Evropská liga - preview odvetných zápasů osmifinále

14.03.2013, 08:49
Previews
Tottenham cestuje s třígólovým náskokem na půdu Interu, výborné výchozí pozice mají i Basilej v Petrohradu, Lazio proti Stuttgartu či Fenerbahçe v duelu s Plzní. Velký boj se dá očekávat mezi Kazaní a Levante, Newcastlem a Machačkalou, Bordeaux a Benficou stejně jako mezi Chelsea a Steauou...
Rubin Kazaň - Levante UD  (čtvrtek 18:00)
Nejznámější ruský fotbalový stánek Lužniki na umělém koberci hostí rozhodující klání osmifinále Evropské ligy mezi relativně domácím Rubinem Kazaň a španělským trpaslíkem z Levante.

Začněme popořádku a dle etikety charakteristikou hostí. Chudičký a skromný klub z Valencie žije v odlišných relacích a ubírá se jinakým směrem, nežli drtivá většina španělských celků. Klub před několika lety lidově řečeno dojel na dluhy, dostal se do insolventního řízení a v dluhové a sportovní propasti druhé ligy se snažil doslova přežít.

Velmi dobrým skautingem a výběrem volných hráčů ovšem dokázal nemyslitelné - navrátit se mezi španělskou elitu a v loňském ročníku šokovat fantastickým šestým místem v nejvyšší soutěži. Umístění klub rázem katapultovalo do evropských pohárů, které v současnosti plní kasičku klubu a zalepují rány minulosti, již sice razantně ubývá a klub získává čím dál větší soběstačnost, avšak nadále se nemůže rozpočtem rovnat drtivé většině španělských klubů.

V témže údobí, kdy Levante ztrácelo půdu pod nohama a bazírovalo nad propastí zániku, se v Tatarstánu objevil klub, který se vklínil mezi tradiční špičku ruské soutěže a dokázal dvakrát po sobě uzmout mistrovské vavříny Premier Ligy, na což navázal vítězstvím v Ruském poháru či dvojím prvenstvím v tamním Superpoháru. V minulém půldruhého roku dlouhém ročníku obsadil Rubin šestou příčku, která jej společně se ziskem poháru vynesla do EL.

Dost možná žádný ruský mančaft se nemůže pochlubit obdobnou pozitivní bilancí se španělskými mužstvy. Klub z Tatarstánu již před několika lety získal respekt španělských fanoušků, když dokázal zvítězit na Camp Nou, a letos je při případném vyřazení Levante můžeme směle označit za "kata Španělů!"

Tataři dokázali vyřadit obhájce prvenství Atlético de Madrid a po relativně příznivé remíze 0:0 z prvního duelu s Levante chovají velkou naději, že by mohli přejít už mezi osmičku nejlepších klubů soutěže. Paradoxní je, že i přes velmi dobrou statistiku proti soupeřům ze Španělska nedokázal Rubin ve třech duelech na domácím trávníku zvítězit. V jubilejním padesátém klání v evropských pohárech se pokusí Rubin tuto statistiku změnit.

V minulém utkání byla Kazaň lepším celkem, Levante se nedařila kombinace a velmi mu vázla produktivita. Během dvou minut pak obě mužstva přišla o hráče do odvety - v rychlém sledu totiž dostali červenou kartu Cristian Ansaldi a Míchel. Kouči Levante Juanu Ignaciovi Martínezovi vypadl před několika dny ze sestavy i střelec Obafemi Martins, jenž se vykoupil ze smlouvy a kývl na nabídku Seattlu Sounders FC.

Kurban Berdyjev musí oželet přítomnost Alexandra Rjazanceva a v neposlední řadě i doléčující se posily z Rennes Yanna M’Vily. Mírným favoritem utkání je bezpochyby Rubin Kazaň, ovšem i samotný trenér Kazaně Berdyjev na tiskové konferenci v souhlasu s koučem Levante Martínezem připustil, že šance obou celků jsou před odvetou vyrovnané.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zenit Petrohrad - FC Basilej  (čtvrtek 18:00)
Fotbalisté Zenitu Petrohrad byli před dvojduelem s Basilejí jasnými favority na postup do čtvrtfinále, ovšem situace se jim po úvodním vystoupení na švýcarské půdě výrazně zkomplikovala. V domácím prostředí budou dohánět dvoubrankové manko po výsledku 0:2 a vzhledem k současné formě obou celků to budou mít velice těžké. Basileji se totiž daří v domácí soutěži a v Evropské lize k tomu už neprohrála v šesti utkáních v řadě.

Zenit předvedl skvělý výkon v předchozím kole, když nakonec dokázal se štěstím vyřadit anglického giganta z Liverpoolu. Basilej se vytáhla proti ukrajinskému Dněpru a po výhře 2:0 a remíze 1:1 vcelku snadno postoupila. Ve švýcarské lize si upevnila druhou pozici a stáhla náskok na vedoucí Grasshopper Curych na rozdíl dvou bodů, postoupila do semifinále národního poháru a zažívá tak velmi úspěšné období.

Zenit naopak prohrál ve třech utkáních v řadě, kromě dvou v Evropské lize nestačil ve 20. kole na půdě konkurenční Kazaně a v tabulce ruské ligy je na třetím místě s osmibodovou ztrátou na první CSKA Moskva. Trenér petrohradského výběru Luciano Spalletti by se měl opět spoléhat především na útočné eso Hulka. Ten se sice v prvním zápase neprosadil, nicméně právě na něm by měl stát úspěch či neúspěch Zenitu.

Spalletti se bude muset obejít bez Neta, který byl v prvním zápase s Basilejí vyloučen ve třetí nastavené minutě. "Všichni si dobře uvědomujeme, že takhle silný tým musí mít dobré výsledky a v poslední době se nám tento cíl příliš nedaří plnit. Pokud nedokážeme nyní postoupit, tak opravdu nevím, jak jistou pozici budu na lavičce mít. Ovšem v tuto chvíli na to nemyslím," uvedl bez větších nervů italský trenér.

Basilej opět nastoupí v téměř kompletní sestavě, chybět by měl kvůli nevolnosti pouze egyptský mladíček Mohamed El Neny. "Pochopitelně by bylo nejlepší, kdybychom rychle vsítili vedoucí branku. Budeme muset riskovat směrem dopředu, ale v obraně chceme mít míč pod kontrolou. Musíme být opatrní, sebemenší chyba by nás mohla připravit o postup. Hosté jsou navíc velmi dobří v rychlých protiútocích. Máme silný tým a já věřím, že můžeme smazat dvoubrankové manko," dodal optimisticky Spalletti.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 19:00)
Hosté si z Londýna přivážejí na San Siro velmi uklidňující třígólový náskok. Odveta v Itálii však nebude jednoduchá, Inter působí sice velmi nevyrovnaně, ale podcenit jej by byla chyba.

Chyba, kterou manažer Andre Villas-Boas rozhodně nechce připustit. Na tiskové konferenci mimo jiné uvedl, že nebude šetřit žádnou z opor, protože Evropskou ligu bere velmi vážně. Navíc se bude muset obejít bez služeb hvězdného Garetha Balea. I když jsou Kohouti jednou nohou v další fázi Evropské ligy, poslední ligová prohra s Liverpoolem trochu narušuje plány vedení na příští ročník v Lize mistrů. Tím spíš se ambiciózní celek upne k nové výzvě - triumfu v Evropské lize.

Když se novináři ptali manažera Villase-Boase, zda by mohl dopřát odpočinku některým pilířům základní jedenáctky, odpověděl více než rezolutně: "Ani náhodou."

"Ani skóre 3:0 mě nedonutí vyměnit šest sedm hráčů. Bereme tuto soutěž velmi vážně, proto postavíme opět silný tým. Chceme se ujistit, že postoupíme. Poslední zápasy pro nás nebyly ničím jednoduchým - hráli jsme proti Lyonu a nyní proti Interu Milán. Oba to jsou skvělé kluby s dlouhou tradicí a mají mnoho zkušeností s utkáními na takovéto úrovni,"
podotýká manažer.

"Také pro nás je naše účinkování velkou zkušeností, mnoho mladých hráčů se může ukázat. Výsledky dokazují, že cesta, po které jsme se rozhodli jít, je správná. Jdeme do každého zápasu naplno, chceme vyhrávat a nešetřit nejlepší hráče. Doufám, že když se nám podaří vyřadit Inter Milán, dostaneme se do role jednoho z favoritů na celkové prvenství. I když je zde stále ještě mnoho týmů, které mají velkou sílu," zakončuje Villas-Boas.

Tottenham zavítal do Itálie s dvojicí Aaron Lennon - Emmanuel Adebayor, která nezasáhla do posledního ligového utkání s Liverpoolem. Mezi třemi tyčemi by měl stát Američan Brad Friedel, obranu domácího výběru by měl zlobit Jermaine Defoe.

Neúčast Garetha Balea je sice jistou úlevou pro hráče Nerazzurri, přesto si je trenér Andrea Stramaccioni jistý, že jeho tým čeká velmi těžký zápas. Popravdě, některé noviny již hovoří o tom, že v ostře sledovaném utkání bychom mladého trenéra na lavičce milánského klubu mohli vidět naposledy. Lavička pod Stramaccionim se kývá již delší dobu a nedávné výsledky nedávají fanouškům tradičního klubu důvody k optimismu.

Na prohru s Tottenhamem navázal milánský klub další prohrou, jedinou brankou jej porazila Bologna. Přesto se Stramaccioni nevzdává snu o postupu: "Chceme odehrát co nejlepší utkání a být Tottenhamu minimálně vyrovnaným soupeřem. Fotbal je zvláštní věc. Sice je otáčení výsledku v podobě 0:3 velmi náročné, ale my vstoupíme na hřiště s úmyslem vyhrát," hlásá mladý trenér optimisticky.

"Vím, že na ligové scéně se nám moc nedaří a následující zápasy pro nás budou klíčové, přesto se nyní soustředíme pouze na Tottenham. Moji hráči budou připraveni odehrát skvělé utkání. Rádi bychom potěšili naše fanoušky výhrou, i když to nebude jednoduché a postup se může zdát jako ztracená záležitost," varuje Stramaccioni.

Inter dlouhodobě postrádá útočnou zbraň číslo jedna, Argentinec Diego Milito už si v sezoně nezahraje. Zraněn je také Walter Samuel. Otázkou bude, kdo zastoupí Balea na straně hostí. Využije Inter této nepatrné výhody?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ranocchia, Chivu, Juan - Zanetti, Gargano, Cambiasso, Álvarez - Cassano, Guarin - Palacio
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Gallas, Caulker, Assou-Ekotto - Lennon, Dembélé, Parker, Holtby - Sigurdsson - Defoe
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fenerbahçe SK - Viktoria Plzeň  (čtvrtek 21:05)
Před Viktorií Plzeň stojí velmi náročný úkol. Pokud nechce skončit svou cestu Evropskou ligou v osmifinále, musí po domácí prohře 0:1 s Fenerbahce zvítězit ve čtvrteční venkovní odvetě. Západočechům se přitom v pohárech ještě nikdy nepovedlo postoupit, pokud začínali dvojzápas doma. Lehkou výhodou by pro ně mohlo být, že se utkání kvůli trestu pro Fenerbahce za výtržnosti fanoušků odehraje před prázdným hledištěm.

"Víme, že jsme do dvojutkání nevstoupili vůbec dobře. Výsledek 0:1 pro nás není moc přijatelný, na druhou stranu nemáme co ztratit. Doufám, že to tak i bude vypadat. Chceme se pokusit o zázrak. Věřím, že mužstvo odvede maximum, a uvidíme, jestli to bude stačit," řekl plzeňský kouč Pavel Vrba.

Západočeši především věří, že předvedou lepší výkon než před týdnem doma. Fenerbahce je ve Štruncových sadech přehrálo a nepustilo je k jejich typické ofenzivní hře. "Musíme toho změnit strašně moc. V defenzivě jsme nebyli špatní, ale v nadstavbové části, ofenzivě, jsme toho moc neukázali. Musíme udělat vše pro to, abychom se vrátili k těm zápasům, které nám vyšly venku líp," prohlásil Vrba.

"Myslím, že jsme nepředvedli to, na co máme. Takže do druhého zápasu se poučíme z chyb a věřím, že předvedeme tu naši hru, ten náš styl," uvedl pravý obránce či záložník František Rajtoral.

Plzni by mohl pomoci návrat Davida Limberského, který po odpykání trestu za žluté karty v prvním duelu už bude pro odvetu k dispozici. Tureckému soupeři se po stejném prohřešku vrací do sestavy Korkmaz, zatímco Meirelese čeká ještě poslední třetina disciplinárního trestu za vyloučení v předešlém kole proti Borisovu.

Západočeši si před čtvrtečním utkáním zvedli sebevědomí ligovým vítězstvím 2:0 v Mladé Boleslavi, když předtím dva soutěžní zápasy po sobě nevyhráli. Uspělo ale i Fenerbahce, který porazilo Bursaspor vysoko 4:1. "Po remíze s Ostravou a prohře s Fenerbahce pro nás bylo vítězství v Boleslavi strašně důležité. Věřím, že nám pomůže," přál si Vrba.

Stadion Sükrü Saracoglu s kapacitou přes 50 tisíc diváků bude kvůli výtržnostem fanoušků prázdný, Plzeňští to ale za velkou výhodu nepovažují. Spíš je mrzí, že nezažijí pověstné turecké "peklo". "Je to škoda, chtěli jsme si to tam užít v tom pekle. Teď to bude zvláštní. Budou slyšet všechny pokyny, možná i od trenérů. Bude to atmosférou připomínat spíš přátelák," mínil záložník Jan Kovařík.

Plzeňští zkusí na třetí pokus poprvé postoupit, poté co začínali dvojutkání doma. V předešlých dvou případech se jim to po remízách 1:1 na vlastním hřišti nepovedlo: vloni v odvetě neuspěli na Schalke a před třemi lety při startu jejich pohárové cesty na stadionu Besiktase. Zápas s městským rivalem Fenerbahce je dosud jejich jediným vystoupením v Turecku.

"Myslím, že to, že jsme nepostoupili, když jsme začínali doma, je shoda okolností. Proti Besiktasi i Schalke jsme zahráli výborně, prostě jsme narazili na velmi dobré soupeře," podotkl Limberský.

"Navíc v Lize mistrů jsme potřebovali venku proti Borisovu uspět a vyhráli jsme tam 1:0. Na hřišti Coimbry jsme potřebovali bod, abychom postoupili do jarní části, a uhráli ho tam. Když jsme venku potřebovali uhrát určité věci, zvládli jsme to," dodal Vrba.
Fenerbahçe SK - pravděpodobná sestava:
Demirel - Gönul, Yobo, Korkmaz, Ziegler - Topal, Sahin - Kuijt, Cristian, Sow - Sentürk (Webó).
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš (Tecl).
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girondins Bordeaux - SL Benfica  (čtvrtek 21:05)
Vyhrát. Jedině tak můžou fotbalisté Bordeaux projít do další fáze Evropské ligy, z prvního zápasu v Lisabonu si odvezli porážku 0:1. Hosty přitom trápí některé absence, čehož by domácí mohli využít. Problémem ovšem může být změna stylu hry, na který jsou Les Girondins jinak zvyklí, útočit do plných totiž není jejich silnou stránkou.

Bordeaux vyznává jeden z nejzvláštnějších evropských stylů fotbalu. Především takticky perfektně připravené mužstvo nemá ve Francii problém bodovat úplně s každým, v defenzívě je třetí nejlepší ze všech týmů Ligue 1, často ale také zaváhá s papírově slabšími celky. Jedenáct remíz, číslo, které má společně s Troyes vůbec nejvyšší, to jenom dokazuje.

Hrát na brejky je přesně to, co FCGdB sedí. Proto třeba Lyon nebo Marseille často nedokážou proti tomuto soupeři uspět, protože právě oni útočí a Bordeaux vyčkává na šanci. Na druhou stranu jsou ve Francii celky, které rovněž vyčkávají. A v tom je ten problém. Kreativita v útoku mnoha svěřencům kouče Francise Gillota citelně chybí. Zkrátka když se má útočit, je to někdy problém, což je právě případ této odvety s Benficou.

Hubené vítězství 1:0 v posledním kole nad nováčkem z Bastie není něco, čím by se domácí mohli úplně chlubit. A je otázka, jak se podaří ofenzivně sladit sestavu tak, aby to vyšlo i proti Benfice. "Bylo důležité konečně přerušit šňůru nepovedených zápasů. Především pak před zápasem s Benficou nám to hodně pomůže," uvedl o víkendu obránce Marc Planus.

A zároveň přiznává: "Nedalo se na nás mnohdy koukat," potvrdil, že styl hry týmu není v mnoha případech vůbec pěkný, ale účelný. "Dali jsme do toho srdíčko a měli velkou touhu vyhrát. Důležité prostě bylo získat body, bez ohledu na všechno ostatní. Pro nás to byl velmi dobrý den a jsme za něj rádi," dodával Planus.

Benfica v prvním střetnutí slavila jen jednu branku, nešťastně si ji na své konto navíc připsal gólman Carrasso. "Naše úsilí se nám tam nevyplatilo, ale soupeř mohl vidět, co pro nás tahle soutěž znamená," říkal Planus. "Po cestě domů máme mnoho důvodů pro to, proč si věřit. Postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy je velká věc, která se hráčovi nestane v kariéře mnohokrát."

Hosté mají menší problémy se zraněními. Smolně totiž do hry nebude moci zasáhnout Luisao a Garay. Benfica generálku na druhý zápas s Bordeaux zvládla, vyhrála nad Gil Vicente v pohodě 5:0. "Hodně nás to povzbudí, to je samozřejmé. Ale proti Bordeaux hrajeme úplně jinou soutěž," uvedl kouč Jorge Jesus.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Anži Machačkala  (čtvrtek 21:05)
Newcastle vybojovalo v úvodním utkání na hřišti silné Machačkaly cennou bezbrankovou remízu, a jeho kouč Alan Pardew má jasno: Straky nejenže chtějí postoupit do dalšího kola, ony touží rovnou celou soutěž vyhrát.

Severoanglický celek si poslední velkou trofej užil v roce 1969 a dnes má před odvetným kláním na domácím St. James' Park velmi slušnou pozici - k postupu stačí jakékoliv vítězství. Posledním anglickým celkem, který uspěl na této frontě, byl v roce 2001 Liverpool, a Newcastle má v plánu tuto statistiku obohatit - stejně jako Chelsea a Tottenham.

Pardew tak rozhodně nehodlá ponechat nic náhodě, a proto se obrátil na kolegu Brendana Rodgerse, jehož Liverpool už letos silný dagestánský celek v základních skupinách doma porazil (1:0); domácí manažer je totiž přesvědčen, že pokud se podaří odstranit z cesty tuto překážku, může jeho tým projít až na samý vrchol.

"Jsme tu proto, abychom vyhráli," neskrývá Pardew. "Nemá cenu ptát se, jestli by čtvrtfinále Evropské ligy znamenalo pro mě jako manažera výrazný úspěch. Ano, asi bych si to napsal do životopisu, ale dokud nezdvihneme trofej, nebudu to brát jako bůhvíjaký sukces. Chci však vyhrát, a tento klub touží po trofejích, takže máme před sebou spoustu práce. V této soutěži je několik velmi dobrých týmů, a my už se nemůžeme dočkat, až vyběhneme na trávník," dodává.

Newcastleský lodivod byl také tázán, jestli už bere každý další zápas jako finále: "Laťka se stále zvedá. Oba týmy v tomto dvojzápase mohou postoupit a následně vyhrát celou soutěž, o tom nepochybuji." Pardewův optimismus sdílí i Davide Santon, dvaadvacetiletý levý bek, který už má ve sbírce nejcennější klubovou trofej - Ligu mistrů s Interem Milán.

Italský krajánek by dle vlastních slov nebyl plně uspokojen s pouhým postupem do čtvrtfinále, ač uznává, že pro Newcastle by šlo po pětileté pohárové odmlce o dobrý výsledek. "Na začátku sezony jsme měli opravdu dobrý tým, ale potkaly nás nějaké problémy se zraněními," vyjmenovává. "Přišli však noví hráči, kteří jsou pro nás velmi důležití, protože bez jejich pomoci bychom teď nebyli tam, kde jsme."

"Souhlasím se slovy manažera," podotýká Santon. "Pokud dokážeme postoupit do čtvrtfinále, máme na celkové vítězství. Víme, že soupeříme s mnoha velkými týmy, ale Newcastle mezi ně patří také," uzavírá bojovně.

Domácím bude i nadále chybět zraněný křídelník Hatem Ben Arfa, kterého může doplnit ještě Shola Ameobi - zkušený forvard, který čeká na jubilejní padesátý evropský start v černobílém dresu, před zápasem podstoupí zátěžové testy kotníku, jejž si pochroumal v prvním zápase v Moskvě.

A závěrečné slovo ohledně zápasové taktiky? Pardew má jasno: "Je to jednoduché, potřebujeme vyhrát. Pokud jdete do dvojzápasu, musíte vyhrávat. Nechcete postoupit na venkovní góly, musíte zvítězit v zápase."
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - VfB Stuttgart  (čtvrtek 21:05)
První vzájemné měření sil nedává Stuttgartu do odvety přílišné naděje, avšak svěřenci Bruna Labbadii nechtějí prodat svoji kůži lacino. VfB by mohl výrazně pomoci i uzavřený římský Olympijský stadion, kde se však domácí ekipě tradičně daří...

Římské mužstvo zažívá vcelku povedenou sezónu, jistý pokles se ovšem Biancocelesti nevyhnul a ti nyní po dlouhé době opustili vytrvale okupované pohárové místenky - porážka na San Siru od místního AC Milán (0:3) a výpadek s Fiorentinou (0:2) odsunuly domácí stranu na šestou příčku (pátý Inter má k dispozici aktivnější skóre). Lazio se ovšem stále musí soustředit na bitvu na třech frontách.

Nyní se však Italové musejí zaměřit na Evropskou ligu, kde si do druhého osmifinálového klání se Stuttgartem odnášejí pohodlný dvoubrankový náskok ze hřiště soupeře. "Nesmíme myslet na výsledek předchozího utkání, naopak si potřebujeme najít správnou motivaci, abychom udrželi koncentraci na vysoké úrovni," uvědomuje si Vladimír Petković, jehož ovečky se budou muset obejít bez podpory fanoušků, kteří budou dva zápasy pykat za nepřístojné chování. "Je to škoda pro nás, ale i pro fanoušky, jež nás díky tomu nemohou povzbudit," smutnil.

Štěpit síly do třech soutěží musí také ve švábské metropoli, kde po nadějných výsledcích opět nevládne zrovna ideální rozpoložení. Čtvrtfinálové vítězství proti druholigové Bochumi v rámci DFB-Pokalu následovala těsná ligová porážka na hřišti Leverkusenu, kterou vyjma neúspěchu s Laziem vzápětí doplnilo i další selhání s Hamburkem. Pohárové naděje pro další sezónu se tak VfB pomalu rozplývají před očima (Stuttgart ztrácí na šesté HSV již plných devět bodů).

Německou družinu však nečeká ve Věčném městě zrovna snadný úkol, neboť Biancocelesti dosud před vlastními fanoušky na evropské scéně nepoznali chuť porážky. "Můžeme být první, komu se to podaří," vyzývá Labbadia. "Brzká trefa by výrazně zvýšila naše šance na úspěch. Výsledky posledních zápasů nebudou hrát v tomto ohledu žádnou roli," je přesvědčený rodák z Darmstadtu.

Marodku stále okupuje Miroslav Klose, jehož dlouhodobě vyřadily problémy s kolenem. Mimo hru zůstává rovněž zkušený stoper André Dias. Chybět stále bude i dvojice Brocchi - Konko.

Na druhé straně mohou doslova oslavovat možné využití kanonýra Vedada Ibiševiče, jenž se stal při zranění ikony Cacaua (zpřetrhané vazy v koleně) téměř nepostradatelným hráčem. To však rozhodně neplatí pro Audela a Maxima.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Steaua Bukurešť  (čtvrtek 21:05)
Neděle byla pro fanoušky Chelsea zjevením. Darem z nebes, zázrakem. Čtvrtfinále FA Cupu s Manchesterem United sice začalo ve "starém známém" stylu, tedy tragicky. Jedenáct minut stačilo Red Devils na absolutní rozklad Blues a dvougólové vedení, obraz hry ve druhém dějství však převrátil úvahy o síle Chelsea na zcela jinou dimenzi.

Nevídaná rychlost, hbitost, převaha na každém metru čtverečním. Skvělé individuální výkony Davida Luize, Ramirese či Edena Hazarda. Konečně skvěle fungovala i ofenzivní, a kdysi nezastavitelná, trojice "Mazacar". Nejlepší minuty pod vedením nenáviděného Rafaela Beníteze dodala příznivcům naději, že to ještě nemusí být tak zpropadená sezona.

Odveta po remíze 2:2 čeká Chelsea neznámo kdy, ta v Evropské lize proti Steaue Bukurešť je na pořadu dne už za několik hodin. Těžko říct, co si po tomto nádherném zápase říkal majitel rumunského týmu, jehož vyjádření o anglickém klubu po čtvrtečním duelu na východě Evropy překračovalo hranice sebevědomí a blízce se dotýkalo až nedůstojné nadutosti.

George Becali označil loňského vítěze Ligy mistrů za pomalý tým, který není nebezpečný. Dále nepřímo uvedl, že Chelsea jeho celku není schopna dát v odvetě více než dvě branky. Jestli nakonec rumunské šéf narazí, nebo jestli jeho slova dojdou až k uskutečnění, na to si budeme muset ještě chvíli počkat.

Umírněnější slova použil pro svoje osobní internetové stránky Petr Čech. Brankář Chelsea a české reprezentace jasně prohlásil, že si nikdo v Cobhamu nepřipouští vyřazení. Dále ovšem dodal, že svěřenci Rafaela Beníteze soupeře respektují a budou si muset dát pozor na nebezpečné protiútoky.

Steaua má navíc výbornou formu. V Evropské lize či domácí soutěži vyhrála už pět zápasů v řadě - ve čtyřech z nich navíc nedostala gól. I z tohoto pohledu bude zajímavé duel na Stamford Bridge sledovat, Chelsea totiž kromě pětačtyřiceti minut na Old Trafford v posledních týdnech tápe.

Benítez má alespoň k dispozici prakticky kompletní kádr. Chybí jen zraněný Oriol Romeu a také Demba Ba, který již v Evropě nastoupil za Newcastle. Španěl tak bude řešit příjemné starosti se sestavou. Na stoperu se v posledních zápasech usadil David Luiz, který by však dnes mohl dostat volno. Otázkou je také možné nasazení Juana Maty, který sice odehrál celý zápas v neděli, jenže úspěšnost vítězství Blues bez něj v základní sestavě je alarmující - dvacet procent.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Ivanović, Terry, Cole - Ramires, Mikel - Oscar, Mata (Marin), Hazard - Torres
Steaua Bukurešť - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintili - Popa, Chipciu, Tanase - Rusescu
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (307)

Přidat komentář
Bayernista18

1. za výhru Stuttgartu 3 : 0.

Reagovat
Bayernista18

Ikdyž myslim, že Lazio znovu vyhraje, VfB jsou letos marný, je škoda, že Německo už nemá v týhle soutěži žádný zastoupení.

Reagovat
Puskas

mají dva horké favority v LM, stačí, ne?

Reagovat
Bayernista18

Což to jo, ale už jen kvůli koeficientu by bylo dobrý, kdyby se udrželi i jiný týmy než Bayern a BVB. Nedávno jich bylo 7 a teď jsou už jen 2.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SS!!

Reagovat
Wat

Snad si Basilej ten náskok postráží.

Reagovat
Bayernista18

Zenit je celkem hratelnej, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Od 34-násobného reprezentanta Albiónu ale čakali priaznivci klubu viac. Väčšiu radosť im Downing spravil až ostatnom ligovom zápase proti Tottenhamu, keď v šlágri kola vyrovnával na 2:2 a načal tak obrat v skóre. Napriek tomu sú fanúšikovia nespokojní. Dokonale to dali najavo prostredníctvom Twitteru, kde mal s nimi 28-ročný krídelník dohodnuté „stretnutie“. Anglický reprezentant si musel vytrpieť niekoľko ozaj dehonestujúcich a posmešných pripomienok. Nuž, aj to je život futbalistu...:Ak by si bol futbalista, na akom poste by si chcel hrať?

Ako si sa cítil minulú sezónu, keď bol Tim Howard bližšie k získaniu ceny pre najlepšieho strelca ako ty?

Na škále od 1 po Ježiš, aké dobré sú tvoje centre?

Aký je to pocit mať viac zatknutí než asistencií za sezónu?

Poznáš nejakého futbalistu (okrem seba), ktorý nevie hrať ani jednou nohou?

Ktorá lavička náhradníkov v Premier League je najpohodlnejšia?

Myslíš, že si aspoň taký zlý ako Jordan Henderson?

Vybral si si číslo 19 preto, že si vedel, že toľko mesiacov bude trvať, kým sa ti podarí spraviť na ihrisku niečo užitočné?

Koľko kôz a kráv je potrebné dať inému klubu, aby vás z Liverpoolu vzal?

Jamie Carragher v minulosti povedal, že vo futbale už zažil asi všetko. Ako sa podľa teba cítil, keď musel hrať s tebou?

Smial si sa, keď za teba Liverpool zaplatil toľko peňazí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Plzen 1:2 prosím

Reagovat
Andis

Ani bych se nedivil kdyby Totenham vyhrál celou EL ...Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

co myslite?

Rubin:Levante 1 Inter:Tottenham x2

Chelsea:Steaua 1 Fener:Plzen x

Bordeaux:Benfica x Newcastle:Anzi 1

Reagovat
smazaný uživatel

inter vyhrá - ale nepostúpi

Reagovat
smazaný uživatel

ak bysom to na tiket hadzal znova asi by som dal 1x

Reagovat
Pipo123

Dneska Inter vyhrá a pôjde ďalej

Reagovat
Jajinek

Ať se děje co se děje, ať hrajeme jakkoli a ať dopadl první zápas jakkoli. Stejně věřím v zázrak!

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Já vám tiež verím, ak by ste dali do polčasu gól tak to zlomíte...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
M11

GOOL

Reagovat
JIMMY-PO

COME ON YOU SPURS !!!

Reagovat
Votas

doprdele Jonathan v základu...to budou bolet oči

Reagovat
Inter Eterno Amore

mňa zvyknú štípať

Reagovat
Recoba Inter

Tak alespoň už nebudou bolet uši z výslovnosti jeho jména od komentátora z Novy/Fandy.

Reagovat
lnterista

Cassanooooooooooooooooo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Samir pekne

Reagovat
lnterista

kua...to je smula

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slepice dozadu hoří jak papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanta EL je v řiti.

Reagovat
Jajinek

Marně vzpomínám na dvojzápas evropských pohárů, kdy bychom šli víckrát samy na brankáře, než proti Spurs...škoda, chtělo to jeden gól venku, pak by to bylo na postup.

Reagovat
Inter Eterno Amore

kiež by tak hral inter vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Sirokov

Reagovat
Free_player

to josu kreteni ..... Sirokov

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kovačić ukázal prečo ho inter kúpil

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná smůla Zenitu, na střely 26-3. V 82. minutě tyč, 86. Neproměněná penalta Širokovem. Fakt neuvěřitelný

Reagovat
Free_player

taky z nich nemůžu ... měl to jít narvat Hulk ...

Reagovat
niflheim

Palacio a ten jeho ocásek

Reagovat
Inter Eterno Amore

no ci pana kľudne to mohlo byť 3-0 na polčas

Reagovat
Inter Eterno Amore

alebo aj 3-1

Reagovat
Free_player

kolik to je ted ? 1:0 pro Inter ?

Reagovat
Dejwa

najednou hrají jak lidi, nepochopím.. škoda že nepadl druhej gol, takhle už to bude těžký

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane to je dnes obrana...

Reagovat
niflheim

Basel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska vypadnou vsichni Rusaci vcetne Chelsea

Reagovat
Free_player

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná haluz..

Reagovat
lnterista

sypaticky polocas...musime promenovat sance a verim ze jeste nejake prijdou. Spurs to ma nastesti v pazi tak toho musime vyuzit...jinak se mi libi Kovacic a Cuchu ale Guarin slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou takovy hovada ten Zenit, na strely snad 30 ku 3. Pencli nedali ,,, Ale Hulk to tam pekne tahal. Skoda, snad aspon Levante postoupi.

Reagovat
snuff24

Já ani nevím jestli postup interu by byl pozitivní, vedení by se zase uspokojilo a Stramovy by narostly křídla

Reagovat
Pipo123

Inter to dá, ten gól do polčasu ich musí teraz poriadne nakopnúť. Škoda že je Diego mimo, ten by proti Spurs už mal minimálne 2-3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

ten inter to s postupom mysli vazne. zatial velmi dobry vykon. tottenham mi pride vskutku uplne matozny.

Reagovat
Godwinson

Sommer čaroval?

Reagovat
Pipo123

goooooooooooooooooollll pome INter

Reagovat
Godwinson

http://www.livesport.cz/zapas/v9hyDQc7/#statistiky-zapasu;0

Levante V poslední jim to běží opravdu neskutečně.

Reagovat
Godwinson

*době

Reagovat
mickey mouse

101% držení míče stejně prohrávají

Reagovat
mickey mouse

*a

Reagovat
niflheim

Nějak nechápu, na co AVB čeká. Už dávno měl stáhnout útočníka a poslat někoho do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

ked neratam obranu tak dembele dnes najhorsi na ihrisku

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Inter Eterno Amore

pome Ricky !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adebayor je hroznej. Bud v ofsajdu nebo faul, nebo ztrati balon, protoze je jak lenochod. Nechapu jak minulou sezonu mohl dat tolik golu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll FORZA INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gallas

Reagovat
cubinho

Reagovat
niflheim

Gallas

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

dobře Inter

Reagovat
I am Mancunian

tak to je fakt hanba

Reagovat
smazaný uživatel

the captain

Reagovat
Kenneth

Anglie prostě válí. Dostat nákladačku od tohohle Interu.

Reagovat
Pipo123

Já som to vravel kto je pán ?

Reagovat
FORZAMILAN

Ty vole, Inter

Reagovat
smazaný uživatel

inter pekne este jeden

Reagovat
Yanek

Je tohle možný?

Reagovat
Pettirosso

Inteeeer pošlete ty slípky zpátky do kurníků

Reagovat
Mervin

ten Tottenham to krutě podcenil

Reagovat
niflheim

Mi to připadalo víc faul než to na Zanettiho před tím přímákem

Reagovat
smazaný uživatel

anglicania su biedny

Reagovat
I am Mancunian

biedni

Reagovat
smazaný uživatel

aj to

Reagovat
M11

pojdme jeste jeden

Reagovat
Godwinson

Bravo Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ten Gallas a Adebayor jsou hrozní záškodníci...

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas kozy, co to ten Tottenham predvadi..

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs hrajou tatlne na picu. Hrajou profesorsky fotbal, same nahravky uprostred hriste, ale zadna akce. Pak ztrati balon a Inter je behem chvile na pred vapnem. A jdou do haje, takzle ztratit 3brankovy naskok

Reagovat
Godwinson

Dnes hraje Moussa pro změnu křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

handanovic

Reagovat
Mervin

Cassano

Reagovat
Pipo123

Cuchu

Reagovat
smazaný uživatel

Estebane

Reagovat
doNny

Cambiasso

Reagovat
Pettirosso

Estebaneeeee

Reagovat
Mervin

Cambiasso a Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale útok Cassano - Palacio nemá v EL konkurenci.

Reagovat
Pettirosso

škoda toho Milita

Reagovat
Pettirosso

Tonda si ty dřeváky vodí jak husu na provázku

Reagovat
smazaný uživatel

komedia, komedia, komedia

Reagovat
smazaný uživatel

inter v predlzeni im jeden date

Reagovat
Pipo123

Cassano a Palacio to je paráda, dvaja hráči si tam robia čo chcú dneska sa mi páči aj Cuchu a samozrejme Javier to je paráda, Lennon si ani neškrtol zatiaľ...

Reagovat
niflheim

Dobrá sranda

Reagovat
Jajinek

bacha!!...pořád mají Spurs větší šanci! Stačí jim gól venkú a navíc mají daleko víc sil...

Cassano, Palacio a Cambiasso už skoro neběhají.

Ale stále věříme!

Reagovat
Pettirosso

zapnul sem to před 20 minutama, jak jste na tom se střídáním?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
sinter

kua..očuj sybila, nemohol si napísať niečo pozitivnejšie pre Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

kto to vravel ze nie sme One Man Team?

takto som sa uz dlho za ten cas co fandim spurs nehanbil... dnesny vykon predcil aj tie najzalostnejsie zapasy pod Ramosom.

Nejdem tu grcat na Boasa aj ked to dnes takticky nezvladol, ale to co predvadzaju niektori hraci na ihrisku by si zasluzilo mastne financne tresty

Holtby zatial ukazuje ze rozdiel medzi Bundesligou a PL je stale obrovsky. Ten hrac na to zatial absolutne fyzicky nema. a kedze je taky pomaly a nema kondiciu je tam uplne zbytocny...

Dembele dnes zase hroza, najhorsi hrac zo zalohy pokazil vsetko na co siahol.

Obrana to je cista komedia... nechapem nasadenie Gallasa ten uz by za nas fakt hravat nemal je to skor skodca ako pomocnik. A s Walkerom uz treba nieco robit to uz nie je normalne co zapas co zapas predvadza. Dnes zase gol po walkerovke. Nechce sa mu behat ani dozadu ani dopredu... nasrat

pri nasom tohtosezonnom stasti je dost mozne ze este postupime, ale ak aj hej bude to opat nezasluzene

Reagovat
Mervin

proč nezaslouženě? první zápas hrál stejnou tužku Inter

Reagovat
niflheim

Dembele hrál celkem mimo pozici, nejhorší je Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

od toho ja uz nic necakam... od dembeleho viac ako chodit do kluciek proti 3 hracom a stracat loptu. plus tie jeho nahravky dnes, fakt hroza

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl napsat,aby mi někdo napsal co to má znamenat, až teď jsem přijel domů. Finanční tresty je málo, všichni mají peněz dost. Nechal bych je po návratu do Londýna běhat až by se z nich kouřilo. ( Jako příklad Miracle on ice, again,again )

Reagovat
smazaný uživatel

Benassi je strašný nekopa... hodně trnu když je u míče..Škoda Kovačiče.

Reagovat
smazaný uživatel

http://torrentstream.info/#/install

neviete prečo mi to nejde stiahnuť?

Reagovat
snuff24

Palacio,Cassano,Cambiasso,Kovacic,Gargano

Jonathan,Juan,GUARIN

Reagovat
Pipo123

No nene, dneska Juan hraje hodne dobre a Jonathan tiež docela dobre...

Reagovat
snuff24

oproti ostatnim slabota

Reagovat
Pipo123

Tak toto bolo mega šťastie

Reagovat
niflheim

Slušné tahání za dres

Reagovat
niflheim

Gallas komik dne no

Reagovat
vinetou

A nastupuje Viktorka Žižkov nojo přenos na čt to se pozná.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jasne... Gallas dnes hra s Interom, akurat ma obleceny zly dres

Reagovat
smazaný uživatel

Prázdné Olimpico...

Reagovat
Miguel19

Na Stamford Bridge je tak 10 000 lidí ne??

Reagovat
Tomekcz

konecne Ade simulanti z italie at tahnou

Reagovat
Pipo123

Kurva

Reagovat
Pettirosso

hm, tohle je krutý

Reagovat
M11

to je skoda.. haluzaci

Reagovat
Jajinek

Konec...i tak jsme to nakonec tak nejak odehráli se ctí...

FORZA INTER!!!

Reagovat
niflheim

Moneybayor...to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

prisambohu ja uz som si myslel ze to neda

Reagovat
snuff24

To je v piči

Reagovat
FORZAMILAN

No jo no, zázrak se nekoná

Reagovat
Mihal

najhorší hráč na ihrisku nás pochoval nasrať

Reagovat
Free_player

Ade

Reagovat
smazaný uživatel

HOŠI DĚKUJEM HOŠI DĚKUJEM

Reagovat
M11

KOZAAAK !!!

Reagovat
FCSL

další

Reagovat
Pipo123

Nemci majú obranu na hroznej úrovni, neskutočné niečo...

Reagovat
I am Mancunian

Kozak

Reagovat
snuff24

Nemáme se nakonec za co stydět předvedli jsme podle mě druhý nejlepší výkon v sezoně ( po Juve) snad na to navážem v lize.

Reagovat
M11

KOZAAAK !!!

Reagovat
snuff24

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák nejlepší střelec Evropské ligy

Reagovat
Pipo123

To je smutné pre kvalitu EL

Reagovat
Rssa

Je to borec a budoucnost Lazia, aŤ si říká každý co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio - krotitel němců

Reagovat
Pipo123

RICKYYY pome INTER

Reagovat
Free_player

Reagovat
M11

POME jeste jeden.. BURA !!!

Reagovat
Free_player

vsadím se, že to Tottenzham neudrží ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor uz chytil dva goly

Reagovat
Shevchenko

Škoda Inter, snad ten posraný Tottenham rychle vypadne, nechápu proč jsou všichni z něho tak udělaní. Lazio

Reagovat
Pipo123

čo píska ten rozhodca ? simulanti Spurs

Reagovat
Arbiter

I don't score too much dvakrát po sobě

Reagovat
Mihal

Rannocchia hroťák

Reagovat
M11

velka skoda Inter.. ale fantasicky zapas.. diky

Reagovat
Pipo123

Inter dneska škoda v závere tá hlavička čo nedal Rano

Reagovat
smazaný uživatel

pome inter

Reagovat
Arbiter

Matička :-*

Reagovat
herbage

matička Rus?

Reagovat
niflheim

Bravo, Inter...pěkně bojovali

Reagovat
herbage

Reagovat
Miguel19

Mata pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

hanba no... tazko povedat koho od nas pochvalit. snad aspon Friedela a Parker hral tiez slusne.

Z Interu jednoznacne najlepsi Cassano. Tesne za nim Gallas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ježiš to je tragédia, Pescara je silnejšia ako Gladbach či VFB to táto liga má mať 4 tými v LM ?

Reagovat
herbage

omg podívej se na postavení těch týmů v tabulce Mimojiné právě v Lize mistrů Bundesliga Serii A letos drtivě válcuje

Reagovat
Pipo123

No Gladbach stráca 4 body na LM, to nie je tak hrozné... jo v LM, BVB a Bayern na to majú, zvyšok je dosť mimo aspoň podla mňa. Já len narážam na ten rozdiel medzi BVB, Bayernom a dajme tomu ešte Schalke oproti Gladbachu a VFB, vôbec sa na ten postup nenadrieme...

Reagovat
herbage

Stuttgart má tragickou sezónu, kdy se jim prakticky nic nedaří, Gladbach taky. V Lize to tak ještě znát není, když celky jako Freiburg, Mainz a jiné hrají podobně naivně, ale v Evropské lize už je znát taktická vyspělost a tu oni prostě nemají. Gladbachu odešli přes léto tři naprosto klíčoví hráči, kteří nyní hrají v základu v Bayernu, BVB a Schalke, to se na nich muselo podepsat. Asi jako když Janovu odešli Milito s Mottou, tak pak v EL taky vyhořeli

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš srovnávat. VFB je letos uplně mimo a Gladbach v loňský formě s Marcem by byl jiný sousto. Je pravda že Gladbach je celkem vysoko na to jak hrajou, aspoň teda mně se jejich hra letos nelíbila co jsem je viděl

Reagovat
herbage

už vidím, jak Catanie, Parma či Bologna dělají díru v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Diamanti by je zválcoval všechny

Reagovat
Yanek

Reagovat
herbage

Reagovat
Tomanatura

Catanie je skvela, ta by teoreticky mohla aspon ctvrtfinale ukopat.

Reagovat
M11

urcite

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

aha v EL, no stejně asi ne

Reagovat
Tomanatura

Proc by ne?

Reagovat
herbage

to třeba Hannover taky a v tabulce je devátý

Reagovat
Tomanatura

Vsak jo, nevim, co jsi tim chtel rict.

Reagovat
herbage

já nechtěl shodit Catanii, ale že podobný výsledek by uhráli i horší týmy Bundesligy

Reagovat
Tomanatura

Jj, s dobrou organizaci, motivaci a silnym zakladem tam muzes dojit daleko a neco malo si vydelat.

Reagovat
herbage

však jo, to je asi smysl Evropské ligy. Není divu, že velkokluby které neuspějí v lize či Lize mistrů, tak v Evropské lize většinou nedojdou daleko

Reagovat
herbage

*uhrály

Reagovat
Pipo123

Súčasná Catania by zmietla Gladbach a VFB v pohode. Tie nemecké kluby absolútne postrádajú obranu, presujú na polovici ihriska bez rozumu a taký borci ako Hernanes či Mauri tam 2-3 nahrávkami prekonajú celú obranu. Prosťe A-tým Lazia sa horko ťažko dostáva cez obranu Sieny, Chieva atd a potom o 3-4 dni príde Gladbach či VFB a je to lahôdka...

Reagovat
herbage

o to mi nešlo. Lazio je 5. tým tabulky bojující o Ligu mistrů. Jestli bys chtěl srovnávat, muselo by se Lazio poměřit s Bayerem, Schalke nebo s Hamburkem

Reagovat
Pipo123

Tak jasne že to je individuálne, inak čo sa Schalke týka, tiež ma ich práca v obrane moc nenadchla. HSV sa tak zlepšili ?

Reagovat
herbage

ani ne, ale mají tam kvalitu, takže s vámi by se poměřit mohli. Vy hrajete druhý rok na špičce tabulky, máte kvalitní tým, nikdo z opor vám neodešel, dobře jste rozšířili kádr, tak se nemůžeš divit, že vám tým jako Gladbach nestíhá, natož Stuttgart

Reagovat
Pipo123

Uvidíme, LM nám uteká, já chcem výhru v EL, najlepšie vo finále proti Spurs

Reagovat
herbage

no, konečná pro vás klidně může být Newcastle/Anži

Reagovat
Pipo123

Strák sa nebojím, myslím že naša záloha by ich prekonala, rusákov sa bojím a to dosť, hlavne Rubinu, pretože tá ich defenzíva to je vyslovene betón a my do plných nevieme moc hrať. Keď sa tak pozerám na súperov neželám si len rusákov a prípadne Benficu...

Reagovat
herbage

no, Rubin se vás týká maximálně ve finále, takže to asi ne tady máš kdyžtak pavouka http://www.transfermarkt.de/de/europa-league/turnierbaum/pokalwettbewerb_EL.html

Reagovat
Pipo123

Viem, ale myslel som to celkovo, aj v tom finále nechce rusákov ale určite uvítam postup Strák

Reagovat
Mihal

Grazie Inter

Reagovat
Nuno čomes

O to víc ted šrve ten domrdaný zápas v Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je krasny mesto

Reagovat
Nuno čomes

No tak pardon, určitě chápeš, jak jsem to myslel

Reagovat
vinetou

Reagovat
Shevchenko

Napsal snad něco špatně?

Reagovat
Arbiter

tak přemýšlím, že Torres je vlastně druhý takový "I don't score too much"

Reagovat
snuff24

Ještě vypadne Plzeň,postoupí Chelsea a bude to úplně v háji

Reagovat
Miguel19

A Ramires je prostě perfect...

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Miguel19

Hazard je prostě jinde. Jak vždy vběhne do vápna, zasekne a 2 obránci sjedou po prdeli za lajnu

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys za ty prachy, co stál, chtěl?

Reagovat
Miguel19

Ještě trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jen otazka casu, nez tam Anzi neco spadne

Reagovat
snuff24

Inter má pro léto již pět nových posil. Teď plánuje šestou - Sebastian Jung z Eintrachtu Frankfurt. 22letý pravý bek má ve smlouvě klauzuli, že může být uvolněn za 2,5 milionů eur. .. My už máme 5 posil ?

Reagovat
Miguel19

Steaua

Reagovat
smazaný uživatel

oleeee Steuava

Reagovat
snuff24

STEEEEEEEEEEEEUAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Torres je už k hovnu i u toho bránění rohů

Reagovat
FORZAMILAN

Bravo Steaua

Reagovat
smazaný uživatel

na toho torrese i posranej hajzl spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte doprdele už... Taková debilní nekoncentrovanost v posledních sekundách poločasu.

Reagovat
Miguel19

Dyť bude dobře, že vypadneme. Jak hráči, tak fanoušci na to serou. Hráči z lavičky si stejně nezahrají tak co..

Reagovat
snuff24

Žádné šetření, pěkně s nejsilnější možnou sestavou. Teda až na Torrese, za kterého není v Evropské lize náhrada. Nevím jestli je v současnosti fotbalista, který by byl pro smích víc než to Torres

Reagovat
oli9

není

Reagovat
smazaný uživatel

anglicke lamy su evrope na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

ten Torres je tak marny ako cely Baros...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Torres je tak marny ako cely Baros...

Reagovat
oli9

Torres se nepletl do akce při které padl gol dobře to vystihnul

Reagovat
oli9

ALe tak Torres aspon asistoval u golu Steauy :D

Reagovat
10

tyvole jako by nestačil jeden Zelí ve studiu, oni si pozvou ještě druhýho, ještě komičtějšího

Reagovat
GEGE

Nahodou double Zeli dneska dobre po delsi dobe se to da poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš zase toho nechte, dneska Torres nehraje hrozně a ten gól nebyla čistě jeho chyba jenom. Zase to nepřehánějte.

Reagovat
Miguel19

Jn, nehraje hrozně, protože nehraje vůbec.

Reagovat
oli9

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

čest PL bude zachranovat štastný Totenham a Newcastle (snad) kdo by to byl tipoval půl roku zpátky

Reagovat
CHONG

A Bílek radši povolá tragického Pekharta než nejlepšího střelce EL

Reagovat
snuff24

měl by si ho, ale vidět v lize to je jen takový neobratný pařez

Reagovat
CHONG

Horší než Pekhart být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

vole ,kozák je stejný kopyto jako Pekhart.navíc ty goly dal až po nominaci.mysli

Reagovat
CHONG

Ty dnešní dva jo, ale těch pět předchozích dal už před nominací.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně se bude hrát jenom na jeden hrot a to Lafatu

Reagovat
CHONG

To je možné, ale Pekhart nemá ani v té nominaci co pohledávat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda.přitom v "21" byl suveréně nejlepší střelec a v těch mladejch kategoriích taky .nevim proč mu to nepálí v áčku.stejně tak Necid

Reagovat
CHONG

v "21" byl výborný, ale v áčku je to tragéd, vážně nechápu, proč ho tam ten Bílek pořád cpe.

Reagovat
Arbiter

Captain, Leader, Legend

Reagovat
smazaný uživatel

NĚCO MI SAKRA ŘÍKALO, ŽE NÁS JOHN ZACHRÁNÍ!! POJĎME

Reagovat
Miguel19

Mata ty body sbírá jak Crosby v NHL..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Konec světa se blíží, vy bezvěrci!!!

Reagovat
Miguel19

"Fernando Torres se vykoupil"

Reagovat
snuff24

Reagovat
Miguel19

Hazard si jde pro Zlatý míč.

Reagovat
Arbiter

pff, větší nárok má Mata....

Reagovat
Miguel19

Já si nemůžu pomoct, mě prostě baví víc Eden.

Reagovat
Arbiter

hmm, mě celou sezónu baví víc Juan

Reagovat
Miguel19

Tak mně se více líbí ty tahový hráči jako Hazard. Ale je jasné, že pro tým má furt větší přínos Juan, to nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

v EL se může jít maximálně klouzat

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
nani92

Torres is back

Reagovat
kiwwi

back on the floor

Reagovat
nani92

a pri tom sa udrel a krváca

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná klička ale

Reagovat
CHONG

Nando

Reagovat
smazaný uživatel

To je prase ten Šukala

Reagovat
Arbiter

těžko to bylo úmyslné...

Reagovat
nani92

"No name" Torres ..konečne dostal správny dres

Reagovat
Jerichoo

The best defender scores

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou jak tam lítá

Reagovat
Miguel19

Nemám slov na něj.

Reagovat
Miguel19

Torres nedá

Reagovat
Miguel19

To je moooooooooooooooooc

Reagovat
Arbiter

Komedie

Reagovat
fenixLFC

ja som to vedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Tomekcz

Ferda

Reagovat
mickey mouse

Torres

Reagovat
Jerichoo

Je to best defender

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

achjo... zrovna, když se rozjížděl

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

dyť hrál po tom góle úplně jinak

Reagovat
Tomekcz

ztratil moc krve je bilej jak stena, to se tezko kope

Reagovat
Miguel19

Jj, po dobré 10ti minutovce zase zpátky na dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Free_player

Reagovat
M11

KOZAAK !!!

Reagovat
mickey mouse

Kozák hattrick

Reagovat
Pipo123

Kozák ten chlapec je v SA tragický ale v EL mu to ide, teda tam mu viac dovolia

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, že ho lotito prostě nechce pustit jinam

Reagovat
fenixLFC

to co spravil torres za solo

Reagovat
Pipo123

93 minuta a straky gol

Reagovat
I am Mancunian

CISSEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

zase

Reagovat
CHONG

Zasraný Newcastle

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

ked to kluby tak dojebali v LM tak aspon v EL treba Anglicku nahrat koeficient, ja som rad aj za Spurs aj Straky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele