne preskupeni ofenzivy a nove herni prvky by byl na lavce Pilar, Rezek, mozna Dockal..

Reagovat
Godwinson

Jj, to je dobré. Takhle by se mi to líbilo, s Mazuchem. Ale já to výše myslel tak, jak bychom hráli, kdyby je opravdu hypoteticky někdo poslal do hajzlu (ty zpěváky))

Reagovat
smazaný uživatel

No Rosa taky bude chybět, ale čert ho vem.

Reagovat
Lemond Laws

Další Ital do party poserte se z toho třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Z Tebe a tvých soukmenovců se opravdu posírat nemusím. Už jen tímhle ti tzv. fotbaloví hrdinové ukázali, že oni jsou připosraní, když musí takto slabošsky někomu vracet jeho vulgární kritiku.

Reagovat
Godwinson

Ubohost. Očividně té kritiky na jejich hlavách není nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

To je teda chování "reprezentující" zemi Na to, aby mohly takhle machorvat by museli hrát trochu jinak.By mě zajímalo, jestli takový projevy měly Poborský, Nedvěd, Šmicer apod. ti, kteří něco dokázaly.

Reagovat
smazaný uživatel

baroš tahoun repre

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že když si vzpomenu na oslavu hokejovejch mistrů světa z před dvou let, tak to byla sranda a člověk se pobavil, tohle je fakt přehnaný, navíc je to jen postup na to euro, až tam něco dokážou tak můžou něco oslavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Navíc ožralý Červ na staromáku s otázkou - "Nemáš votvírák?" a tohle je prostě něco jinýho...

Reagovat
10

normální dementi, těmhle prostě ani nechci fandit, pořád stejný namachrovaný frajírci...a pak se ještě diví, že si je někdo dovolí zkritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

jj nejakej pilar, ktereho nedavno jeste nikdo poradne neznal, tam nadava drulakovi do curaku. Kam ten ceskej fotbal speje

Reagovat
Liquid

Reagovat
hefy

Vůbec mě nepřekvapuje, že se toho učastní oba Milanové. Petželku občas vídávam ve městě a achjo, to je hroznej gumák.

Reagovat
delfin

to by mě zajímalo z čí hlavy to bylo.... napadá mě Baroš...

Reagovat
Losinho

Nijak zvlášť mi to nevadí. I když z toho zároveň nejsem odvázaný, chápu jejich velké zadostiučinění.

Reagovat
joshua

Chápu je, ale měli si to nechat do kabiny, teď z toho jen budou mít ostudu.

Reagovat
Losinho

Jj, to je pravda. Tak nějak mi přijde, že si to chtěli prostě komplet užít nehledě na následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Drulák se chová a vyjadřuje jako debil takže mu to patří

Reagovat
soukup

na jednu stranu je chápu, ale měli si to zaspívat v letadle, kde je nikdo netočil, takhle je to trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně je ta hysterie přehnaná, takovýhle pokřiky jsou poměrně běžnou záležitostí, jen prostě tohle uniklo na veřejnost. Je to trapas, ale mně osobně to nějak extra nevadí. Drulák se zachoval jako buran, tak mu to tímhle nešťastným způsobem vrátili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice fakt, že Drulákova kritika absolutně nebyla přiměřená, ale to, co předvedli ti šašci na letišti se rovná přemýšlení jedince z nejmenovaného severočeského sídliště. Chápu, že je to muselo štvát a vrátili mu to, ale tímto se pouze snížili na jeho úroveň, ne-li spadli ještě níž. Jsou to naprostá hovada a mám obavu, že ne všichni vlastně věděli, co dělají. Mohla to začít nějaká opice, mladí se toho pak chytli, aby nebyli vyřazeni z kolektivu a už to jelo.

Každopádně to ukazuje na demenci našich fotbalových reprezentantů - vyjít z letadla roztrhaný jako po boji s tříhlavou saní a potom ještě toto vyřvávat na letišti, kde je jasné, že se to dostane na povrch. Kdyby si to zařvali v kabině, je to naprosto normální. Dělá se to tak skoro všude, ale jen čeští fotbaloví reprezentanti jsou takoví ohoni.

Reagovat
smazaný uživatel

Clapi kur...va co blázníte ? Řvát po těch výkonech že Drulák nemá ..... a že vyhrajete euro? nevim jestli jste byli tak na šrot ,ale tohle jste přepískli. Chovat se jako hovada... nechápu ....

Chudáci nováčci v repre,který se do toho přichomítli typuju jen náhodou,aby se snažili zapadnout do kolektivu - Gebre selassie,Pilař ,..

Reagovat
Radin

Tady na EF je to zase banda kecalů..1:většina fanoušků z Itálie se tady vyjadřuje negativně a přitom co tam dělaj fanoušci a někteří hráči není vůbec normální..2:to jako neznáte fotbalisty a některé sportovce?Celej život většinou trénují i místo studia,většinu ta škola nezajímá a hlavní je pro ně sport..Moc inteligentní nejsou,tak nechápu,že to ještě někoho překvapuje...To jste nikdy nepoznali v osobním životě žádné fotbalisty?Hokejisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na Petra Čecha. Chytrý a inteligentní člověk, který má vysokou školu a umí tuším 4-5 jazyků. Jen když udělá sebemenší chybičku, půlka tzv. národa ho haní a nadává mu do tankistů apod. Pak přijde skupinka hlupáků v čele tzv. kapitánem Rosickým a začnou skandovat, že někdo nemá čů....? A řada lidí na tím jen mávne rukou a zasměje se. Tohle mi opravdu normální nepřijde. Lidé nemají soudnost.

Reagovat
niflheim

Úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

ten trávník byl ale opravdu špatnej,jednou tam Pilař běžel podél lajny s balonem u nohy a po dvou krocích ho měl u kolen

Reagovat
kiwwi

nema padat na kolena

Reagovat
xjert02

Jj, a to si predstav, ze s takovymhle travnikem se museli vyrovnavat domaci pri utoceni "do plnych".

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru bych rád viděl podobnou sestavu:

Čech - Kadlec,Sivok,Kalas,Gebre - Plašil,Jiráček - Pilař,Rosický,Vácha - Necid

Drobný,Pospěch,Hubník,Rajtoral,Hubschmann, Pudil,Morávek,Pekhart,Baroš

Reagovat
Kenneth

Jdi už do prde. s tím tvojím Kalasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Chramosta, Morávek, Dočkal, Suchý, Mazuch možná i Kalas, tyhle hráče prostě nesmíme ignorovat, kor když na jejich místech jsou hráči jako Rezek, Lafata, Kolář, Rajnoch...

Reagovat
F.Torres

Kadlec a Morávek ani nehrajou ve svých klubech. Radši bych povolal Čelůstku, Váchu

Reagovat
F.Torres

možná i Hořavu bych otestoval

Reagovat
smazaný uživatel

Čelustka místo Pospěcha I když by bylo, kruté ho takhle odstřihnout, kor když v Mohuči hraje. Vácha? Co ten by tam probůh dělal...

Reagovat
F.Torres

no napravo do ofenzívy

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Váchovi vidím něco z Poborského, podobně snaživého a běhavého hráče napravo potřebujeme jako sůl! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha poslední dobou hraje výborně.

Reagovat
Ronaldo.com

ignorovat určitě ne ale přece jenom jsou celkem mladi a někteří ve svych klubech moc nehraji ale řekl bych že je to budoucnost pro repre

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

95% EF je každej víkend vylitejch do němoty, chová se uplně stejně, ale tady budete dělat že vám to strašně vadí. Je mi uplně jedno, že jsou reprezentanti. Tim postupem pomohli našemu fotbalu víc, než tim skandováním nějak uškodili. Kdyby to nenatočil nějakej "supr investigativní" redaktor z blesku tak o tom ani nevíte. Tak do mě pokrytci.

Reagovat
domingo

To spis vypada ze si to nataceli sami :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že jsem abstinent, tak směle dodám, že tímto zpěvem reprezentovali Českou republiku. Oni si to jako reprezentanti země nemají vůbec co dovolit. Drulák je normální hospodskej buran, co sice byl parádní střelec, ale dneska si může dovolit otevřít hubu, protože jedná sám za sebe. Ti reprezentanti takto jednali ve jménu své vlasti. Ubohost!

Reagovat
smazaný uživatel

ČR reprezentujou především na hřišti, co dělaj při oslavách na letišti je jejich věc a je mi to šumafuk. Když je tady Drulák uplně v klidu pošle do prdele, tak musí počítat s tim že se mu to nějak vrátí. Nebo snad to, že jsou reprezentanti znamená, že si maj nechat s*át na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

"ČR reprezentujou především na hřišti, co dělaj při oslavách na letišti je jejich věc a je mi to šumafuk. " ... V tom se sakra mýlíš. Dokud jsou na reprezentačním srazu, stále reprezentují svoji vlast. Stejně tak, i když si jsou v klubech. Navíc Drulákovi je úplně jedno co oni mu na to řeknou. Nedivil bych se, kdyby se nad tím jen zasmál a poslal je do prdele znovu.

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že nejlépe by mu to vrátili na hřišti, ale o tom v jejich případě můžeme polemizovat vzhledem k tomu, jak stáhnuté zadky měli koneckonců i včera. Taková reakce je přeci nepřípustná, přesněji, být by měla :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ve dvaceti bych to řval taky, dneska už teda ne a takovým "veteránům" jako je Rosa se hodně divím. Ale nevadí mi, že mu to vrátili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak o víkendu, ja jsem i dneska :)

Reagovat
smazaný uživatel

experti

Reagovat
smazaný uživatel

"ČR reprezentujou především na hřišti, co dělaj při oslavách na letišti je jejich věc a je mi to šumafuk. " ... V tom se sakra mýlíš. Dokud jsou na reprezentačním srazu, stále reprezentují svoji vlast. Stejně tak, i když si jsou v klubech. Navíc Drulákovi je úplně jedno co oni mu na to řeknou. Nedivil bych se, kdyby se nad tím jen zasmál a poslal je do prdele znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

*pardon, měla být reakce na einnor

Reagovat
panca

baros - fanousci, kteri me kritizuji jsou mi u zadku, tanecek na letisti, roztrhany obleky po prijezdu tohle uz je fakt moc. Neomluvitelny. A nejvic me stve ta jejich arogance

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Já kdybych byl na Barošově místě, tak se na repre vykašlu. Ona kritika je občas dobrá, ale nic se nemá přehánět...

Reagovat
panca

ne, tohle si dovolit nemohou! Maj si zanadavat na drulaka v kabine a na verejnosti to brat s nadhledem. A jestli se nekomu kritika, kdyz nemaka, nelibi, tak na repre jezdit nemuis. Nikdo ho nenuti

Reagovat
Losinho

Taky bych se na to asi vys*al...

Reagovat
Pinturicchio

Dá se těmhle ultra hovadům vůbec fandit? Nedá.

Reagovat
panca

neda. Doufam, ze na euru dostanou sisku. Si nic lepsiho nezaslouzi

Reagovat
Pinturicchio

A tohle jsou důvody, proč mám Juventus NESROVNATELNĚ radši, než naši repre, Itálii zrovna tak.

Reagovat
F.Torres

tak tam emigruj a aspon tady bude klid...

Reagovat
Pinturicchio

Mě nezajímá co si myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je rodina

Reagovat
Losinho

Přijde mi, že se to tady hrozně přehání. Podle mě mají teď ostudu hlavně oni, ale hovady bych (většinu z nich) nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim nefandi

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Pinturicchio

Neboj, nebudu, už včera při tom tlaku ČH jsem přál spíš jim.

Reagovat
F.Torres

no a když se nám náhodou na Euru bude dařit, tak tady budeš jeden z těch největších fanoušků...takový fandění známe...

Reagovat
Pinturicchio

Mě nezajímá co si myslíš.

Reagovat
F.Torres

ostatní zase nezajmá co ty si myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Ty si šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Přeháníš to...

Reagovat
Losinho

Taky se mi zdá. A nejen on.

Reagovat
panca

neprehani, takhle se chovat moji sverenci po turnaji, tak ja osobne bych je hodne rychle umravnil a na dalsi uz by nejeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

I kdyby tě cíl toho skandování poslal do pr*ele? Navíc přes média?

Reagovat
panca

meli mu to vratit s nadhledem, vykonem na hristi atd a ne se snizit na jeho uroven

Reagovat
Losinho

Tak udělali obojí, no. Já osobně být jeden z nich a opravdu stát za trenérem a manažerem, taky bych se asi přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně to prostě přehání, tečka. Já se jim naopak nedivím, neschvaluju to, ale nedivím se jim.

Reagovat
soukup

a kdyby se to nedostalo na veřejnost a zpívali si to v šatně tak bys jim fandil? byly by to menší hovada? podle mě se tyhle věci ani omylem neodehrávají jen občasně a jen u český repre, akorát to teď prostě uniklo ven...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, já mám obecně problém se nějak vyhecovat při zápasech naší repre, je mi to prostě srdečně jedno. V podstatě jako celý český fotbal.

Reagovat
soukup

no a jsme doma, takže vlastně taková třešinka na dortu?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, říkám, že je mi to šumák, ale nepřál jsem jim nic špatného.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak ti to může bejt celkem jedno ne? Proč kvůli tomu takové nadávky?

Reagovat
Pinturicchio

Protože nás nějakým způsobem reprezentujou v zahraničí, ... protože jsou to tragédi, bez špetky úrovně, kteří místo toho, aby Druláka neřešili ( a zase si stojím za tím, že neřekl nic špatného ), tak po včerejším výkonu dělají tohle ( místo toho, aby stáhli ocasy a drželi huby, protože ten včerejší výkon akorát tak znovu potvrdil Drulákova slova ), největší tragéd Rosa, "no, ale pokud bude docházet k tomu, že se tady budeme posílat do prdele, tak nám to nepomůže" .... "radek drulák nemá ... "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Kdyby to byli takový tragédi tak se na to Euro nedostanou, jasně byli lepší v tom dvojzápase, tak nevím co se tady vůbec řeší. A s tím nadáváním? Celej rok je média masírujou a každej si do nich kopnul, když mohl, aby se zviditelnil, tak oni mu to prostě tedka vrátili.

Reagovat
Losinho

Že pošle kouče veřejně do prdele, Šmicera označí za smrada a doporučí mu, ať drží hubu, ti přijde v pohodě?

Reagovat
Pinturicchio

Bílek nebo Smicer jsou fotbalisti, kteří to potom zpívali? Pokud vím, tak to, poslání do prdele vyplynulo z té kritiky. ( Ne, že by řekl "Bílku, jdi do prdele" )

Reagovat
Losinho

Určitě se i z části postavili za Bílka a Šmicera.

Reagovat
Pinturicchio

Hrdinové.

Reagovat
Losinho

To jsem nenapsal...

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, dělám si srandu. Mají říct něco ve stylu "Mrzí nás slova pana Druláka, zásadně s nimi nesouhlasíme, budeme se snažit na hřišti přesvědčit o opaku ( a že jim to v prvním zápase šlo )", prostě klasická promotion hovna, chápeš. A ne na letišti zpívat tohle.

Reagovat
Losinho

To máš pravdu. Vždyť já s tím, že to zpívali takhle veřejně taky moc nesouhlasím, ale nijak zvlášť mi to nevadí (ostudu mají oni) a jejich nasranost chápu. Prostě jedinou vážnou "minelu" vidím v tom, že se to nezpívalo v kabině.

Reagovat
Pinturicchio

Není to jen jejich ostuda, právě proto, že to nebylo jen někde v šatně. Proč jsou nasraní? Ta kritika směrem k nim byla oprávněná. Co opravnovalo je, odpovědět Drulákovi takhle? Oni měli odpovědět jediným způsobem - mnohem lepší hrou. ( Nebo těma promotion blbostma )

Reagovat
SniperxXx

Nejde jen o kritiku, ale o její podání. Navíc to ten buran dost přestřelil s tím Láďou Šmicerem, přitom toho nedokázal ani polovinu co Láďa.

Reagovat
Puskas

Ale Drulák byl vždycky poněkud promirivní, fandové Opavy by mohli vyprávět, ale on nenreprezentuje tuto zemi, on je dub, co dsi může halekat, co chce, když chce být zajímavý a léčit si mindráky z jakési nedoceněnosti. Kariéra - jako mladý vylétl nahoru, pak o něm 10 let nebylo slyšet, až chytl 2. mízu před Eurem. Tam nedostal moc šancí, ostatní, co tam byli, vesměs nastartovali úspěšnou kariéru, on ji zorvna končil -. jako nej střelec ligy. Nepodařila se mu kariéra agenta a pak rozváželrohlíky, tak je holt zapšklý. Vůbec by se jím ti kluci neměli zabývat, zbytečně si udělali špatné jméno.

Reagovat
Losinho

Jak jsem psal, podle mě se prostě postavili za trenéra a Šmícu, ale pojali to špatně. A pořád si myslím, že udělali ostudu jen a jen sobě.

Reagovat
Pinturicchio

A co mě sere úplně nejvíc, tak je to opětovné potvrzení české povahy - jednak ze strany těch buranů ( Ty si dovolil říct něco proti nám, tak ted Ti to pěkně vrátíme ), tak povaha fanoušků, kteří se stavějí na stranu těch degošů a ještě se je snaží omlouvat euforií, apod. Hnus.

Reagovat
SniperxXx

Dobrá exhibice. Fakt to hrozně přeháníš...

Reagovat
Pinturicchio

Asi jo.

Reagovat
Staenly10

Divný ale je,že ti tu už spousta lidí napsala Drulákovo vulgární vyjádření,a ty pořád píšeš, že v tom nevidíš nic špatnýho. Drulák se vyjádřil jako opice, jak by se asi v tisku vyjadřovat neměl.

Reagovat
Pinturicchio

Divný je, že jsem to asi 10x psal, co a jak a pořád nikdo nic.

Reagovat
Staenly10

A já zase napíšu to,co většina. Nejsem zastráncem toho co udělali,nicméně to nějak nepřeceňuju. Pokud ti jde o to,co si o nás ostatní pomyslí, tak pochybuju,že se tím bude vůbec někdo zabejvat. Nicméně sem rád,že tam Péťa nebyl.

Reagovat
SniperxXx

Reagovat
Pinturicchio

To já taky, alespon Čech a prý Jiráček. Rosa mě naopak dost zklamal.

Reagovat
Staenly10

Jo,u Rosy sem to taky nečekal. Ještě mě mrzí Bary. Né,že bych počítal s tim,že se tomu vyhne,tohle je pro něj jako dělaný ,ale prostě ho mam rád.

Reagovat
Pinturicchio

Baros ani ne, ten je jednodušší.

Reagovat
Losinho

Taky si myslím, že to v cizině nikoho zajímat nebude. Leda si řeknou, že naše repre je banda kreténů a za chvíli na to zapomenou...

Reagovat
SniperxXx

Ti ani netuší kdo to byl Drulák, natož aby je to zajímalo.

Reagovat
Godwinson

To je hloupost, má naprosto pravdu.

Reagovat
Pinturicchio

To je ta moje vlastnost, že musím reagovat na to samé od 20-ti různých uživatelů.

Reagovat
Godwinson

Chápu, ale měli by se spíš pozastavit nad pointou. Já upřímně nechápu, jak to někdo může neodsoudit. To je podobné jako s Bílkem. Po pár (opravdu přesně pár) povedených zápasech je najednou blbec/debil každý, kdo ho odsuzoval a kritizoval, jak jsem se dočetl tuším od jirky a podobných.

Reagovat
Pinturicchio

To už taky patří k českému folkoru, jsme na Euru, tak se za tu skvělou kvalifikaci poplácejme po ramenou, i když ještě 4-6 měsíců zpátky jsme říkali, co je to za dementa a ať táhne.

Reagovat
Godwinson

Je to tak. Po tom všem jen doufám, že nás opravdu los trochu posadí na zadek, což dokončí ty týmy v praxi na Euru. Tohle už mě znechutilo poměrně spolehlivě.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SniperxXx

Neschvaluji jejich chování, ale ten buran si o nějakou reakci vyloženě říkal. POstavili se k tomu špatně, ale rozhodně je za to nehodlám pranýřovat, ani vyhazovat z reprezentace a nadávat do dementů.

Reagovat
Godwinson

To asi ano, ale ta měla přijít na hřišti nebo nějak, inteligentněji. Takovýhle pokřik jsem slyšel snad naposled v sedmé třídě a i tehdy jsem se za ty "zpěváky" styděl. Navíc jak je to zmíněno, oni by si to z pozice reprezentantů dovolit rozhodně neměli, tím spíše když ti to doprovodí tím, co je tu napsáno od Baroše, že "fanoušek, co mě kritizuje, je mi u zadnice". Kdyby měl Bílek trochu pod čepicí, tak by na to měl striktně reagovat.

Reagovat
SniperxXx

Co by jinýho měl Baroš dělat? Kdyby je měl řešit už v reprezentaci dávno skončil, jako by to udělala půlka z nás. Protože někdy ta kritika byla naprosto neoprávněná. Českému národu se nikdy nezavděčí, dá gol ozvou se hlasy, že to byl náhoďák, slabému soupeři, do prázdné brány....nedá gol a je ještě hůř...opravdu se Milanovi nedivím.

Reagovat
Godwinson

Tak ať skončí a blbě nemluví. Spoustě fanoušků jen a jen potěší. Kvalitativní úbytek nás také nepostihne, minimálně bude o blbečka v týmu méně, samá pozitiva.

Reagovat
SniperxXx

To by jich tu zas půlka nadávala co je to za hajzla že se vykašlal na reprezentování svojí vlasti.

Reagovat
Losinho

Baroš by měl skončit, nechápu, co ho tam ještě drží.

Reagovat
Lemond Laws

Tak když ti to je šumák, tam jim nemusíš nadávat do "ultra hovad" ne?..A vubec se k tomu vyjadřovat..

Reagovat
Pinturicchio

Nevztahuj k sobě věci, které k sobě nepatří, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by jim fandil? Jsou to přece jen kluci úsměvní a jaloví

Reagovat
F.Torres

hoši si to užili a hurá na Euro když sou zlitý na staromáku hokejsti, tak to nikomu nevadí, ale když si fotbalisti zablbnou tak se taj z toho lidi můžou po*rat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej,hlavně ten český a miliony každoročních májových fanoušků mi sice vysloveně leze krkem,ale nikde jsem nepostřehl.že by se hráči takhle někdy chovali...a to třeba Holík je mnohem větší kritik než Drulák

Reagovat
F.Torres

nenadávají, ale slušně se taky nechovají, ale protože se jim daří, tak to nikdo nějak nebere vážně. Zato tady si do nich kopne kde jakej lojza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Clapi kur...va co blázníte ? Řvát po těch výkonech že Drulák nemá ..... a že vyhrajete euro? nevim jestli jste byli tak na šrot ,ale tohle jste přepískli. Chovat se jako hovada... nechápu ....

Chudáci nováčci v repre,který se do toho přichomítli typuju jen náhodou,aby se snažili zapadnout do kolektivu - Gebre selassie,Pilař ,..

Reagovat
Swarley

200. pro ty naše kluky ušatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dost rozporuplná dvoustovka

Reagovat
F.Torres

borci

Reagovat
Pinturicchio

Národ buranů sobě. Je mi z vás smutno, kluci.

Reagovat
F.Torres

z tebe mi je zase nablití

Reagovat
Pinturicchio

Mě nezajímá co si myslíš.

Reagovat
F.Torres

tak nechod do diskuzí, asi nechápeš na co sou vid?

Reagovat
Pinturicchio

Ony se v diskusích můžou psát jen souhlasné reakce? Nebo chceš, abych nějak dopodrobna rozebral tvůj intelektuální příspěvek : "z tebe mi je zase nablití" ..., promiň, abych nezapoměl -

Reagovat
F.Torres

ty si fakt chudák, nahoře s tebou nesouhlasím a ty jediný co napíšeš: mě nezajmá co si myslíš a pak tady máš přednášku o tom, že se nemusí psát jen souhlasné reakce

Reagovat
Pinturicchio

Tvé reakce na mě : "no a když se nám náhodou na Euru bude dařit, tak tady budeš jeden z těch největších fanoušků...takový fandění známe..."

"tak tam emigruj a aspon tady bude klid..."

Když ti napíšu, že mě to nezajímá, co napíšeš ty? "Jsi chudák". OK, jsem, ted jdi trollovat na někom jiném.

Reagovat
F.Torres

no tak tvoje komentáře: Národ buranů sobě. Je mi z vás smutno, kluci., jako namachrovaní debílci chovají pořád. Tím zrovna neukazuješ svou vyspělost a úroven. Z pár komentárů jsem jen poznal, že jediný co umíš je urážet někoho kdo s tebou nesouhlasí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
F.Torres

abych nezapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

meleš sračky .. jdi spát

Reagovat
F.Torres

hlavně že ty si přispěl názorem do diskuze

Reagovat
Swarley

proč to zase vztahuješ na tu kravinu?

Reagovat
Pinturicchio

Promiň, asi reflex. ( Ono je dost pravděpodobné, že se jako namachrovaní debílci chovají pořád, tohle video je toho důkazem, no )

Reagovat
Swarley

už to nechme tak...každej to prostě vidí jinak...byla to kravina, ale věšet je na náměstí snad nebudeme ne?

Reagovat
Pinturicchio

To určitě ne, po tomhle je mám ještě víc u prdele.

Reagovat
fantomas

Spíš se prezentuješ uplně opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
Pinturicchio

Musím to psát znovu?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na tom stejně

Reagovat
Losinho

Nepřijde mi, že by tady s tím nějaký větší počet lidí souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

za postup na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Na to, že se v podstatě "jenom" postoupilo z baráže, šlo o dost bujaré oslavy.. Alespoň mně to tak připadá, samozřejmě úspěch to je, ale rozhodně ne takový, aby zadal příčinu k takovému řádění..

Mně prostě připadá, že reprezentanti slavili i to, jak to té nepřející české veřejnosti natřeli, jak jim ukázali, jak dobří jsou a ti kritici byli přece úplně blbí, že si o nich dovolili říci křivého slova. Atmosféra v repre mi připadá jako čím dál větší šaškárna, vztahy s fanouškama taky nejsou zrovna optimální a takovýhle chování ničemu nepomůže..

Vážně mám dojem, že soutěžíme v tom, kdo dokáže koho víc naštvat - jestli fanoušci/odborníci hráče repre svou někdy nepřiměřenou kritikou, nebo zase naopak reprezentanti svým ichtylním chováním.. Těžko říct, kdo vede, teď asi reprezentanti..

Reagovat
Staenly10

Bary. Ten stihl další žlutou ze střídačky.

Reagovat
vitasrp

Ten blázen už jednou žlutou z lavičky za repre dostal, ne? Tuším na Euru 2008 proti Turecku v tom závěru, kdy na hřiště hodil flašku s vodou..

Reagovat
Staenly10

Jo,přesně ... On jednou snad na to hřiště hodí i židli ze střídačky . STejně ho mam rád.

Reagovat
Lemond Laws

Kdo souhlasí s hráčema, kteří skandovali na Druláka =

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lemond Laws

Pinturicchio, to fakt máš takovej mindrák z toho, že si Čech? Vadí ti to hodně? Nikdo jim nevěřil, všichni je odsuzovali. Splnili to, co měli. Postoupit na EURO. Víš, jaká to je pro ně satisfakce? Tak to prostě kluci oslavili, dali si pár pivek a poslali nějakýho kamioňáka doprdele..a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je ono. "Splnili to, co měli. Postoupit na EURO." ... To je nádherná ukázka toho, že zkrátka Vám stačí, aby ti fotbaloví "hrdinové" jen postoupili a ať si pak dělají co chtějí? Tohle mají být vzory pro mladé malé fotbalisty? Pakliže ano, s čím tady řada z lidí souhlasí, pak je to hodně smutné a zamyšlení hodné. Satisfakce nebo ne, měli se zachovat jako lidé, ne jak banda opic, která by se i tak zachovala lépe jak oni. Ať si dělají ve svém osobní volnu co chtějí a nadávají si do aleluja, ale pokud jsou na reprezentačním srazu, měli by si uvědomit, že reprezentují svoji vlast a nevědomky tím působí na své okolí.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lemond Laws

Jo, mě stačí, že postoupili. To se od nich očekávalo. Tak když se jim to povedlo, ať oslavujou.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, to mi jako odpověď na vytvoření si obrázku naprosto stačí

Reagovat
Pinturicchio

Nic jako, klidně to oslav a zazpívej si s klukama.

Reagovat
Lemond Laws

Už se stalo

Reagovat
Tomanatura

Drulak uz si to zaslouzil, vzdyt po sve kariere nedela nic jineho, nez ze kritizuje a to bezpredmentne a rika jen to, co chcou lidi v hospode slyset.

Reagovat
Liquid

má na to právo jako bývalý reprezentant, tady se prostě za oprávněnou kritiku skoro ukamenovává

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby každý dostal to co si zaslouží tak potěš panbu v této zprdelené zemi Mimochodem na Euru bychom nebyli a Drulák by se smál Bílkovi do ksychtu že je to antitaktik. Takhle s tím musí ještě počkat po euru.

Reagovat
Kenneth

Pan Rosický si slušně nevidí do huby, když se hraje hovno, odsuzuje nadávky , a když už postoupil na EURO, tak proč si nezanadávat že? Idiot.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Puskas

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele