Experti: Bude to těžké, ale titul získá Slavia

10.12.2007, 19:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

O titul ještě bude boj. Pokud Sparta vyrazí Bílka,tak všřím,že Sparta ještě bude bojovat. Boleslav a Liberec to je úlet. Docela dobře teď šlape Brno. Jako sestupující bych viděl Most a Klokany.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám že Baník skončí do 3.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nám bude skoro celou sezonu chybět polovina základní jedenáctky, tak asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva se vsichni s toho Jablonce posrali kazdym rokem jsem cekal ze budou hrat hovno a oni celkem slusny stred ale tento rok uz se jim to nepovede.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem zastáncem těchto prognóz. Do konce ligy chybí 14 kol a celá zimní přestávka. Vždyť Slávka se trochu ukázala v Evropě a je možný, že některého z mladých ( Švec, Suchý apod.) jim v zimě někdo odláká. Já bych s tipováním mistra počkal až tak po 4 až 5 jarních kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

ale problém je v tom že i když suchý i švec odejdou, tak letos za ně slávia má náhrady.. koukni se jaká je marodka slavia, presto to zase tak moc na výkonech není poznat.. místo suchýho by se na stopera vratil Latka, def záložníka hraje tavares a do zálohy se jeste vrátí švento.. v tý záloze jsme silný.. btw: švec, švento, šmicer, ivana, kalivoda, tavares, janda a urcite jsem někoho zapomněl.. souhlasím se sterdou, letos tomu titulu veřím.. loni si to vyzkouseli a posrali se, letos už veřím že se poučí a vyzrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozjeté je to slibně, letos v titul věřím hodně, Šmíca s Brabčákem jsou toho zárukou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, když si vezmu, kolik fotbalovejch (hlavně hodně hodně špatná koncovka) a hlavně mimofotbalovejch problémů (excesy všeho druhu) Sparta tenhle podzim měla, tak ztráta po podzimu 5 bodů není zase taková trága ...

Reagovat
Kapřík

Taky mám ten pocit.Ale jestli vyrazej Bílka tak tu bude zas další přestavba kádru to pak nechci to jaro vidět. Snad jsem ale jenom peimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím a doufám, že už to Slávii konečně vyjde. Bodový náskok ještě není tak slibný, ale základ to je. Na paty budou Slávce šlapat z Teplic, Brna a Ostravy. Zvláštní případ je Sparta. Dejme tomu, že se budou prát o čelo tabulky, ale bude záležet na mnoha faktorech. Setrvání či odvolání trenéra, disciplína, atd. Celkově Sparta nemá v současnosti tak kompaktní mužstvo, jaké by měla mít. Zklamáním jsou samozřejmě výkony Ml.Boleslavi a Liberci, ale na jaře půjdou nahoru, hl. Bolka. Naopak zklamáním pro mne vůbec není Jablonec. Dlouhodobě tam liga udržitelná není.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s názorem stanislava5. Liga rozhodně není rozhodnutá. Všechna mužstva z čela včetně Slavie můžou klidně ztratit na hřišti posledního, který se bude rvát o udržení a bude vše zase o trochu jinak. Klíčová budou především 20. kolo: Ostrava-Slavia, Sparta-Teplice a 21. kolo: Boleslav-Sparta. Nezapomínejme ani na derby (23. kolo). A pokud nebude ještě rozhodnuto tak poslední dvě kola jsou taky zajímavá: Sparta-Ostrava, Boleslav-Slavia a Liberec-Sparta v posledním kole. Klidně ještě můžou o titul hrát Teplice pokud udrží Fenina a posílí v zimě, protože nejlepší prodeje letos neměla ani Sparta ani Slavie, ale právě Teplice (Džeko, Šimůnek). A Ostrava a Brno se určitě taky pokusí zaútočit na poháry a peníze z nich plynoucí. Takže doufám, že liga bude ještě zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej příspěvek

Ale nevěděl jsem, že Šimůnek přestoupil ze Sparty prvně do Teplic a až poté do Bundesligy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Šimůnek mi tam taky nějak nesedí. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva samozřejmě Šimůnek šel do Wolfsburgu ze Sparty, myslel jsem Krmaše do Freiburgu. (ta sparťanská minulost obou mně trochu dost zmátla )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jsme doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele