Experti ocenili změny v sestavě, zejména posunutí Vydry na hrot

26.03.2013, 23:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde je ten článek s těmi experty?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl geniální tah dát Vydru na hrot, nechápu jak na to přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

intuice a trenerské umění?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cituju dnešního Bílka: "Vydra má na svůj věk velký přehled, ale my víme o jeho přednostech. Dnes je naplno ukázal."

Ty vole tak on zná jeho přednosti a proto ho poslední zápasy cpal na kraj zálohy?

Pane Bílek, tímto před vámi smekám a jestli jsem vám doteď křivdil, tak tímto geniálním výrokem jste mne přesvědčil o tom, že jste muž na správném místě a brzo budete legenda, které se budou stavět sochy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to doslovná citace, tak mi tam to "ale" moc nepasuje Jinač Bilek je pičus a za to si sám dám palec!

Reagovat
j_mrazik

Mezi náma, ono se nabízí dát na kraj rychlíka (Vydra) a do vápna zabijáka (Lafita). Arméni vypadali jak kluci z okresu oproti Dánům.

Reagovat
Puskas

jo, ale dát tam brzy gól, ještě bychom se divili a Bílek by musel zůstat nějaký čas v Jerevanu

Reagovat
smazaný uživatel

mezi náma, ono se hlavně nabízelo dát je do útoku oba

Reagovat
Melchior

=> => =>

Reagovat
REPLIKATOR

Bittengel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia k schopnemu utocnikovi, my sme podla vsetkeho odkazani na argentinca...

Reagovat
smazaný uživatel

No a čo? Čachre s naturalizovanými, exkoloniálnymi či prisťahovaleckými hráčmi robí väčšina európskych krajín, národnostne "čistú" reprezentáciu nájdeš možno už iba v Španielsku a Rusku (tí sa však svojho času tiež pokúšali do ich výberu naverbovať Brazílca Wellitona v dobe, keď mu to tam ešte padalo), koniec-koncom Česi pred pár rokmi tiež neúspešne lanárili Bonyho, čo si budeme navrávať? Robia to podstatne väčšie a slávnejšie futbalové krajiny, než sme my - malé Slovensko, tak čo je na tom? Keď to našim forwardom proste tragicky nejde, tak vypomôcť môže aj šikovný Argentínec so slovenským pasom, ja v tom v dnešnej dobe nevidím žiadny zádrhel

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé měli v týmu Brazilce Sennu

Reagovat
Neuro

nj Slováci nikdy neměli vlastní názor "když můžou oni tak i my!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Keď zásluhou naturalizovaného Argentínca dajme tomu postúpime na záverečný turnaj MS alebo ME, tak história sa za pár rokov nebude pýtať na to, ži za nás hrali samí roduverní Slováci alebo bol v zostave naturalizovaný cudzinec, chápeš? Keby Bony svojho času prijal ponuku reprezentovať ČR a teraz by vo vašom repre strieľal góly, tak by ti to zrejme príliš nevadilo, či sa mýlim?

Reagovat
Neuro

s tím Bonym mi to vadilo až moc.. nejsem nějaký rasista ale aby nás reprezentoval černoch se jménem Bony Wilfried tak to je fakt moc a nevím co by měl společného s českou zemí

Reagovat
Milan.B

jasne, len cesi su ti najuvedomelejsi.....

Reagovat
Carlos Juan Pablo

trenérský mág

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky to máme ve svých rukou, když vyhrajem úplně vše tak nám první místo v tabulce nikdo neveme, ale nevidím to reálně, jinak ty pozitivní změny jsme deklarovali i my diváci a chtěli jsme aby se hrálo tak jak dnes, ikdyž tam byly chyby, ono by stačilo občas naslouchat lidu a vybrat si ty výčitky které jsou k nápomoci a popřemýšlet o nich a hned by se hrálo jinak. netvrdím že by měl řídit tým podle diváků ale některé věci říkalo lidí a když je pak konečně udělal tak byli ku prospěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra jednoznacne ....ma tah na branu jak buvol

Reagovat
Milan.B

S Msom Bílkom na vecne casy a nikdy inak

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrat se definitivne potvrdilo, jakej je Bilek hrobar (zdravim Barose). Jednou neda hrace na nesmyslny mista (alespon nektere - Vydra, Plasil) a najednou to jde. Byt postavit 4 stredni zalozniky samozrejme umi asi jen on, byt ma celkem dost kvalitni krajni v Rajtoralovi a Krejcim.

Reagovat
bartes

Souhlasím se Soukupem. Ten tým hrál podobný zápas jako s Dánskem. Kdyby se Arménci trefili, tak už by to měli naši problém otočit a byl by to Bílkův konec. Bílek jenom obrovský haluzák a to mu nemůže trvat věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo klasika, gólman vychytal pár gólových šancí a my jsme dali góly haluzácky! 3 šance = 3 góly Opravdu krásná hra! My se toho idiota u kormidla repre snad nikdy nezbavíme!Za necelý 4 roky u týmu je vidět vidět od trenéra obrovký progres! Na hru se nedá dívat, hráče většinou staví tam kam nemá a výsledky občas přijdou!

Reagovat
j_mrazik

Mě spíš zaráží, proč Darida nedá balon dřív od nohy. Je nějakej vyměklej nebo unavenej, ale ty souboje neustojí a pak jdou útočníci + záložník, co ho odebral do brejku. To se na jeho postě nesmí stávat.

Reagovat
Jajinek

Vyčítat Bílkovi každou pičovinu a když mu něco vyjde, tak to bagatelizovat...to jediné nám jde...

Všichni cpali Bílkovi, ať hraje s více útočnými hráči a vyzkouší Vydru, Dočkala, Krejčího...v přípravě je tedy zapracoval do rozestavení, do jediného možného, zejména ve vztahu ke Krejčímu či Dočkalovi, a v těch zápasech se mu toto rozestavení osvědčilo. Křídla hrála výborně a vyhrály se dva zápasy s dobrým výkonem. Tak to prostě postavil ze zcela logických důvodů proti Dánsku. Vyhořelo se...a tak to změnil, udělal rozestavení 4-2-2-2 a povedlo se...

...Jenom bych chtěl říct, že to rozestavení bylo defensivnější, páč čistě početně nahradil Krejčího defensivní Hubschmann.

Naprosto normální trenésrksé tahy ale pro hospodské kouče je zase za debila. Přečemž nevím, že by nějaká masa hlasitě vykřikovala před Dánskem ať se změní rozestavení, když to dvě utkání fungovalo. Sestavu, kterou poslal proti Dánsku, si přála většina lidí. Hemzy zase byly až po bitvě.

Fakt už by se někdo měl chytit a nos.

Reagovat
Puskas

jen k tomu závěru - málokdo chtěl Jiráčka, který vůbec nehraje, a plno lidí tam chtělo Rajtorala, jinak souhlas s tím banalizováním úspěchů

Reagovat
Jajinek

jasné, to je jedna změna...pak ještě ten naprostý výsměch s Kozákem, ale to považuji prostě jen za daň pivařů, kteří prostě fotbal nesledují.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je jako znak super trenera, ze k nejaky pouzitelny (nerikam dobry, nedejboze idealni) sestave dojde po XX zapasech, kdy vrsi picovinu na picovinu a gol da max armenii?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, on k použitelný sestavě došel už několikrát, ale hráčům se mění forma nebo se objevují další a tak se sestava mění. To není tak, že najdeš sestavu a ta 5 let hraje. Nebo ti snad třeba sestava s Řeckem na Euru přišla nepoužitelná? nebo třeba teď v Turecku? a to jsou jen 2 příklady za poslední rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Plasilovi na DM se forma nemeni. Tam proste nema co delat. Stejne tak Vydra. Vzdyt oni to o sobe i rikaj. Ale Bilek je holt nejchytrejsi.

Reagovat
Jajinek

Naprostý nesmysl...v baráži proti ČH byl na DM Pláši nejlepším hráčem týmu a právě jeho nasazení na úkor Huschmanna nám ty zápasy vyhrálo.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

To nemate neco novejsiho, nez 2011...? Opomenu to, ze je to samozrejme nesmysl.. Ale uz jen to, ze jste museli zajit tak hluboko do historie, beru jako souhlas.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak jo.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
salami

vždyt naopak Bílek přestal cpát Plašila na kraj, kde mu to nešlo a dal ho do středu, kde hraje i vklubu ty lojzo, neni to klasickej DM, ale míče vybojovat umí, navíc je umí i velmi slušně rozdat, Plašil se až na Euro, který mu teda nevyšlo na středu zálohy chytil, Vydrovi prostě chtěl dát šanci, když je formě a nechtěl kvuli tomu měnit rozestavení, protože se Vydra na osamocenýho hrota nehodí a rychlostí by mohl bejt nebezpečnej i na kraji, já jsem třeba taky doufal, že by mohl na křídle zahrát líp, je to samozřejmě i vina Vydry, kterej sice nehraje na svym oblíbenym postu, ale na to sere pes a i přesto by měl něco zahrát, neřeknu, kdyby ho dal na stopera, ale on ho jenom posunul trochu do strany a Vydra vyhořel, navíc v Udinese ho taky stavěl na kraj v rozestavení 4-3-3, což neni o tolik odlišný od 4-5-1

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Plašilovi nevyšlo EURO a hned je z něj největší lempl. A bohužel se to už do konce jeho repre kariéry asi nezmění. Včera například byl rozhodně jedním z nejlepších českých hráčů a přesto je hodnocenej jako skoro nejhorší.

Reagovat
Jajinek

A ještě mě baví jedna věc...jak k týmu celý národ cpe Zemana. Kouče, který se sice prosadil v Itálii, ale nikdy nic pořádného nevyhrál, protože takticky je na tom (a v Itálii je to obzlášť průser) naprosto na štíru, nedovedl organizovat hru u žádného týmu, který kdy vedl a Bílek je v tomto rozhodně jistější volba.

Reagovat
Andis

Tak ono ani tak není tím, že Vydra hrál v útoku nebo na kraji zálohy, ale tím že se hrálo proti Arménii ...kdyby vydra nastoupil na hrot proti Dánsku, tak ho smažou stejně jako Lafata a celý tým. Tím neříkám že Vydra je nic moc, určitě je šikovnej a fakt si myslíte že to spasí proti Italům

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože, proč se tady většina lidí zastáváte bílka který, 2 roky nedokázal pochopit, žese sestava 4-5-1 s Barošem v útoku je na hovno. Teď bych dals sestavu repre 4-4-2 v útoku Vydra s Kozákem, na kraji zálohy Krejčí a Rajtoral nebo Pilař a ve středu zálohy ofenzivní Rosaa defenzivní Hubschman. Nevím jak vy, ale já sem od Plašila v poslední době neviděl ani jeden průměrný výkon, podle mě patří na střídačku.

Reagovat
smazaný uživatel

včrera jsi nekoukal?

Reagovat
Andis

Jinak Baloteli > Vydra

Bílek < místní experti

Reagovat
smazaný uživatel

h...o fotbalu rozumim, ale nemusim bejt expert ani trener, abych daval hrace v repre na stejne misto jako hrajou v klubech. co si pamatuju ba experimenty s vymenou mist, tak v poslednich letech se nejak zvlast zadny nevyvedl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele